Sziasztok
NAgyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon jól estek
Nektek legalább eszetekbe jutottam, nem ugy mint kedves páromnak, de sebaj
Hasonlóan sok sok boldogságot kivánok én is minden ünnepeltnek, babócáknak és mamócáknak is
Látom szépen felpörgött a topic és sok új mami és csatlakozott hozzánk, és visszatértek régiek is, mindenkinek üdv közöttünk
Vojörnek is nagyon örülök, hogy újra közénk jött és bizom benne, hogy mostmár sürün fog jönni és ellát minket sok hasznos infoval.
Terika
NAgyon drukkolok ám és nagyon örültem a jó hirnek, reméljük hogy mostmár problémamentes pocakodásnak nézel elébe
Annamari
Szegénykém, mielöbbi gyors gyógyulást kivánunk neked, és remélem hogy a vizsgálat semmi rossz hirt nem hozott és minden rendben.
Pirus
Neked is szoritok ám pocaklakó ügyben, épp ma dumcsiztam este apával teso kérdésben, elég diplomatikusan válaszolt, ha jön jön ha nem nem, jó mi?
Mondjuk Dani is igy jött
Shine
Nem semmi, gratula az álldigához, az ülés majd jön ezután, nálunk is elöbb tudott leülni, mint felülni
Mostmár szaporodnak majd a kék foltok, magyarázhatod hogy hogy keletkeztek
, nálunk apa minden este leleltározta őket, az újakról mindig beszámoltatott
Mohácska
Remélem a teljes hormonkép segiteni fog és te is minél elöbb pocakos leszel
Fcsacsi
Hallom ti már babakocsi nélkül jártok sétálni, nagy gratula
Mi azért még visszük a járgányt magunkkal, elég rapszodikus a menési kedve Daninak
Amugy hova nyujtod ezt a gyereket, vagy ő lesz az NBA legújabb sztárja?
Gabi
Kreativkodsz mostanában?
Picus
Hogy álltok a pelus nem pelus témában?
Csilla
Még jó hogy veletek nem történt semmi baj. Mostanában egyre több a katasztrófa mindenütt és baromi szeszélyes lett az időjárás
NEm tudom ki látta a Holnapután cimű filmet, de mostanság folyton az jár az eszembe, hgoy nem áll messze az igazságtól a dolog és hogy nagyon itt van a küszöbünkön
Mindenkinek nagyon szép napot holnapra, akinek most nem irtam azoknak legközelebb potlom
puszi
Ági