Anyicska
Nekem is a babybjörn vált be, nem esik ki beblőle a kölök, az tuti, és könnyű vele közlekedni, nem kell fogni a fejét, mert tartja a hordi.
Mi felvettük a szocpolt, de újra, asszem a nem új építésűekre fél szocpol jár, 0,1 gyereknél max 2 re veheted fel, 2 gyereknél 3ra.
Az előző telkünk külterületen volt, nagyon szép helyen, Pomázon, azért adtuk el, mert már abban az évben ígérték az átminősítést, mikor megvettem, de 3 évig ugyan az volt a helyzet. Ott mondjuk lehetett építkezni, fű alatt, aztán fennmaradásit kérni, némi pénzbírság, ált 100-200e Ft körül, és már jogilag is minden rendben volt, de mi úgy döntöttünk, jobb az egyenes út, így eladtuk. Asszem, ha az önkormira vársz, rég nagyi leszel, mire lépnek.
Nekünk az volt a szerencsénk, hogy nagyon jól adtuk el a telket, egy kis faházzal ( erre sem volt engedély, de mi is úgy vettük, h rajta volt a ház). Talán az a megoldás, h eladni, és venni egy másikat, amire lehet építkezni, és akkor a szocpol ból is az egész jár. ( azért nem bíztatok senkit építkezésre, rémálom
)
Hajrá Tofi
Tofi
Van ovisjel készen? kúúúúl, csak ne olyan jelet kapjon, amit nem lehet kapni, akkor marad a filc
Apának hagyj egy kis pihit építkezés előtt, a nők jobban bírják az ilyesmit
Bogár
Igen, az Auchanos akcióra gondoltam
Nem ér a kisebbet kicsúfolni
Zsuzsó
Valamit mesélhetnél az útról!
Miszike
Jobbulást, de jó lenne ha már nem ezt kéne írni, remélem most már befejeződik nálatok ez a széria, és drukkolok!!!
Mit kaptál névnapra?
Pusz
Manócs