Sziasztok!
Bocsi, de nem jutok ide egyszerűen. Olvasni még olvastam, de itt van anyukám és a keresztanyám, és ez elég programot ad
Miksa már tök jól van, állandóan tutujgatja valaki, hát nemtom mi lesz, ha hazamennek a vendégek. Tulképp egy percre se foglalja le magát egyedül, mert állandóan foglalkoznak vele. A keresztanyámnál ráadásul állandóan kézben van, és hiába mondom neki, hogy nem kéne, mert ha egyedül maradunk, akkor meg fogok bolondulni. De miért nem, ő nagyon szívesen foglalkozik vele, meg hát tényleg bűbáj vele, csak én kicsit tartok a jövő héttől...
Voltunk egyébként ruhát nézni, kiválasztottam, le is foglaltuk, nagyon szép
Van róla kép is, de maradjon az én titkom a nagy eseményig
Ildikó! Szerencse, hogy Tomi csak fázott, örülök neki
Síelés: Bele fogsz jönni, ha egyszer az ember tudott valamit, az előjön!
Én egyszer voltam egy hétig a Chopokon, tök jól ment már, de többet nem jutottam el. Nem is merek most már ennyi lábműtét után, mert tutira nem úsznám meg sérülés nélkül. Kicsit irigykedem emiatt, mert olyan klassz lenne eljárni síelni. Miksa biztosan nagyon könyen tanulna, mert nagyon ügyes. Az ember is ügyes, de ő sose síelt
Neki viszont porcos a térde, és az egyik billeg is (focizott), úgyhogy neki se kellene elkezdeni
Azt mondta, mi télen majd inkább meleg helyre megyünk
Manó! Gyönyörű Emma! És ha ül ezen a széken, és nem áll, akkor tényleg nem kell neki székmagasító! És eléri a tortát is
Testvérek nem: anyám és a keresztanyám ikrek, és állandóan marják egymást. Nem veszekednek, csak beszólogatnak olyan duzzógósan, aztán egy idő után röhögésbe fullad. De nincs pihi, állandó készenlétben kell lennem, az egész hét egy nagy menet. Az ember azt mondta a munkahelyén, hogy itt van a két anyósom
Marycus! Nagyon önálló Vikó! Simán így kajázik kanállal? Mi most ezt hanyagoltuk kicsit, de talán elő kéne venni az ügyet, csak akkora pancs lesz mindig belőle!
A havas közelin pedig tényleg nagyon aranyos, meg persze a többin is! És úgy kártyázik, mint a nagyok
Név: leadnék egy szavazatot a Dórára
Kriszta! Nagyon jófej Máté ezzel a hajacskával
És hát valljuk be, eggyel több foga van, mint Miksának. Ha a hátsókat nem számítjuk, mert nem tudom, hogy Máténak ott van-e már. Miksának nincs szerintem, de persze nem mutatja. Neki a jobb alsó kettes nincs kint, a bal viszont félig ki is nőtt.
Nestlé: mikor adtad föl nekik? Én már úgy várom a fürdőköpit
Barihimlő: mi beadattuk Miksának a szurit, egy gonddal kevesebb. Legalább ezt nem kell figyelni. A 15 hós oltást pont egy hete kapta, most amiatt nézem árgus szemmel őkelmét, bár remélem, nem lesz semmi.
Hanzika! Ezzel azért vitatkoznék, hogy Marcus sokkal szelesebb, mint Miksa
Szerintem csak nagyon mások, nem is lehet őket összehasonlítani.
Kultuszfilm megvan nekünk DVD-n, ha akarod, megkapod!
Marcus hogy van? És most akkor nem megy egy darabig bölcsibe? És te mikor is kezdesz?
Ökörkörről nemtom mit beszéltek a fiúk, mert egy elég hangos társaságban voltunk éppen, de ha nem lesz nyakig érő hó, akkor nekünk haza kéne vinni anyuékat Szekszárdra. Ha beragadnánk, akkor tutira menne azért okoskodni.
Ankah! Hanzikát kérdezd, ő most az ügyeletes bölcsibeírató
Én nem Újpesten lakom, nem tudok segíteni sajnos.
szirom