Sziasztok!
Jaj...hát én már nagyon nem tudok lépést tartani az itteni pörgéssel
Máté nagyon elemében van már, egyre többet megy, na meg most már csak akkor marad a szobában, ha csukva van az ajtó. Úgyhogy netezni is úgy szoktam, hogy 1 percre leülök, email válasz, vagy vhova hozzászólás, és rohanok tovább, aztán 10 perc múlva megint. Így nem lehet normálisan olvasni, meg mindenkinek írni
Alvás alatt meg ugye takcsizás, mosás, főzés stb. Így se csinálok meg mindent, amit akarok
Tegnap elmentem dokinénihez, szte allergiám van (mondjuk ezt régen meg is állapították vizsgálaton, háziporra), ami ugye a fűtési szezonban durva. Nyáron nincs is soha bajom, csak ősztől télig. Úgyhogy most adott vmi antiallergén bogyót, azt kell szednem 3 hétig, ha nem múlik, vmit továbblépünk.
Megkaptuk az autót, egy tömör gyönyör, bár hozzáteszem, hogy eddig csak a parkolóban láttam, mert vagy későn jött Robi, vagy nekem kellett rohannom itthonról, talán ma már vezethetem is végre
Máté jobban van sokkal, viszont most Regi kezdi ugyanazt
Mostanában sokszor megfordul a fejemben, hogy minek kellett nekem 2 gyerek
Na persze, vissza nem csinálnám már semmiért, de azért vannak húzós időszakok bevallom nőiesen
A nagy könnyebbség nyilván az, hogy ha együtt vannak, nem is kell szinte rájuk nézni se, Regi vigyáz rá, és tök jól eljátszanak már együtt
Hani,
Szegény mamid
Nem egyszerű időszak ez már sajnos senkinek
Mi újság a melóhellyel, voltál mostanában bent? És akkor pont 14-én kezdesz? Kriszt meg Andi hogy vannak?
Mese,
Én az életben nem akartam kettőnél több gyereket
Max annyit olvashattál tőlem, hogy soha nem mondom, hogy soha, de most már 200%-ig ki merem jelenteni, hogy SOHA többet még egy!
És nekem angyali gyerekeim vannak....
Várunk képeket, és ne tűnj el megint fél évre!
Szirom,
Ezen a képen totál nem önmaga Miksa
Olyan, mint egy kb 2-3 éves gyerek, meg valahogy az arca is más, de nagyon vagány azzal az izmos felsőtesttel!
Gratula a pohárhoz! Máténak én pár hónapja próbálgattam, de folyt mindenfelé
Edit,
Üdv itt
Marycus,
Tényleg eszméletlen okos Vikó, hogy így fel tudja fogni a dolgokat!!!
Biztos nagyon jó tesóka lesz!
Máté legújabb dolgai, hogy a telefont hozza folyton a fülemhez, hogy hallózzak, meg ha kérek tőle valamit, már megérti, hozza oda
Labdázni ő is szeret, de nem olyan ügyi, mint Miksa, ő még csak gurítja, de visít hozzá, úgy élvezi
Van egy hullámvasútjuk Regivel, aminek a tetejére kell autót tenni, és ugye kanyarogva leérkezik, na azt nagyon tudja használni, teszi vadul rá az autót, löki, sikít
Meg amiket még napi rendszerességgel csinál, hogy az utcán a baba kocsiból majd kiesik, ha autót lát, és mutatja, hogy brrrr. Regi szobájában meg a falon kint van a képe (Regié), mikor még pici volt, akárhányszor elmegyünk mellette, mindig mutatja, hogy baba
Jaj, még azt akartam mesélni, hogy Regi, mikor meglátta az új autót, mondta apjának, hogy:
-Apa, új aJtód van? És csili-vili meg minden?
Aztán állítólag az oviba rohant be, és barátnőjének újságolta, hogy nekünk is piros (bordó) autónk van, mint nekik
Közeleg Regi szülije, és még se aji, se tortatervezet, se semmi...tényleg nagyon havazva vagyok mostanság
Na jó, lelövöm magam, ha vmit kifelejtettem, bocsi
Ki találja meg Mátét a kupiban?
(amit egyedül csinált...ez estére hatványozódik, mikor nővére is megjön)
Kriszta