Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönöm az együttérzéseket, de sajna nem érdemes próbálkozni. Ilyen típus vagyok. Ájultam el az oviban anno gyerekként, minden előzmény nélkül, 7-es koromban oltás után a hideg csempére ragadva felakadt szemmel, alig bírtak leszedni, térdműtét után 6-8 nappal , combig gipsszel a wc-ben, (pedig már ficánkoltam), vakbél műtét után, szintén eljutottam a wc-ig, aztán vége.... Mostanság ott tartok, hogy nem tudok megnézni rosszullét nélkül egy dokumentumfilmet, amiben műtét, vér, vagy ilyesmi van.

Szobatisztaság: sztem hagyni kell majd magától szobatiszta lesz. Persze mi is próbálkoztunk, de csak amikor a fiam jelezte, hogy hajlandó rá. Kb 2,5 éves volt. Pont itthon voltunk betegen 3 hétig. Aztán visszament a bölcsibe napközben szobatisztán (még a du alváshoz is), és pelenkában kaptam meg, közölte a gondozó, akkor szobatiszta a gyerek, ha ő azt mondja. A vége az lett, megint visszaszoktunk, majd a következő itthonlét alkalmával, újra le. Gyógyultan visszakerülve, a saját gondozónk lett beteg, a helyettes meg szerencsére rugalmas volt. Tavaszra pedig éjjelre is lekerült a pelus.
Viszont, ha oviba adjátok a lurkókat, akkor addíg szobatisztának kell lennie.

Terika!
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy örülök!!!!!!!!!!

Puszi - Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Anniy új emberke van ebben a topicban, hogy akkor én is csatlakoznék. Bár régebben már tettem fel egy két kérdést, de rendszeresebben a 2005. tavaszi babás topicot látogatom.
A 35. hetemet taposom és közeleg a szülés.
Dama, engem érdekelne a szüléstörténeted, ha nem akarod felrakni küldd el a mail címemre (profilomban asszam benne van).

Emma
Én járok a keddi tanfolyamra, legalábbis az első 5-re még elmegyek. A videofilmes vetítésre nagyon kiváncsi vagyok, mert a múltkori tanfolyamnál az UH-s résznél csatlakoztam be, ami az 5. alkalom, asszem. Tornára is maradok majd, mert nagyon jól tud esni egy kis mozgás. Majd egyeztessünk, hogy hogyan ismerjü fel egymást, oké?

Piroska
Végre egy olyan anyukára leltem, aki veresegyházi. Mi most fogunk majd valamikor májusba kiköltözni. Kíváncsi vagyok milyen lesz ott az élet. Ti mikor költöztök el, tudjátok már a konkrét időpontot?
Tudsz nekem majd jó gyerekorvost ajánlani? egy nem helybéli dokinéniről már hallottam jókat, csak most nem jut eszembe a neve.

Na hazajött a férjecském, megyek megölelgetem.

Timka
timka

Szia Timka!

Üdv a csapatban!Kép Hova fogtok költözni? Mi a Termálfaluban lakunk, Terikáék pedig tőlünk 2 percre, a Csonkáson. Még semmi konkrét nincs a költözést illetően, valamikor márciusban elkezdjük hirdetni a házat és ahogy elmegy, úgy lépünk tovább.
Mi maradtunk a káposztásmegyeri háziorvosunknál, mert mind a gyerek-, mind a felnőttorvos nagyon jó. Amúgy nem sok jót hallottam az itteni 2 gyereorvosról, bár Terikáék a férfihez járnak és elégedettek. Te valószínűleg Kicsiny dr-nőről írsz, Őt dícsérik, de az egészséges rendelés melgoldása katasztrófális Őrbottyányban. Itt az utcában már 2 anyuka is a mi dokinéninkhez jelentkezett be Káposztásra, mert kocsival csak 15 perc. Az hogy itt van a Misszió 2 percre, egy külön áldásKép Amúgy pedig gyönyörű a hely, tényleg fáj érte a szívemKép
Sok sikert a finishez!

Kriszta!
Én nem tudom miről van szó, mert valamiről nagyon lemaradtamKép nagyon sajnálom, hogy rosszul lettél! Érted is izgulok és mindannyiunkért, akik a kistesón dolgoznak!

