Új privát üzeneted érkezett!

Nahát, egész jó éjszakánk volt!
Igaz éjfélkor egy órán keresztül hagytam szopizni, de így legalább belealudt és nyugi volt reggel 6ig. Én persze keltem 3kor rendesen, aztán döbbenten visszaaludtam. 6kor is előbb keltem mint ő, ennek következtében éjfél óta hangját se halljuk a kislánynak. Mondjuk tegnap egésznap rám volt kötve.
Lányok, én annyira boldog vagyok ezzel a kis nyammogó gyönyörűséggel, legszívesebben a fél világnak azt tanácsolnám szüljön azonnal.
Pont tegnap vettem észre, hogy megszűnt életemben az a probléma, hogy „jaj ma se csináltam semmit, csak peregnek a napok értelmetlenül”. Ha egész nap csak henyélek a kis Hanával, akkor is úgy érzem a világ legfontosabb teendőjét láttam el. Pedig a lakás egy káosz és bár én csak a tetra pelusokat vasalom, azokat is előbb elhasználom, mint, hogy a vasaló alá kerüljenek. A konyháról ne is beszéljünk. De hát most is itt ülök, pedig lenne mit háztartani.

Esztyx, ilyet már Hana is csinált, hogy csak sírt és nem tudtam miért. Szerintem ez átmeneti, ne aggódj. Neked is vannak nyűgösebb napjaid, akkor neki miért ne lennének. Mostanában az ilyen értelmetlen sírásoknál egyre inkább azt érzem, hogy fáradt, csak nem tud elaludni, mert felizgatta magát. Nálunk a ringatás a jolly joker módszer, azt imádja, még az evésről is el lehet terelni a figyelmét egy kis időre(pár perc)

Noémi, én nem gondoltam, hogy sírni hagyod Leventét.Kép (no, látom, Kikocs jól leírta neked, hogy ne parázz, higgy neki!)

Bagz, Hana megkapta negyedik napon az oltást. Én is tök féltem, mert egyszer mikor még terhesen a védőnőre vártam egy órát pont mellettem oltották a babákat és annyira kiborultak szegénykék. De Hana nem sírt. Legalábbis amikor visszahozták, nem sírt, pedig a vérvétel után is meg kellett vigasztalni. Ebből én arra következtetek, hogy nem olyan szörnyű dolog. És tényleg 6-8 naposan kivinni a télbe, neked se fog jól esni. Ha már belementél a kórházi szülésbe, legalább élvezd ki a kényelmeit! A babát 4 vagy 8 naposan ugyanúgy szúrja, nem?

Edwig, pótlás ide vagy oda, azért szoptass gyakran, mert leginkább az indítja be a tejcsit. Bár gondolom, örülsz, hogy van végre egy szabad órád néha.

Jaj... de engem, nem talált meg, pedig ott a nevem a profilomban. HurráKép

http://babanet.hu/album/main.php?own=1&album=4501&page=1 – új sorozatot raktam a mózeses albumba

Megyek, megnézem, mit tehetek a konyha érdekében.

pusz
Lili

Kép

KépKép
savitri

Hát szép jóreggelt!

Jelentem, Hana és Levente cseréltek... Nálunk tegnap is, tegnapelőtt is, ma is éjszakai műszak volt, pedig nem jellemző. 2-kor felébredt, ki tudja, miért, éhes biztos nem volt, 2 óra alatt megynugtattuk, elaludt, aztán éhes lett. Azóta alszik. Na szép. Péter el is ment reggel 4-kor dolgozni, mondván, a szervert egyszer úgyis meg kell csinálnia éjszaka vagy hajnalban, úgyhogy még jó is így. Azt hiszem arra ébredt föl egyébként, hogy kifolyt a pisi. Éjfélkor álmában etettem, és nem cseréltünk pellust...

Köszönöm a megnyugtatásokat, már elhiszem, hogy nem vetettetek ki... És Kikocs, van benne valami, hogy magamat győzködöm. Igen. Tegnap olvastam az anyukák hangulatairól a kedvenc könyvemben, tök bejön. Valamikor úgy érzem, nincs semmi gond, bízok a megérzéseimben, máskor meg elkezdek kételkedni, megerősítést várok, bizonytalankodok, és elméleteket gyártok. Hát ezt jól produkáltam tegnapKép De hamar rendeződöttKép

Esztyx, szerintem neked is a front miatt volt balhé, meg igaz, amit Lili is írt... Legalábbis Levente nyugodt azóta, hogy elment ez a borzalom. És 2szer magától aludt el tegnap nyűgi nélkül!!! MegnyugodtamKép Éjszaka is végülis, csak nagyon kiakadt a tisztába tevés miatt.. Szegény.

Lili gyönyörű!KépMindkettő, de most Katinkáéra gondoltamKép
Edwig, ne adjunk valamennyi tejet? HA meg tudod oldani a szállítást, szívesen fejek naponta valamennyit. Biztos nem elég, de hátha segít valamit. Nem dohányzom, nem alkoholizálok, néha eszem hülyeségeket, ami miatt lehet, hogy pocakgond lesz, de azért vigyázok, ez acsak tudatlanságból fakad. Kép Szóval ha gondolod, szívesen. És tényleg szopiztasd csak bőszen, hátha...

Orbis, nem baj. Én is beírtam a nevem, és rájöttem, hogy hülyeség volt. De mindegy, ki az, aki a nevemre keresve pont itt olvassgatna és utána galádul hasznosítaná az infókat?Kép Mindegy. Ne bánd!

Bagzer, a bcg tényleg nem gáz, mi az eljövetel előtt kaptuk, semmi gond nem volt vele, ettől be se lázasodik, semmi. Úgyhogy a kórház jobb szeritnem is, nem is jó közösségbe vinni még az elején, a doktor néni beteg gyerekekkel meg elég közösség.
Na puszi
Noémi
vghnoémi

Hát sziasztok,

Úgy látom a babás mamák mostanság aktívabbak, mint a pocakosok... Hát hogy van ez?

Ma elég borongós napra ébrendtünk, de remélem ettől még senki sem szomorkodik. Hátha jön egy kis hó és lehet végre hóembert építeni a hétvégén...

Na szóval:

Nekem újfent fantasztikus éjszakám volt, közel 8 óra alvással. Ez már a második a héten. Már majdnem el is felejtettem, milyen az, mikor az ember úgy ébred, hogy kialudta magát... Picurt úgy tűmik sikerült egy kicsit átállítani. Most már 7-10-ig mocorog a pocimban, aztán reggelig nyugi van. Nagyon élvezem...

