Új privát üzeneted érkezett!

Na sziasztok,
hű mennyi válasz! :-)

Lau: hát azt gondoltam, hogy Bazsi még csak szopizik, én igazából a nagyfiadra gondoltam, hogy nála hogy volt. :-)
Mindenképp tarts ki :-) hat hónapos koráig, aztán utána kezdjétek fokozatosan az egyebeket. Mi igaz két héttel korábban kezdtük Mátéval, de nem baj, mert akkor nagyon jól jött, lenyugodott tőle és azóta is jókat eszik. A hivatalos Kismama magazin ajánlás szerint az első ételei a répa, alma, krumpli, cékla, sütőtök, gesztenye, őszibarack lehetnek, plusz gabonapelyhek (búza, rizs, kukorica). Először mindenképp pár kanállal és egy fajtát adj 3-5 napon keresztül, aztán lehet fokozatosan növelni az adagot és keverni a dolgokat, úgy amúgy is finomabbak :-). Min. 3, de inkább 4 hét, mire egy szopi kiesik.

Kösz a husis tippeket, igazából nem tudtam, minden nap vagy csak egyszer-kétszer egy héten szokás/lehet husit adni. Most kezdjük el a husizást mi is.

A szopizással én is úgy vagyok, hogy 1 éves koráig mindenképpen jó lenne, legalább reggel és este, aztán a továbbiakat majd meglátjuk, végülis nemcsak tőlem függ :-).

Hát, ez a gyerek már megint bőg, nem tud meglenni nélkülem!!!!!! :-) :-(

Kép

Kép
tkrisz

Na sziasztok,

Lau: hát azt gondoltam, hogy Bazsi még csak szopizik, én igazából a nagyfiadra gondoltam, hogy nála hogy volt. :-)
Mindenképp tarts ki :-) hat hónapos koráig, aztán utána kezdjétek fokozatosan az egyebeket. Mi igaz két héttel korábban kezdtük Mátéval, de nem baj, mert akkor nagyon jól jött, lenyugodott tőle és azóta is jókat eszik. A hivatalos Kismama magazin ajánlás szerint az első ételei a répa, alma, krumpli, cékla, sütőtök, gesztenye, őszibarack lehetnek, plusz gabonapelyhek (búza, rizs, kukorica). Először mindenképp pár kanállal és egy fajtát adj 3-5 napon keresztül, aztán lehet fokozatosan növelni az adagot és keverni a dolgokat, úgy amúgy is finomabbak :-). Min. 3, de inkább 4 hét, mire egy szopi kiesik.

Kösz a husis tippeket, igazából nem tudtam, minden nap vagy csak egyszer-kétszer egy héten szokás/lehet husit adni. Most kezdjük el a husizást mi is.

A szopizással én is úgy vagyok, hogy 1 éves koráig mindenképpen jó lenne, legalább reggel és este, aztán a továbbiakat majd meglátjuk, végülis nemcsak tőlem függ :-).

Kép

Kép
tkrisz

Na sziasztok,

Kép

Kép
tkrisz

Na sziasztok,

Hát, ez a gyerek már megint bőg, nem tud meglenni nélkülem!!!! :-) :-(

Kép

Kép
tkrisz

Na sziasztok,

Kép

Kép
tkrisz

Na sziasztok,

Kép

Kép
tkrisz

Bocsi, nekem is sikerült duplán...

Kép

Kép
tkrisz

Kép

Kép
tkrisz

Kép

Kép
tkrisz

A jövő kedd nekünk jónak tűnik! Persze, jöhet más is, sőt... Csaju téged úgyis nélkülöztünk múltkor Kép de persze a többiekre is érvényes!
Lau, szerintem, ha nem lázasodik be a gyerkőc, gyertek ti is!!!
sus

A jövő kedd nekünk jónak tűnik! Persze, jöhet más is, sőt... Csaju téged úgyis nélkülöztünk múltkor Kép de persze a többiekre is érvényes!
sus

sus

Csaju, minél többen megyünk a játszóházba, annál jobb. Ti a múltkor úgysem voltatok!!!
Mindenki jöjjön :-) :-)
Savanyított tejterméket (kefír, joghurt, túró, sajt) 7-8 hónapos kortól lehet adni a babának. Én hét hónaposan már adtam neki egy keveset, 8 hónaposan már egy egész dobozzal megevett 125 grammost. Persze nem Danoninót, mert az annyira édes, hogy még én sem tudom megenni. Hanem natúrt, és én kevertem bele gyümölcsöt. Én Danone Activitát vagy Bakony joghurtot szoktam adni neki.

