Új privát üzeneted érkezett!

akartam is kerdezni, hogy hanyadik honapban vagy...
de mar irtak, hogy az elso 3 honapon belul?

en iszonyu rosszul voltam az elejen, es neha be kellett vennem gyogyszert, rosszabba, ha 1 napig fetrengsz
az orvos is engedelyezte, meg tobb helyen utana neztem
persze, ha lehet akkor minel kevesebbszer

Kép
babarozsa

Hű, hát remélem, hogy azért leszünk egy páran holnap! Már nagyon várom! Szervezhetünk egyet jövő hónapban is, hátha akkor nem fognak annyian betegeskedni!
Gyógyulgassatok! :-)
Sus: jó szövege van Misinek :-)!!!

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok betegek és egészségesek!

Nagyon sajnálom hogy nem tudtok jönni de remélem olyan jól fog sikerülni ez a tali,hogy nemsokára tényleg megint összehozunk egyet.
Mihamarabb gyógyuljatok meg!!!!

Nem is írok semmi többet,holnap úgyis talizunk.Mi szerintem fél 11re megyünk,mert Márkot mire összeszedem az egy csomó idő.

Jó éjt!

Annamari - még nem is írtam így ide soha
kismuki

Sziasztok!

Minden betegeskedőnek jobbulást Kép

Nem tudom nálunk hogyan lesz ma indulás, mert Máté ébredése szerint pontosan 10-kor aludni fog... majd meglátjuk!!!!

Vukkocska!
Nekem nagyon-nagyon fájt a fejem az első 12.hétben, volt hogy egy-másfél hétig egyfolytában, de nem mertem bevenni semmit. Utána Algopyirint vettem be a doki javaslatára!

Kép

Kép
csaju

Misi még köhög, de azért megyünk szerintem.
Mi majd ott tízóraizunk! Gyertek!!!!

Jobbulást a betegeknek, majd fényképezünk, és felrakunk képeket.
sus

Sziasztok!

Mi is megyünk Bencussal! Fél 11 körül ott leszünk.
Anita jobbulást Nimródnak!

Gabi

Kép
Kép
almadi

Sziasztok, lehet, hogy késünk kicsit Csajuval, Mátéink átszervezik a programot :-)! De igyekszünk!
Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!

Ki kellett hagynom a talitKép Sajna még eléggé fáj a torkom, éjjel meg minden porcikám fájt. Ma meg elkezdtem krákogni. Remélem, Bazsi nem fogja elkapni, nem hiányzik, hogy átragasszam rá a bacit.
De jó nektek, tuti jól éreztétek magatokat!

A következő talira mindenképpen el szeretnénk majd menni!Kép

Ugye, csinált valaki képeket?Kép

Lau
lau

Sziasztok!

Hát mi is lemaradtunk a taliról, pedig egyikünk sem beteg, csak Manó 3 óra hosszat aludt Kép

Majd legközelebb...í

Kép

Kép
csaju

Köszi csajok az infókat!
Irigyellek Titeket egy kicsit a tali miatt( én meg ülök a munkahelyemen, de már nem sokáig)!!!

Sus: Jó fej a kisfiad!!! A nuk cumi bármelyik üvegre jó?

Van valaki aki a Lukácsnál szült? Kérlek segítsetek!
Hogy kérdezzem meg a szülés tarifáját!???
Egyébként az Uzsokiba vannak alternatív módok és milyenek, valaki próbált már valamilyet? Mit y, mint a szülés? Hogy lehet megnézni a helyszíneket?
Légszi ha tudtok írjatok kedd du.3-ig akkor megyek a dokimhoz!

Jobbulást kívánok a betegeskedőknek!!!

Köszi sziasztok Ági
bragi

Lányok, jó volt találkozni, arcok is társultak a nevekhez. Remélem legközelebb még többen leszünk!
Ági!
Én Elek Vera szülésznőnek szóltam, hogy meg szeretném nézni a szülőszobát, és kétszer is bevitt, egyszer egyedül, egyszer a párommal.
Mindent részletesen megmutatott, és elmagyarázott.
A tarifát én az asszisztensnőtől kérdeztem meg.
Az én dokimnál nincs fix tarifa.
Kellemes napot mindenkinek!
Dóri
tigris

Sziasztok!