Edwig: Bálintról nekem is az jutott eszembe először, hogy kinéz vagy 2-3 hónaposnak legalább. De biztos a kép csal. Egyébként tündéri kis kiegyensúlyozott gyerkőcnek látszik.

Katinka Liliét is jó volt újra látni!!! És persze Hana továbra is elbűvölő. Az albumot majd még ezután nyitom meg...

Ja , és tegnap kaptam szép piros rózsát a legdrágább férjemtől, és rettentő boldog voltam, meg vagyok, amikor csak ránézek...
Persze én is elkényeztettem azért az este...

Azért ma reggel már sajnos felbosszantottak. Ezek a táppénz, meg egyéb ellátások nekem nem nagyon akarnak normálisan működni. Van, hogy 2 hétre számolják el, aztán meg 6 hétre... Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor és mennyi pénzt kapok. Egyszerűen képtelenség követni. Decemberben egyszerűen egy részét elfelejtették átutalni, szóltam, erre ma kiderült, hogy januárban feladták, de a régi rossz címemre... Pedig eddig mindig a bankszámlámra utalták, ami működött is (legalábbi az átutalás része, ha az összeg nem is)...Most várhatom, hogy a posta visszaküldje, aztán végre újra átutalják. Most január 21-én kiderült, hogy eddig dec. 14-ig számolták csak el nekem a táppénzt, meg a segélyt (amit a munkahelytől (önsegélyző biztosítás) kapok) kiegészítésként... Teljesen összezavarnak. Nektek ez hogy megy ?

Bele se merek gondolni, mi lesz majd az anyasági segély, meg a t-gyes intézésekopr...

zsuzsi
vzsuzsi

Ja és Noémi: szerintem is tök jól megfogalmaztad ezt a dolgot a Leventével. Szerintem se értette félre senki. Tudjuk mi hogy úgyse hagyod sírni a kis drágaságot. De azért minket jobban is elkényeztethetnél képekkel Kép .

zsuzsi
vzsuzsi

Kikocs: hogy is kell képet importálni ide? Úgy szerettem volna egy hóembert felrakni.. Tényleg, nem rendezünk egy versenyt? Mondjuk ki teszi fel a legszebb, legviccessebb hóembert címmel?

És tényleg, hol van Aura ?

zsuzsi
vzsuzsi

Sziasztok!

Jó reggelt!Kép

Én meg itt reménykedtem a gyönyörű havas időben tegnap, hogy ma sétálok egy jót a ligetben Lacival!Kép
Nem baj Dávidddal jön a hó szerintem!!!Kép

Eszter!Az orvos szerint ez az eredmény nem jelent semmit, úgyhogy simán szülhettek előbb!Bár jó lenne,de most tényleg úgy döntöttem, hogy türelmes leszek és szépen elrendezem a dolgaimat szülésig!

Orbis!Az tényleg gáz, mármint,hogy a google megjegyez,mert én sem akartam!!!Pedig én kipróbáltam direkt, amikor még beírtam régen!No késő bánat!Kép

Különben ma jönnek összerakni a szétvert fürdőszobát, és talán holnaptól újra fogok tudni fennt zuhanyozni!KépÉs utána már csak a burkolóra kell legalább két hetet várni!Kép

BCG!Mi meg kaptunk az oltásra ilyen "antiszert" a homeopatánktól, ami a mellékhatásait csökkenti, állítólag minden oltásnak van ilyenje, és a gyerek a későbbiekben nem produkálja a várható mellékhatásokat,ami az oltásokkal jár!

Ja és így utólag visszaolvasva amit a homeopata szerekről írtam,mindenki akit komolyabban érdekel, annak szívesebben elmagyarázom érthetően, mert nem minden volt egyértelmű szerintem benne!

És Edwig kiprólhatnád a tejcsináló szert,hátha bevállik!!!Főleg,hogy semmi mellékhatása nincs!

Na mennem kell!

KépKaty
38+2Kép
Katy

Zsuzsi!

A táppént szerencsére nálunk jól működik!Nrm tuoom,hogy a munkahelyed TB kifizető hely-e vagy sem,mert onnantól szokott általában bonyoldóni a dolog, ha nem!
A lényeg, és ezt mindekinek ajánlom,(mert az egyik munkatársam felesége így járt)ha tudjátok a legtöbb dolgot a bakszámlátokra kérjétek utaltatni,mert a postán mostanában elkallódnak és elvszenek a pénzek!Nekik augusztusban született a gyerekük és az egyszeri hozzájárulásuk azóta is vándorol valahol Magyarországon belül!Szóval gáz ez az egész rendszer!!!Főleg,amióta az új postarendszer van!Kép

Katy
Katy

Sziasztok és szépjóreggelt! Kép
Na, így a végén kezdem. Aura igazoltan hiányzik, bandázott tegnap este Kép Importálni meg úgy tudsz, hogy melléklet feltöltése, choose, és kiválasztod a gépedről, hogy mit akarsz feltenni. Itt nem jelenik meg a kép, hanem csak egy kód. Ha megnézed elküldés előtt, hogy mit fogsz küldeni, ott már látszik. Sok sikert hozzá Kép Egyébként viszotn hó nem lesz, legalábbis pesten nem. Éjjel arra ébredtem, hogy szakad az eső... Ez magáért beszél asszem. Ha éjjel nem volt elég hideg a hóhoz, most se lesz. De hát Vica megmondta, hogy majd ha ő szül, mert eddig is így volt. Tényleg VIca, nincs kedved egy negyedik babához is nyárra? Mert akkor csinálhatnál csodát is Kép

Noémi, örülök, hogy megnyugodtál benne, hogy szeretünk nagyon Kép Meg hogy egyébként is Leventeügyben. és sok sikert az alkalmazásához Kép MEthogy most gondolom, hogy nyűgi, elég sokat vacillálhatsz róla, hogy vedd fel-ne vedd fel. Azért ahogy itt rugdossa a bordáimat, gondolkozom rajta, hogy jobban örülnék neki, ha én is vacillálhatnék... Kép