Vik magától hagyta abba a szopizást, minden átmenet nélkül. Egy reggel már nem kérte, csak nevetett rajtam és csavargatta a mellbimbómat, és nyomogatta a cicimet, mintha előtte egy évig nem onnan evett volna :-)Még próbáltam két napig kínálgatni, de nem igazán akart enni. 10 hónapos korától már csak reggel és este szopizott, és ha napközben el volt keseredve valamiért, akkor is.
Így magától elapadt a tejem is, nem kellett semmit csinálnom vele.
Korábban írtam már egy részletes hozzászólást a hozzátáplálás lépéseiről és hogy mikor milyen ételeket lehet adni, de most nem tudom megkeresni, majd visszakeresek.
Megyek hógolyózni!!!!!

Dóri
tigris

Csaju, minél többen megyünk a játszóházba, annál jobb. Ti a múltkor úgysem voltatok!!!
Savanyított tejterméket (kefír, joghurt, túró, sajt) 7-8 hónapos kortól lehet adni a babának. Én hét hónaposan már adtam neki egy keveset, 8 hónaposan már egy egész dobozzal megevett 125 grammost. Persze nem Danoninót, mert az annyira édes, hogy még én sem tudom megenni. Hanem natúrt, és én kevertem bele gyümölcsöt. Én Danone Activitát vagy Bakony joghurtot szoktam adni neki.

Vik magától hagyta abba a szopizást, minden átmenet nélkül. Egy reggel már nem kérte, csak nevetett rajtam és csavargatta a mellbimbómat, és nyomogatta a cicimet, mintha előtte egy évig nem onnan evett volna :-)Még próbáltam két napig kínálgatni, de nem igazán akart enni. 10 hónapos korától már csak reggel és este szopizott, és ha napközben el volt keseredve valamiért, akkor is.
Korábban írtam már egy részletes hozzászólást a hozzátáplálás lépéseiről és hogy mikor milyen ételeket lehet adni, de most nem tudom megkeresni, majd visszakeresek.
Megyek hógolyózni!!!!!

Dóri
tigris

Megyek hógolyózni!!!!!

Dóri
tigris

Sziasztok!Kép

Dóri: igen-igen, most már emlékszem, vissza is fogok keresniKép, és ki is nyomtatom magamnakKép

KriszKép Ákost 4,5 hónapos koráig csak szoptattam, utána kezdtük az almát, meg a krumplit, amit így utólag már nem tennék, túl korai volt.

Ha nem lesz lázas Bazsi, akkor mi is megyünkKép Mikor lesz a tali?

Lau
lau

Sziasztok!Kép

Dóri: igen-igen, most már emlékszem, vissza is fogok keresniKép, és ki is nyomtatom magamnakKép

KriszKép Ákost 4,5 hónapos koráig csak szoptattam, utána kezdtük az almát, meg a krumplit, amit így utólag már nem tennék, túl korai volt.

Lau
lau

Sziasztok!Kép

Lau
lau

Sziasztok!
Lau:nem tudom mitől lett kötőhártya gyulladása,de mi is elkaptuk tőle.
Ma voltunk megint dokinál,de azt hiszen irvist fogok váltani.Egyrészt mert köptetőt és köhögés csillapítót írt fel egyszerre.Másrész meg olyan köhögéscsillapító kúpot írt fel aminek a mellékhatása légzésleállás lehet.Ja és az egyiket 1 éves kor alatt a másikat pedig 2 éves kor alatt nem lehet beadni.Jó mi ?
Szóval most jól kivagyok.
A hozzátáplálásról: én 3 hónaposan adtam neki előszőr almát,de a következő babát csak szopiztatni fogom ameddig csak elég lesz neki a tejcsi magába.Nimródnak meg lassan elkezdem adni a tejtermékeket is.Ma evett sajtot is,nagyon ízlett neki.Sok olyat adok neki amit még igazából nem lehetne,végül is nem lehet mindentől megvédeni.Így meg hozzászokik mindenhez.