Én is remélem, hogy legközelebb még többen el tudnak jönni! Igyekszem feltenni a képeket a netre, de szívesen el is küldöm nektek(eredeti méretben vagy kicsinyítve, kinek hogy jobb), ha megadjátok az email címeteket.

Ági: nyugodtan menj be a kórházba megnézni a szülőszobát, megmutatják szívesen, csak ki kell fogni, hogy ne legyen épp szülés! Egyébként semmi különös alternatív lehetőség nincsen, tudsz zuhanyozni, sétálgatni, heverészni, labdán ücsörögni, ilyesmi. Nekem nem is hiányzott más.
Én Hajdúnál szültem, de egyáltalán nem beszéltünk tarifáról sem előtte, sem utána. Én egyszerűen adtam neki, amennyit tudtunk, amikor kiadta a papírjaimat.

Puszi, Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Gyorsan meg is csináltam az albumot, íme:

http://babanet.hu/album/main.php?album=4571

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!

Nagyon jó volt látni is titeket! Én is csináltam egy kevés képet, majd az esti mizéria után fölrakom.
Csaju, nagyon sajnálom, hogy nem jöttetek Kép

Ági! A nuk cumi nem minden üvegre jó. Én gyógyszertárban vettem, és ott lehetett kapni hozzá olyan üveget, aminek nincs márkája, de olcsó és jó hozzá.
Én nem voltam szívbajos, egyszerűen megkérdeztem a dokimtól, hogy mi a tarifája (persze kicsit körmönfontabban Kép )

Tigris, megnéztem, a 2 in 1 címe: Teréz krt. 33.
sus

Sziasztok!

Jó volt látni a képeket,ha már lemaradtunk.
Sus:
Nimród apától kapta el a betegséget.Múlthéten végig játszottuk vele is,szombaton ügyelet utánna ápolgatás.
Voltunk dokinál ma ,hát egy csomó gyógyszert kapott,mire mindet beadom neki már nem is lesz éhes.Na de már azért jobban van.Kép

Sziasztok
Anita

Kép

Kép
anita23

Akkor jobbulást apának és Nimródnak Kép Kép

Remélem még csinálunk ilyen találkát! Majd arra már jöttök ti is, szegény kis betegek Kép

Egyébként estére én is tisztára náthás lettem, még jó, hogy nem tegnap. Kép
sus

Mindenkinek jobbulást kívánok!
Krisz, köszi, hogy felraktad a képeket.
Én most kicsit eltűnök a szombati munkajog vizsgáig, kihasználom, hogy Viktor anyuéknál van. Jaj, olyan üres a ház nélküle :-(
Jó éjt!
Dóri
tigris

Sus!
A csömöri házakat a www.ibens.hu
alatt lehet megtalálni!
tigris

Krisz: tök jók a képek, a lurkók olyan gyönyörűek hogy kétszer is végignéztem.
De azért az tényleg nem semmi hogy csak fiúk vannak!
Ti meg mindannyian olyan csinosak vagytok, az én "kis" ormótlan pocakom pedig csak nő-nő...
Köszi az infót a kórházról!
Dóri: Köszi a tippet és sok sikert a vizsgádhoz!

Mégegyszer jobbulást a betegeskedőknek, vigyázzatok nagyon a babókra mert ijesztgetnek hogy jön a TÉL.

sziasztok Ági
bragi

Sziasztok!
Krisz!
Tök jók a képek, kár hogy lemaradtunk Kép

Sus!
Köszi Kép

Tigris!
Szinte ingyen vannak a házak Kép Kép

Kép

Kép
csaju

LányokKép
Bevallom, kiment a tali a fejembőlKépKép És most, hogy megnéztem a képeket baromira fáj a szívem, hogy nem voltam ott Botonddal. Legközelebb, ha szervezünk ilyen talit, tutira megkérek valakit, hogy előtte 2 nappal riasszon engemKép
Minden anya és baba fantasztikusan jól néz ki a képeken.