Puszi: Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Szia Pirus!

Mi a Határ utcába fogunk költözni. Az utca egyik oldala Veres1ház, a másik oldala meg talán már Szada. Szada felől a Shell kút előtt kell felkanyarodni. Közel van Gödöllő meg végülis Pest is. Én nem tudom elképzelni, hogy egy héten lagalább 2-3 alkalommal ne kocsikázzunk be Bp-re.
Igen, Kicsiny drnőnek hívják. Olvastam én is hogy két gyerekorvos van Veresen és borzalmasak.
A finis egy kicsit húzós, mert most indul be igazából a ház körüli teendő, amit nem mi hanem az eladó (vállalkozó) intéz, de nekünk kell kiválasztani szinte mindent. Már a nagyja megvan (kiválasztási, rendelési szinten) de a berendezéssel még sehogy nem állunk. Nem hiszem, hogy könnyű lesz egy kisbabával költözködni.
Azért remélem egyszer sikerül összehozni egy találkozót, júniusban-júliusban már tök jó idő lesz. Ti pedig tudjátok hová lehet ott menni egy kisbabávbal.

Timka
timka

Emma!
No para.Ott van.:-))
vojõr

Kedves Vojör!

Segítségedet szeretném kérni, eddigi nőgyógyászom több évre külföldre utazott.
A II-es klinikán dr Gimes Gábort ajánlották, milyen orvosnak ismered?
Rábízhatom magam?
Sajnos nem leszek könnyű eset, műtéteim miatt.
Olyan orvost szeretnék választani aki inkább ,,túlbiztosítja" a dolgokat.
Válaszodat előre is köszönöm
Kola
kola

Sziasztok,

Üdv az újaknak!

Pirus,

Köszi érdeklödésedet, megvagyunk. A vihar csúnya károkat tett, szerencsére a mi házunk állta a gyürödést, nem lett semmi kár. A kertünkben sem.

Néhány szomszédnak a cserepét kezdte ki, erkélykorlátot próbált kiszakítani a szemközti villán, de gyorsan leszerelték. Tölünk kb 300 m-re 5 db jegenyefát csavart ki tövestöl, épületben ott sem lett kár, mert a fák egy parkban álltak.

Az éjszakát viszonylag éberen töltöttük a vihar miatt, mert közel a házunkhoz, a szomszédban, két hatalmas nyírfa van és ha azok kidöltek volna, akkor a garázsunkban és Daniella szobájában lett volna kár. Daniellát is áttettük egy védett szobába arra az idöre.

Szóval mi megúsztuk.

Kellemes további vasárnapot.

Puszi

Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah

Kedves Vojőr! Köszi a megnyugtatást - ebben bíztam. Ezek szerint tudod, ki az én doktor bácsim Kép
Timka, én is megyek kedden - egyeztessünk holnap, hogy hogy ismerjük meg egymást.
emma

Kép
emma8

Kedves Vojőr! Köszi a megnyugtatást - ebben bíztam. Ezek szerint tudod, ki az én doktor bácsim Kép
Timka, én is megyek kedden - egyeztessünk holnap, hogy hogy ismerjük meg egymást.
emma

Kép
emma8

Dama
Engem is érdekelne a történeted címem: kisindigo@freemail.hu

Köszi

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

Sziasztok!

Csilla, örülök, hogy jól vagytok!Kép Biztosan félelmetes lehetett a vihar, meg is tudom érteni, hogy nem aludtatok. Itthon azt mondták, hogy nagyon komoly károk keletkeztek a villamos vezetékekben, több napig maradtak emberek tízezrei áram nélkül, még itthonról is mentek villanyszerelők segíteni. Ha jól tudom Angliában is ez a vihar pusztított és volt halálos áldozat is.Kép Mostanában olyan sok a természeti katasztrófaKép

Azt hiszem, egy ilyen egyágyasra én is beneveznék másodszorraKép Elsőre jó volt a társaság, a segítség meg minden...
Vojőr, hát remélem is, hogy az lesz a legkevesebb bajuk a csecsemősöknek, hogy fel kell fáradniuk a babákért. Tisztelet a kívételnek, kritikán aluliak voltak legutóbb, a hozzáállásukról pedig inkább nem is beszélnék.
Én a múltkor is a 'VIP' szobába kerültem (108), gondolom a dokim és Margit is az 'egyenlőbbek' közé tartoznakKép