Jó éjszakát mindenkinek!
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!
Ma voltunk megint dokinál,de azt hiszen irvist fogok váltani.Egyrészt mert köptetőt és köhögés csillapítót írt fel egyszerre.Másrész meg olyan köhögéscsillapító kúpot írt fel aminek a mellékhatása légzésleállás lehet.Ja és az egyiket 1 éves kor alatt a másikat pedig 2 éves kor alatt nem lehet beadni.Jó mi ?
A hozzátáplálásról: én 3 hónaposan adtam neki előszőr almát,de a következő babát csak szopiztatni fogom ameddig csak elég lesz neki a tejcsi magába.Nimródnak meg lassan elkezdem adni a tejtermékeket is.Ma evett sajtot is,nagyon ízlett neki.Sok olyat adok neki amit még igazából nem lehetne,végül is nem lehet mindentől megvédeni.Így meg hozzászokik mindenhez.

Jó éjszakát mindenkinek!
Anita

Kép

Kép
anita23

Sziasztok!

Jó éjszakát mindenkinek!
Anita

Kép

Kép
anita23

Anita!
Jobbulást Nimródnak!
Én nagyon óvatos vagyok mindennel, még tejterméket sem merek adni, mert állítólag egy éves korig már azt sem ajánlják a későbbi asztma és allegria miatt!

Tigris!
Egyszer-kétszer adtam Máténak kefírt, mert azt hittem 8 hós kortól már lehet (imádta), de most több orvostól hallom, hogy az új kutatások alapján nem nagyon ajánlják egy éves kor előtt.. most légy okos...

Én sem szeretném még leszoktatni Mátét a szopiról, még min. 4x szopizik, csak azt szerettem volna tőleg megkérdezni, hogy te hogyan csináltad Viknél, minden evés után kapott, vagy csak amikor kérte? Mert ugye 6 hós kora után minden kajcsi után kapott és most három hónappal később még mindig csak egy vagy kettő után nem kínálom meg... de ha megkínálnám akkor is kérné Kép

Kép

Kép
csaju

Anita!
Jobbulást Nimródnak!
Én nagyon óvatos vagyok mindennel, még tejterméket sem merek adni, mert állítólag egy éves korig már azt sem ajánlják a későbbi asztma és allegria miatt!

Tigris!
Egyszer-kétszer adtam Máténak kefírt, mert azt hittem 8 hós kortól már lehet (imádta), de most több orvostól hallom, hogy az új kutatások alapján nem nagyon ajánlják egy éves kor előtt.. most légy okos...

Én sem szeretném még leszoktatni Mátét a szopiról, még min. 4x szopizik, csak azt szerettem volna tőleg megkérdezni, hogy te hogyan csináltad Viknél, minden evés után kapott, vagy csak amikor kérte? Mert ugye 6 hós kora után minden kajcsi után kapott és most három hónappal később még mindig csak egy vagy kettő után nem kínálom meg... de ha megkínálnám akkor is kérné Kép

Kép

Kép
csaju

Anita!
Jobbulást Nimródnak!

Tigris!

Kép

Kép
csaju

Anita, akkor váltsatok dokit, mert szerintem az nagyon fontos, hogy bízhass a gyerekdokiban! Nálunk a védőnő ebben is segített!!! Kikérdezett, milyen típusú dokit szeretnénk (én azt akartam, hogy pl. antibiotikumot csak végső esetben adjon), és egy ilyen dokit választott nekünk, akivel össze is ismertetett még Misi születése előtt. A dokinéni először homeopátiás szerekkel kezd, és innen haladunk a durvábbak felé. Most is egy homeos köhögés csillapítót mondott, ami be is vált, már nem köhögünk. Nimródnak jobbulást!!!

