Sziasztok!
Kangi,
nagyon aranyosak a gyerkőcök!
Hogy Andris milyen pici!!!
Elszoktam már az újszülöttektől...
Mi Beki 8 hónapos koráig aludtunk együtt és akkor sem a külön ágy volt a gond, hanem hogy meguntam az éjjel is 3 óránkénti szopit és ahelyett kapott vizet. volt is ordítás!
De az ággyal semmi baja, most is szinte könyörög, hogy mehessen bele alukálni!
Gombóc,
jó ötlet a Pliko, de ha vízszintesben van az ülés, akkor nem lehet felállni a fellépőre... Vagy én látom rosszul?
Évi,
köszi szépen a homeobogyót, megérkezett!
Édesek a szánkózó kiscsajszik!
Beu,
hmmm, az a havas táj... Jó lehetett!
Sógornődnek jó babázást!
Andi,
jó hogy Dani növöget!
Urszila,
elkeserítesz ezzel, hogy a gyerekeknek már 4-ben is külön tanár kell??? És hol marad a gyerekkor?
Maci,
szegény leeső Roni
. Olyan hamar megtörténik a baj. Remélem már jobban van!
Toffi,
darázsfészek, nyami!
Én is nagyon vágytam valami édesre tegnap, egy tábla tortabevonót megolvasztottam egy kis tejjel és egy banánt belekarikáztam...
Még visszaemlékezni is +5 kilo!
Virga,
tart még a barnásozásod? Remélem nem és minden o.k.!
Sofka,
megkaptad még 1-2 hete az emilemet?
Homeoszakértőknek:
A gyógyszertári ingyenes könyvecskéből néztem ki gombára a Pulsatilla 15 Ch-t, napi 1*5-öt kéne bevenni, de itt csak 30 Ch-ban volt. Ez is jó, csak fele annyit kell bevenni? És nem volt egyértelmű, hogy melyik van bacira és melyik gombára, a másik a Helonias dioica 9 Ch-ban.
Ja, és persze voltam dokinál... Eléggé elkeserített. Azt hittem, hogy tudja, ki vagyok, majd' három éve ismer, nála szültem, utoljára egy héttel ezelőtt látott. Megvizsgált, felírt gyogyikat. Megkérdeztem, hogy a gomba nem árthatott a babának? Nagy kérdő tekintet volt a válasz... Fogalma sem volt, hogy terhes vagyok. Ez még o.k. lenne, hiszen nem köteles emlékezni a fejemre, de ennek ellenére olyan gyogyit írt fel, amit a gyógyszerész a baba érdekében nem volt hajlandó kiadni, mondta, hogy menjek vissza, kérjek másikat. Kérdeztem, hogy szerinte oktassam ki a dokimat, hogy mit szeretnék? Úgyhogy elmentem egy körzeti dokihoz, aki meghallgatta a kálváriámat, persze nagyon pipa volt, hogy nem hozzájuk járok terhesgondozásra és ennek ellenére tőle akarok gyogyit, de felírt egy másikat. Megnéztem, azt sem ajánlják az első trimeszterben... No comment... Mindegyik doki ilyen?????? Végülis ezt a gyógyszert használom és remélem hogy az előny/kockázat terén több lesz az előny...
Ja, és a nagy hír: látszott, ahogy mozog a babám!
Vagy 20 percen keresztül a köldököm alatt balra piciket kiemelkedett a hasam, rendszertelen időközökkel és intenzitással. Szerintem a belem nem csinálhat ilyet, és ha nem egy Alien költözött belém, akkor a baba volt!!!
Hallottatok már ilyet a 13. héten? Apuci is látta-érezte, úgyhogy nem hallucináltam!
Pusz
Miszike