Új privát üzeneted érkezett!

őőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:18-kor.
vas
 
 


KöszikeKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Akkor jól tudtamKép
vas
 
 

 
 

Tényleg, és honnan tudtad?Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Haliho!

Menyasszonyok! Kép Szépek és ahogy Ildi írja, mindenki vékony!!!

Szirom, a naptárat nézve most már én is tudom a neved, bibibibiiiiiiiii!!! Kép
Boldog névnapot! (lesz torta? Kép) Na jó, ez csak vicc volt!

Én ma kezdtem újra a kilencvennaposat.
Este jövök!

PÁ,

*Dirtha
dirtha
 
 


Sziasztok,

Ildiko,
hat szerintem sem csinalta soha Norbi a hamburgerszetvalasztast! Na de en sem! He-he-he
Itt nalunk tenyleg sok jo dietas, fogyokuras kaja van, es finomak is. Raadasul nem is dragak.Bar nem mindegyik jo, mert van amelyik no zsir, de teli cukorral. Szoval akkor most melyik a jobb, a cukor, vagy a zsir?
Ma egyebkent beton elhatarozassal keltem es be is fogom tartani, az tuti! Valahogy csak el kell mar kezdeni.

Gabi,
hat en nem vagyok valami magas, ezert szerintem egy kicsit sok az a 60 kilo, bar masok nem nagyon veszik eszre a többletet, de hat en! Szoval en csak 155 magas vagyok, ahhoz meg egy kicsit sok. 10 kilo minusszal mar kiegyeznek!
A hasam idegesit a legjobban, ami mindig is lapos es izmos volt, most meg jo nagy zsirparna csücsül rajta es röhög, hogy nem tudom eltüntetni! Na de majd most!

Na megyek, mert felebredt Abel, asszem kiviszem setalni, szep idö van.
Teszek fel rola egy kepet, remelem tetszik.
puszi
MotiotKép

Ha mar igy bemenyasszonyosodtunk, jövö heten jönnek a sogornömek latogatoba es elhozatom vele az esküvöi cd-t, felteszek majd en is egy kepet. A mienk egyebkent 2004 majusban volt. Milyen erdekes, hogy Abel meg oktoberben született... Kicsit koraszülött, nem? ( he-he-he )

KépKép
KépKép
motiot
 
 


őpo
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:18-kor.
vas
 
 


Ildiko,
nem titok, meg negy eve egy bagyon jo csaladi baratunk, aki nemet es vallalkozo ( nyomdaja van ) megkerdezte tölem es a paromtol, hogy nincs-e kedvünk egy kicsit kint dolgozni. Ezt maximum masfel evre ertette. Na azota is itt vagyunk, itt ragadtunk. MOst mar a papirjainkkal is minden rendben, allando tartozkodasi es munkavallalasi engedelyünk van, ami mellesleg nem kis munka volt megszerezni ( ügyved, sok love stb.. ) de most mar minden o.k. Ugy tünik, meg egy ideig maradunk is, mert jo itt. Megvan mindenünk, amit csak akarunk es mindez függetlenül a szülöktöl, a sajat erönkböl, ami nem kis büszkeseggel tölt el minket. Na persze nem elünk nagy labon, de azert jobban, mintha otthon lennenk ( vagyis a negy evvel ezelötti allapotokhoz es munkahoz viszonyitva ). Szoval ennyi a törtenet.

A reggeli vasakarat egyebkent meg mindig all! Hurra! Egyebkent en is ezen megfontolasbol nem veszek uj cuccokat, mert ugye nemsokara jo lesz ram megint minden regi ruham.

Puszi
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok lányok!

A diéta fajtájára visszatérve: mindenki arra szavaz, amit egyszer legalább végigcsinált és huzamosabb ideig hatásos volt.
Én sem csípem a Norbi-családot túlságosan, mégis Rubint R-kazira tornázom (nagyritkán), és eszembe sincs több tornakazit vásárni! A Norbi-módszer nekem személy szerint azért nem jön be, mert délig gyakorlatilag bármi ehető, na, én ekkor tuti belezsúfolnám a finomságok tömkelegét, hangsúlyozom: NEKEM személy szerint sokkal jobb, ha tudom, hogy csak egy nap ehetek szénhidrátot, akkor is korlátolt mennyiséget. Meg nekem az olyan illúzióromboló, hogy diéta, mégis lehet édességet enni, elvenné a kedvemet az egésztől. Attól függetlenül tudom, hogy hatásos, itt vagytok példának Ti! Amúgy a mai kezdés sem sikerült, már ami a kilencvennaposat illeti. Na de holnap mostmár tényleg, mert elegem volt magamból!

Motitot, szia! Aranyos a kisfiad, mennyi idős? Ezek szerint hosszú távra terveztek Németo.ban?

Szirom, akkor motiváljuk egymást fogyásügyileg, jó? Látom, Te sem állsz rá egykönnyen!

Ildi, hajrá-hajrá lakás!! Nagyon szépek lesztek! A képekből ítélve (csempe) az ízlésünk is megegyezik. A fürdőszoba csempe nekünk is megvan már, olasz (v. spanyol) azt hiszem, és tényleg nagyon szép, igaz, kissé modern, tojáshéj-narancssárga(szerű), de nem is tudom, pontosan milyen színű.

Messy, gratula a leadott kilókhoz!

Gabi, Neked is gratula!! És egyáltalán nem baj a királykisasszonyos stílus, szerintem minden nő ilyenről álmodozik gyerekkorától, más téma, hogy nem áll mindenkinek előnyösen. (képzelj el egy százkilós menyasszonyt legnagyobb abroncsos ruhában)

Vasárnap volt a keresztelő, teszek fel egy fotót! Pusz,

*Dirtha
dirtha
 
 


Kép
dirtha
 
 


Most látom, Andi volt a "kicsit gyerekesnek tűnhet a hercegnős stílus", szóval amit Gabinak írtam, akkor Neked szól! (és gyönyörűek a fotók!!!!!!!!!!!!!)
dirtha
 
 


Motiot, most olvasom, hogy írtad, hogy lassan három hónapos a pici! Lehet tudakolni, miért nem tudtál szoptatni? Kint szülted?

