Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Megint sokat termeltetek! Jó ám annak, aki munka közben tud Netezni!!
Vettem ma termékenységi tesztet és ráadásul pont ma kell először megnézni. Nemsokára pisilek aztán beszámolok!

Képzeljétek kenyeret sütünk. Kaptunk nászajándékba egy kenyérsütőt és most próbáljuk ki.

Zafír: szorítok a holnapi vizsgádhoz. Az a 800 oldal valóban sok! Kitartás!!!
és mi volt a dokinál???

Kata: köszönöm a bókokat!! Egyébként én is értékesítési területe dolgozom, csak én nem találkozom szemlyesen az ügyfelekkel.

Lolita: nem volt semmi ez a beköszönés! Kép
köszönöm a bókokat és a kérdéseket. a lagzink 2004 szeptember 18-án volt, ez volt az utolsó szép nap. meleg volt, sütött a nap. ez egy kulturházas lagzi volt 300 fővel, az esküvő a kultúrház udvarán volt. nagyon jó volt. Kép ha érdekel még valami kérdezz nyugodtan tudod hogy erről szívesen beszélek!!!
EZ borzasztó lehet hogy ilyen "Sürün" gösszeszedsz ilyen gombákat, én szerencsére nem ismerem ezket a gyógyszereket úgyhogy ne haragudj, de nem tudok segíteni,
de akkor úgy néz ki ez egy jó doki. Egyébként szimpatikus???

Anikó: jobbulást!!

Kép
Kép
beuka
 
 


jaj közben írtatok!

Helló csajok!
Andi szorítunk ám!!!!

Kép
Kép
beuka
 
 


Köszönöm, rám fér!

Hajni! Nem bíztatni akarlak (dehogynem!Kép), de anyukámnak, mikor terhes volt, semmi más tünete nem volt, minthogy úgy görcsölt a hasa pár hétig, mintha meg akarna jönni neki! Mind a két öcsémnél így volt. Most nálam is ez a helyzet, úgyhogy ha babás vagyok, nagy esélyem van egy fiúra. Kép (csak lenne!)
Remélem ilyen tekintetben az anyukámra ütöttem!Kép
Az első gyerekét (vagyis engem), fél, azaz fél óra alatt szülte meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez nem semmi. Éjfélkor felébredt, hogy elfojt a magzatvíz, fél egykor megszülettem!

Zafír! Sok- sok erőt ehhez a nem túl rövid olvasmányhoz! Biztos jól fogsz vizsgázni holnap!

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81
 
 

 
 

Szia Beuka,

300 fős esküvő? Aztaaaa... Hogy lettetek Ti ennyien? Kész anyagi csőd lehetett a vacsora. A mienk májusban lesz, de 50 főnél több akkor sem jut eszünkbe, ha összeizzadjuk magunkat. Tényleg szép lehetett szeptemberben, még szerencsétek volt az időjárással. Párom is akkor akart, de én ragaszkodtam a tavaszi tulipánokhoz és az orgonához. Egyébként észleltél valami változást szeptember óta a kapcsolatotokban? A legtöbb házas barátom azt mondta, semmi változás nem történt az életükben, minden megy a régiben tovább. Tényleg így van? Vagy túl szentimentális vagyok?

A dokim szimpatikus. Interneten van róla egy kép, amin úgy néz ki, mint 1 katonatiszt. Barna haj, bajusz, szigorú nézés. Ehhez képest a valóságban vörös hajú, alacsony, köpcös és mosolygós. Vagy nem is nála voltam? Kép

Nekünk is van itthon kenyérsütő-gép. De a mienknek mindig olyan állati vastag héja lesz, hogy elrágni nem lehet. Ráadásul jól meg is süti, hogy minél keményebb legyen. Van ez a mondás, hogy "Ha megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel!". Hát akkor már inkább kővel dobjanak meg, mint 1 ilyen kenyérrel. Nektek bevált?

pusza: Lola
lolita
 
 


Andi, olyan édes vagy hogy nem bíztetsz Kép. Különben anyu is mesélte, hogy még pár hónapig érezte a görcsöket mikor meg kellett volna jönnie. De szerintem én nem vagyok olyan szerencsés hogy pont most legyek babás. Miért most, ha eddig nem?