Mi szerencsére kilábaltunk a kórságból, bár Botond orrát azért napjában egy-kétszer még tisztítani kell. Szerintem az arcürege nem tökéletesen tiszta még.

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Sziasztok Csajok!

Én is jobbulást kivánok minden betegnek!!!

A találkozó képei szerintem is nagyon jók lettek, nagyon édesek a babák és tök jó, hogy tudok néhány névhez arcot is társítani. Most még szomorúbb lettem, hogy nem lehettem ott Kép

Puszi mindenkinek!

Sweetlady
sweetlady

Sziasztok,
örülök, hogy tetszettek a képek!

Ági: ne búsulj, egykettőre te is újra vékony leszel, addig élvezd a pocakod! A vékonyságról annyit, hogy 20 kg-t híztam terhesség alatt, ebből 8 még mindig rajtam tanyázik :-(((. De azért köszi :-).

Csirkesz: kár, hogy elfelejtettétek, legközelebb riasztunk időben! :-)

Ma járt nálunk a védőnő, na nem sok értelme volt. Háromszor megkérdezte ugyanazt és még háromszor elmondta ugyanazt, amit már múltkor a dokinál. Na mindegy, csodálkoztam volna, ha van értelme... Csaju, állítólag május körül jön vissza a régi védőnő (nem a Marika), addig ki kell tartani :-). Bár ki tudja, ő milyen...

Ja, még azt akartam a múltkori tarifás témához hozzáfűzni, hogy szerintem olyan gáz, amikor valaki fixen meghatározza az árat, hol marad akkor a hálapénz jelleg? Mi Hajdúnál legalább tényleg hálából és annyit adtunk, amennyit tudtunk,nem kellett kínos jelentetekbe bonyolódni. Meg amúgy is, nekem ne szabjon meg ilyesmit senki, főleg, hogy nem kéne érte fizetni semmit. nektek mi a véleményetek?

Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok!Kép

Megkuksiztam a képeket, nagyon jók lettek, látszott, hogy jó a hangulatKép Reméljük, a következőre mi is el tudunk menni, és nem szól bele semmilyen köhécselés.

A mai nap két okból is fantasztikus számomraKép Az egyik, hogy Balázs hátáról a hasára fordultKépKép a másik, hogy mikor hason volt, addig ügyeskedett, amig milliméterenként haladva előbbre nem kúszottKépKép Most volt 4 hónapos, a bátyja lustibb volt ennél, 6 hónaposan fordult meg. Bazsi már ülésbe is felhúzza magát, ezt is később csinálta Ákos. Kíváncsi leszek, hogy mikor áll felKép
Bazsit úgy megdicsértük, fülig ért a szájaKép
Tesója is kiszaladt a szobából, ahol épp csendes pihenőzött, hogy megnézze az öccsétKép

Na, megyek alukálni, amig Bazsi is húzza a lóbőrtKép

Lau
lau

Krisz, nekem nem azt mondta a doki, hogy mennyit KELL adni, hanem azt, hogy kb mennyit szokott kapni. Aztán eldönthettem, én mennyit adok.
Ági, nem tudom, jársz-e terhes tornára, de szerintem nagyon hasznos (bár én nem az Uzsokiba jártam) és a közérzetedet is javítja. Nekem segített elfogadni a megváltozott testem Kép
sus

Sziasztok!
Végre itt a várva várt hó, erre mi náthásak vagyunk és nem tudunk szánkózni menni Kép Kép Kép
Micsoda pech!

Aki nem beteg, szánkózzon egy kicsit helyettünk is! Kép
Köszi!!
sus

Jó reggelt!