Timka, akkor Ti Veres másik felében fogtok lakni, az is nagyon szép helyKép Szeretem, hogy ilyen hegyes-dombos vidék. Gondolom, hogy nem egyszerű most a ház befejezése. Szerencsére nálunk is vállakozó csinálta, de férjem sokszor kijárt rájuk nézni. Zsombi 6 hónapos volt, amikor kiköltöztünk. Mi is gyakran járunk be Pestre, a régi helyeinkre, barátkohoz, vásárolni is még mindig oda járunk. Nyáron a mogyoródi vizipark szuper hely, bár Nektek most nyáron még korai lenneKépAmúgy pedig lehet nagyokat sétálni, bicajozni, játszóterezni. Itt nálunk, a Termálfaluban szerencsére nagyon jó az infrastruktúra, de Veres többi részén sajnos nem ilyen a helyzet, mindenképpen valami terepjárós babakocsit vegyetek!Kép

Szobatisztaság: én úgy gondoltam, hogy tavasszal elkezdjük, ha jó idő lesz. Most még csak a fürdés előtt ül Zsombi a bilire, az elég jól megyKép

Na én meg lépek dolgozni!

Puszi: Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Emma
Nem tudom holnap hogy lesz időm bekukkantani ide, ezért leírnám, hogy hogy nézek ki: középhosszú szőkés-barna hajam van, ami jelenleg göndörre van szárítva és holnap val'szeg fel fogom egy csattal fogatni.
Sötét szürke naci lesz rajtam, felül még nem tudom mit veszek fel, de ha nekivetkőzök egy narancssárga rövidujjú polóig nem állok meg.
Remélem rámtalálsz majd a tömegben és megszólítassz...

Pirus
Remélem ott fogunk lakni! Pont ma voltam a bankban és tudtam meg hogyan változtak meg a hitel feltételei (nem a mi előnyünkre!)
Babakocsink már megvan (Inglesina) remélem beválik!

Ma voltam az első CTG-n, a kiscsaj pedig jól megszivatott, mert két rúgáson kívül semmit nem produkált, hiába ettem előtte csokit. Bezzeg, amikor a dokira vártunk, majd az áramlásvizsgálat miatt az UH-ra akkor mozgott mint egy kis ördög!

Timka
timka

Szia Timka, remélem megtalállak a leírás alapján!Viszlát délután.
emma

Kép
emma8

Pirus
Tegnap nem működött ez a fránya Babanet..., úgyhogy utólag is Boldog névKépot!

Emma
Bocsi, hogy úgy belemerültem a másik kismamival a beszélgetésbe, legközelebb majd folytatjuk!

Timka
timka

Sziasztok!
Ha valaki tudna nekem segitni Ács dr.-t privátba hol tudnám elérni,SOS lenne,megköszönném!
Brigi
E-mail cimem a profilomba!

Brigi
pbriguci

Pirus,

Boldog névnapot!

puszi
Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah

Kola!
G.G. azok közé tartozik,akiket a jó doktorok közé sorolok.Figyelembevéve kritikus voltomat,ez komoly dícséret.Szakmailag teljesen rábízhatod magad,a stílusát pedig neked kell megítélned.

Emma!

Tudom,biz'a !
vojõr

Sziasztok!

Mennyit írtok most! Alig lehet követni Titeket!
Nekem pénteken autóbalesetem volt, eltört a kulccsontom (na, ezt biztos nem így írják), 2 bordám, meg a bokám. A mai nap volt a legszarabb, már totál izomlázam van mindenhol, csak hanyattfekve jó, de már úgy sem jó, a bal lábam egy merő izomláz, mert a jobbat kímélnem kell (hiába a fekvőgipsz, Balázs mellett nem lehet feküdni), ráadásul péntekig diétáznom kell, hogy elvégezhessenek egy jó kafa kis vizsgálatot, szóval ez most nagyon nem az én hetem.
És még tükörbe nézni sem bírok, mert a biztonsági öv lenyomata ott virít rajtam... Mondjuk jobb, mintha a kormánykerék lenyomata lenne!