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Miért ne??????? Kép
És igen is szerencsés vagy! Most, hogy már igazán szeretnél babát, most fog megfoganni, mert érzi, hogy most jött el az ideje!

Ez a babás hónap, vagy nem? Kép
Remélem én is az vagyok, és rövidesen mindenki bebabásodik, akkor ezt a babát szeretnék topikot át is nevezhetjük: Már babások vagyunk topiknak.Kép

Olyan jó Natának! Most egy kicsit irigylem!

Andi és Dani 2006.01.10
KépKép
szandi81
 
 


Sziasztok,

na most ment el a barátnőm.....
de most meg kell fürdetni mennem:-(
elolvastalak titeket,csak sokat írni nem tudok.

lola,
neked akarok feltétlenül írni mert én szedtem diflucant,nem is egyszer és volt olyan is hogy 6db-ot 3 nap alatt,szóval durván,de semmi bajom nem lett tőle:-)valóban lórúgás,az tuti:-(
nálunk úgy megy hogy minig ua-t kell kiiratni a páromnak a családorvossal amit nekem felírt a nőgyógyim.a másik azon kevés bogyók egyike amit még nem szedtem valami csoda folytán,nekem 4 évig volt folyamtosan gombám meg bacim,szóval megszenvedtem vele és töménytelen gyógyszerrel próbálkoztunk.és csak gombát talált a kenetedben?

na mászok fürdetni aztán megbeszéljük tovább,és nyugi:-))))))))))))))))))))))))))))))))

hajni,
bocsi,én azt hittem az az,de von olyan másik is,megpróbálom beizzítani:-)

pussz
juca
Jucaa
 


Írtam egy csomót és elszállt! Most pipa vagyok!!! Kép Kép;
Lolita! Ezért voltunk ennyien, mert a szüleink tartották a lagzit. Persze mi is ismertünk mindenkit. Nem engeték hogy a táncpénzből fizessünk bele a költségekbe, úgyhogy mondhatni nekünk nagyon sikeres kis este volt. Na de nem ez a lényeg, annyira jó volt hogy csak na! Tök jó hogy Te még előtte vagy. Már biztos nagyon izgatott vagy! Milyen lesz a ruhád?? Szerintem nagyon szép a májusi esküvő!! Jól választottál!
Egyébként nem érzek különbséget, mert mi már előtte is együtt laktunk. Csak a nevem volt nehezebb megszokni.
Még mindig ugyanúgy szeretjük egymást!!

A kényér még kel, úgyhogy nem tudok nyilatkozni.

Olt két vonal a tesztemen (sajnos nem a terhességi, hanem termékenységi) de az egyik halvány, ami azt jelenti, hogy még nem vagyok termékeny, de hamarosan az leszek (remélem)

Juca! Itt vagy? Te próbáltad már ezt ugye?

Bea
11/28

Kép
Kép
beuka
 
 


Andi legyen igazad!!!!!!!!!!!!! Kép Kép Kép

Kép
Kép
beuka
 
 


Andi, egy hét múlva legkésőbb kiderül mi van. Remélem hihetek neked. Most csak akkor görcsölök ha eszembe jut és figyelek rá Kép. Remélem nem is fog jobban. Jó lenne végre megúszni azokat a hatalmas görcsöket, rosszulléteket Kép

Juca, ha van akkor minden ok. Menni fog, ha esetleg mégsem akkor küldj egy mailt nekem jelszóval és én regisztrállak a galmabos címeddel, ok? Neked csak be kell lépni és már tudsz is .......

Hajni 27/27

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Na, mi van? nagyon eltűnt mindenki Kép. Hol marad az esti tracccsparti? Mindjárt kezdődik a Barátok Közt, hogy fogom én azt ki be futkosva végignézni? Kép

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Megváltoztattam az emilcímemet, ha valaki akar nekem küldeni valamit akkor az újra küldje.

