Sziasztok nőnemű egyedek!
Végre megint ugyanitt, e széles, nagy, puncicentrikus világegyetemben!
(A francba Kopernikusszal, nem is a Nap körül forog a mi világunk...hi-hi-hi)
Hajni,
imádom a székelykáposztát és tök rég ettem. Ugye engem is megkínálsz? Léci, léci! Már össze is futott a számban a nyál. (bezzeg most nincs a közelben a PG.) Hogy csinálod, hogy ennyi páfrányod van? HÁny emberét kéred kölcsön? Vagy lízingeled őket? Honnan vetted annó, hogy a terhesség alatt a PG végig páfrányos marad? Ezt sehol nem írják. És a Te páfrányaid a "teljes képernyőt" beborítják vagy van köztük paca is - páfrány is?
Beuka,
nagyon csini vagy a képen (kéretik most elpirulni)! Szép esküvőtök lehetett a szabadban. Ez a házatok kertjében készült? Hívtatok ki anyakönyvvezetőt? Szerncsétek volt, hogy nem zuhogott az eső. Milyen hónap volt?
Lányok,
tanács kéne. Nem tudom, mennyire emlékeztek, de a múltkor írtam, hogy új dokit kerestem interneten és találtam is egyet, aki mindenféle orvos-jogász, páciensek jogait védő, lovaggá ütött muki. Nos, tegnap voltam nála. A sztori eleje csak annyi, hogy pénteken államvizsgáztam és az ilyesfajta nagy stresszhelyzetek után én szinte mindig automatice begombásodom. MÁr szombaton éreztem, hogy lesz valami suskus a lábaim között, csípett, viszketett, ahogy szokott (mellesleg pont a peteérés napjait szúrta el nekem ez a szemét gomba). Tegnap elmentem a pasihoz. Én ilyet még komolyan nem láttam. Míg a többi orvos hazaküldött egy hüvelykúppal, ő nekiállt szépen valami eszközökkel kipucolni a hüvelyt, a végén bejódozta és adott két gyógyszert. És itt kéne, hogy segítsetek, mert kicsit félek a bogyóktól - mint Zafír a múltkor. Az egyik (Diflucan) egy olyan gombaölő kapszula, amiből egy hónapra elég 1 db és az is meggyógyít!!! Ez egy lószérum és állítólag baromi megterhelő a májnak. Nekem ebből 4 db-ot (!!!) kell bevennem 2 héten belül. A másik gyógyszer meg 10 db hüvelykúp, ami Dalacinos, vagyis antibiotikumos. Az antibiotikum nem pusztítja el a gombát, de cserébe letarolja a hüvelyflórát, teljesen. Nekem másfél éve nincs pl. Dőderlein-flórám (a hüvelykúpoktól nem telepedett vissza), ami megvédene a baciktól. Ha ezt beveszem, akkor nem leszek jobbna, sőt hosszú távon szarabbul járok, mert jóformán steril lesz a hüvelyem. Vagy erre is vannak külön gyógyszerek, hogy visszatelepítsék, ami eltűnt? Ti mit tudtok? Miért írhatta fel ezt a két ellentétes hatású gyógyszert?
Mellesleg említettem neki a gyermekvállalási igényemet idén március-május környékén. Mondtam neki, hogy a gombászkodás után jó lenne a hormonokat is beállítani. Erre ő azt kérdezte, hogy miből gondolom, hogy nincs rendben. Mondtam neki a menzi előtti 2 napos barnázást és hogy valószínűleg progihiányom van. Erre azt válaszolta, hogy ha a menzi minden hónapban szabályosan jön (ahány napra kb. szokott), akkor ne aggódjak, a terhesség majd helyreállítja a hormonokat. Ez utóbbit csak azért írtam le, mert sok lánynál olvastam, hogy a barnázás miatt már Closty-t vagy Utro-t íratnak fel az orvossal. TEhát a barnázás még nem jelenti azt, hogy ne lenne elég annyira a progiszint, hogy a beágyazódás ne történjen meg. Vagy legalábbis remélem.
A kérdéseimre, ha véleményetek van, kérlek, írjatok.
pusza: Lola