Savitri, megállapítom, hogy a csemetéd szereti a frontot Kép Vagy mazohista Kép És még arra is gondoltam, hogy még vagy 1-2 hónapig, amíg önállóan is el tud szórakozni a gyerek, igenis inkább a babával foglalkozzon az ember, mint a háztartással. És ha már jön valami látogató, aki nem általl betolakodni, rá lehet bízni egy mosogatást meg egy porszívózást. Úgyis közelebbi ismerősök jönnek babanézőbe, nem? Meg rokonok. Fizessenek meg a látványért Kép Beszélek én, aki nem bírom fekve elnézni, hogy a sógornőm felsöpör, pedig hányingerem van, mert Réka mostanában a gyomromat is megtámadta a bordáim mellett Kép hogy lehet ilyen sokoldalú! én kis büszeségem Kép

Orbis, most nem azért mondom, de 43.000 találatból biztos téged keresnek... Egyébkétn meg szerintem nem kell paráznod, mert nem szoktál te senkit bántani soha itt, és híres se vagy, hogy innen keressenek infókat rólad. Álld meg valahogy, hogy nem kattintasz rá a google-ban a találatra, és lassanként vissza fog szorulni mondjuk a 10.000. helyre Kép oda meg már ki megy...egyébként engem nem talál meg... De nem is zavarna. Van, aki megsértődhetne, és biztos van olyan, amit más nem írt volna le, és esetleg ezt a szememre hányhatné, de alapvetően úgy igyekszem mindent csinálni, hogy vállaljam érte a felelősséget, és így... Mondjuk azért ha híresember lennék, nem szívesen látnék vissza részleteket az újságban, az igaz, mert csúnyán fel lehet használni az infókat. (valós tényt hamis színben feltüntetett dolgok, vagy hogy hívják...)

ja, és egyébként a két aktív naptól alig tudok mozdulni most, ha felállok, fáj minden lépés, szegény brútusszal is veszekedtem séta közben, mert ő szaladt volna, én meg nem tudtam, és utáltam az összes kutyást, aki túl lassan hagyta el a parkot, és emiatt nem tudtam elengedni azonnal az én kis vérebemet, aki a bernáthegyit is megtámadja simán Kép szeritnem félelmében, de ez másik dolog.
Pedig mára is nagy terveim vannak. Mosok, és teregetni kell, meg el kell mosogatnom, mert már két napja van mosogató, de nem tudtam rávenni Gergőt, és főznöm is kell, és vasalhatom az élfóliákat, és persze, hogy nagyobbak ezek is 1mm-el, mint a bútorlap, és le is kell vágni őket...
szóval ma itthondolgozós nap lesz. Takarítanék is, de asszem már most feladom, nem fog menni, tudom előre.

Na, ennyi a nyomiból Kép
Puszi nektek, majd még jövök, csak írjatok, hogy legyen mit olvasni.
Kikocska
37+1

kikocska

ja, a táppénzzel kapcsolatban meg annyit, hogy én annyit kapok mindig, amennyi táppénzes papírt leadok... Decemberi ppénzt én is alig kaptam, mert dec. közepén adtam le 10 napi papírt. Most viszotn leadom az összeset, meg átkértem magam szülési szabira, és megkapom a maradékot. Innentől meg a szülésiszabi pénzt kapom majd, azután meg asszem nem kell mindig papírokat kérni. Én tudom, hogy nekem tőlem függ... Mondjuk tbkifizető hely a munkahelyem...

kikocska

Ja,Bagzer, elfelejtettem mondani, hogy láttam a mosógépeteket Kép Itt buherálta a mindentelvivő ember az udvaron reggel, mikor vittem a kutyát, és még mindig működik a bevásárlókocsija Kép Rakta fel rá a vasdarabokat.

Elég lehangoló, mikor csak az én hozzászólásaim vannak mindig egymás után... Kép

kikocska

sziasztok!!
"jó reggelt"!! már megint fránya éjszakám volt...úgy fél 2kor lefeküdtünk, én 3kor még ébren voltam, aztán nagy nehezen sikerült. de most is olyan kis punnyadt vagyok, de már inkább nem aludtam, hogy hátha majd este...

Orbis, szerintem ne aggódj emiatt!! ki az aki keresne téged rossz szándékkal??? meg ott különben sincsen cím, meg elérhetőség, nem??!!! én is utánanéztem, de asszem én még az elején kicseréltem a nevem az email címemre, meg nekem az eredmények elején a fotóim helyei jelennek meg, szerencsére!! de email cím alapján....hmm nem baaaaj!! aki meg akar találni rossz szándékkal, úgysem így és itt fog keresni, és aki rosszat akar, az úgyis megtalálja a módját, hiába tennél ellene, nem??!! dehát gondolom hogy nincsen ellenségek hosszú sora nálad sem!!?

Savitri!!!! nygon cukik a képek, megint!! itt van link, ami mindenkit érdekelhet, de főleg rád gondoltam, mert úgy látom betelnek az albumjaid. ezek fotó-mutogató-feltöltő helyek, nem néztem át egyenként, szerintem nagyrészben ingyenesek, és ott tehetsz fel annyi képet,amennyi jól esik, meg frissítheted a régieket, meg ilyenek, és ide onnantól azt a linket másolod be, és meg tudjuk nézni ott! na, hogy teccik??? én a flickr-t ismerem ezek közül, és ott vannak is képeim, az úgy működik, hogy 100 képed lehet fent, az ingyenes variációban, és utána, amit teszel fel, az elsőt ledobja, érted, mert jó hülyén mondom...tom. ja, és itt van olyan is, hogy nem publikus az album, akkor meghívót küldesz, pl a yahoo-s címre, és bejelölöd hogy barát, vagy család, és onanntól az a cím meg tudja nézni, de más nem láthatja. no, ezt jól elmondtam.....remélem érdekel.... a cím:
http://search.yahoo.com/search?fr=slv1-&p=photo+sharing+site

Aura, hol vaaagy???
no, megyek, eszem egy kis krumpli főzeléket

bagz
38+5

KépKép

KépKép
bagzerka

Kikocs! elémugrottá..... örülök, ha valamit ki tud hozni a dologból!!!
b

ja, Savitri, még annyi, hogy annyi account-ot csinálhatsz a flick-re, ahány email címed van(abból is lehet amennyit csak akarsz..) nekem már 3 van, így több fotót is tehetek felKép

KépKép

KépKép
bagzerka

nahát, nekem persze nem jutott eszembe!
de tényleg Edwig, én is szivesen fejek neked tejet, egyenlőre úgy néz ki van bőven. Szóval megbeszélés tárgya és előszedem a szupi kis aventes mellszívót. Az életvitelem megegyezik Noémiével, az egyetlen de súlyos bűnöm a csokoládé.

közben a lakás is összeszedte magát, csak a vasalni való vár még egy látogatóraKép

És apa ebédet főz!!! nekemKép
Olyan szép nyugodt napom van. (mi lesz itt éjszaka vajon?)