Hajni 27/27 (úgy szeretem leírni Kép)

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok, elokerult az elveszett gyermek Kép (marmint en Kép )

Ma voltam orvosnal, van bennem egy 1,7 cm-es fejen allo magzatka Kép
Amugy rendes volt a no, remelem jol valasztottam Kép Az UH-n kivul csinalt meg vizeletvizsgalatot meg mehnyak-valadek leoltast, ugy tunik majd vervetel legkozelebb lesz, ezt elfelejtettem megkerdezni...

Lolita, ne izgulj a Diflucantol, szerintem csak hasznos lehet. A parodnak lehet, hogy eleg egy egyszeru gombaellenes kenocs is (azok asszem recept nelkul is kaphatok). A Dalacint nem tudom vajon miert irhatta fel, csinalt kenetet, vagy leoltast?

Zafir nagyon kivancsian varom a fejlemenyeket, ird meg mi volt a dokinal!

Hajni szoritok Neked nagyon!!!!

Puszi mindenkinek,

Poci
pocika
 
 


Na végre előkerültél.
Gratulálok Kép. Kész tornász lesz belőle, ha már most fejen áll Kép. Én is akarok egy olyat KépKép. Úgy irigyellek ám Kép.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


óóóóóó, most meg kihagytam 27/27 Kép

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Juca, hol jártál azzal a gyerekkel, hogy ennyire koszos lett Kép. Ilyenkor nem a kádba, hanem a mosogépbe kell rakni Kép. Óvatosan állítgasd az MSN-t,nehogy megint eltűnj egy-két napra Kép

Hajni 27/27 Kép

Kép

Kép
vkhajni
 
 


na vagyok,de csak elköszönni,mert a párom ismét csak fél 11re jön haza,a gyermekem meg nem akar aludni,szóval mi most nyomjuk a partit:-)))))))))))))))))))))))))))))))))

hajni,
jucaa83@hotmail.com a címem,vagy nem is kellett volna újat csinálni?
na de mostmár mindegy,megcsináltam:-)
és nem szállt el a gép,IQ betyár vagyok,hmmmmm?
remélem most már lassan megnyugszik a gyerek és hagy engem békén:-)))))))))))))))))))))))gépezni,ááááááááááááááá nem:-)
holnap kipróbáljuk a kütyüt amit csináltam ok élet?

beu,
neked akartam még gyorsan válaszolni hogy igen én is csináltam a tesztet és nekem az 5.napon (azaz vasárnap)egy baromi halovány vonal jelent meg,elötte meg semmi,szóval én ebből azt vontam le hogy nem volt pé-m!vagy szerinted???????????

na szétpuszilok mindenkit,
jó éjt
juca
21/31
Jucaa
 


Helló itt vagyok én is!

Kisült a kenyér, tök jó lett. most azt lakmározom!

Hajni én kb 8kor küldtem neked mailt, akkor az nem jó helyre ment??

Helló Pocika! én is nagyon irigyellek ám!!

11/28

Kép
Kép
beuka
 
 


szakad a hó!!!

Kép
Kép
beuka
 
 


Juca vasárnap, az a ciklusodban a 19.nap volt ugye? Akkor ez azt jelenti, hogy 15. napon kezdted el a tesztelést. A papír szerint a 31 napos ciklusban a 14. napon kell elkezdeni. Akkor az időpont stimmel, de akkor én sem értem, hogy miért nem mutatott Neked semmit???
Nekem már ma (az 1. teszt) mutatott egy halvány csíkot!
Sajnálom, hogy Neked nem!

Kép
Kép
beuka
 
 


Az a címem is él, csak nem tudok róla senkinek válaszolni, mert mindig démonokat ír vissza. Különben nem jött rá semmi. Most néztem meg. Elküldöd még egyszer? Mehet ugyan oda, de ha nem okoz nehézséget akkor az újra Kép. Ezt jól megmondtam mi?

Juca, most már mindegy, lényeg hogy működjön. Kép Kezdesz egész profin érteni a géphez Kép.

Hajni 27/27

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Bea, te honnan írsz? Tudom tyúkeszű vagyok Kép. Azt mondják nyugatról vagy keletről (túkeszű) jön valami sok hó. Jó lenne ha holnap estig nem érne hozzánk, mert kocsikáznom kellene, de hóban nem merek Kép. Libáért vett jogosítvány Kép.