Máté hajnal 5 óta nem nagyon alszik, biztos a hó teszi... :-)

Sus: jobbulást nektek! Amekkora hó van, biztos tudtok még szánkózni, ha meggyógyultok!
Nem akarom túlzásba vinni a témát, de ha a doki megmondja, mennyit szokott kapni kb., akkor az szerintem olyan, mintha megmondaná, mennyit adj, mert nyilván nem nagyon fogsz kevesebbet adni és kínos eltérni a megnevezett összegtől... Borzasztó, hogy ez így megy Magyarországon. Én egyedül azt tartom még valamennyire elfogadhatónak, ha szó sem esik pénzről, és saját belátásod szerint adsz a dokinak, amennyit gondolsz és persze amennyi belefér a pénztárcádba. Hálistennek nálunk így volt, azt hiszem, Hajdú kivételes doki e tekintetben.

Lau: gratulálok Bazsihoz, nagyon ügyes, hogy ilyen hamar kezdi! :-)))

Csaju: hát, nem úgy nézem, hogy ma kimegyünk sétálni... Ti???

Kép

Kép
tkrisz

Sziasztok! Köszi mégegyszer mindenkinek az infókat! Tegnap összeszedtem magam és rákérdeztem a Lukácstól az anyagiakra is és nagyon kellemesen csalódtam benne! Nagyon emberséges és igazi orvos módjára válaszolt: Azt mondta hogy Ö nem KÉR semmit és a szülésznő ügyében is csak annyit tud mondani, hogy van aki kap és van aki nem.Azért nagynehezen kihúztam belőle azt hogy mégis mennyit szokott kapni és azt én is reálisnak tartom (többre számítottam).
Szóval túlvagyok rajta.
Abban is tök segítőkész volt hogy meséljen a szülés körülményeiről és hogy hogyan tudok bemenni a kórházba körülnézni.Úgy hogy most érzem igazán hogy jól választottam ( a kis malőr ellenére)!

Krisz: szeretem a pocakomat, főleg mikor mocorog a kisfiam, de mikor elmegyünk valahová és szeretnék csinos lenni...
Egyébként nagyon vékony lehettél a terhesség elött, mert szerintem kell is rád ennyi ( bár nekem is mindenki azt mondja hogy csak a pocakom nőtt, de én látom hogy nem volt ilyen kerek térdem sose és a combom sem ért össze stb.)

Sus: nem járok terhestornára mert nem tartom sokra, meg időm sem nagyon van ( munka, suli, vizsgálatok, háztartás stb.) ismered !?
Azért köszi, de úgy gondolom inkább a szülés után tornázom.

Tök jó hogy esik a hó, nálunk ilyenkor gyönyörű a táj.

pusszancs Ági
bragi

Ági! Sajnálom, hogy a terhes tornát nem tartod sokra, pedig nagyon hasznos, ha jól tartják!
Szerintem terhesen is lehet csinos az ember, vannak jó terhes rucik. Én terhesen éreztem magam a legszebbnek, és legcsinosabbnak!
sus

Bragi!
Ha bármiben tudok segíteni a Lukács Dr-al kapcsolatban írj nyugodtan! Két babát szültem már nála és nagyon szeretem.
mamaya@rtlmail.hu
mamaya

Sziasztok!

Juhééééééj itt a hó Kép))) Bár most fúj a szél, így nem tudom lesz-e ma szánkózás, de hétvégén tuti Kép

Krisz!
Egyetértek a pénzzel kapcsolatban, nekem eleve nem szimpik azok a dokik, akik megmondják mennyit kérnek.
Egyáltalán mi az hogy egy pár hónapos várandós kismamának megmondja, hogy pld. 60 e lesz a szülés! És ha nem is lesz a dokira szinte szükség? Honnan tudja előre hogy mennyit fog ő részt venni a nagy eseményen?

Én sok jót hallottam a Csapóról, de egy negatív sztorit meséltek vele kapcsolatban. Az egyik kismama a szülés utáni 6 hetes kontrollra ment a dokihoz és mondta neki Vera (szülésznő az Uzsokiban, és a Csapó barátnője), hogy a doktor úr most már meg fogja mondani, hogy mennyi pénzt kér a szülésért, mert van aki alig ad! (többek között ez a lány is keveset adott, mert annyit tudott) No comment...

Ági!
Én jogára jártam terhesség alatt, nekem semmi kedvem nem volt tornázni, pedig előtte nagy fitnesslady voltam, de a joga jól esett Kép

Krisz!
Megyünk holnap tornázni?