Eldugulok, pszt!
dirtha
 
 


Sziasztok!

Még egyszer köszi mindenkinek a gratulákat. Az emilcímem tényleg árulkodóKép

Tele lett a topik gyönyörű menyasszonyokkal, szerintem ha valaki benéz ide, azt hiheti, hogy eltévedKép Gabi és Andi is nagyon szép menyasszony volt. Bizisten meghoztátok a kedvemet, de az még odébb van. Most éppen birkózunk a helyszínnel, nagyon kemény menet. Tényleg Dirtha, nektek mennyire jött ki a vacsi fejenként? És kiszámoltad, hogy mennyi pia fogyott? Már bocsi, hogy ezt egy fogyókúrás topikban számolgatjuk, eléggé offKép

Ildi! A 38-as gatya az nekem nagy álmomKép Gratula hozzá! De én most a 42-esnek is örülök, mert már az is emberi méret.

Andi! Ez a mosógépes hasonlat tetszettKép Igazad van.

Szóval lehet, hogy holnap megnézegetem a Norbit, de most a napokban nagyon el voltam úszva. Mindig benéztem, olvastam is, de addigra kiderült, hogy írni már nincs időm.

Gabi! Meglett ám az a nyúlfarknyi írás, utána betettemKép Sokat nem vesztettetek volna vele, de így mégiscsak tudtam valamit prezentálniKép
A tornáért meg irigy vagyok, nekem is kéne. valamelyik nap jöttem rá, hogy tulképp újra sánta vagyok, ismét nem tudok lábbujhegyen járni. Régebben volt a bal lábamon egy bokaműtétem, aztán vádliizomszakadásom, majd Achilles-szakadásom, ezek után nagy munkával nagyjából visszaépítettem az izom jó részét, de ez elveszett. Most, hogy így a terhesség alatt nem futottam, nem ugráltam, meg a jelentős túlsúllyal se nagyon, egyszerűen eltűnt. Elég gáz, lehet, hogy magas sarkút sem tudnék felvenni. kell nekem is keresnem valami gyakorlatokat, de az is lehet, hogy egy gyógytornász se ártana.

Motiot! Azt se mondtam még, hogy papucs, szóval üdv köztünk!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Nem is mondtam még, lányok! Muszáj elmesélnem, bocs, hogy ennyire nyomulok, de most van időm!!!

A lassan tizenhat hónapos fiam belepisil a bilibe!!!!!!!! Igaz, este ültetjük csak rá fürdés előtt, de hétvégén reggel is ráültettük és abba végezte el a nagydolgát is! (meg is fogta utána... Kép) Gyakran mutogat, ha van valami a pelusban, de mindig csak "utána" szól. Épp a győri topicban írtam, hogy lehet, hogy ez nem nagy dolog, de engem nagyon meglepett, hogy ennyi idősen eljutottunk idáig! (bezzeg, hogy mondjon valamit...hát a tetette, dáddádá stb. mellett ez még nem megy. De nem baj, sokan azt mondják, addig örüljek, amíg nem mondja megállás nélkül, főleg a barátnőm, akinek a mostmár hatéves nagyfiának hároméves korában sem fogyott ki az elem sosem... Kép) Szóval nagyon büszke vagyok Benjaminra. Olyan nagyfiú lett, hogy hihetetlen. Tettem fel új képet a profilba, olyan nagyfiús rajta (legalábbis nekem). Jut eszembe, gyerekek, itt mindenkinek fia van?!?!? Remélem, nem sértek meg senkit, de perpillanat nem ugrik be, hogy valakinek kislánya lenne????

Szirom, a vacsora összegre nem emlékszem, holnap előkotrom a papírokat, és pontosan megmondom. A pia-ügy veszélyes, ha megengeded, adok majd néhány jó tanácsot, mert azon nagyon el lehet csúszni, az előttünk tartott családi lagziban mi nagyon sokat tanultunk: mit és miért csinálnánk másképp. Holnapra összeszedem a mondanivalómat!

Szombaton megyük a Tropicariumba!

Pusz,

*dirtha
dirtha
 
 


Sziasztok Lányok!

Zazus már hetek óta végigszopizza az éjszakákat! Kicsit fáradt vagyok. Nem tudom, mit csináljak, de a legjobb lenne valamit sürgősen Kép

Gabi!
Nagyon szép menyasszony voltál!
Kibújt már a fogacska???

Szirom!
Utólag is boldog névnapot! (én ritkán talizok a naptárral, akkor is csak a vizsgaidőpontokat keresem Kép )

Dirtha!
Tényleg nagyon megnőtt a kisfiad! Maholnap udvarolni fog Kép
A bilibekaki nagyon jó. És igenis nagy dolog! Minden szakkönyv 2-3 éves kort ír....

Ildi!
Gratula a gatyóhoz! Te vagy a példa, hogy lám, meg lehet csinálni! És örülök, h torna nélkül, mert én is csak hasizomgyakorlatokat csinálok itthon. Időm és kedvem eljárni nem nagyon lenne....

Motiot!
ÉnissziaKép Aranyos a kisfiad!
Nálatok mit mondanak a szopival kapcsolatban? Meddig javasolják?

A nemek arányán már én is gondolkoztam... áprilisban a szülésznőm azt mondta, hogy addig az egri kórházban 10 fiúra jutott egy lány. Ez olyan érdekes. Vajon, miért lehet ez???

