Sziasztok!
NATA, de örülök, hogy beugrotál! Tudom, hogy ezt nem fogod visszaolvasni, de azért én örülök, hogy jól vagytok, és rendben történnek a dolgok, ahogy kell!
Ne dolgozzál túl sokat!
Pocika, neked is nagyon örülök, jó régen voltál! Jó, hogy nálatok is minden rendben van, továbbra is így vigyázz a kis tornászra!
Beuka, én is próbáltam már a termékenységi tesztet, én akkor a 10. napon kezdtem (nekem 28 napos ciklusaim vannak), első két nap semmi, aztán halvány csík, aztán erős ha jól emlékszem két napig, és utána elhalványult. Most megint szeretnék csinálni, de eddig három gyógyszertárban nem kaptam. Ma megnézem még egy helyen.
Hajni, tán csak nem zebra lesz ebből???
Na jó, én igazán nem akarlak belehergelni, de azért ezek a hatalmas bold-olt számok, hát ne is haragudj, úgy látom hergelődsz te magadtól is...!!
Ja, köszönöm, hogy gondoltatok rám, próbálnék én gyógyulni, de nem nagyon megy... Estére mindig rosszabbul leszek, a fejem olyankor majd szét reped. MOst is tök "duda" vagyok, de azért iszom sok kamilla teát mézzel, meg acc-t, meg c-vitamint, szóval rajta vagyok...
Remélem hamar túl leszek rajta, mert így nem tudunk akciózni.
Puszmák!
A.
8/28