Sziasztok!
Így jár az, aki ritkán jön: alig győztem visszaolvasni a sok hsz- t.
Pirus!
Hogy vagy? Én is várom a szülinapi képeket. Írj már légyszi Zsombiról is!
Olyan kíváncsi vagyok miket produkál mostanság.
Indigo!
Tetszett a szülinapos kép!
Micsoda tortája volt!
Fcs!
Hihetetlen, amit írtál. Szörnyű, hogy ilyen előfordulhat.
Shine!
Köszi, hogy Ádámot is hagytad érvényesülni kicsit a gép előtt.
Kár lett volna, ha lemarad az üzenete.
Syra!
Ha még aktuális: vigyél citromot a terheléses vércukor vizsgálathoz! Úgy már elviselhetőbb az íze a valóban nagyon cukros lötyinek!
Ági!
Gyógyulást neked!
Nem tudod megkérni a nagymamit, hogy segítsen be kicsit? Tényleg kellene pihenned!
Kriszta!
Engem is érdekel, mi történik veled.
Csak te is olyan ritkán írsz....
Most pedig ismét magyarázom a bizonyítványom:
Olyan hihetetlenül fáradt vagyok mostanság, hogy szinte minden délben pihenek én is egy kicsit, este pedig már nincs erőm a gép elé ülni. Ez az oka az eltűnésemnek.
Már csak az émelygés okoz problémát, de az nagyon. Reggel szinte mindig jelentkezik, így aztán nem tudok enni. Aztán meg már az éhségtől szédelgek. Ha eszem az is baj, ha nem, az is.
Olyan, mint a 22- es csapdája. Déltől azonban bepótolom ezt a nagy éhezést. Estig szinte folyamatosan eszem. ( szerencsére leginkább gyümölcsöt fogyasztok ilyenkor - meg néha mást is
))
A POCAKLAKÓ, aki ma 10+ 2, növekszik valószínüleg. Amit én leginkább abból állapítok meg, hogy a nadrágokat már nem tudom begombolni - viszont így meg folyton attól félek, hogy lecsúszik a cipzár
. Kismama holmit még korai lenne hordanom, viszont így most bajban vagyok....
2 hét múlva megyek újra uh- ra, akkor már több infóm lesz RÓLA.
Addig persze töröm a fejem, hogy minden rendben lesz- e, ha abbahagyom az Utrogestant, ami szintén akkor válik esedékessé.
Bobó megtette a sokadik nagy lépését a szobatisztaság felé.
Néhány napja azzal ébresztett, hogy siessünk bilizni, mert nagyon kell pisilnie. Hittem is, meg nem is - de leginkább nem - és valóban úgy történt, ahogy mondta. És azóta ez már többször is előfordult.
Van hogy bilizni akar, van, hogy a WC- be intézi el a dolgait, de egyre többször szól. Pedig már azt hittem, ő lesz a kivétel, aki pelenkában megy még az iskolába is.
puszi: Terika