Puszi:
Annamari
muter

Hoppá!
Annamari, hogy történt? Azért jó, hogy "csak" ennyi bajod! Gyógyulgass, legalább most van egy kis pihenő. Kép
solya

Sziasztok!

Annamari! Kép Jézusom! Mielőbbi felépülést kívánok! Vigyázz magadra, és pihenj sokat. Balázst nem viselték meg a történtek?

Puszi,
Gabi
k_gabi

Sziasztok!
Infokat szeretnék adni a magánszobákrol.Szépek ,állitolag 6000/nap.Én csak nőgyogyászati beteget lázzam ott.
Brigi

Brigi
pbriguci

Szia Brigi! Megírom ide Ács doki mobilját, mert a babaneten úgyis meg van adva nyilvánosan: 06 30 9520-861

Timka, semmi baj! Én is összefutottam egy volt kollégámmal, akivel nagyon jóban voltunk és nem is tudtam, hogy terhes!

Annamari, mielőbbi gyógyulást kívánok neked - és le a kalappal, hogy ilyen hősiesen tűröd a dolgot - a leveled alapján gondolom Kép

e

Kép
emma8

Köszi!Már megkaptam mailben.Igazábol már nem aktuális,de köszi!
Brigi

Brigi
pbriguci

Jaj, Annamari, pihenj sokat, gyógyulgass! Egyedül ültél a kocsiban?
Fulescsacsi

Sziasztok!

Annamari, Te jó ég, mi történt? Remélem tényleg pihensz, most igazából fontos lenne. Balázst nem tudod elvinni szülőkhöz? Mielőbbi felépülést kívánok!!!

Köszönöm a köszöntéseket, Sárának is boldog névnapot kívánok és Áginak is, azt hiszem, holnap ünnepel.

Vojőr, bár én a dokimmal (M.M.) maximálisan elégedett vagyok, jó embernek és orvosnak tartom, azért érdekelne, a Te kritikus voltod mit mondKép

Lányok, vasárnap már 2 éves lesz Zsombi, hihetetlenKép Most nosztalgiázom ezerrel, vissza is olvastam a 2 évvel ezelőtti hsz-eket. Solya, Annamari, le a kalappal, hogy ilyen türelmesen el tudtatok viselniKép

Timka, miben vátoztak a feltételek? Majd mi is szeretnénk hitelt felvenni az építkezéshez.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok!

Én is boldog névnapot szeretnék kívánni mindenkinek aki mostanában ünnepli.

Pirus
Fanni most lesz szintén 2 éves. Ő pénteken.

Boldog szülinapot Zsombinak.

Annamari
Én is jobbulást szeretnék kívánni. Mi történt egyébként?

Indigo

indigo

Sziasztok,

Annamari
Mielöbbi felépülést kívánok! Te, szegény! Hogy történt?

Csilla

Kép
Kép
Kép
csillah

Sziasztok!

Annamari!
Jobbulást Neked! Egyedül ültél a kocsiban? Milyen vizsgálatod lesz?

Pirus!
Isten éltessen Titeket jó sokáig, egészségben, békességben, örömben, jókedvben! Mindkettőtöket!

Fannibabának is boldog szülinapot kívánok!

Puszi - Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Megpördült az autó a 6-os úton. Nem tudom, hogy történt, vagy elaludtam egy kicsit és megijedtem és beletapostam a fékbe, vagy megcsúsztam és beletapostam a fékbe, ilyesmikre tudok gondolni.

Pirus!
Isten éltessen!!!

Annamari
muter

Mohácska!

Egyedül ültem és irrigoszkópiám lesz. Ez a kolonoszkópia kisöccse.

Annamari
muter

Sziasztok!

AnnamariKép te jó ég! Vigyázz magadra! És jobbulást kívánunk!

Sárának, Áginak, Fanninak, Zsombinak sok boldogságot! Kép Isten éltesse őket! Remélem, senkit nem hagytam ki!