Hajni 27/27

Kép

Kép
vkhajni
 
 


hajni,
elcsesztem,regisztráltam a galamb.net-es címemmel de kiirja hogy aktiváljam vagy mi és az sehogy sem megy,segíts!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
valamit instalálni kéne azt írja ki és átmegy valami honlapra de ott elbukom folyton:-(
elkiabáltad,mégsem értek a géphez:-(
írd le hogy mi kell és akkor megcsinálod nekem????????????????????????????imádlak érte:-)
na tényleg megyek mert a kiskrapek széttépi a ruhámat
jó éjt
Jucaa
 


Duna-Tisza köze déli része kb.

Bocsi de most el kell mennem, mert sz...kodik a gépem (vagy az INternet) és állandóan megszakad!

Jó éjt és jó szórakozást mindenkinek!!!

Üdv: Bea
11/28

Kép
Kép
beuka
 
 


Lefekvés előtt nyalok még egyett, megvárom az eredményt, megírom nektek, és mivel magammal beszélgetek itt, inkább megyek aluszkálni Kép

Hajni 27/27

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Nekem csak egy emilcím meg egy jelszó kell. Neked meg utánna csak a messenger a gépeden és be kell jelentkezned Kép

Jócakát nektek is.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Nyál jelentés Kép: már csak nyomokban találhatók páfránykák, bár úgy csináltam, ahogy a nagykönyvben meg van írva (kevés nyállal)

Most már én is megyek aluszkálni. Holnap talizunk Kép

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Jó reggelt lányok!

Na mi van mindenki havat lapátol? Nekem is ki kellene mennem egy kis rendet rakni a hópelyhek között Kép Mosogatok, aztán még visszanézek öltözködés közben. Remélem addigra lesz valaki Kép

Ja, ma reggel megmértem a hőmet és 36,97 volt.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Bea, megkaptam, válaszoltam is rá. Tessék alaposan átolvasni, és mind a 100 kérdésemre kimerítő választ adni Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Szia Hajni!!

Ez tök jó hír!!Szerintem a pocidban egy baba lapul!!!Kép
Várjuk a további infokat!!!

Incike!!Merre jársz??Kata??Dolgoztok??
nicola79
 
 


Sziasztok!

NATA, de örülök, hogy beugrotál! Tudom, hogy ezt nem fogod visszaolvasni, de azért én örülök, hogy jól vagytok, és rendben történnek a dolgok, ahogy kell! Kép Ne dolgozzál túl sokat! Kép

Pocika, neked is nagyon örülök, jó régen voltál! Jó, hogy nálatok is minden rendben van, továbbra is így vigyázz a kis tornászra! Kép

Beuka, én is próbáltam már a termékenységi tesztet, én akkor a 10. napon kezdtem (nekem 28 napos ciklusaim vannak), első két nap semmi, aztán halvány csík, aztán erős ha jól emlékszem két napig, és utána elhalványult. Most megint szeretnék csinálni, de eddig három gyógyszertárban nem kaptam. Ma megnézem még egy helyen.

Hajni, tán csak nem zebra lesz ebből??? KépKép Na jó, én igazán nem akarlak belehergelni, de azért ezek a hatalmas bold-olt számok, hát ne is haragudj, úgy látom hergelődsz te magadtól is...!! KépKép

Ja, köszönöm, hogy gondoltatok rám, próbálnék én gyógyulni, de nem nagyon megy... Estére mindig rosszabbul leszek, a fejem olyankor majd szét reped. MOst is tök "duda" vagyok, de azért iszom sok kamilla teát mézzel, meg acc-t, meg c-vitamint, szóval rajta vagyok... Kép Remélem hamar túl leszek rajta, mert így nem tudunk akciózni. Kép

Puszmák!
A.

8/28

Kép
baba888
 
 


Sziasztok!