KépKép
savitri

Bagz,
köszi az infót erről képes helyről, majd megvizslatom.

Egyébként haláli ez a mosógépes történet amit Kikoccsal összehoztatok!

KépKép
savitri

Savitri!
mosógépes sztori nekem is teccik- meg örülök hogy végre megszabadulhattunk tőle, pedig, elvileg tök jó volt, amíg élt....

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok Lányok!
Már vagy két napja nem írtam,hiányoztatok.KépKép!!!
Megpróbáltam vissza olvasni,de nem igazán van türelmem.Pedig most nem vagyok depis,söt nyomi hangulatom sincs.
Edwig!Volna hozzád egy kérdésem,tudom ,hogy a Rókusban szültél,és arra lennék kiváncsi,hogy ha megszületik a baba akkor a születési anyakönyvi kivonatot,a taj kártyát a korházban adják oda,vagy nekünk kell utána járni?14 évvel ezelött
odaadták,de 9 éve nekünk kellett utána járni.
Azért kérdezem mert akkor apát elöre felkészítem.
Elöre is köszi!
Puszi mindenkinek!
Rózsika
rózsika

SziasztokKép
Noémi, LiliKép
Nagyon nagyon aranyosak vagytok ,erre annyira nem számítottamKép Bőszen próbálkozom, fejem állandóan, iszom a teákat talán segít valamit...ha mégsem lehet élnék a lehetőséggel köszönöm (bár remélem beindul) Kép

KatyKép
milyen tejcsináló szerre gondolsz??

Bálint valóban olyan mint egy hónapos baba, kis vasgyuróKép
pussz mindenkinek
edwig
Vendég

Na sziasztok!

Szóval jól beparáztam az Orbis által modottaktől azt majdnem nem lettem!Vagyis más azonosítóval, kellett volna jönnöm,de mostmár jó!

Nem nagyon aktivizálkodtok!

Katy
Katy

RózsikaKép
neked kell érte menni a lőportár u.-ba az anyakönyvi kivonat és lakcímkártya, teve u.-ban taj kártya. ja és ne felejts megbízást írni,ha nem te intézedKép
puszi
edwig
Vendég

Edwig!

Homeopatás szer!
A neve:Urtica urens (C12)vagy D12 potencia
és napi 2X5 golyócskát kell belőle bevenni!

Vagy a Pulsatilla (C12) vagy D12 és ua. az adagolás!

Szopogatni kell,amíg el nem olvad!
Nem tudom,hogy tudod-e hogyan kell szedni, de kaja és ivás előtt vagy után egy félórával lehet csak beszedni, illetve fogmosásnál célszerű két órát számolni,mert a menta enyhíti a hatását!Meg még nem jó,ha mobil ( v. mikro)közelbe teszed, illetve fémmel sem nagyon kellene,hogy érintkezzen!
Érzékeny,de nagyon hatásos szerek!Tényleg érdemes lenne kipróbálnod!

Puszi:Katy
Katy

Sziasztok!Kép

Edwig én is szívesen adok a tejcinkbőlKépKép

Savitri-torna?? de mástól is kérdem!!Kép
úgy elszontyolódtam, a párom elvitt gatyát vásárolni, és persze semmi nem jött rám, ami tetszett...brühghöüü...régen meg csak úgy válogathattam a jó kis méretek között...mindegy majd csak lemegy...
végül a 2in1ban vettem 0as gatyát...Kép), lehet, hogy ennél maradok egy ideig.-úgyhogy aura a barátnődnél én is élnék kedvezménnyel rajtad keresztül, ha van rá módKép, ha nincs, akkor persze megoldom, csak úgy kérdemKép
savitri, neked csíkok nem lettek..?noémi??
millió pussszancs-eszti

éséséé-hol tudok hordozókendőt szerezni? az mégse járja, hogyha lilientállal megyek talizni veletek, akkor mindenki hordozókendőben legyen, csak ő neKépKép
esztyx

Sziasztok!
Na, hazaértem, és még titeket is végigolvastalak, és ebben aztán úgy de úgy elfáradtam, hogy képtelen vagyok bármire is reagálni, csak szólni akartam, hogy nem tűntem el, megyek pihizni, aztán belevetem magam a netes élet sűrűjébe.

Puszi nektek!!!
Aura+Erika 35+1
aura

Aura!!
azt kell mondjam hogy megéreztük ám a hiányod, legalábbis én, az tuti!!!KépKép jó hogy itt vagy újra!!
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Esztyx, nekem azt mondták, hogy majd csak a baba 3 hónapos korától menjek tornára.
csíkok nem lettek, csak a mellemen, de azokat se tudom, hogy micsodák. Olyan lilás színűerezet félék, de tuti, hogy nem erek.
Hordozókendőt, a Nandu félét (én ezt ajánlom, mert olcsó és jó)a Minimanóban (Nagy Lajos király útja 112.)vehetsz, vagy rendelhetsz a netről (www.bababolt.com). Kapsz hozzá megkötési útmutatót is, bár sokat segít ha megmutatják. Legfeljebb majd mi kiképzünk arról amit tudunk.Kép

Nagyon pang a fórum!
Mindenki szül? Vagy csak átszoktatok a chatre?

Lili

KépKép
savitri

Esztyx!

www.hordozokendo.lap.hu
Itt mindenféle van!
És házhoz is szállítják!

Nekem is hiányoztál Aura!!!Kép

Megyek híradózni,aztán írjatok!!!

Katy
38+2
Katy

Lili!

Tök cukik a képek!Az apás az nagyon tetszik!Persze megint besóztatok,hogy Dávidról is készüljnek már ilyen fotók!

Nem baj két héten belül tuti!

Katy
Katy

Tomi elment találkozni. De fürdetésre hazajön, addig van egy órám. Nektek is leírom amit a chat-en már írtam: találtam biozöldség házhozszállítást a neten (www.ebio.hu)
Szerintem nem drágább mint más bio termékek és nekem nagyon jól jön, hogy nem kell zöldségért kitenni a lábamat a lakásból. Email-ben megrendeltem az általuk összeállított heti csomagot, ami szerdánként érkezik, majd írom a tapasztalatokat.