Pusz
Andi
messy
 
 


őőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:19-kor.
vas
 
 


Sziasztok,

Dirtha,
azert nem szoptatok, mert sajnos Abel ne fogadja mar el a cicit, pontosabban most mar megint elfogadna, de mar nem sok tejci jön. Nagyon türelmetlen kislegeny es az elsö tejleado reflexig minden rendben, aztan ha mar egy kicsit dolgozni kell es varni a tejcire akkor jön a hiszti, de nem is akarhogy es akkor sajnos kell az üveg. Regebben estere nem volt mar szinte semmi a ciciben, ezert kellet tapszerrel potolni, mert nagyon tudott üvölteni... Aztan rajött, hogy azert nem kell dolgozni sem, tehat a cici nem is kell. Szoval igy kezdödött a dolog. Hiaba tettem ra minden kajanal a cicire, az elsö tejözön utan csak üvöltött es üvöltött. A bal cicimet meg mar par hetes koratol egyaltalan nem is hajlando bevenni a szajaba. Nem tudom miert. A jobb meg ugy latszik keves volt magaban, tehat igy lassankent jutottunk oda, hogy cumisüvegböl tapszer, kaja elött kis cicizes, es ha van eppen idöm akkor fejek is, de ugye minel kevesebbet sziv ki belöel annal kevesebb termelödik, a fejögeppel pedig sajnos megközelitöleg sem tudok annyit fejni, mintha Abel szopizna. Sajnos ez van. Nagyon depis voltam emiatt, de mar tultettem magam rajta. Azota Abel is sokkal kiegyensulyozottabb. Itt a nemeteknel egyebkent egylatalan nem is divat a szoptatas, ugyhogy en szamitottam marslakonak, mert foggal körömmel akartam szoptatni. Itt mar a korhazban elkezdik a tapszerezest miutan megkerdezik az anyukat, hogy szoptatni akar-e vagy tapszer. Es termeszetesen tizböl heten legalabb a tapszert valasztjak. Pedig lehet, hogy annyi tej lenne, hogy csak na, de nem. Nem ertem ezt, de hat igy van itt sajnos.
Ennyit a szoptatasrol.

Hogy hosszabb tavra tervezünk- e itt? Hat igen, de azert annyira nem hosszu tavon. Mar itt vagyunk ötödik eve, meg szerintem kb ennyit. De neha nagyon rossz is tud am lenni egy idegen orszagban ughogy neha odaig is eljutunk, hogy akkor most irany haza. De hat mindenhol vannak problemak, otthon meg biztos azt mondanank, hogy minek is jöttünk vissza? Tehat meg egy ideig itt leszünk.

Dirtha,
ügyi Benjamin a bili ügyben!

Ruhameretröl annyit, hogy ugyan tiz kilo rajtam van, de itt meg igyse nagyon talalok magamnak rendes ruhat, ami nem lebeg rajtam 36-os meretben. 34/36-osat kell vennem meg igy is a nagy nemet ösasszonyokra valo tekintettel itt a normal meret szerintem ketszer akkora, mint Magyarorszagon. ( Na jo, nem minden nö, de a legtöbb 180 cm es 150 kilo es mind ugyanugy neznek ki smink, haj, öltözködes.. brrr! szörnyü - nemhiaba amul apa mindig, ha hazamegyünk Mo-ra, hogy itt minden nö olyan csinos es szep! )

Fogyokura tegnap ota meg müxik, remelem birni is fogom. Dirtha, tarthatjuk egymasban a lelket! Hajra!
Szerintem csak egy het mulva merem meg magam, akkor ha bkibirom, mar biztosan mozdul a merleg valamerre. Remelem lefele.

Szirom,
köszi az üdvözlest, utolag boldog nevnapot!

Na eldugulok
mindenkinek szep napot ( itt sötet van, ugy be van borulva )
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:19-kor.
vas
 
 


Ildiko,
hat ez az! En is hiztam ezalatt az idö alatt 4 kilot! Szoval nem egy leanyalom, de azert vallaltam volna a hizast is, ha tudok szoptatni. Mindegy, igy alakult es kesz. Igy is fel fog nöni.

Mi is ma voltunk oltason, ma kapta meg elsö oltasat, a kethonaposat majd harom honaposan. De van egy kis enzimdefektje szegenynek, ugyhogy a doki azt mondta, hogy varjunk egy kicsit, hadd erösödjön meg. Hat igy egy honappal elcsusztak az oltasok. Jol birta, par masodpercig pityergett csak. Remelem nem lesz lazas sem. Most eppen alszik, de szerintem mar nem sokaig. Megyek is lassan kajat kell neki csinalnom.

Lanyok, hogy alltok a fogyokuraval?

Na megyek, pusszantas!

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Lányok, valaki lefogy a szopitól, valaki hízik. Motiot, ne keseredj el, ha te tudnád, hogy én 96 voltam a hozzátápi kezdetekorKép Szóval rám se pozitív irányba hatott ebből a szempontból a szoptatás, de ez akkor nem érdekelt olyan nagyon. Namost 72 vagyok, és nem vagyok büszke erre a 96-ra, de a 24 kiló fogyásra igenKép

Most egyébként már lehet, hogy nem is vagyok 72, mert csipegetek, de ha lesz időm azt a hülye táblázatot megkeresni, akkor tényleg belekezdek a sóder norbi féle izébe. nem hiszitek el, de Miksa olyan villám lett és totálisan önveszélyes, hogy alig tudok mellette netezniKép

Dirtha! Fantasztikusan ügyes Benjámin a bilivel. Miksa még csak fürdéskor a kádba pisil bele, és ha sikerül, akkor kétrét görnyedve figyeli (állva), hogy honnan jön a pisi és vigyorog nagyon büszkén és egyben kicsit zavartanKép Annyira aranyosKép
Tanácsoknak esküvő-úgyben örülnék nagyon!

Messy! egyszer írtam neked egy hosszút az alvás topikba asszem, de Miksa kikapcsolta a gépet és elszállt. A lényege az volt, hogy próbálj neki mást is adni szerintem éjjel, hogy a szomját azért oltsa, de ne legyen érdemes annyit kelnie. És párásíts, talán kevesebbszer ébredne. Tudom, könnyű dumálni, de valami csak sikerül.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

most megint több vagyok 1kilóval, de fogalmam sincs miért... mert abszolút nem ettem többet, sőt...

