Sziasztok!
(Itt orjongtem, hogy nem jon a babanet, ezexerint nem az en keszulekemben volt a hiba.)
Kangieknak ORRIASI MAXIGRATULA!
rendes szules, deyooo!
hu de kivancsi vagyok a tovabbi hirekre
Tuni,
cukorfalat Kincso es edes pofi Gergobatyus
Reka,
ez verlazito
szegeny kicsi Dani... bar ha o vigasztal, az valszeg azt jelenti, hogy mostanra mar teged bant jobban... nyugi, majd bepotolja a finomsagokat!
En nagyon nem vagyok sterilizalos fajta, szal Violara eddig az orangyal vigyazott, kopp-kopp... mondjuk husos cuccot mindjart elmosom meg kulon deszkaja van, de ennyi. Konyhamra neha ranezne az ANTSZ, kapnek a fejemre
Olyan nalam is volt, hogy az Intersparban frissen vett csirkemajat egy mozdulattal dobtam a kukaba, mert budos volt
ezzel az erovel szalmonellas is lehetett volna...
Manocs,
Kambodzsa
eleg extrem...
En is elvalt vagyok, most mar
rajta
Ovodas jelem maci volt, nem tul noies, de bekeben eltem vele (mondjuk en se voltam nagyon nocis).
Farsangrol egy Fa sprayre emlexem, az olyan volt, mint a szodasszifon, csak budoset fujt
, tan volt urhajo is, meg kesobb pillango, de abban jobban kirohogtek, mint a korabbi kis idetlenekben
Kaka buli stb. megjegyzem, mert lanyt kezdi erdekelni a bilizes es neha mar szol
en fantaziatlanul csak azt mondtam, hogy boldogan uszik a Dunaban
es o szokta lehuzni.
Csucsuka,
nem lehet, hogy Zsofi ugy erzi, mar nagyon kibeszelte magat es most gyujti a municiot?
vagy rajott, hogy igy meg jobban tud udvaroltatni maganak?
De az is lehet, hogy teleportalta a szomenest Violanak, mert o most teljesen beindult
ra van cuppanva a mondokaskonyvekre, es a legvaratlanabb pillanatokban idez beloluk.
Vagy pl. tegnap elkunyeralt egy ajandekos szatyrot, amin egy pohar pia volt. Mondom, hogy az nem babaknak valo ital. Erre ramutat az itatojara: "babanak valo viz" es jol meg is huzza
Ja, az szokvanyos dolog, hogy fel a gyerek a konyvben bizonyos kepektol? Egyrol sikerult kinyomoznom, hogy az a baj, hogy kilyukadt a bicikli kereke, szerencsere kesobb felbukkan egy ezermester bacsi, es mondtam, hogy az megragasztja, azota beke van
de a tobbi rejtely...
Mennem kell... csak jokat!
Kaska