Sziasztok!
Jó régen jártam itt, és nem győztem csodálni a műveiteket.
Nagyon-nagyon szépeket alkottatatok.
Én mostanában egyfolytában dekupálok, mert anyukám adott egy csomó megrendelést. Persze én ennek csak örülök. Valami nyugdíjas klubba kezdtek el járni, és alig várják, hogy vigye az első adagot.
Most már Anita is besegít (ha már itt lakik, had csinálja), és az összeget harmadoljuk.
Egy rész neki, egy nekem, egy az alapanyara.
Tényleg ti milyen áron adjátok a képeket?
Nekem eddig csak az öcsém adott el. Negyedszalvisok voltak és a kisebb keret 500, a nagyobb, vagy kicsi de tele csillogóval, az volt 600. Szerintetek reális? Vagy esetleg sok, vagy kevés? Mert ezek után úgy néz ki állandóan lesz megrendelésem, nem szeretném a többiek üzletét rontani.
Melinda!
Üdv itt!
Nem mondtál semmit a képre. Annyira nem voltak jók?
Dupla keret: nekem van, és nem mondanám, hogy nehéz a kiszáradt keret. Szívesen kölcsön is adom pár napra.
Viszont ahol a szalvikat veszed, ott vannak keretek is. Nézz szét! Tudod, nem a Sötét kapuban
hanem a Weidlich-udvarban és a Metropolban. Én a Metropolt jobban szeretem, de attól még jobb a Szentpéteri kapui Művészellátó.
A képek szélét én még nedvesen le szoktam késsel kapargatni, hogy ne legyen éles. Aztán kézzel végigsimogatom és szép sima marad. Olyan mintha legömbölyíteném. Anno csináltam ezt szárazon késsel vagy reszelővel, de szállt a por mindenfelé. Maradok a nedves kapirgálásnál.
Anyko!
És mivel fúrod ki a képet?
Rendes fúróval? Nem reped meg???
K.