Szirom! Köszi, hogy írtál! Tudod, én próbálgatnék mást is, de nem kell neki. Csőrösből csak vizet iszik... Viszont rájöttünk valamire: ha nem húzom magam mellé a kiságyat, sokkal jobban alszik. 5 napból 3szor csak kétszer kelt éjjel. Tehát igényli az egyedüllétet. De egyenlőre nem tudnám külön tenni, mert aggódnék és a tárgyi feltételek sem adottak. Jelenlegi nappalink ugyanis utcai szoba, azaz túl hangos. Mi sem tudunk átmenni -főleg télen- mert a fürdőig csak Manón át vagy az udvaron keresztül jutnánk el.... Nem tudom, ezt hogy fogjuk megoldani, de egyenlőre marad így! Köv héten megpróbálok éjjel nem adni neki.... remélem, elfogadja és nem sír túl sokat!
96kg voltál???? Mennyi idő alatt jutottál el 72ig??? Nagyon ügyes és kitartó vagy! Gratulálok!!!
Bocsánat, hogy túl hosszú lettem!

pusz
Andi
messy
 
 


Sziasztok Lányok!

Szirom, az esküvővel kapcsolatos kérdéseid: Az étteremben egy főre számolva mi 5205 Ft-ot fizettünk. Ez egy átlag, hiszen voltak gyerekek is, akik esetében ketten számítottak egy főnek. Ebben benne volt egy pezsgős fogadás, egy aperitif, üdítő, ásványvíz, sör (alig fogyott) és a kaja (vacsora és éjféli vacsora). Ennyi. A tortákat nálunk a rokonság hozta össze, ez a szokás: minden család hozott egy tortát. (A menyasszonyi torta hetvenhat szeletes volt és 46.000 ft) Azért írok számokat, hogy tudj kalkulálni, bár biztosan más árak vannak Bp-en és környékén, de olyan nagy nem lehet a különbség. Amúgy a torta árát a marcipánburkolat és a cukorvirágok dobták meg.
Ital az étteremben: megegyeztünk, hogy mi visszük a bort. (engedték és ált. engedik is egy biz. szintig a saját italt, legalábbis itt Győrben). A férjem barátja Eger mellől hozta a mézédes vörösbort és a tokajit. Negyven liter körül volt. Egy cseppig elfogyott...
Unokatesóm okt.-i esküvőjén ők röviditalokat vittek. Sok fiatal rájárt, és igyekeztek mielőbb minél többet inni, a vége az lett, hogy a 115 fős lagziban kettőkor már mindenki hazaszállingózott, az étteremtulaj szerint is ez volt a fő ok: kiüt a rövid. Mi ezért nem akartunk röviditalt, és így tökéletes is volt: a röviditalt mindenki sk fizette, megjegyzem nem is volt hullarészeg senki, nem volt hőbölgés, míg unokatesóméknál bizony voltak szóváltások, meg "gyere ki a hóra"-történetek Kép
Még egy jótanács, amit mi az okt.-i lagziból okulva másként csináltunk és bejött: ne svédasztalos legyen az éjféli vacsora (hacsak nem egy svédasztalos egész estés partit terveztek), mert alig lesz valaki, aki kimegy enni. Az idősebbek pláne nem. Nálunk uúgy feltálalták a kajákat az asztalokra, mint a vacsoránál, és szinte minden elfogyott! Így volt ez a tortákkal is, míg az említett másik lagzin 15 db torta csúszott szét a svédasztalon a melegtől, megkezdetlenül.
Ha szokás nálatok sütit csomagolni a vendégeknek, ajánlom, hogy vegyetek hajtogathatós papírdobozokat, praktikusak, egyszerűek és mutatósak: az előre becsomagolt sütikkel teli dobozokat anyuék egyszerűen csak a kezükbe nyomták a távozó vendégeknek.
A virágokért (menyasszonyi csokor, 4 db kitűző: vőlegény, 2 tanú és vőfély, templomi dekoráció, éttermi dekoráció, autódísz) 50.000 ft-ot fizettünk, jutányos áron, mert ismerőseink a virágboltosok. Hozzáteszem, télen volt az esküvő, igaz, igyekeztünk olcsóbb virágokat válogatni, meglepődtem, hogy a holland tulipán ilyenkor a legolcsóbb...a rózsa mellett ez volt a csokromban. Az autón csak egy rezgőből készült szív volt, szalaggal.
Ja! Ne sajnáld a cipőre a pénzt, ha nem akarsz egész este fájdalomtól megtörten botorkálni! Inkább vegyél tiszta bőrt, ha ráadásul ekrü színű lesz a ruhád, a cipőd is az lesz, utána ki tudod használni (a menyasszonyi cipőm életem legkényelmesebb magassarkúja- régen sokat jártam ilyenekben- szilveszterkor is ez volt rajtam).
És még egy jó tanács: ne felejtsd el, legyen rajtad valami új, valami régi, valami kölcsönkapott és valami kék!
Majd még írok, ha valami eszembe jut!

A többiektől elnézést a hosszú felsorolásért!

Andi, tudom, nem nyugtat meg, de próbáld meg elfogadni, hogy Zétény ILYEN. Annyiszor ébred, amennyiszer. Én is ezt tettem, megfogadtam ezt a tanácsot, és igyekeztem nem parázni azon, ha felébredt. Bár a fáradtság gyengített, mégis megnyugodtam. És láss csodát: Benjamin 14 hónapos korától átalussza az éjszakát, mostanában a fogzástól meg a náthától ébred, de most érett meg az idegrendszere arra, hogy végigaludja az éjszakát. Tudom, min mentek keresztül, hidd el, nem észt akarok osztani. Remélem, Zétus hamarabb jut el idáig. Kép

Ma nem ment valami jól a diéta, de nem keseredek el és főleg nem állok a mérlegre.

Bocs a regényért!

Jó 7végét!

*Dirtha
dirtha
 
 


Még valami, Szirom!

Múltkor ajánlottam Neked az esküvői magazinokat, és mondtad, hogy abban olyan ruha biztos nincsen, amilyen Neked tetszene. Aztán vmelyik nap a La Sposa honlapját nézegetve rátaláltál néhányra!
Esüvő Magazin, Esküvői Divat - ezekben csodaszép ruhákat találhatsz a legnagyobb tervezőktől világszerte, sokkal szebb fotókon, mint a neten. La Sposa, Herve, Pierre Carden,St. Patrick -nemsokára neked is mondanak majd valamit ezek a nevek. La Sposa ruhát én is próbáltam, de olyan voltam benne a széles vállaimmal, mint egy díjbírkózó Kép
Szóval azért ajánlom a lapokat, most jelent meg mindegyik legújabb száma.