Kép

Kép
csaju

Hello csajok!

Ági: nálunk az összes vendégem azt mondta hogy terhesen az emberből belülről is sugárzik a szépség és ez még többet dob mindenkin.Ehhez csak az kell hogy ezt te is belásd.És ha csinos akarsz lenni felejtsd el a sok hülye béna terhes ruhát.Hordj szép szövetnadrágot,szűk felsőkkel és meglátod mindenki csodálni fogja a hasad.

Krisz:hát én csak egy dokit hallottam eddig az Uzsokiban aki határozottan megmondta az árat.Az én dokim soha egyetlen vizsgálaton és a szülés előtt-után sem említett soha pénzt.Egyedül annyit mondott,hogy a csecsemősöknek nem szoktak adni pedig ők is sokat segítenek.(máramelyik...de erről beszéltünk hétfőn)
A hálapénznek pedig már rég nem hálapénz a neve szerintem.Igaz ha elvárod a dokidtól hogy akár éjszaka is bemenjen hozzád akkor valami extra fizetség jár neki...csak jó lenne ha ennek mértékét mindenki maga dönthetné el.

Hát a hóról annyit,hogy Márk teljesen belelkesedett hogy kimenjünk,de amint hozzáért a hóhoz elkezdett sírni és mivel ha ráadom a kesztyűt üvölt,így kb.10 perc után bejöttünk.
Na majd csak megszokja hamarosan.

Jó szánkózást mindenkinek!

Annamari
kismuki

Sziasztok Lányok!

Gyönyörü ez a hóesés, csak kár, hogy nagyon fúj a szél Kép

Ági: Én járok terhestornára az Uzsokiba és nagyon jól esik, én elég hát és derékfájós vagyok, de utána mindig jobb, és főleg, ha a többi napon is csinálom otthon. Szerintem is nagyon hasznos és hetente csak 1*van sajnos. És jó hangulata is van, ismerősöket is lehet szerezni, hátha valakivel pont egyszerre lesz bent az ember a kórházban. Pl. Van egy lány, aki ikreket vár és ő pont egy idős terhes velem. Persze azt hiszem az ikrek mindig előbb bújnak ki, de ki tudja, hátha találkozunk, esetleg egy kórterembe kerülünk. Engem az megnyugtatna, ha lenne valami ismerős Kép

Képzeljétek elvégeztem a Kriston Andi féle intim tornát is, már 3 hete szorgalmasan csinálom, kiváncsi vagyok, hogy nekem is lesz-e olyan szuper hatása, mint amit igérnek. Egyébként Andi nagyon jó fej, ő tartotta személyesen a tanfolyamot és rengeteget nevettünk.

Csaju: Engem is érdekelne a jóga, Te hová jártál, milyen volt, mennyibe került, hányszor egy héten? Kép

A pénzügyekkel kapcsolatban nekem az lenne a kérdésem, hogy a védőnőnek szokás adni pénzt, vagy valami ajándékot? És ezt mikor, ha már megvan a baba és kijár hozzá a házhoz, vagy már előtte is, amikor én megyek hozzá terhesgondozásra?

Kellemes napot mindenkinek!!!

Sweetlady
sweetlady

Ági: örülök, hogy rendes volt Lukács, ez rengeteget számít!
Én is nagy tornázós voltam mindig, de a terhesség alatt igen megcsappant az érdeklődésem és akaratom a tornára. Itthon próbáltam kazettára mozogni, de nem nagyon jött be. Viszont én is jártam a végefelé jógára, az szuper volt, kikapcsolt, jól esett, kicsit azért át is mozgatott és nyugalommal töltött el. Csak ajánlani tudom mindenkinek. Az Örs mellett a Bánki Donát utcában van egy jógastúdió, nagyon jó.

Csaju: én megyek holnap kettőre tornára, örülnék, ha lenne kedved! Szólj majd, oké?

Ti már viszitek szánkózni a gyerkőcöket? Nem korai?