Képzeljétek: Ádám már egy hete felállt! Na, azóta ötepercenként gyakorolja. Csak éppen nem mindig választja jól ki, hogy mi bírja el a súlyát. Szegénykém, néha akkorákat esik! Pedig szinte minden másodpercben ott vagyok mellette (most alszik). Annyira cuki! Nagyon tetszik neki, hogy ilyen magasról is lehet nézni a világot. Ülni viszont még nem tudunk. Magától nem ül fel, ha felültetem, akkor meg előlredől. Így aztán nem ültetem.

Ja! Vermes fan klub! Képzeljétek, a babaszobán tök rosszakat írnak a mi imádott dokinkról! Kép Hiába, ízlések és pofonok! Kép

Puszi mindenkinek! shine
shine

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseketKép

Fanninak nagyon boldog Szülinapot, Áginak pedig Névnapot kívánok!

Shine, elolvastam, de szerintem nem kell izgatnia magát senkinek, amit V-ről írt a lány, az meg egyenesen rosszhírkeltés, alaptalan vádaskodás, semmi más. Ilyet nem is tudom hogyan lehet leírni.
Gratula Ádámnak az álldogáláshoz!Kép Micsoda nagyfiú már Ő is!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok!

Annamari!
KépKépKép Próbálj pihenni! (bár tudom, hogy ez nagyon nehéz egy kisgyerek mellett) Mielőbbi gyógyulást!Kép

Boldog névnapot Solya Sárájának, Pirusnak és Áginak!KépKépKép

Isten éltesse a két kis szülinapost: Fannit és Zsombit!KépKépKép

Shine!
Hihetetlen, hogy már Ádámnak is ilyen produkciói vannak. Ügyes.Kép

Terika
terika

Sziasztok!

Pirus! Boldog névnapot! Én mindig le vagyok maradva a köszöntésekkel... Zsombit Isten éltesse sokáig! Várjuk majd a képeket!

Fannikának is boldog születésnapot!

Shine! Nagyon ügyes Ádám!
Én is olvastam a Babaszobán korábban dokikátokról, de őszintén, említésre méltónak sem találtam, az a lány elég furinak tűnt... De ez szerintem megint az a kategória, hogy minden dokinak lehet egy-egy rossz napja...
Fulescsacsi

Piroska!
Ne haragudj,de jobbnak látom,ha nem megyek bele ilyenfajta megítélésekbe,elvégre valószínűleg én sem vagyok etalon.Meg kell elégedned annyival,hogy ebben a kérdésben számodra "diplomatikus" maradok.
vojõr

Vojör, köszi, értettemKép

Továbbra is köszönjük a köszöntéseket. Holnap tartjuk a szülinapot, kész szerencse, hogy pont vasárnapra esikKép Fényképeket mindenképpen mellékelni fogok!

Terika, jól vagy? Hékás, nem is mesélsz, mi van a picivel? Remélem minden rendben és továbbra is megy a drukk!

Nekem már csak kb. 2 hét és mehetek időpontot egyeztetni a hormonvizsgálathoz. Ha minden igaz, márciusban már az eredmények birtokában, neki is vághatunk újra a babaprojektnek, már nagyon-nagyon várom.

Szép hétvégét mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska

Sziasztok!
Bocsi hogy idepofátlankodok,bár én is ide tartoznék,csak sajnos még nem szültem,igy inkább olvasni szoktalak titeket,kinek milyen tapasztalata van a korházzal és orvosokkal kapcsolatban.
Én most leginkább Vojőrhöz fordulnék,szeretnék magyarázatot kapni valamire!

Kedves Vojőr!

Nem rég bent feküdtem a Klinikán az orvosommal elöre megbeszélt laparoscopia és méhtükrözés miatt.
Majd a "bemutatás" után közölte velem az orvosom,hogy a laparoscopiát nem engedélyezte a fő prof ,mondván nem elég indokolt.
A kérdésem csak annyi lenne,hogy nyolcszor voltam terhes,sajnos mindegyik terhességemet elvesztettem,tul vagyok a hormonális,immunologiai,haematolgiai,genetikai,szerologiai,a férjem andrologiai kivizsgálások sokaságán.Megjártam már egy meddőségi központot,hátha ott többet tudnak tenni,de senki nem tudja miért történik mindez velem.
E mellett van egy miomám,amit fél éve senki nem látott,pedig közben steroiddal és hormonokkal tömtek,1 honapja pedig kiderült,ami uj probléma,de az egyik petefészkem hozzá van tapadva a méhemhez.Minden vizsgálatrol és mütétröl vittem az összes papiromat,csatolták a korlapomhoz!