Kuss legyen magamnak!
dirtha
 
 


Sziasztok!
Egy kis ideig nem tudtam benézni, aztán tessék, már elolvasni is alig győzöm, amit írtatok Kép.

Szóval:
Motiot!
Tőlem is üdv! Én is éltem Németországban, igaz, akkor még NDK volt, és gimibe jártam. Pontosabban akkortájt lett NSZK belőle, na mindegy. Hogy bírod a németeket? Egy idő után az ember nagyon belefásul azokba a fancsali képekbe Kép.

Dirtha!
Először is nagyon ügyi a kisfiad! Az enyém is már 16 hónapos, de semmi jelét nem mutatja, hogy valaha is elhagyná a pelust: még csak nem is szól, ha kakil. Ha megkérdezzük, általában mutatja a nadrágját, vagy rázza a fejét, de néha átvág. Ha pl. fel akar menni a szobájába, úgy tesz, mint aki kakis Kép. Az viszont érdekli, ahogy az apja pisil Kép.

Másik: azért ne dobálózzunk olyan könnyen azokkal a számokkal! Nem mindegy, hogy egy százkilós menyasszony pl. hány centi! Én az esküvőnkön 90 kg voltam, és szép abroncsos ruha volt rajtam, ami szuper jól állt, mert az alkatomhoz képest vékony a derekam. Így a ruha kiemelte a derekamat, de szépen elfedte a combomat, és a hasamat. Nem csak a kilók számítanak. Ja és hozzá 178 cm vagyok.
Két kép:

Kép

Kép

Egyébként visszatérve a topic eredeti témájához: szerencsére sikerült már majdnem leadnom a karácsony alatt felszedett kilókat, múlt hétfő óta fogytam 4 kilót! Pedig néha azért csoki-bűnöztem 12 után is. Viszont ma muffint sütöttem és egy hős vagyok, mert meg se kóstoltam! (Na jó, azt az egy falatot, amit Boti meghagyott Kép.)
Most hogy már felfedtem, hogy én melyik súlykategóriában harcolok, el is árulhatom, hogy most 102 kg vagyok, és a célom 80. Akkor már tuti jól nézek ki, még ha a 80 az emberek nagy többségének még mindig iszonyú soknak hangzik. Valószínüleg erős a csontozatom is. Ez van. Ezért bánok mindig óvatosan a számokkal.
Amúgy is az a lényeg most, hogy a második terhesség előtt - amit tavasz végére tervezünk - leadjam azt a felesleget, ami egészségügyi probléma. Az esztétikai ráér. Én sosem voltam vékony, 8. osztály után egy komoly fogyókúra után voltam 75, akkor úgy éreztem, hogy kilátszanak a bordáim.

Na, most már eldugulok Kép.
Zsófi

Utólag láttam, hogy az első kép egy kissé homályos, de azt annyira szeretem. Kép
zsóf
 
 


Zsóf!

Most sietek aludni, mert holnap vizsga, de nem bírok nem hozzászólni! Tényleg nagyon csinos menyasszony voltál! És a számok valóban nem számítanak, hanem az összhatás. Nekem 61 kilósan nem jött meg -amíg nem ettem rendesen....
Tényleg megyek!
Pusz
Andi
messy
 
 


Messy!
Köszönöm!
Egy nagy kalappal a vizsgádhoz! Szombaton?
Én kedden megyek, úgyhogy nekem meg azért kéne aludnom, hogy holnap tudjak tanulni.
Zsófi

Ui.: tettem fel új képet kis törpémről Kép!
zsóf
 
 


Sziasztok!

Itthon van a párom, ő van Miksával, így végre tudok rendesen írni!

Zsóf! Nagyon csini menyasszony voltál, és nem tűntél 90-nek, ez tény. De nálad annyi a 90, mint nálam a 80Kép Valóban nem írtam a centikrőlKép Szóval 169 centi vagyok, és ahhoz azért baromira sok a 96, még akkor is, ha nekem is nagyon erősek a csontjaim. A kézilabda sem teszi cingárrá az embert, és azért maradt is egy kicsi abból az izomzatból. De tény, hogy senki nem tippelt volna annyit, nem néztem ki 96-nak. Csak jó nagydarabnakKép Most ezzel a 70 egynéhány kilóval már egészen jól elvagyok, és ha 65 lennék, akkor kifejezetten vékonynak érezném magamKép Talán még egyszer eljönKép Mi még nem döntöttünk a következő babáról, de én nagyon szeretném és úgy látnám ideálisnak, ha a júniusi esküvő után bele tudnánk vágni a projektbe. Azt már megfogadtam, hogy még egyszer nem kezdem 84 kilóról a terhességhet, az tuti. Az egyébként annak volt "köszönhető", hogy mielőtt terherbe estem, jó nagyokat zabáltunk az emberrel, versenyeztünk például, hogy ki tud jobb bőrös malacsültet sütni, meg kenyeret. Kint közben térdig érő hó volt, mi meg jó nagyokat kajálva bentről a melegből nézegettük a mókusokat meg a madarakatKép. Már amikor itthon voltunk. Ha meg dolgoztunk, akkor mind a ketten össze-vissza ettünk, nálam megesett, hogy az egész napi nulla kaja után este 11-kor csúszott le egy pizza. Most tényleg megnézem ezt a sóder norbit, de erőt kell gyűjtenem, mert zabálós korszakban vagyokKép

Dirtha! Köszi szépen az infókat, nagyon jól jönnek! Az már biztos, hogy mi nem klasszikus éttermi menüt veszünk, hanem kibéreltünk (leelőlegeztük) egy 64 férőhelyes szállodát a Duna-parton, étteremmel, konyhával, személyzettel, és apu hozza a főszakácsot. Szóval az ő vezérlete alatt fognak főzni a mi alapanyagainkból, azt, amit mi szeretnénk. A menüt mindenki másképp képzeli egyelőre, de meg fogunk egyezniKép Piát mindent mi viszünk. Így nagyjából annyiba fog kerülni a vacsi és az ital, mint ha megvettük volna az ő menüjüket, csak gazdagabb lesz a vacsi és reményeink szerint jobb minőségű. Apám és a párom nagy ínyenc, mindenképpen így szerették volna. Ruha: Pronovias vagy La Sposa ruhát szeretnék, de isten tudja, hogy fog állni, majd kiderül. lehet, hogy egészen más lesz a nyerő. Hónap végén megyünk keresgélniKép Tényleg, menyecskeruhád milyen volt?