Kép

Kép
tkrisz

Sweetlady: www.jogastudio.hu , itt találsz részleteket!

Kép

Kép
tkrisz

Krisz!

Hihihi, én is oda jártam jógázni Kép Kép Kép

Elvileg jó holnapra torna, csak az jöhet közbe, ha Apu az útviszonyok miatt nem ér ide vagy el sem indul! De akkor beszéljük azt az időpontot meg, ok?
Mit vigyek magammal?

Mi vettünk Máténak egy bobot, annak van háttámlája és be is tudjuk kötni, alig várjuk hogy kipróbáljuk Kép Ha itthon húzgáljuk a parkettán, azt tetszik neki nagyon!!!

De ma lehet hogy nem lesz próba, mert megyünk este úszni...

Kép

Kép
csaju

Szerintem az én dokim sem mondott volna árat, csak én kérdeztem. Egyébként én is azért adtam többet, mint először terveztük, mert a vasárnapját 9-5 -ig a kórázban töltötte miattunk Kép Egyébként akkor nem hálapénz, ha előre adod. Ha utána adod, akkor nem ez határozza meg, hogyan bánik veled. Utána meg annyit adsz úgyis, amennyit tudsz. Ha többet adsz, mint tudnál, akkor azt te rontod el szerintem.
Azt viszont én is felháborítónak tartom, ha kérdezés nélkül előre megmondja mennyit kér, és esetleg azt várja, hogy előre oda is add, különben nem foglalkozik veled.

Remélem a hét végén már mi is tudunk szánkózni!!!

Kismuki, neked mi a foglalkozásod? És neked Krisz? (persze csak ha nem titkos info!)
sus

Csaju: hát, igen, az útviszonyok közbeszólhatnak, de meglátjuk! Én biztos megyek! (A nemsokára lejáró bérletem elég erősen sarkall :-).) Nem kell semmi különös, csak valami ruci, amiben szeretsz tornázni na meg persze cipő :-). Én nem szoktam ott tusolni, mert nem valami fényes a tusoló, így tisztálkodószerekkel nem pakolok fel, elintézem, ha hazaértem. Ált. fél és 3/4 kettő között indulok, Mátétól függ, hogy hogy enged el :-).
Tök jó lehet az a bob! Hol vettétek és mennyiért vesztegetik? Nekem még eszembe sem jutott szánkóféleséggel felszerelkezni, igaz, felesleges is, mert Máté még nem ül magától :-(.

Sus: én eredetileg német szakot végeztem a szegedi egyetemen, aztán még idegenforgalmit másoddiplomás képzésen itt Pesten, és mióta dolgozom, mindig az idegenforgalomban. A mostani munkahelyem egy szálloda értékesítése, onnan jöttem el, de nem nagyon valószínű, hogy visszamegyek, mert elég rossz a munkaidő gyereknevelés szempontjából. De hogy mihez kezdek, az még rejtély. Most sajnálom, hogy sosem mentem el németet tanítani, akkor talán könnyebb lenne elhelyezkedni. Többiek,ti mit dolgoztok? Jó, hogy felvetetted, Sus, ez érdekes téma :-). Szerintem tuti, hogy neked van a legkülönlegesebb foglalkozásod :-).

Puszi, Krisz

Kép

Kép
tkrisz

Bocsi, mire befejezek egy levelet, már rég más a téma Kép
Én is a Bánkiba járok tornázni, gerinc tornára. Ti most hova jártok?
Terhes tornára a Baros utcába jártam, nagyon jó volt.
sus

Sweetlady: még neked akartam írni, hogy én sosem adtam pénzt a védőnőnek, nem tudom, szoktak -e. Így is annyira kiköltekeztünk Máté érkezésére készülve, hogy borzasztó... Sajnos mindent meg kellett venni, semmit nem kaptunk, nem volt kitől :-(. És hát sajnos, nem állunk annyira jól anyagilag, hitelünk is van a lakásra, stb... Most főleg minden fillér számít, a csodás összegű gyed mellett...
Én egyébként heti egyszer vagy kétszer mentem jógára, bérletet vettem, az mindig olcsóbb, van többféle, tavaly a 4 alkalmas került 4000 Ft-ba. Ez viszont másfél órás órát takar, úgyhogy nem rossz. És ahogy írtam, tényleg szuper, jól felkészült oktatóik vannak, nem pancserek.
Irigyellek az intimtornáért! Én valahogy nehezen vagyok képes megtanulni, boldogulni vele, a jógán is volt egy kis rész belőle. Biztos hatásos lesz, nagyon dícsérik!