Végül a méhtükrözés megvolt, a miomám nem nött,a méhem rendben van,de hogy mi van a petefészkemmel,ez még kérdés.

Ezek után kérdem én miért nem volt elég indok arra hogy a laproscopiát is el lehessen végezni!
Ha ezt el tudnád nekem magyarázni,illetve meg tudnád indokolni hálás lennék,mert számomra ez felfoghatatlan,hogy milyen indok is szükséges,hogy lapart is végezhessenek.

Elöre is köszi Brigi

Brigi
pbriguci

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket. (Kriszta, Shine, Pirus, Terika, Fülescsacsi) Jól telt a szülinapozás küldök két képet. Kép

Lányok sajna megjött, úgyhogy a tesóka úgy látszik késik kicsit. Kép Pedig olyan jó lenne már újra terhes lenni. Na mindegy majd a következő hónapban.

Hát én is olvastam a Vermes dokiról a véleményt. Kicsit meglepődtem, nehezen tudom elképzelni Róla, hogy ilyen lenne. Úgyhogy nem is tudom, mit gondoljak. Vagy félreismertem a dokit, vagy a csaj kicsit eltúlozta a dolgokat.

Brigi:
Te aztán megjártad a poklok poklát, ahogy itt olvasom. Kép

Shine:
Ádám tényleg nagyon ügyes. Még pár hét és azt olvashatjuk, hogy elindult. Kép

KépKép

Indigo

indigo

Bocsi Kép A második kép:

Kép

indigo

SziasztokKép

NAgyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon jól estekKép Nektek legalább eszetekbe jutottam, nem ugy mint kedves páromnak, de sebajKép

Hasonlóan sok sok boldogságot kivánok én is minden ünnepeltnek, babócáknak és mamócáknak isKépKépKép

Látom szépen felpörgött a topic és sok új mami és csatlakozott hozzánk, és visszatértek régiek is, mindenkinek üdv közöttünkKép

Vojörnek is nagyon örülök, hogy újra közénk jött és bizom benne, hogy mostmár sürün fog jönni és ellát minket sok hasznos infoval.

TerikaKép
NAgyon drukkolok ám és nagyon örültem a jó hirnek, reméljük hogy mostmár problémamentes pocakodásnak nézel elébeKép

AnnamariKép
Szegénykém, mielöbbi gyors gyógyulást kivánunk neked, és remélem hogy a vizsgálat semmi rossz hirt nem hozott és minden rendben.

PirusKép
Neked is szoritok ám pocaklakó ügyben, épp ma dumcsiztam este apával teso kérdésben, elég diplomatikusan válaszolt, ha jön jön ha nem nem, jó mi?Kép Mondjuk Dani is igy jöttKép

ShineKép
Nem semmi, gratula az álldigához, az ülés majd jön ezután, nálunk is elöbb tudott leülni, mint felülniKép Mostmár szaporodnak majd a kék foltok, magyarázhatod hogy hogy keletkeztekKép, nálunk apa minden este leleltározta őket, az újakról mindig beszámoltatottKép

MohácskaKép
Remélem a teljes hormonkép segiteni fog és te is minél elöbb pocakos leszelKép

FcsacsiKép
Hallom ti már babakocsi nélkül jártok sétálni, nagy gratulaKép Mi azért még visszük a járgányt magunkkal, elég rapszodikus a menési kedve DaninakKép Amugy hova nyujtod ezt a gyereket, vagy ő lesz az NBA legújabb sztárja?Kép

GabiKép
Kreativkodsz mostanában?Kép

PicusKép
Hogy álltok a pelus nem pelus témában?