Lau, ha megtaláltad Tigris előző írását, nekem is megírod hol van? Bocsi, de nincs időm most visszaolvasni Kép
Szerintem a tali lehetne megintúgy, mint múltkor, tehát 10-1/2 11 körül.
(Csaju, remélem a gyerkőc nem fog megint pont akkor bealudni Kép )
sus

Anita, akkor váltsatok dokit, mert szerintem az nagyon fontos, hogy bízhass a gyerekdokiban! Nálunk a védőnő ebben is segített!!! Kikérdezett, milyen típusú dokit szeretnénk (én azt akartam, hogy pl. antibiotikumot csak végső esetben adjon), és egy ilyen dokit választott nekünk, akivel össze is ismertetett még Misi születése előtt. A dokinéni először homeopátiás szerekkel kezd, és innen haladunk a durvábbak felé. Most is egy homeos köhögés csillapítót mondott, ami be is vált, már nem köhögünk. Nimródnak jobbulást!!!

Lau, ha megtaláltad Tigris előző írását, nekem is megírod hol van? Bocsi, de nincs időm most visszaolvasni Kép
sus

sus

Sziasztok!
Sus!
Hát én is remélem Kép Bár tegnap is 10.30-tól 14 óráig aludt... most már sokszor csak egyszer alszik napközben, de akkor sokat Kép

Ti hova jártok dokihoz?

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!
Sus!
Hát én is remélem Kép Bár tegnap is 10.30-tól 14 óráig aludt... most már sokszor csak egyszer alszik napközben, de akkor sokat Kép

Ti hova jártok dokihoz?

Kép

Kép
csaju

Sziasztok!
Sus!

Ti hova jártok dokihoz?

Kép

Kép
csaju

Csaju, mi a 7. ker.-ben lakunk, és a Péterffy utcában rendel a dokink. Remélem, ha elköltözünk, akkor is vállal minket. Nagyon rendes, meg lehetett vele beszélni, hogy amikor oltást kapunk, akkor kijön, hogy ne kelljen várni, meg a gyerköcöt oltás után hazacipelni. Az egészséges rendelés pedig itt van a közelben, arra le szoktunk menni. Az első 2 hónapban két hetente kijött, utána havonta egyszer, és 6. hónap után mi megyünk havonta egyszer. Nagyon lelkiismeretes és segítőkész. Még azt is pontosan elmondta, hogy hogyan főzzem az első főziket Kép

Misi kb. 3-4x alszik egy nap, de csak 20, max30 perceket Kép
sus

Csaju, mi a 7. ker.-ben lakunk, és a Péterffy utcában rendel a dokink. Remélem, ha elköltözünk, akkor is vállal minket. Nagyon rendes, meg lehetett vele beszélni, hogy amikor oltást kapunk, akkor kijön, hogy ne kelljen várni, meg a gyerköcöt oltás után hazacipelni. Az egészséges rendelés pedig itt van a közelben, arra le szoktunk menni. Az első 2 hónapban két hetente kijött, utána havonta egyszer, és 6. hónap után mi megyünk havonta egyszer. Nagyon lelkiismeretes és segítőkész. Még azt is pontosan elmondta, hogy hogyan főzzem az első főziket Kép

sus

sus

Sziasztok!

Végre sikerült mindent visszaolvasnom. Érdekes ez az internet, hiszen mikor is találkoztam volna én egyébként Hiltonos étteremfőnökkel, vagy behajtási ügyintézővel, ill. európa szakértővel? stb. :-))
Én érettségi és egy számítógépkezelői tanfolyam után kezdtem el dolgozni, majd munka mellett médiapedagógia szakon végeztem az egri EKF-en. Egyébként a Duna Tv-ben dolgoztam tavaly májusig és nagyon imádtam a munkámat. Most azonban nem tervezem, hogy egyhamar visszamennék dolgozni, mivel szeretnénk mielőbb tesót Bencének. Úgy tervezzük, hogy legalább 2 - 2,5 év legyen közöttük.

Tegnap este írtam a kajás témához, ami elég hosszúra sikeredett és a számítógép ördöge közbeszólt: mikor el akartam küldeni lefagyott a gép... Szóval majd valamikor újra felteszem.

Sus: irigylem a védőnődet!!
Még egy dolog, ami esetleg titeket is érdekelhet: van egy homeopátiás tanfolyam kisgyerekes anyukáknak, állítólag szuper. Én is egyik barátnőmtől hallottam róla és tavasszal mindenképpen el is megyek egy ilyenre. Majd ha többet tudok már róla, akkor megírom.