Kép

Kép
tkrisz

Sweetlady,
Én sem adtam pénzt a védőnőnek, hanek kis ajándékokat szoktam vinni neki névnapkor, karácsonyra stb. (de csak azért, mert imádjuk!)

Én is csináltam Kriston Andreánál intim tornát. Szerintem nagyon jó, de igazából nem szülés előtt, hanem utána. Akkor viszont nagyon megéri!!!
sus

Sziasztok!

Jó kis témákat találtatokKépKép
A hálapénzről nekem csak jó tapasztalataim voltak. Én a dokinénim asszisztensnőjét kérdeztem meg az összeg nagyságától, és ő is csak hosszas kérdezősködés után volt hajlandó egy tól-ig hattárt mondani. Azzal kezdte, hogy senkinek sem KELL fizeni, ha gondolom adhatok, és annyit, amennyit gondolok. Nos mi a tól-ig határ középértékét fizettük a kórházból való távozáskor, és amikor a kontrollra visszamentem, akkor a dokinénim ugyanolyan nagy szeretettel és figyelemmel fogadott, mint még pocakos koromban.
Egyébként a csecsemősöknek távozáskor adtunk 3 v. 4 desszertet, meg 2 csomag kávét, és a neonatológus dokinéninek is egy jókora bon-bont. Így mindenki elégedettnek tűnt, a dokinéni külön meg is köszönte a desszertjét.

Védőnőnek, gyerekorvosnak nem adok lóvét. Már csak azért sem, mert sosem hívom őket házhoz. Ha ezt tenném, akkor azt hiszem fizetnék valamennyit, de akkor is csak max 2-3 ezer Ft-ot. Karácsonyra kaptak fini desszertet, és névnapkor is megköszöntjük majd őket.

A tornát én is nagyon tervezgetem, mert a szoptatás és a négy fal csapdája prímán kipárnázta a hasikámat, és az egykor karcsú oldalamatKépKép Most príma hastáncos lehetnék, mert minden mozdulatra reng rajtam valahol valamiKépKép
Én az Aranytízbe szeretnék menni baba-mama tornára, meg ez az intim torna keltette fel az érdeklődésemet. Írok is mejd egy jelentkező levelet, de egyben meg is kérdezem, hogy lehet-e gyerkőccel menni, mert a tanfolyam du. 4-6-ig tart, és nem tudom hova tenni a kisfickómat.
Ha nem lehet vinni, akkor majd csak később megyek ide.

Én veszprémben végeztem okleveles műszaki menedzserként, majd elvégeztem meló mellett a szintén egyetemi európa szakértő sulit. Gyerkőcöt szülni az FVM Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalától jöttem el, ahol EU-s agrár pályázatokat bíráltam el gazdasági-gazdálkodási-, és nem utolsó sorban szakmai szempontok alapján. Nagyon szerettem, úgyhogy remélem vissza is várnak...

Na megyek, falok valamit, amíg a ded szunyókálKép (Így menjenek le rólam a kilókKépKép)

Csirkesz

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Lányok!

Gyönyörűek a képek!
Sajnos nem tudtam elmenni, mert pont box meccset vívtunk a dokinővel, hogy kapjunk ellátóból anyatejet Orsinak, és rohantam, hogy meg is szerezzem. Végre sikerült, így néha azt is tudok adni neki, ha nem is minden étkezésnél. Tegnap éjszaka meg a Heim Pál után kikötöttünk a Madarászban: UH, sebészet, csecsemősök. Nagyon gázosak voltak a belei, és egész nap szakadatlanul sírt. Most megint tápszercsere, anyatej, meglátjuk.
Most csak ennyit tudok írni, de jövök, amint tudok.

