Maya, Dunyi!
Üdv a csapatban!
4D UH-ra tényleg várni kell pár hetet, de amúgy sem érdemes túl korán menni. Sajnos (biztos tudjátok), nemfogadják el a diagnosztikai részét, ezért nem is nagyon csinálnak olyat, csak mozizni lehet. Arra meg a 23-32 hétig a legalkalmasabb, úgyhogy Dunyi, még ráérsz
A dokidról nem tudok mit írni, talán egyszer voltam nála, de amikor terhes lettem, felhívtam egy ismerősömet (Kofi doktort), hogy ő kit ajánl (ő mégiscsak ismer mindenkit, hiszen szülész volt, mielőtt onkológus lett), és kapásból a Likár Zsoltot mondta. Úgyhogy én hozzá járok, és meg is vagyok elégedve vele.
Szerintem Győrben amúgy is kevés a "rossz" doki, inkább kinek milyen elvárásai, ízlése van orvos ügyben.
Dunyi!
Neked milyen rossz tapasztalatod van a Papp Gáborral kapcsolatban? Mindenki panaszkodik, nekem eddig nem volt vele bajom, bár az utóbbi időben tényleg kicsit furcsa.
Amúgy majdnem mindig ő van, keddenként szokott lenni a Bödecs doki, de nekem 98%-ban eddig kedden is a Papp csinálta az UH-t.
Szerintem hívd fel az UH-t reggel, hogy melyik orvos van, és csak akkor menj be, ha nem ő van
Nekem is ezt javasolták.
Tény, hogy a Bödecs odafordítja a monitort, de ő is éppen olyan sunnyogósan UH-z, mint a Papp. Szerintem nekik ez már nem olyan szenzáció, mint nekünk.
Remélem mindenkivel minden oké lesz.
Puszi: Bogi