Jók legyetek!!

Gabi

Kép
Kép
almadi

Gabi, a homeo tanfolyam érdekelne Kép Minenképp írd meg, ha tudsz részleteket!
Mit csináltál a Duna TV-nél?
sus

Ja, még valami:

A tejes témával kapcsolatban. Olvastam egy könyvben (Cenzúrázott egészség), hogy Gödöllőn készítettek egy felmérést összehasonlították a tej minőségét a 60-as évek elején és a 90-es évek végén. Tudjátok mennyivel kevesebb vitamin, nyomelem stb. van ma a tejbe??? 90%-kal!!!! Majdnem rosszul lettem, mikor elolvastam.
Egyébként mióta hallottam a Mizo reklámját "Megalkottuk a top tejet", azóta még inkább irtózom ezektől a tejektől. Miért is kell egy tejet megalkotni??
A férjem 1 éves koráig csak szopott, utána 5 éves koráig kizárólag tehéntejet ivott, semmi mást nem volt hajlandó elfogyasztani. Ha ez mostanában történt volna, valószínűleg már életveszélyes állapotba került volna 5 éves korára... De ez elég régen történt, falun, igazi tehéntejet ivott (50 éves) - és orvost nem is látott egész életében!! Egyszerűen vasból van! Soha semmi baja. Nála a nátha is 1 napig tart.

Ezt csak érdekességképpen írtam le. Úgyhogy szerintem nem érdemes a tejjel próbálkozni - hacsak nem áll egy Riska a garázsotokban! :-))

Gabi

Kép
Kép
almadi

Sajna Riska nincs, marad a Cici Kép Egyébként a Bosnyák piacon lehet házi tejet kapni, csak azzal meg azért kell vigyázni, mert nem kezelt!! Én ilyet akarok majd adni 1 éves kor után.
sus

Sus!
De az jó, mert csak fel kell forralni, nem?

Almadi!
Nem semmi, ez a tej dolog. Akkor asszem még várok a tejtermékekkel nem csak a tejjel!

Ja és engem is érdekelne a tanfolyam Kép

Sus! Nem tudom miért gondoltam, hogy itt laktok????

Kép

Kép
csaju

Biztos azért gondoltad, mert az Uzsokiban szültem Kép
Zuglóban is van homeos dokinéni, akiről sok jót hallottam, ha érdekel megkérdezem a barátnőmet, hogy hívják és hol rendel.

Szerintem is jó az a tej felforralva, de azért 1 éves kor előtt nem adnám! (házi sajt és tejföl is szokott lenni, de azt is csak később fogom adni)
sus

Sus!
Persze, én is csak egy vagy lehet hogy csak másfél éves kor után gondoltam Kép

Azt megköszönöm, ha megkérded a dokinő nevét!!! Tényleg, eldöntöttétek merre költöztök?

Kép

Kép
csaju

Sziasztok! Rengeteget írtatok péntek óta, azt sem tudom mire válaszoljak, de megint egy csomó új infó és nagyon jót is mulattam Sus és Gabi (A Riskán) ha belegondolok tényleg nagyanyáink korában ez volt az egyetlen megoldás és én is mindenképp ezt tartom a legjobbnak, még ha nem is steril, mert az "E"-k nél biztos hogy egészségesebb.
Sweetlady:voltam is az Uzsokiba beíratkozni, és szerdától kezdem(light-osan) a tornát, nagyon kedves volt gyógytornász (Hulitza Ági).
Örülök hogy kislányod lesz, egy kicsit irigyellek is mert mióta vásárolgatunk a babának úgy veszem észre,hogy a kislányoknak nagyobb a választék. "Pont ideális lesz az én kis Áronomhoz csajozni!" Március 15-től már én sem dolgozom akörül el tudnék menni talira...
Dóri: én is gratula és tök jó hogy mentek hógolyózni élvezi a lurkó?
Tegnap voltam UH-n és érdeklődnék méretek után(kicsit félek a szüléstől és reménykedek hogy nem egy óriás baby-t kell megszülnöm.Ráér majd kint megnőni! Szóval 32 hetes vagyok és a babám 1,96kg és 29.5cm a fartó-fej hosszúsága. Ez átlagos? Egyébként olyan jó volt látni, már egész szép (kerek), nem olyan kis "UFO fejű"!
Már olyan kiváncsi vagyok Rá, álmodtam vele és lattam is az arcát, vajon olyan lesz? Vagy egész más?
Hát mindenkinek szép napot!!!