Pusz, eszty

eszty, Orsi és DanóManó

Kép

Kép
boeszter

Sziasztok!
Eszty, nagyon sajnállak titeket, legfőképp Orsit!

Hétfőn mondták a lányok, hogy megy a tej hajsza. Nálunk a védőnő szokott közvetíteni soktejes és kevés tejes mamák között, hogy adják egymásnak a tejcsit. Egyszer bevizsgáltatják, és ha jó, akkor a leadó kikerülésével adják. Nálatok ez nem működik?

Mennyi idős Orsi? Az én fiam 3 hónapos koráig volt hasfájós, bár neki sosem volt ilyen komoly.
Minden jókat, kevesebb hasfájást!!!!!!!!
sus

Sziasztok, nagyon felpörögtetek annyi minden van hogy nem győzöm észben tartani, hogy ki,mit írt.
De tök jó!!!
Úgy tűnik hogy az Uzsoki szülészete kivétel a hálapénz botrány alól. Valahol közzé kéne tenni, hogy ilyen is van!
Kicsit elszégyeltem magam, hogy mindenki valamilyen tornát csinál, én meg ...
Meséltek nekem az intim tornáról? Olvastam róla és ki is próbáltam, hellyel-közzel sikerült odafele (behúzni) de visssza ... ? valójában a tágítás a lényeg? Vagy hogy tudod mozgatni?
Van ilyen az Uzsokiban is? Mennyibe kerül?

Nagyon műveltek vagytok, nekem egyenlőre csak Kereskedelmi, Áruforgalmi és Gazdálkodási érettségim van, most járok Ker. szakmenedzserire, de szeretnék valami komolyabbat is, meg jó volna kihasználni a tandíj mentességet is. Egyébként tök más területen dolgozok egy éve, a Zuglói vagyonkezelőbe behajtási ügyintézőként, azért mert itt bejelentettek rendesen.

Eszty csak most olvasom hogy elég nagy a baj, az emésztése miatt voltatok a sebészeten? Nagyon drukkolok nektek hogy egy-kettöre renbe jöjjön Orsika! Szegénykém!

Pusza Ági
bragi

Sziasztok!
Krisz!
Megjött Apu, így megyek én is tornára Kép

Kép

Kép
csaju

Csaju, hova jártok tornázni? a Cserepes házba?

Ági! Intim torna sok helyen van! Aki kitalálta, Kriston Andrea a Király utcában tart tanfolyamot, aminek van kismama része is. A lényege a gát izmok erősítése, uralása. Ha érdekel, előkeresem a telefonját (az interneten is rajta van szerintem, ha Andrea nevére rákeresel!) Ha intimtornára mész, szerintem a 3. hónap előtt, és kb a 7. után ne menj.
sus

Sweetlady: én sem adok sosem pénzt a védőnőnek, ha tesz egy kis szivességet( pl. kihozta házhoz a leletemet,mert nem tudtam bemenni érte)vittem legközelebb egy deszertet.
Mikorra is vagy kiírva? Én márc.28-ra, tényleg jó volna ismerőssel bent feküdni...
Kismuki: köszi a bíztatást, olyanokat vettem én is csini gatyókat, de felsőt egyszerűen nem kapok sehol (vagy lóg rajtam, mert ami jó a pocakomon az máshol nagy, vagy nem ér le a pocim aljáig)
Na ezt a kis időt már valahogy csak kibírom.
De nézegettem már tavaszi felsőket is, amiben úgy gondolom kényelmes lesz szoptatni (elöl könnyen szétnyitható /gombos,zipzáros stb./)ilyenek sem nagyon vannak...

mégegyszer Pusza Ági
bragi

Csaju: akkor fél kettő körül megcsörgetlek, ha elindultam, megyek felétek,gyere le és megyünk együtt, oké?

Kép

Kép
tkrisz

Krisz!
Okés Kép

Sus!
Nem, az Örsön van egy Női Fitness nevű hely, oda megyünk!

Kép

Kép
csaju

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?