Sziasztok!
Na, én is magammal kezdem... Jártunk ma mi is kanosszát, mint múlkor Eszterék
5 előtt valamivel felébredtem, hogy pisi. mikor visszafeküdtem, iszonyatosan elkezdett szúrni az elejem, és sehogy se volt jó. Mielőtt hangosan bőgni kezdtem volna, lemásztam, mászkáltam ilyenek, itt pityeregtem, nyomkodtam, ezaz, de semmi nem segített. Aztán gondoltam, hgoy a fürdő az ennél kisebb fájdalmaknál azért szokott segíteni úgyhogy hátha enyhíti. Engedtem vizet, rá a jó meleg vizet a pocakomra, erős zuhannyal, kiscit jobb lett. Aztán ahogy ott fekszem a kádban, és locsolgatom a pocakom, rájöttem, hogy a rengeteg kínzás ellenére egy mocc sem volt, mióta felkeltem, az meg már több, mint húsz perce volt. Pedig a víz mindig beindítja. Ettől tűnt fel. Na, akkor célirányosan elkeztem az ébresztő trükköket. Mindent a böködéstől a beszélgetésen és tornázáson keresztül egészen a brutális pocakrázásig, ami mégjobban megijesztett, mert a rázástól ugyan került át egy-két búb máshova, de ott is maradt, és semmi több. Na, akkor nekem végem lett, sírva könyörögtem neki, hogy mostmár aztán, erre már Gergő is felébredt, lejött, kérdezte mivan. Mondtam, meg azt is, hogy menjünk be a kórházba. Hívtam a szülésznőt, persze nem veszi fel, akkor Gergő hívott taxit. Csomagot nem vittünk, mert semmi baj, csak én vagyok ideges. Beértünk, Ági pont ott volt a folyosón, aztán rámtette a ctgt, és meghallottam, hogy dobog a szíve, akkor jó volt, és a kis köcsögleány azonnal megmozdult. Rögtön megbeszéltük a Gergővel, hogy most már tuti nem kap biciklit. hát, eléggé megnyugodtam, mit mondjak. A ctgn meg eleinte voltak gyanús púpok megint, de aztán már nem, úgyhog ymegnyugodtam. Ennek ellenére mindenki nyugtatgatott, hogy biztos csak vihar előltti csend, meg ilyenek. Hát inkább még ne
Viszont Katy mag Orbis meg Bagzer, meg mindenki, aki még szülni akar, csak most ti tűntök a legtürelmetlenebbnek. Egy csomóan szültek (Gergő nyelt is nagyokat a kiáltozásoktól
), és engem is azzal biztattak az arra járó szülésznők, hogy na, majd ez a jóidő kihozza, nem tudván, hogy én még annyira nem...
Savitri, sajnálom az éjszakádat
De azért mindig eszembe jut, hogy szoktad mondani, hogy mennyire megéri, és emiatt nem rettenek el. Meg tök jó, hogy még ott van a segítség
És biztos a hülye idő miatt volt.
Ilonana, neked meg nemsemmi
Te már szülnél azért, nem? Meg mondtam én, hogy előbb lesz ebből baba, mert olyan nagy a pocakod
Vagy kitudja, lehet, hogy pont te is szültél már ott reggel a kórházban
Tarts ki, és drukkolok, hogy kihúzzátok ameddig szeretnéd! Bár szerintem a 36. hetet betöltöttétek, bár nemtom sose pontosan, hgy most kihogy számol
Márti, nem irigyellek benneteket ezzel a hasfájással
Remélhetőleg ez a szélcső dolog segít. Brutálnak hangzik tényleg, de ha egyszeri hirtelen kellemetlenséggel el lehet tüntetni többórait, főleg szegény Benikének (mert ugye az anyák dolga a szenvedés
)akkor tökjó. Végülis az orrszívő-porszívó vagymi sem egy kellemes találmány, de ha belegondolok, hogy nekem hányszor szúrták fel a fülem, és milyen rossz volt... És szívesen a yahoot
Jó, ha jössz majd mindig te is, mikor már lesz több időd és energiád.
Vica, húgodnak jó költözést, te meg akkor húzd még ki egy darabig
és jó, hogy megosztod velünk a kétgyerekes tapasztalataidat
És engem nem zavar, ha utálatos a hangulatod, meg morcogsz, bár nekem úgy tűnt tényleg egyik másik hozzászólásoddal többeket megleptél
Én nem fogom magamra venni, amíg nem írod, hogy hülye vagyok
(vagy valami hasonló konkrétumot)
Rózsika, örülök, hogy jól vagy, meg minden! hajrá, csakígy tovább (Beszélek én...)
Na, megyek, megcsinálom az ebédhez a palacsintatésztát, azt leviszem az ebencet. Brrr, előre fázom, olyan hideg van kinn. MEg aza hülye szél...
na, szép napot mindenkinek. Szerintem jövök még, ma... asszem.
Kikocska
37+2