Pusszancs Ági
bragi

Sziasztok!

Sus: A zuglói homeos drnő neve engem is érdekelne, bár még odébb van, hogy kelljen hozzá mennem, de a homeopátia nekem is szimpatikus gyógymód, főleg mióta kigyógyított az allergiámból, amitől gyerek korom óta kinlódtam Kép
Azt nem tudom, hogy ezek szerint választható a gyerekorvos is? Mert nekem a védőnő mindig csak egy drnőről beszél, akivel mejd kijön, ha megszületett a baba...

Ági: Ügyi vagy! Mesélj majd, hogy milyenek az intim torna órák. Melyik napokon van? Hát ez jó, hogy ideálisak lesznek egymáshoz, csak nehogy Leventém legyen...Kép Kép Kép

Puszi mindenkinek!

Sweetlady
sweetlady

Csaju, én úgy csináltam, hogy először azokat a szopikat hagytam el, amikor nem aludt utána.
Pl reggeli utáni szopizás.
10 hónapos koráig kétszer aludt napközben, tehát ezek előtt az alvások előtt és a hosszú éjszakai alvás előtt, valamint hajnalban előreggeliként szopizott, összesen négyszer. Ezt követően már csak egyszer aludt, ebéd után, tehát csak hajnalban, délben és este szopizott, = háromszor. Majd a déli szopizás maradt el, mert már olyan nagy mennyiséget evett ebédre, hogy nem láttam jónak még megszoptatni is, illetve ő sem kérte, annyira tele volt a pocija. És az esti/hajnali szopizás pedig egyszerre maradt el, magától.
Ma vigyáztam a szomszéd kislányra, öt hónappal kisebb Viktornál. Olyan más egy kislány, sokkal bájosabb, és ragaszkodóbb. Az én Skorpió gyerekem után furcsa volt, hogy hozzám bújik és nem akar elengedni, egész délelőtt ragaszkodva ölelgetett. Viktor ezen nem problémázott, csak azon, hogy nem tud beszélni, és próbálta "tanítani". Hát annyira cukik voltak! Legalább gyakoroltam a kétgyerekes életformára.
Ma elkészült a cukoreredményem, és szerencsére inzulin egyáltalán nem kell :-), sőt a diétát is "enyhítették" 150-ről 200 grammra :-)

Ági, lehet, hogy láttalak tegnap az uh-nál várakozni? Nem voltál előtte vérvételen az első emeleten? Mindig nézegetem az anyukákat, hogy ki lehetsz :-) Egyébként nem érdemes hasonlítgatni a babaméreteket, mert gondolj bele, hogy egy "kész" baba is mennyire más, van 2,8 kilós és 4,8 kilós csecsemő is :-) Az Áron név gyönyörű, nekem is nagyon tetszik, csak a férjemnek olyan a vezetékneve, hogy nem lehet, hozzá Á-betűs nevet választani Kép

Házitejet szerintem csak úgy szabad adni, ha ellenőrzött a minősége, mert igaz, hogy tápanyagokban gazdag, de ki tudja, hogy mi van még benne :-) Én úgy gondolom, hogy nagyon nehéz megkímélni a gyerekünket a mai világban a környezeti ártalmaktól, én is igyekszem törekedni rá, de sajnos nem megoldható, hogy Riskát beállítsuk a garázsba:-)

Csaju, a savanyított tejtermékekkel (joghurt, kefír, sajt, túró) nem kell addig várni, amíg a tejjel, mert azokban nincs laktóz (tejcukor), és kevesebb a tejzsír, az allergizáló anyagok pedig állítólag ezekhez kapcsolódnak. A tej, tejszín és tejföl egyéves korig semmiképp nem ajánlott. A biotej, amit Tescoban/Auchanban stb lehet kapni, nekünk nagyon bevált.