KépKép
savitri

Én most a chatnél vagyok, nem jön valaki?
vghnoémi

Savitri!!
milyen volt a hal??? honnan kérted?
ja, és mibe kell áztatni az anyag pelust?? énnemtom...

b

KépKép

KépKép
bagzerka

Hello!

Nem is jövök ritkán! Sőt sokkal sűrűbben, mint szoktam régen, mert majdnem minden nap itt vagyok!!! Persze hozzátok képest tényleg nem sok!Kép

És igazatok van, nem morcogok, csak mostanában gyakran van utálatos hangulatom. Szegény családom.

Különben valamiért az az érzésem, hogy most Orbis jön. Nem tudom, miért.

Katinka,
Lili nagyon hasonlít rád ezen a képen! Igaziból is?Kép

Homeos cuccok:
én mostanában csak azzal kezelgettem magam, de a gyerekeknél is sokat használom. Szerintem nagyon jó. Azért én most elkezdtem a Caulophyllumot, de hát én köztudottan nem tudok önerőből "kifájni" egy gyereket. Ha gyorsan szülögetnék, lehet, hogy elhagynám.

Noémi!
Csak azért írom, mert kérdeztedKép Mesinél még én is így gondoltam a dolgot, ahogy te. Imit már hagytam időnként az ágyamban aludni pl. hajnali szopik után - egyszerűen azért, mert nem volt kedvem fölkelni, hogy visszategyem az ágyába, pedig ott állt az enyém mellett. És nem lett belőle semmi baj. Sőt mikor 5 hónapos korában elhagyta az éjjeli szopit, átraktuk Mesihez a szomszéd szobába, és már első éjjel is aludt végig.
Persze arra nincs garancia, melyik gyerek mennyire lesz rugalmas. Viszont érdemes azt is megfontolni, hogy esetleg könnyebb lesz kirakni az ágyadból később, ha már zavar (beletelhet egy-két nyűgösebb hétbe, mikor többször is át kell menned hozzá, esetleg mellette aludnod pár éjszakát pl. egy matracon), mint hónapokig kínozni az önállósággal, mikor még kicsi hozzá, csak azért, hogy elkerülj a jövőben egy esetleges átszoktatási problémát, ami talán nem is lenne.
Ez bonyolult lett. Lényeg, hogy ezek a babák még picik. MOST talán ez a jó nekik. Még szükségük lehet (egyéne válogatja) az anyukájuk közelségére. És ez később magától is elmúlhat. Vagy lehet, hogy kisebb gond később elmulasztani, mint most kivédeni.

Amellett tudom, hogy Tracy Hogg-fanek vagytok, de szerintem ő nem ismeri személyesen Levit meg Hanát. Lehet, hogy nagyon okos dolgokat ír, de nem lehet érvényes egyformán minden babára. Úgyhogy csinálja mindenki meggyőződése szerint, és ha rám hallgattok, a fő szempont a pillanatnyi kényelem legyen. A jövőt majd ráérünk megoldani, ha ott tartunk.

Puszi:
Vica

Ja, Kikocska, mindig csodálom, hogy tudsz mindenre emlékezni. Igaz, holnap költöztetjük a hugit. De aztán apukám még kedden el akar menni egy akadémiai előadásra, valami ritka Nobel-díjas mókus jön Amerikából, és aztán is tutira minden másnap programjuk lesz. Pedig ők a gyerekfelvigyázók. Úgyhogy ha hozzájuk akarom igazítani, sose szülhetnék.
De még van majdnem két hetem.Kép
mvica

Sziasztok!
Csak egy gyors helyzetjelentés rólam...
Tegnap délután a "semmiből" jött tőlem barnás folyás ami inkább híg volt mint a víz mint sűrű és nagyon sokat keményedtem egyfolytába.
Telefon a dokinak,írány a kórház,ctg,majd kiderült,hogy egy újjnyira nyitva vagyok,megrövidült a méhszájam és meg is puhult.
Doki szerint nem magzatvíz,hanem ahogy elkezdtem tágulni:hát járhat ilyen tünettel is. De biztonsági okokból kenetvizsgálat,az egyik olyan AFP-s ami kimutatja,hogy magzatvíz avagy sem.
Nem engedett haza a doki, a ctg mutatott 65-ös fájásokat is de nem éreztem csak a keményedéseket (még jó hogy apa unszolására vittük a kórházi pakkot is).
Szóval az eredmény ma délben lett kész ami negatív lett,így ma délután haza is jöhettem.
Marci nagyszerűen érzi magát odabent egyelőre, sokat mozog.
Nincs kizárva,hogy tényleg előbb jön!Kép
Most azért pihizek,önszorgalomból,hogy legalább töltsük be a 37. hetet vasárnap.
Az a folyásféle is elmúlt és a keményedések is alábbhagytak.
Megvagyok elégedve a dokimmal és a szülésznőmmel egyaránt,mint ahogy eddig is csak most az egy nap alatt ez jobban megnyílvánulhatott.

Hát röviden ennyi...
Jól vagyok és várjuk Marci-babát!

Most nem is olvsagatok,mert semmit nem aludtam az éjszaka.Elfáradtam a nagy izgalomtól.

Ilona(36+5)
Kép
Vendég

Vica, köszönöm, úgy tűnik csak akkor nem alszik el magától, ha valami baja van, úgyhpogy megoldódni látszik a problémaKép A sok front nagyon megviselte. És köszüönöm, hogy leírtad! Nem akarom frusztrálni szegénytKép
Puszi
Noémi
vghnoémi

áááá elszáááltam............

Kikocs, Noémi, Savitri!!! bocsi, csak telefont kaptam, és kiiicsit hosszúra sikeredett. szóval nem mentem fölöltözni, és sajnos, szülni sem....brühühüühhűűű
bgz

KépKép

KépKép
bagzerka

Sziasztok!

Én még csak most vagyok gépközelben ujra ma.

Ilona, neked aztán volt nagy izgalom!!!!

Én ma három adag muffint sütöttem, Kép, voltunk picit vendégeskedni, honfoglaloztunk, és ennyi. Olyan gyorsan elmegy egy nap hogy csuda!

Tünetileg még mindig semmi, még mindig légies vagyok, és strapabiro. Kép DE már van hogy rossz kedvem van, és minden idegesít. Na? Talán?? Kép

Ma elfogyott a málnalevél tea amit drága Esztyx-től kaptam, holnap megpróbálok felhajtani vmelyik közeli herbáriában.