Messy! Tegnap megint írtam neked, de elszállt, nincs ezzel szerencsénkKép. Szóval most újra: Az nem baj, ha vizet iszik csak, éjszaka egy szomjoltásra szerintem jó lehet. Miksa is azt kap, vagy instant teát. És párásíts, hátha a száraz levegő miatt ébred, és így is talán eggyel kevesebbszer kel. Elkünönítés: nem tudsz valami térelválasztót fabrikálni a kiságyhoz? Polcot vagy paravánt. Hátha már az is elég. Miksa is egy légtérben van velünk, (nem röhögniKép) a gardróbban. Mondjuk azért méterekre fekszik, és ajtó nélküli kis átjárón lehet őt megközelíteni. Éjszaka nem zavarja a mocorgásunk, de ha nappal lefekszem vele egyidőben aludni, akkor sokkal rövidebbre fogja. Úgyhogy nem is merek, lent a földszinten meg azért nem, mert nem hallom meg, ha felébred. Éjszaka egyébként én is úgy osonok el mellette kétszer is a fürdőbe (nálam valamiért nem igazán szűntek meg a pisitúrák), de nem ébred fel és legalább ellenőrzöm, betakargatom. Bár tény, hogy nekünk van lent is fürdőnk, nem zuhizunk mellette vagy ilyesmi. Amíg picike volt, simán lehetett. Mostanában különben fogat növesztünk, így azért időnként egyszer-kétszer kel. És ő, a jó alvó is szerintem nagyjából akkora korában kezdett ébredni, mint most Zétény. Most olvastam épp a Kismamában, hogy ez életkori sajátosság. Addig átaludta az éjszakát, nyáron viszont általában kétszer-háromszor kelt, volt, hogy többször is. Ez elmúlik szerintem, nálunk legalábbis így volt. Addig is kitartás!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok,
Zsofi,
hat tenyleg meg lehet unni a fancsali pofakat. Föleg, hogy en a svaboknal lakom es ök köztudottan nagyon bunko nep. Tudnek meselni... Bar minket total befogadtak, nekem szinte nics is akcentusom a lanykori nevem is svab nev es a munkam miatt jol ismernek a varosban, tehat nekünk azert okes a dolog, de a külföldiekkel tenyleg nagyon bunkok tudnak lenni. MOndjuk nem nagyon tudnak mit tenni, mert ugye fel Nemetorszag külföldi... he-he-he ( Egy bizonyos nemet törtenelmi szemely biztosan forog a sirjaban, hova jutottak!! )

Vendegeink voltak Mo-rol ket napig, ugyhogy nagy fözöcske , kaja, pia stb. De fel kiloval kevesebb vagyok, vagyis 59,5! Szoval hajra! Azert probaltam nem zabalni, be is jött.

Na megyek, mert Abel nyüszit, megyünk setalni, nagyon szep idö van, de iszonyatosan hideg!
MIndenkinek szep napot!

Motiot

egy kep rolunk:Kép

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!
Szirom!
A norbiban pont az a legjobb, hogy - elvileg - akár zabálhatsz is, csak azt kell meggondolni, hogy mit. Pl. akár este is megehetsz egy csomag túrót egy doboz tejföllel. Vagy egy rakás virslit mondjuk zöldséggel - káposztasaláta mostanában nálunk mindig van -, vagy puffasztott rizzsel. Persze csoki, kenyér, stb. csak minimális, az is csak délig. Annyit biztosan megér, hogy az ember egy kicsit utánaolvas, max. ha nem tetszik, nem kell követni.
Nagy dumám van ám, most hogy már komoly 4 kilót fogytam Kép!

Motiot!
Azt hiszem, azért közrejátszik a befogadásban talán az is, hogy rajtatok nem látszik, hogy külföldiek vagytok. Pláne, ha már akcentusod sincs. Én a göndör fekete hajammal kissé kilógtam a sorból. Igaz, én Berlinben éltem, ott meg aztán van mindenféle népség Kép. Mit dolgozol? Lehet, hogy már írtad, de nem emlékszem, bocs.
Németországban hogy van az anyasági támogatás? Meddig maradnak otthon a gyerekekkel? Van egy német barátnőm, de neki már 8 éves a gyereke, de úgy emlékszem, hogy nem túl sokáig tudott otthon lenni vele, meg is kérdezem majd tőle, hogy hogy volt ez.

Zsófi
zsóf
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok Lányok!

Jó régen nem jelentkeztem, látom sokat írtatok Kép Megpróbálok én is visszakapcsolódni egy kicsit. Sajna betegek voltunk, én és a férjem is, de szerencsére nem volt vészes a dolog. Nekem a fejem fájt rettenetesen, és hányingerem volt meg szédültem, a párom hasmenéssel kűzdött... </font>

Szirom,
utólag is boldog névnapot kívánunk!!! Ajjajj, elég sok bajod volt a lábaddal! ehet, hogy tényleg érdemes gyógytornászt felkeresned. Most a nyavalya miatt én is hanyagoltam a tornát, pedig annyira látványos, legalábbis néhány hónap munka után tényleg van eredmény Kép

Ildikó,
én is szenvedek attól, hogy itthon kevés a diétás kaja. Pedig lehetne, csak úgy látszik, a magyar vásárlók még nem elég öntudatosak - sajnos. Gratula a nacihoz Kép Különben én is 30-as farmert hordok most, nemrég vettük Kép És kezd nagy lenni Kép Megáll az eszem, amikor vettük, direkt egy picit szűkebbet választottam! De még egy övvel el tudom hordani Kép

Motiot,
nagyon édes Ábel, Zsoltika is hasonlóan ráncolta a homlokát kiskorában Kép Igen, a magasságodhoz képest egy kicsit tényleg csökkenteni kell a súlyod. De szerintem menni fog Kép Nekem is a pocakommal van ám gond, írtam is korábban, hogy ott bizony van zsír Kép Nekem jót tett a callanetics torna, abban is van jó sok hasizom gyakorlat, sokat segített! Várjuk a menyasszonyi képedet, kiváncsi vagyok nagyon Kép

Dirtha,
hogy bírod a 90napost? Aranyos Benjamin, ahogy a pappal társalog Kép Gratula a bilizéshez! Nagyon ügyes a kisfiad!!! Zsoltikánál ennek még semmi jele...