CsillaKép
Még jó hogy veletek nem történt semmi baj. Mostanában egyre több a katasztrófa mindenütt és baromi szeszélyes lett az időjárásKép NEm tudom ki látta a Holnapután cimű filmet, de mostanság folyton az jár az eszembe, hgoy nem áll messze az igazságtól a dolog és hogy nagyon itt van a küszöbünkönKépKép

Mindenkinek nagyon szép napot holnapra, akinek most nem irtam azoknak legközelebb potlomKép

puszi
Ági

KépKép
KépKép
Ágiboszi

Brigi!
Mindannyian voltunk már hasonló helyzetben,és ilyenkor mi sem tudunk semmit tenni.A hatalom az hatalom mindenhol.Nem azt mondom,hogy el kell fogadnod, de meg kell értened.
Megoldás(nem túl hivatalos,de megoldható):
a,doktorod kihasználja ismeretségeit,és megcsinálja a beavatkozást egy másik kh-ban.
b,megkér valakit,hogy operáljon meg egy másik kh-ban,és utána visszavár
c,bemutat egy másik "elöljárónak",és megcsinálja a műtétet a klinikán.
Ezeket szomorú szívvel írtam le, de sajnos ez van.Együttérzésem...
vojõr

Vojör!
Köszi a gyors választ, legalább annyi bebizonyosodott számomra,hogy nem csak beképzelem magamnak,hogy indokolt lett volna,mások talán hisztisnek titulálnak,hogy mindenáron fel akarom magam vagdaltatni!Semmi képpen sem!

A megoldás b és c részét nem szivesen vállalnám be,,bár tudom nagyon jo orvosok vannak a Klinikán,de nem biznám magam másra.Másrészt nem ugy tapasztaltam,hogy ha "x" dr.betege valamilyen tanácsért "y" dr.-hoz fordul tanácsért,nagyon bele akarna szolni a dologba.
Ez is személyes tapasztalat.Mikor hazajöttem a korázbol,még melegébe felhivtam "y" dr.-t,mert a bentlétem alatt ugy éreztem,és ugy tapasztaltam hogy érthetetlenül áll az a velem történtek elött,mint aki azt akarta volna mondani,hogy hogy jutthattam el idáig.Szoval felhivtam csupán abbol az elgondolásbol , hátha van valami ötlete,hova menjek,létezik e még valamilyen vizsgálat amit nem néztek meg nálam,és hátha közelebb visz a megoldáshoz,és bár nagyon udvarias volt,emlékezett rám,söt az orvosomnak nagyon jo kollégája,igy beszéltek a dolgaimrol,de nem igazán tud segiteni.

Az "a" megoldás elgondolkodtato,tudom megoldhato lenne,de azt is tudom mindez az én kontomra menne.És sajnos az elmult 14 évben rengeteg pénzbe kerültek a műtétek,vizsgálatok.És nem is tuodom,hogy igazán ilyenre is van lehetőség!

Azért mégegyszer köszönöm!

Brigi

Brigi
pbriguci

Sziasztok!

Ági! Végre itt! A Pöttömökben már láttam, hogy visszatértél Kép. Valójában csak egyszer voltunk kocsi nélkül sétálni, mert rögtön utána lebetegedett a jógyermek. És annyiból volt rossz az a séta, hogy nem jutottunk a házunk környékénél tovább, ott meg sok autó, semmi fa. Most azt csinálom, hogy kocsival megyünk át a ligetig, aztán ott kiveszem, de azért látszik rajta, hogy még nincs topon, mert nem sokat jött gyalog. Viszont találkoztunk szatírral, úgy látszik, ez menetrendszerű, tavaly is volt egy, az egy pornóújságot lobogtatva kérdezte, hogy nem akarom-e azt csinálni vele, ami abban van... Az idei pasi ölelgetős volt. Láttam, hogy kerülget bennünket, de eszembe sem jutott, hogy akar valamit. Aztán egyszercsak megelőzött, majd pár lépéssel előttünk visszafordult, na, akkor már kicsit megijedtem. Ahogy elment mellettünk, köszönt: Szia!, és megsimogatta a kezem a babakocsi fogóján. Én meg úgy rántottam el, mintha tüzet fogtam volna... Aztán mentem tovább, ez meg hátulról átkarolt, de szerencsére csendes bolond volt, mert ahogy rákiabáltam, hogy menjen innen, eloldalgott szó nélkül, csak nézett vissza szomorúan. Valahol még sajnáltam is... Szerencsére volt nálunk egy kis kés - almát ettünk -, szóval ha rémenősebb, akkor is el tudtam volna talán ijeszteni...