Orbis,én is beirtam a google-ba a teljes nevem. Hát ott éktelenkedek első helyen. Háááát izé. Elég gáz. Mindenestre én is kitörlöm a nevem. Akkor nem fog eltünni a google-ból egyszer csak?

Na puszi, megyek aludni.

Ja Savitri, csak hogy el ne felejtsem: Hana még mindig gyönyörű. Kép

Puszi,
Eszter2004
38+3
eszter2004

hát, jól nincs itt senki.....
marci elment a vetítős-társával megünnepelni hogy végre sikerültek a vizsgái, én meg épp nekiálltam meggyes pitét készíteni....meg még mosogattam is.....ez már a vééég....

b

KépKép

KépKép
bagzerka

Bagzer!
Ha nagyon unatkozol, én fent vagyok szerintem egy ideig, nézz be a chat-re!
orbis

Na. Megírtam egy-két levelet, most írok nektek is!
Olyan pörgős napom volt, hogy csuda! Délelőtt meg fél délután falvédőt készítettem Borókának, még nincs 100%-ig kész, de jól állok!
Aztán 5 körül elmentünk Áronnal bevásárolni a tescoba, jó pocsék idő volt, jég is esett néha, aggódott is vezetés közben, de szerencsésen megjártuk. Itthon befújtam a fürdőszobát vízkő meg penészoldóval, gondoltam majd leöblítem. Aztán úgy felbuzdultam ettől, hogy komplett kis fürdőszobatakarítást csináltam kádsúrolással meg csempemosással meg padlófényesítéssel. Meg is állapítottam, hogy gyakrabban kéne, mert most igazán jól néz ki.
Még nekiálltam hűtőt is takarítani, de hamar rájöttem, hogy ezzel már túllőttem a célon, úgyhogy 2 polcig jutottam. De azért így is elégedett vagyok magammal!!
Szerintem le is dőlök! Tegnap olyan remekül aludtam, az idejét se tudom, mikor volt ilyen utoljára, remélem ez ma is így lesz. Persze fájt mindenem a szokatlanul sok fekvéstől, de megérte!

Na most nem reagáltam semmire, de már nincs is rá energiám, megyek és ledőlök!
Pusza, meg jóéjt, meg ilyenek
Orbis (38+4, hmm ez kezd jól hangzani vagy hangozni vagy miKép)
orbis

Ja, szerintetek lehet málnalevéltea-túladagolást kapni? Este lefőztem az egy literemet, majdnem meg is ittam az egészet, mire rájöttem, hogy már egyszer reggel is megtettem ugyanezt...
orbis

Itt vagyok, ragyogok, mint a fekete szurokKép

Na, sziasztok!

Már alig vártam, hogy tudjak jönni hozzátok, de minket teljessen kicsinált a front. Aztán meg amikor végre volt 1 szabad órám a babanet nem engedett be.
Visszaolvastam.
Elösszőr is:

Hanitka, Tüni, Brigi!Gratulálok a babókákhoz, legyen sok tejcitek és sok-sok átaludt éjszakátokKép

Cumi: Nekünk már minden helységbe kellett cumit venni, mert a franc se fogja állandóan azt keresniKép Nekem vagyis Benikének nem jött be a MAM-os cumi, mert csak egy nyúlvány jön ki cumi gyanánt és utálja, hogy nem illeszkedik az inyéhez. A NUK-os és Walt Disney-s van, szuper jók.

Kikocska drága!!!! Nagyon köszönöm az e-mail-det, olyan jól eset, hogy gondoltál rám. Pedig még nem találkoztunk. Már alig várom, hogy ilyen mindenttudó tündi-bündit megismerjekKép
Még nem verekedtem fel magam a yahoora, de ami késik nem múlikKép

sírás: én nem bírom ki, hogyha sír ne vegyem fel. Ha elkényeztetem, hát ez van. Most még legalább tudom dédelgetni, később úgy sem hagyja magátKép De igazából szoktunk azért várni a felkapással, mert nagyon sok kakikinyomós sírás van, amikr várunk, hogy lesz-e végkifejlettKép

Meg ő úgy tudja cifrázni, mintha leveli béka lenne, úgy remegteti a száját.
Sajnos úgy néz ki, hogy köldöksérvünk lesz. A sok hasfájásos erőlködés és sírás, meghozta a gyümölcsétKép 6 hetesen tapaszt kap rá és nem szabad hagyni sírni.

Alvás: Benike velünk alszik a hálóba külön ágyba. De!!! a reggeli 9 órási vagy 12-es kajcsinál ha visszaalszik, akkor hagyom az anyaágyban pihizni, mert akkor alszik a legmélyebben. A védőnéninek is mondtam és azt monta, hogy most még nem baj, de 3 hónapos korában már csak az ő saját ágyában legyen. Igazából ez nem is rendszeres, csak akkor van, ha nagyon nyügi és ezátal én isKép

Esztyx! A tornában benne lennék én is! De lehet már ilyen pirinkókat vinni tornára? Mert mi akarunk baba úszásra is menni és azt csak 3 hónaposan lehet elkezdeni.

Valaki majd baba-úszás a Budaörsi Rubin Hotelban? Kalovits módszer van, csak azért akarok én is oda, meg állítólag ott a legjobb specko víz. De majd úgy is 2 hónap múlva lesz szükségKép

Betöltöttük az 1 HÓNAPOT!!!! És már olyan kövérekKép vagyunk, hogy már a kétszer nagyobb bőrünket feltöltöttükKép Az 50-es rugik most jók. Az 56-os még egy picit nagy.

Ja, és a mai nap élménye. Voltunk tegnap doktornéninél és mivel a cseppek nem nagyon segítenek, drasztikusabb dolgot tanácsolt.
SZÉLCSŐ!!!!
Hallotatok róla? Megvettük, de nem mertük még tegnap használni. Na ma eljött a nagy nap, mert egész nap üvöltés volt. Hát fantasztikus, csak nagyon brutális. Ugyanis egy gumicsövet kell a popsijába beletolni popsikrémmel és azon keresztül kijön a puki meg a kaki. Még jó, hogy a fürdőben van a pelenkázás, mert 3x öltöztünk át, mert úszott a kakiban a fürdő, meg mi isKép
De annyira hihetetlen, hogy mennyi levegő megy be egy kaja alatt szegénykémbe. Benyomjuk a csővecskét és csak zenélgetKép a cső végén a gáz. Mondtam is apának, hogy elrakjuk emlékbe, mert nem semmi, hogy evvel kell belőle kicsövezni a cuccotKép Apa mondta is, hogy ő lesz a család paktológusaKép

Készültek új fotók, de nincs még felrakva. Remélem holnap lesz időm jönni, ha már van csővecskénkKép és felrakok.