Andi,
köszönjük, igen kibújt egy rágófogunk, de a dokinéni szerint jön a többi Kép Szóval még kitartunk.

Zsófi,
Te is gyönyörű menyasszony voltál! Abszolút nem tűnsz 90 kilónak... És szerintem ha eléred a 80-at, akkor már tényleg nagyon vékony leszel. Az erős csontozat sokat számít, én sem voltam soha nádszálkisasszony Kép

<font color="0000ff">Többen írtatok a szopi hatásairól: hát én is híztam keményen! Zsoltika születése után ugye fél évig csak anyatejet kapott, én 8 hónap alatt 9 kg-ot szedtem fel... Rettenetes hamar felugráltak a kilók. A diétával és a tornával mostanra 11 kiló ment le Kép A minap már 56,7-et mértem KépKépKép Amire még nagyon büszke vagyok: megmértem a "kerületemet", és képzeljétek, a hasamról 17 cm ment le július óta (akkor kezdtem a callanetics tornát)!!! Derékról 10 cm, csípőről 6, combról pedig 4 cm Kép De még mindig a hasammal problémázok, ott van zsír, a többi már okés lenne Kép Ja, és én még mindig szoptatok, van hogy félóránként kéri Zsoltika a cicit - már mondja is, annyira édes!

Most befejezem, a párom türelmetlenül követeli a gépet Kép

Sziasztok,
Gabi</font>

pgaboka
 
 


Haho!

Hu, először is Zsófi! Igazad van, nem voltam korrekt, éreztem én, hogy a 100 kg-hoz oda kellene írni zárójelben, hogy persze testmagasság kérdése, de mint az ember általában, magamból indultam ki és én bizony száz kilósan elmehetnék a Pa dö dö-be. Nagyon szép menyasszony voltál és abbbbbbbbszolút nem látszik az akkori súlyod! (és persze hozzám képest baromira magas vagy) Szóval elnézést, de nem így gondoltam, kösz, hogy kiigazítottál! És nagyon aranyos Botond is! Mikor indul a következő babót "készítő" program?

Szirom, az tök jó, hogy Ti intéztek mindent, így tuti, hogy magas lesz a színvonala! Bordó-ekrü pánt nélküli menyecskeruhám volt, egyesek elájultak, hogy milyen baromi jól nézek ki benne, pedig kb. 10 mp alatt választottam ki a szalonban rábökéssel. Nem tom, van-e olyan kép a gépen, ha igen, teszek fel.

Motiot, helyesek vagytok! Mivel foglalkozol?

Gabi, a callanetics-hez nem semmi a kitartásod! Én inkább futok, jónéhány éve jártam én callanetics-re de majdnem megőrültem az apró, lassú mozdulatoktól és főleg az ismétlések számától! Kép
Most új dologra készülök, de majd beszámolok, ha sikeresen túljutottam az első héten.
Amúgy a 90 naposat pár napja kezdtem, majdnem beledöglök és utálom, mint az állat. Kép Sziromhoz hasonlóan ehetnékem van!

Jó éjszakát mindenkinek

*Dirtha
dirtha
 
 


Kép
dirtha
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a "bókokat", csak azért tettem fel az esküvői képeket, hogy lássuk, hogy a kilók száma nem minden Kép. Meg persze ha magas az ember, jobban eloszlik a felesleg is. Talán ezért nem éreztem sosem annyira kövérnek magam, mint amennyire valóban vagyok. Főleg azok a képek szörnyűek, amik szülés után nem sokkal készültek, akkor még 10 kg volt rajtam. Szerencsére én a szoptatás alatt szépen komótosan visszafogytam a terhesség előtti állapotomra, csak éppen ez is baromi sok(k).
Ráadásul ma majd megőrültem egy kis csokiért, egész nap tanultam a keddi vizsgámra, és állandóan csipegethetnékem volt. Majd holnap reggel meglesz az eredmény a mérlegen Kép.

Dirtha!
Tényleg nagyon szép volt a menyecske-ruhád! Nálam ezzel volt gond, mert a méretemben nem találtam szépet, úgyhogy egy szimpla piros nyári kétrészes ruhát vettem fel éjfél után.

Egyébként valamikor május körül szeretnénk kezdeni a kistesó-projektet, de sokat nem remélek tőle. Először volt egy vetélésem, aztán majdnem egy évig próbálkoztunk, míg Botondot összehoztuk. Úgyhogy lehet, hogy most is eltart majd egy darabig. Az lenne a jó, ha nem kéne visszamennem dolgozni a két gyerek között.

Gabi!
Megcsináltad végül a teljes kiőrlésű lisztből a beiglit? Ha igen, jó lett?

Jó éjszakát!
Zsófi
zsóf
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:20-kor.
vas
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:21-kor.
vas
 
 


Sziasztok,
Zsofi, Dirtha es aki meg kerdezte,
en egy nyomdaban voltam "reklammenedzser" azert irtam "" igy, mert tul. keppen csak reklamokat hajtottam fel a nalunk keszülö helyi ujsagokba es a szinten nalunk keszülö egesz Baden-Württembergben kiadott sportlapokba. Fökent foci es tornasz szaklapok, ujsagok. A kis helyi vallalkozoktol kezdve a Mercedesig mindenkivel kapcsolatban alltam. Nem volt könnyü, mert ra kellett beszelnem az embereket, hogy megvegyek a helyet az ujsagban, de azert jo volt. Na ezert ismer itt szinte mindenki. A parom pedig a nyomda könyvköteszeti reszlegen technikus es a szallimanyozast is ö csinalja.

