Sziasztok!
Jó kis témákat találtatok
A hálapénzről nekem csak jó tapasztalataim voltak. Én a dokinénim asszisztensnőjét kérdeztem meg az összeg nagyságától, és ő is csak hosszas kérdezősködés után volt hajlandó egy tól-ig hattárt mondani. Azzal kezdte, hogy senkinek sem KELL fizeni, ha gondolom adhatok, és annyit, amennyit gondolok. Nos mi a tól-ig határ középértékét fizettük a kórházból való távozáskor, és amikor a kontrollra visszamentem, akkor a dokinénim ugyanolyan nagy szeretettel és figyelemmel fogadott, mint még pocakos koromban.
Egyébként a csecsemősöknek távozáskor adtunk 3 v. 4 desszertet, meg 2 csomag kávét, és a neonatológus dokinéninek is egy jókora bon-bont. Így mindenki elégedettnek tűnt, a dokinéni külön meg is köszönte a desszertjét.
Védőnőnek, gyerekorvosnak nem adok lóvét. Már csak azért sem, mert sosem hívom őket házhoz. Ha ezt tenném, akkor azt hiszem fizetnék valamennyit, de akkor is csak max 2-3 ezer Ft-ot. Karácsonyra kaptak fini desszertet, és névnapkor is megköszöntjük majd őket.
A tornát én is nagyon tervezgetem, mert a szoptatás és a négy fal csapdája prímán kipárnázta a hasikámat, és az egykor karcsú oldalamat
Most príma hastáncos lehetnék, mert minden mozdulatra reng rajtam valahol valami
Én az Aranytízbe szeretnék menni baba-mama tornára, meg ez az intim torna keltette fel az érdeklődésemet. Írok is mejd egy jelentkező levelet, de egyben meg is kérdezem, hogy lehet-e gyerkőccel menni, mert a tanfolyam du. 4-6-ig tart, és nem tudom hova tenni a kisfickómat.
Ha nem lehet vinni, akkor majd csak később megyek ide.
Én veszprémben végeztem okleveles műszaki menedzserként, majd elvégeztem meló mellett a szintén egyetemi európa szakértő sulit. Gyerkőcöt szülni az FVM Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatalától jöttem el, ahol EU-s agrár pályázatokat bíráltam el gazdasági-gazdálkodási-, és nem utolsó sorban szakmai szempontok alapján. Nagyon szerettem, úgyhogy remélem vissza is várnak...
Na megyek, falok valamit, amíg a ded szunyókál
(Így menjenek le rólam a kilók
)
Csirkesz