Na, gyorsba ennyi. Így is hosszú lettem, de hát kivagyok éhezve rátokKépKépKép
Kaja van. Kihúzattam vele az éjféles kajcsit, mert annyiszor kérte a cicit, hogy nem termelt volna éjfélre, így most van dögivel.

Pusza mindenkinek, jó éjt.
Márti és Benike
hajdum

Na, itt a hajnali műszak.
írtam egy bazi hosszú levelet a mai nem alvásomról a yahoo-s címre, ide már nem volt pofám feltenni.

Márti, az a szélcső elég vadállatian hangzik(látszik). És nem sír közben? Szegénykém, szörnyű lehet neki az a hasfájás. De csak elmúlik majd!

Bagz, a textilpelust az én kutatásaim alapján, ecetes vízbe kell áztatni, nem szabad hypot vagy fehérítőt használni, mert az benne maradhat a pelusban és irritálhatja a baba popsiját. Az arányt nem tudom pontosan, de mindjárt utánanézek.

Kép

KépKép
savitri

pelenka áztatás: 10l hideg víz + 1dl 10%os ecet
mosás: szódabikarbóna vagy mosószóda
öblítés:ecet

http://www.okoszolgalat.hu/mosas.php
http://www.spelta.hu/ultra.html

KépKép
savitri

Szia Lili,

Sajnos nem tudom olvasni a csatolt filet a yahoon.. Úgy tűnik, hogy nem lehet megnyitni...

Itt vagy még ?

Zsuzsi
vzsuzsi

Lili, a freemailes címemem tudtam olvasni, csak a yahoon nem nyitotta meg...

Hát szép kis éjszakétok volt, van.. Párod hogy bírja így munka mellett ?

zsuzsi

U.i.: Imádom a képeidet!!!
vzsuzsi

Sziasztok!

Na, én is magammal kezdem... Jártunk ma mi is kanosszát, mint múlkor Eszterék Kép
5 előtt valamivel felébredtem, hogy pisi. mikor visszafeküdtem, iszonyatosan elkezdett szúrni az elejem, és sehogy se volt jó. Mielőtt hangosan bőgni kezdtem volna, lemásztam, mászkáltam ilyenek, itt pityeregtem, nyomkodtam, ezaz, de semmi nem segített. Aztán gondoltam, hgoy a fürdő az ennél kisebb fájdalmaknál azért szokott segíteni úgyhogy hátha enyhíti. Engedtem vizet, rá a jó meleg vizet a pocakomra, erős zuhannyal, kiscit jobb lett. Aztán ahogy ott fekszem a kádban, és locsolgatom a pocakom, rájöttem, hogy a rengeteg kínzás ellenére egy mocc sem volt, mióta felkeltem, az meg már több, mint húsz perce volt. Pedig a víz mindig beindítja. Ettől tűnt fel. Na, akkor célirányosan elkeztem az ébresztő trükköket. Mindent a böködéstől a beszélgetésen és tornázáson keresztül egészen a brutális pocakrázásig, ami mégjobban megijesztett, mert a rázástól ugyan került át egy-két búb máshova, de ott is maradt, és semmi több. Na, akkor nekem végem lett, sírva könyörögtem neki, hogy mostmár aztán, erre már Gergő is felébredt, lejött, kérdezte mivan. Mondtam, meg azt is, hogy menjünk be a kórházba. Hívtam a szülésznőt, persze nem veszi fel, akkor Gergő hívott taxit. Csomagot nem vittünk, mert semmi baj, csak én vagyok ideges. Beértünk, Ági pont ott volt a folyosón, aztán rámtette a ctgt, és meghallottam, hogy dobog a szíve, akkor jó volt, és a kis köcsögleány azonnal megmozdult. Rögtön megbeszéltük a Gergővel, hogy most már tuti nem kap biciklit. hát, eléggé megnyugodtam, mit mondjak. A ctgn meg eleinte voltak gyanús púpok megint, de aztán már nem, úgyhog ymegnyugodtam. Ennek ellenére mindenki nyugtatgatott, hogy biztos csak vihar előltti csend, meg ilyenek. Hát inkább még ne Kép

Viszont Katy mag Orbis meg Bagzer, meg mindenki, aki még szülni akar, csak most ti tűntök a legtürelmetlenebbnek. Egy csomóan szültek (Gergő nyelt is nagyokat a kiáltozásoktól Kép), és engem is azzal biztattak az arra járó szülésznők, hogy na, majd ez a jóidő kihozza, nem tudván, hogy én még annyira nem... Kép

Savitri, sajnálom az éjszakádat Kép De azért mindig eszembe jut, hogy szoktad mondani, hogy mennyire megéri, és emiatt nem rettenek el. Meg tök jó, hogy még ott van a segítség Kép És biztos a hülye idő miatt volt.

Ilonana, neked meg nemsemmi Kép Te már szülnél azért, nem? Meg mondtam én, hogy előbb lesz ebből baba, mert olyan nagy a pocakod Kép Vagy kitudja, lehet, hogy pont te is szültél már ott reggel a kórházban Kép Tarts ki, és drukkolok, hogy kihúzzátok ameddig szeretnéd! Bár szerintem a 36. hetet betöltöttétek, bár nemtom sose pontosan, hgy most kihogy számol Kép

Márti, nem irigyellek benneteket ezzel a hasfájással Kép Remélhetőleg ez a szélcső dolog segít. Brutálnak hangzik tényleg, de ha egyszeri hirtelen kellemetlenséggel el lehet tüntetni többórait, főleg szegény Benikének (mert ugye az anyák dolga a szenvedés Kép)akkor tökjó. Végülis az orrszívő-porszívó vagymi sem egy kellemes találmány, de ha belegondolok, hogy nekem hányszor szúrták fel a fülem, és milyen rossz volt... És szívesen a yahoot Kép Jó, ha jössz majd mindig te is, mikor már lesz több időd és energiád.

Vica, húgodnak jó költözést, te meg akkor húzd még ki egy darabig Kép és jó, hogy megosztod velünk a kétgyerekes tapasztalataidat Kép És engem nem zavar, ha utálatos a hangulatod, meg morcogsz, bár nekem úgy tűnt tényleg egyik másik hozzászólásoddal többeket megleptél Kép Én nem fogom magamra venni, amíg nem írod, hogy hülye vagyok Kép (vagy valami hasonló konkrétumot)

Rózsika, örülök, hogy jól vagy, meg minden! hajrá, csakígy tovább (Beszélek én...)