Nnnna, elolvastam mindenkit. Kép

Nata,
Vigyázz magatokra! És pihenj sokat! Tudod, most használd ki, hogy most még lehet, mert ha kibújik az a pocaklakó, akkor egy darabig nem fogja hagyni, h aludj! Kép

Andi,
Szorítunk! Aztán várjuk az élménybeszámolót! (HAJRÁ MARCELL!!! Kép)

Beuka,
Sajnos én is csak most tudok szinte egész nap a neten lógni, mert a főnököm éppen szabin. Kép
Holnap viszont már itt lesz... Kép De azért majd stikában benézek Hozzátok! Kép Jövő héten viszont nagyon sok melóm lesz, íyg szerintem majd csak nap végén lesz időm a netre... KépKépKép

Juca,
Jól bírta a barátnőd! Kép Várhattunk mi itt Rád egész délután! Kép Hajnival már szétuntuk az agyunkat. Kép

Hajni,
Örülsz a hónak?! Kép Hogy fogsz így autókázni? Kép Én is örültem reggel, h tegnap kellett sokat autókáznom és nem ma. Kép
Mi volt a szemdokinál? Megnézte közelről?! Kép
(és csendben mennek a drukkok! Kép)

Pusz:
Kata 4/31
kata1977
Hatvan
 
 


Anikó, igazad van, hergelem én magam. Pedig agyilag tudom, hogy még csak nem is késik még mert ugye ma kellene nemmegjönnie. Percenként szaladgálok a WC-re hogy tuti nem jött e meg. Rég volt már ilyen hogy eljutottam a 28. napig, már ennek is nagyon örülök Kép.

Te meg gyógyulj meg.

Nicola, te nem vagy véletlenül boszorkány?

Hajni 28/27

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Kata, a szemdokinál a szokásos volt csak. Vettem lencsét meg ilyenek. Mindig megnézi közelről, örül hogy végre láthatja. Nem járok elég sűrűn. Nincs baj nem megyek Kép.
Iszonyatosan örültem neki. Folyamatosan szakad Kép. Nem megyek sehova. A liba elesik a nagy hóban KépKép.
Eldöntöttem,hogy ha nem áll el, akkor csak két óra felé fogom ellapátolni, addig úgyis felesleges Kép
Köszi a drukkot Kép

Hajni 28/27

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Hajni!

Én már sok mindent megmondtam előre...Kép))
A párom azt szokta mondani én egy vészjósló madár vagyok, aki mindig károg és ha valami bejön akkor persze mondhatom :"Na látod én ezt megmondtam..!!"Kép
Mikor akarsz tesztelni??
nicola
nicola79
 
 


Jó lenne, ha erre is mondhatnád, hogy na látod Kép. Legkorábban elsején tesztelek. Előbb nem merek. Egy hét volt a max amit késett mióta abbahagytam a gyógyszert,úgyhogy úgy döntöttem ezt kivárom. Ha ott van a babakezdemény, akkor megvár, ha meg nincs akkor legalább nem tesztelek negatívat Kép.

Hajni 28/27

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Ssiasztok!!tegnap dolgoztam,nem tudtam jönni,de látom ti termeltetek rendesen!!Beuka,Incike,merre vagytok??Hajni!!Szorítok neked,remélem oka van amiért késik!Nekem meg jött tegnap!Sajna,le is törtem egy kicsit!Hétvégén kezdem szedni a clostit!És ráadásul nem is pontosan jött meg,23 napra!!Nem értem mi van.2 hét múlva megyek vérvételre meg uh-ra!
csanita
 
 


Szia!

Úgy sajnálom. Nekem még nem késik. Ma van az a bizonyos nap Kép.
Különben nekem is ezt csinálta csak nekem először 19 napra, aztán 21-re, aztán 26-ra jött meg. Most meg elvileg jó. Ha nem jön akkor az még jobb Kép. Én sem értettem mi van, de mivel helyre állni látszott a dolog, nem mentem el dokihoz Kép.

