Sziasztok!
Zafir orulok az uj fejlemenyeknek, es szoritok neked! Nem tudod veletlenul mi volt a szuri neve amit kaptal? (Bocsi ez most csak a kivancsisag, latod mennyire tudatlan vagyok
)
Hajni, fel a fejjel tenyleg annyi klassz dolog van az eletben, amit gyerekestul mar nem igazan lehet csinalni, ugyhogy elvezd amig lehet! Aztan meg teljesen biztos, hogy nemsokara ugyis lesz babatok, ne aggodj. Tegnap eszembe jutott, hogy vajon hol tart a "hizokura"-projekted?
Meg a cigit is akartam korabban kerdezni, de valahogy nem mertem, nem akartalak bantani, de lattam am a cigizos kepeket az albumban
Most ha jol ertem akkor mar leszoktal?
Nata, jo hogy ilyen hamar meg tudjak mondani a nemet! Nalunk eddig ugy volt, hogy mindegy milyen nemu, aztan az elmult par napban a parom nagyon burkoltan, de mintha arra celozgatna, hogy fiut szeretne... Eleg vegyesek ezzel kapcsolatban az erzeseim, mert en mast sem hallottam egesz eletemben az apamtol, mint hogy o mennyire szomoru volt, hogy en lany lettem, meg hogy amiatt siklott felre az egesz elete, hogy nem lett fia.... (nem is tul jo a kapcsolatunk
)
Nolina, orulok, hogy irtal, gyere gyakrabban, ha tudsz! Mi nem megyunk semmifele balba, de itt most indulnak a farsangi (karnevali) felvonulasok, szinte minden nap lesz, nem is egy, remelem jo ido lesz, akkor kimegyunk, eleg kozel lakunk az utvonalhoz.
Puszilok mindenkit,
Poci