Terika! Mesélj csak a pocidról!

És a többi pocis is!

Vojőr! Azért ezek nem valami szívderítő hozzászólások... legalább "nyugtass meg", hogy máshol is ez van...
Fulescsacsi

Hű!

Boldog szülinapot utólag is a kis szülinaposoknak! Kép

Vojőr,
ez bizony elkeseritő. Vajon mitől más ugyanannak a problémának a megitélése két kül. intézményben, vagy esetleg egyazon intézményben, két kül orvosnál?

Brigi,
nem irigyellek, de tarts ki.
solya

LÁnyok! Kedves Vöjőr!

S.O.S. info kellene a Sebestyén dokiról!
Az én dokim Gimes Gábor, de épp ma tudtam meg, hogy febr.7-14 között szabin lesz. Nekem pedig az lesz a 39. hetem. Nagyon remélem, hogy nem akar akkor kibújni a kis csaj, de hát a természet rendjébe nem tudunk beavatkozni.
Úgy hallottam, hogy G.G.-t a Sebestyén szokta helyettesíteni, de róla semmit nem tudok.
Írjatok légyszi, mert nagyon le vagyok törve.
Ha nem akarjátok nyíltan, akkor a profilomban lévő e-mail címre.

Köszi!
Timka
timka

sziasztok !

egy kérdésem lenne a tapasztaltakhoz: a terheléses cukor vizsgálat hogy megy a klinikán? Mert a dokim zsemle+tej-et írt fel nekem, de hogy ezt hogyan mennyivel előtte kell megenni stb. azt nem tudom. Vagy ha otthon megeszem, nem számít, hogy onnantól kezdve mikor veszik le a vért? Mert azért gondolom várni kell ott is valamennyit...Tudtok erről vmit?
Köszi: Syra
kissyra

=-;P782A
Sziasztok!
Ezt Ádám üzeni nektek! Kép

BrigiKép Ez nagy disznóság! Kép Próbálkozz azzal, amit Vojőr ajánlott.

FcsKép Én is mindig kifogom az ilyen szatírokat. De magsajnálni még nem sajnáltam meg őket. Kép

Syra , szerintem,a Klinikán nem csinálnak tejes-zsemlés vizsgálatot. (bár lehet, hogy tévedek). Nekem valami rettenet cukros vizet kellett meginni. Kép
De a háziorvosom magánszorgalomból csináltatott zsemlés-kefíres vizsgálatot. Háromszor szúrtak, egyszer éhgyomorra, majd kajcsi, majd 30 perc múlva vérvétel, és újabb 30 perc múlva megint.

Ági: azt el sem tudom mondani, mekkorákat esik. Már nemcsak áll, hanem lépeget is kapaszkodva. Néha nem jön össze. Kép

shine
shine

Syra:
Amikor én voltam terhes még cukros vizet itattak. Bár lehet, hogy doki is válogatja. Mindenesetre szerencséd van, hogy a jobbik esetet kaptad. A cukros lötyi nagyon kellemetlen, nagyon cukros Kép
Én úgy tudom, hogy reggel 8-ra kell menned a vérvételre, addig ne egyél semmit, rögtön leveszik a vért, szóljál, hogy vércukorterhelésre jöttél és akkor előre vesznek, ha sokan vannak. Vérvétel után megeheted a zsemlét és tejet és kb. 10 órakkor megint vesznek tőled vért. A két értéket fogják megnézni. Az egyik evés előttit mutat a másik evés utánit.

Indigo

indigo

Shine, Indigo! köszönöm a válaszokat a cukorral kapcsolatban, a dokim csak annyit kérdezett, hogy volt-e cukorbeteg a családban, és mivel nem volt, azt mondta, hogy akkor zsemle+tej. Én meg örültem, mert hallottam, hogy a löttyöt inni pocsék.. Szóval ennyi a történet. Köszi mégegyszer és üdv Mindenkinek! S.
kissyra

Timka, írtam neked pü-t.

Kép
emma8

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?