Akkor jövő hétfőn vagy kedden találkozzunk? Sus, a keddet vetettük fel, ugye?
Nekünk azonban a hétfő jobb lenne egy kicsit. De ha mindenkinek a kedd jó, akkor mi is megpróbáljuk.
Együttérzésem a doki-mizéria miatt, Ági a csömöri dokinőt majd semmiképp se válasszátok!!!! Mi is most keresünk új gyerek-háziorvost, mert igaz, hogy a kórházi dokibácsi nagyon bevált, de neki nem lehet kártyát leadni.
Na megyek megírni a kontrolling pót házidolgozatomat :-((( Úgy érzem, közém és a gyermekeim közé áll :-)
Dóri
tigris

Tigris, nekünk tulképpen a hétfő is jó, ha a többieknek is!

A homeo-dokinéni infón rajta vagyok, amint tudom írom! A gyerekorvos is választható, csak az kell, hogy hajlandó legyen kimenni hozzátok, ha kell. Egyébként úgy működik, mint a felnőtt háziorvos, vagyis ahhoz mész, akihez akarsz! (csak szólj a védnőnek, ha megszervezted a másik dokit!)
sus

SziasztokKép

Sus: nem találtam még meg, de csak átfutottam, most nekem sem volt túl sok időm, de ha megvan a hsz., akkor kiabálokKép

Nekünk sajna nem jó a hétfőKép, oltásra megyünk, délelőtt meg a nagyfiúval foglalkozásra kell mennünk. Akkor majd máskor csatlakozunkKép

Most megyek, mert Balázsbaba is gépelni akar, tuti programozó lesz belőleKép

Pussz
Lau
lau

Tigris!
Köszi a válaszokat, most már sokkal okosabb lettem tejügyileg is Kép

Kép

Kép
csaju

Ja és Tigris még azt akartam mondani, hogy az én fiam pont ilyen bújós, mint amilyen a kislány akire vigyáztál Kép Talán ilyen is marad...

Kép

Kép
csaju

Tigris, Misi is elég bújós tud lenni néha. Lehet, hogy a második gyerkőc is fiú lesz, de bújós Kép (egyébként másodiknak én is lányt szeretnék, úgyhogy azért értelek Kép )
sus

Sziasztok!

Anita: szegénykék, hogy bírjátok ezt az elhúzódó betegséget, mennyire viseli meg Nimródot?

Máté is igen bújós fiú létére, nagyon édes tud lenni. :-) Ennek ellenére én is leginkább egy lányt tudok elképzelni testvérkének, de hogy mikor, az még nem tisztult le bennem, bennünk :-).

Ami a jövő heti találkát illeti, nem tudom, mi tudunk -e menni, szó szerint, mert nekem sajnos pénteken lesz egy kisebb sebészeti beavatkozásom, kivesznek a lábamból (illetve talpamból) egy régi műtéti heg helyén keletkezett csomót, és nem tudom, mennyire leszek majd mozgékony. Azért remélem, hogy egy kicsit igen, de majd meglátjuk.

Jó éjt! Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok Lányok!
Nagyon kegyetlenül felpörögtetek megint,hihetetlen,hogy minden nap mennyi új üzenet van.
Jó ötlet az újabb tali,hiszen már úgyis február van,így mondhatjuk hogy havonta összejövünk.

Mi is mennénk szívesen megint,de nekünk csak a kedd lenne a jó,hétfőn van egy csomó dolgunk,ráadásul 15 hós oltásra is mennünk kell.
De persze ne hozzám igazítsunk,hanem inkább azokhoz akik a múltkor lemaradtak.

Anita!Sajnálom Nimródot,szegény jó sok mindent elkapott.Van egy immunerősítő gyógyszer nem gondolkodsz rajta hogy érdemes lenne beadni neki?

Csaju,Lau remélem mostmár veletek is találkozunk majd.Ha nagyon a hétfő jó mindenkinek megpróbálom valahogy átszervezni én is,hátha sikerül.
Eszty: remélem hamarosan már te is el tudsz majd jönni Orsival,csak legyen egy kicsit jobb idő.

Dóri,Krisz,Sus,Almadi jó lenne újra találkozni!

Jó éjt mindenkinek

Annamari
kismuki

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?