Na, megyek, megcsinálom az ebédhez a palacsintatésztát, azt leviszem az ebencet. Brrr, előre fázom, olyan hideg van kinn. MEg aza hülye szél...
na, szép napot mindenkinek. Szerintem jövök még, ma... asszem.

Kikocska
37+2

kikocska

én már ébren is vagyokKép
Ő meg így alszik:
Kép

reggel nyolcig a hangját se hallottam.
tud ő aludni, csak néha rosszul időzít. Vagy tényleg rémeket lát este a fehér falon.

Lili

KépKép
savitri

Orbis, olyan jót nevettem a málnalevél tuladagolásodon! Kép Én a vastablettával vagyok igy, este nem tudom hogy reggel bevettem-e. Kép Nem semmi takaritást levágtál. Ügyi vagy.

Kikocs szegény, teljesen átérzem az aggodalmadat, én is így éreztem. De most "csak" az volt a baj hogy reggel nem mozgott? Mert végül is az egész napot kell nézni nem? Azért ne ijedj meg ennyire legközelebb....Látod csak nagyon mélyen aludt a kis drága. Ez jó jel. Kép

Márti, nálad meg a cumis részen nevettem, hogy már mindenhol az van. Tényleg minden babás ismerősünk folyton a cumikat keresi. Kép

Na megyek elolvasom Savitri éjszakáját.

Pusza,
Eszter2004
38+4
eszter2004

Eszter, nem tudtam, mióta nem mozog, merthogy aludtam ugye. De ugye Réka eléggé aktív szokott lenni, és ennél sokkal kevesebbre beindul, amire ugye most meg semmire. többnyire annyi elég, hogy egy ujjal megbököm a hasam, vagy simogatom egy 10-15 mp-ig, és legalább annyit szokott, hogy haggyámábékénteállat Kép Szóval nekem ne aludjon mélyen!!! Majd idekinn. KépMIndenesetre Azóta, hogy benn voltunk, folyamatosan tvisztel.
Mindensetre Gergő nem is ijedt meg, sőt, lemérte, hogy mennyi idő alatt értünk be a kórházba, a taxitelefontól fogva Kép

Na most lépek gyorsan, megyünk a pelenkázóért :D
Pusz

kikocska

Jó reggelt!

Kikocs!Szegénykém,nagyon sajnálkoztam!Te figyu a végére már jó pár évre nem kap az a lány ajándékot!Kép
Az a lényeg,hogy jól vagytok,vagyis jobban!
Különben tegnap éjjel én is úgy éreztem,hogy na most elindult a szülés, de megnyugtattam magam,mondván,hogy arról majd jól meggyőznek az elviselhetetlen fájások!De egyre tónusosabbak a jóslófájások is!

Orbis!Nem vagy semmi!!!Rékacs súrolta az utlsó időkben a fürdőszobájukat állandóan!Nekem Ő jutott eszembe!Kép
A málnalevélteától meg max. hasmenésed lehet!

Márti!Az a kakacső tényleg brutál módon hangzik, de ha csodákat művel,akkor az jó!!!Bár nem tudom elképzelni még azt sem,hogy teszem majd fel szegénykémnek a végbélkúpot,ha beteg lenne!Para!

Savitri!Még nem olvastam az éjszakátokat,de remélem nap közben be tudod hozni a lemaradást!
Meg úgy sajnálom,hogy chaten soha nem futunk össze!Hiányzol!Kép

Eszter!Most már Te is szeretnél szülni?! Jól érzem?Mert egyre jobban úgy érzem,hogy mostmár Te is benne lennél!

Ilona!Nektek meg kitartást!Örülök,hogy nem lett komolyabb baj!És Kikocs véleményét osztva nagy has=gyorsabb szülés!Mármint,hogy előbb jön!

Vica!Én sem vettem,meg veszem magamra!Úgyhogy jöhetsz morcogni!Kép

Na összeszedem magam a mai napra!Jó lenne sétálni is egyet,de nem tudom,hogy merjek-e egyedül,ilyenkor hamar megszoktam gondolni magam!

Mindenkinek gyönyörű hétvégét!!!

Millió puszi:Katy
38+3Kép
Katy

Tibi is ugy fogta fel mint egy próbautat. Kép Ő is az időt mérte. Kép
eszter2004

Jó reggelt!

Kikocs!Szegénykém,nagyon sajnálkoztam!Te figyu a végére már jó pár évre nem kap az a lány ajándékot!Kép
Az a lényeg,hogy jól vagytok,vagyis jobban!
Különben tegnap éjjel én is úgy éreztem,hogy na most elindult a szülés, de megnyugtattam magam,mondván,hogy arról majd jól meggyőznek az elviselhetetlen fájások!De egyre tónusosabbak a jóslófájások is!

Orbis!Nem vagy semmi!!!Rékacs súrolta az utlsó időkben a fürdőszobájukat állandóan!Nekem Ő jutott eszembe!Kép
A málnalevélteától meg max. hasmenésed lehet!

Márti!Az a kakacső tényleg brutál módon hangzik, de ha csodákat művel,akkor az jó!!!Bár nem tudom elképzelni még azt sem,hogy teszem majd fel szegénykémnek a végbélkúpot,ha beteg lenne!Para!

Savitri!Még nem olvastam az éjszakátokat,de remélem nap közben be tudod hozni a lemaradást!
Meg úgy sajnálom,hogy chaten soha nem futunk össze!Hiányzol!Kép

Eszter!Most már Te is szeretnél szülni?! Jól érzem?Mert egyre jobban úgy érzem,hogy mostmár Te is benne lennél!

Ilona!Nektek meg kitartást!Örülök,hogy nem lett komolyabb baj!És Kikocs véleményét osztva nagy has=gyorsabb szülés!Mármint,hogy előbb jön!

Vica!Én sem vettem,meg veszem magamra!Úgyhogy jöhetsz morcogni!Kép

Na összeszedem magam a mai napra!Jó lenne sétálni is egyet,de nem tudom,hogy merjek-e egyedül,ilyenkor hamar megszoktam gondolni magam!

Mindenkinek gyönyörű hétvégét!!!

Millió puszi:Katy
38+3Kép
Katy

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?