Hajni

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Anikó,
Ma is bementél dolgozni?! Ugye nem?! Kép

Hajni,
Este jutott csak eszembe (és persze az előbb elfelejtettem írni... Kép), h a barátnőm (aki áprilisban fog szülni) is mesélte, h ugyanolyan "megjövős" érzése volt és már beszélték is, h akkor ez a hónap sem az a hónap, aztán csak nem jött meg Neki és azóta ott nő egy kiskrapek a pocijában. Kép

Kata
kata1977
Hatvan
 
 


Ezt én is sokaktól hallottam már, de én úgy képzelem el, hogy azok a görcsök enyhébbek a szokásosnál, meg valahogy másak. De én olyan nagyon ugyan azt érzem, hogy néha szaladok a pisildébe, mert már azt is érzem hogy folyik ki belőle. Leülök és semmi. Szerintem nem lehet ennyre ugyan olyan. Nekem amikor késett egy hetet, akkor is éreztem ezt, de nem ennyire erősen. Sokkal enyhébbek voltak a görcsök, és inkább azt mondtam volna, hogy ez csak egy jelzés, hogy most kellene megjönnie. Szerintem most csak egy két napot fog késni, ha egyátalá késik.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Hajni!

Elseje még olyan soká van!!Kép
Hétvégén meg nem is tudom meg az infokat mert otthon nincs net, csak a keresztanyámnál de lehet elmegyek oda..!!!
Megyek ebédelni!!!
nicola79
 
 


Hajni,
Igazából nem tudom, mert én egyáltalán nem szoktam görcsölni. Kép

Nicola,
Ebédelni?! Máris? Kép

Kata 4/31
kata1977
Hatvan
 
 


De hát elseje kedd, úgyhogy nem fogsz lemaradni semmiről KépKépKép

Már ebédidő van, én meg még nem is reggeliztem Kép

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Hajni
Nekem,amióta a bromót abba hagytam meg jött pontosan,most nem tudom mi van!Lehet nem kellett volna abba hagyni a gyógyszert,csak csökkenteni!Majd ha megyek dokihoz,meg fogom kérdezni.Mert már kezdek türelmetlen lenni!Írd ám meg,ha változik valami!nagyon szorítok neked!
csanita
 
 


De jó neked, a felét odaadhatom a görcseimnek? ÁÁÁÁÁÁ nem akarok én rosszat neked, inkább megtartom magamnak. Azt mondják úgy is, hogy aki nagyon görcsöl az könnyebben szül. Szerintem csak jobban megszokta ezeket a fájdalmakat, de az okos öregek tudják KépKép

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Még nem megyek még sem, majd fél óra mulva,addig még beszélgethetünk!Kép)
Nekem is a jövő héten megjönnie, aztán uj hónap kezdödik!!
A párom ma ment kocsival győrbe, és egész nap aggódom.Kép
nicola79
 
 


Nem csodálom hogy aggódsz. Nálunk ilyenkor azt szokott lenni, hogy ha odaértél és minden rendben akkor csörögj rám egyet. Aztán ha elindulsz akkor is. Minidg megkérdezem,hogy mennyi idő az út és ha 10 percel később nem csörög, már hívom is Kép. Mi lesz velem ha a gyerekem már kimaradozik éjszakára Kép

Hajni

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Én is hívom állandóan de mondja ne hívjam mert ugy nem tud vezetni ha odaért megcsörget!Már alig várom!!Dél körül lesz aktuális, addig enni sem tudok!!!Én nem szeretem a havate miatt!!Kép
nicola79
 
 


na megcsöngetett megyek enni!!
mindenkinek jó étvágyat!!
nicola79
 
 


Hajni,
Köszi, nem kérek görcsöket. Annak idején, amikor először +jött, akkor még 3-4 hónapig majd meghaltam annyira görcsöltem, azóta szerencsére semmi. De tényleg semmi. Néha már gondolkoztam is ezen, h ez normális-e... Mondjuk bánni nem bánom, hiányzik a fenének! Kép
Majd ha szültem, elmesélem, h mi volt, ok?! Kép

Nicola,
Az én pasim meg Miskolcra... És én is ilyen aggodalmaskodó vagyok... Kép Szerintem ez normális, h féltjük azt, akit szeretünk. És én is mindig a legrosszabbra gondolok, ha nem jeletkezik a megbeszélt időben. Kép Próbálom magam erről leneveli, de eddig nem sok sikerrel. Kép Szegény gyerekeim meg majd hülyét kapnak tőlem! Kép (így jártak! Kép)
Én is ezért utálom leginkább a havat (meg a jeget, meg az ónosesőt, meg az esőt is Kép )

Pusz:
Kata 4/31
kata1977
Hatvan
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?