Kóbor
Én nagyon-nagyon drukkolok neked, hogy ne legyen semmi baj! Biztos nem is lesz! Talán tényleg csak a vizsgálattól van, vagy szokott olyan lenni, hogy a várható mensi idején van egy kis vérzés. Talán csak erről van szó
Feltétlenül írj majd, hogy mi volt a dokinál!!!
Nálam ma sem jött be az alvás
, még szinte semmit se aludtam.
Én nem tudom, mi történik velem ma éjjel, de ilyet még nem éreztem soha. A vizsgálatra fogom, ami, mint írtam, nagyon fájt és mostanáig se tudtam rájönni, miért tartott olyan sokáig és mit csinált velem a doki. Mert ugye megnézte a méhszájat, ez egy pillanat volt csak, utána pedig nyomkorászott egyik kezével belülről, a másikkal pedig kívülről, alulról a pocakomat. Kérdeztem én, hogy most mit csinál, meg hogy miért, de nem értettem a válaszát. Úgy vettem ki, hogy semmi érdemlegeset, csak a baba buksijával valamit, de tényleg nem fogtam föl, de mivel látta, hogy rohadtul fáj, abba is hagyta.
Mindezekután még semmit se éreztem. A kocsiban elkezdett keményedni a pocim, amit én ezelőtt még sosem éreztem. Mire hazaértünk, megfájdult a derekam, egyre erősebben. Aztán nekifeküdtem aludni.
ÉS, hajnali 1-kor arra ébredek, hogy a derekem továbbra is pokolian fáj, és közben az alhasamnál is nagyon fájdogál. De szabályosan, fél(!) percengént hasogat a pocimba. Na eddig tartott az "én nem félek a szüléstől" mondásom, teljes pánik lett úrrá rajtam, járkálgattam föl-alá, de nem múlt el, beültem a WC-re, na ettől jobb lett. A pocifájás múladozott, gondoltam ennyi volt, megpróbáltam visszaaludni.
De azóta is fél- 1 óránként erre ébredek. Derekam folyamatosan, megállás nélkül észveszejtően fáj, a szeméremcsontom és alhasam tájékánál pedig változó, hol percekig se fáj, hol pedig folyamatosan fáj. Kristófka közben totál bealudt.
De ez valami olyan érzés, amit még soha életemben tutira nem éreztem, nagyon "rossz", nagyon fájdalmas, sehogy se jó. Csak járkálok fel-alá a szobában, meg a WC-re, fogom a derekam, meg a hasam. Nyöszörgök, mint egy nem tudom én ki.
Ráadásul nem tudom miért, de nagyon megrémiszt. Talán azért, mert nem egyértelmű. Szülni még csak nem szülhetek, hisz késő este voltam dokinál, és még erről nem volt szó. De akkor mi a fene ez??? Ez ilyen hiper-turbó-jóslófájás? Na de szinte folyamatosan? Vagy csak a vizsgálattól van? De mit csinált velem akkor ez a doki?
Pedig rohadt álmos vagyok ám, két átvirrasztott éjszaka után, de egyszerűen nem tudok és félek is elaludni. Valami megmagyarázhatatlan pánik van bennem.
Na nem ragozom tovább. Megpróbálok egy kicsit visszaaludni, most olyan mintha alábbhagyott volna a pocifájásom(persze a derékfájás nem adja fel). Már vagy 10 perce nem fáj
Kérdés, mennyi időre?
Ha nem jövök akár 11-ig se, ne izguljatok
, nem szültem meg, csak esetleg sikerült elaludnom. Legalábbis remélem.
Atya ég, most nézem, mit írtam: remélem, hogy nem szülök meg. Pedig eddig már milyen szülhetnékem volt, most meg tiszta pánik lettem
Pedig várom én, csak kicsit egyértelműbb jeleket szeretnék majd.
Amúgy nálunk elkezdett esni a hó
Babus+Kristóf