Ildiko, gratulalok a centikhez es a sulyodhoz! Nagyon ügyes vagy. Bar mar en is ott tartanek...
Persze csak rajtam mulik, en vagyok a ludas, ha nem müxik.

Gabi,
te is nagyon ügyi vagy! Hat igen, a centikhez kepest kicsit sok a kilo. De nem vagyok mondjuk dagadt, csak egy "kicsit" teltebb, mint szoktam.

Azt hiszem szerdan elmegyek a fogyicsoportba, amit irtam, hogy azzal fogytam a multkor. Megbeszeltem apaval, hogy mehetek, ö itthon van Abellel. Mondjuk ez csak egy ora egy heten. Na meg melle eljarok megint a konditerembe, mert ugye a berlet csak fut, vonjak a penzt en meg itthon ülök. Jo, eddig terhes voltam meg szoptattam, nem lehetett, de most mar igen. Ugyis tegnap mondta apa, hogy en milyen kis itthonülös vagyok, miert nem csinalok magamnak programot, aztan meg zsörtölödök, ha ö meg elmegy kosarazni. Hat matol kiszurok vele, maga ellen beszelt szegenyke csak meg nem tudja. Ugyanis addig neki kell vigyaznia Abelre. El fogok jarni minden heten ket-haromszor, aztan majd meggondolja, hogy mire buzdit!
Na megyek, kimasolom a netröl a Norbi-fele kodokat meg kajakat, hatha ez is segit.
Pussz
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Motiot! Nagyon aranyosak vagytok a képen! Nagyon szépek Ábel szemei! És gondolom nem sértődsz meg, ha én is azt mondom, hogy nem nagyon lógtok ki az ottani arcok közülKép És ha még akcentus nélkül is beszélsz, akkor meg főleg nem csodálkozom. A fogyicsoportban mit csináltok? Beszélgettek csak diétáról, kajákról, életmódról vagy tornáztok is?

Dirtha! Nagyon szép a menyecskeruhád, tényleg! Mondjuk én lilának látom és nem bordónak, de ez semmit sem von le az értékébőlKép Mellesleg azért is kérdeztem, mert arról még elképzelésem sincs. Mondjuk nem félek tőle, hogy nem találok, de azért jó lenne, ha megtetszene valami már előre.

Ildikó! Klasszak a burkolatok nagyon! Előszoba és konyha ugyanaz? Igazi mediterránKép
A fürdőszobás dolgot viszont nem értem. Mit jelent, hogy telibe fugázni?

Zsófi! Mi több mint egy évig gyártottuk Miksát, már éppen akartam menni kivizsgálásra, de valamiért (utólag azt mondom, éreztem, hogy így lesz jó) elhalasztottam egy hónappal a doki felkeresését. És akkor lettem terhes. Fogalmam sincs, hogy a második mennyi idő alatt sikerülne, de nincsenek illúzióim, mert még vissza sem tért a ciklusom. Pedig Miksa holnap lesz 15 hónapos. Tényleg lányok, ti hogy álltok ezzel?

Hogy a fogyókúráról is kérdezzek: a többi kódot csak a könyvből lehet tudni? Mer ez nem sok, ami a neten van. És ma egész nap diót nassolok, mert kint felejtettem és most nincs szívem visszatenni a helyére, naszóval az hányas kód?Kép Tutira 3-as, mi?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


úú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:21-kor.
vas
 
 


Sziasztok Lányok!

Szirom, Motiot: nektek már el is küldtem a profilokban található mail címekre a Norbi kódok táblázatát Kép

Kistesó: mi úgy gondoltuk, az lenne az ideális, ha kb. 3 év korkülönbség lenne a 2 gyerkőc között. Tehát ha minden igaz, nyáron kezdhetjük a kistesó-projektet Kép

Bocsi, mennem kell, Zsoltika itt nyöszörög mellettem...

Puszi mindenkinek:
Gabi

pgaboka
 
 


Jaj, Gabi, zseniális vagyKép Köszi szépen!Kép Most már akkor holnaptól tutira el kell kezdenemKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Gabi,
nagyon nagyon köszönöm en is!

Szirom,
nem sertödök meg, en tenyleg ilyen eszaki tipus vagyok. Egyebkent svab is, az elödeim innen szarmaznak, azert nem ritka itt a vezeteknevem sem. Marmint a lanykori.
A fogyocsoportban csak beszelgetünk es az ora elejen mindenkit lemazsalnak, harom kilonkent kapsz egy csillagot ösztönzeskeppen, es persze, hogy ne egj le masok elkött de föleg a csoportvezetö elött, rendesen betartod a fogyit, hogy a mazsalasnal legalabb valamennyi minuszban legyel. Persze a többiek nem tudjak, hogy mennyit nyomsz, de ha akarod megmondhatod, hogy fogytal-e a heten vagy nem. A csillag kiosztasa pedig mindenki elött van, ugyhogy nagyon motivalo. Minden alkalommal mas tema van a helyes taplalkozasrol, es megbeszeljük, hogy az elmult heten kinek mi segitett, mi valt be. Szoval ilyesmi. En nagyon szerettem. Ja, es emellett minden heten kapsz egy kis naplot, ahova irnod kell a napi kajat es piat, melle pedig ennek a programnak a lenyeget, a pontokat, melyik kaja hany pont. En 18 pontot ehetek egy nap. Ezzel sikerült fogynom 10 kilot, massal meg soha! Mivel mindent ehet az ember, csak modjaval.

Ha mar a babagyartasrol van szo, en is ugy vagyok, mint Ildiko, ha csak ramnez...
abbahagytam a gyogyszert, megbeszeltük, hogy akkor mostantol mehet a dolog es az elsö honapban terhes is lettem. Hurra. Persze sokk volt, mert azert amikor tenyleg kiderül a dolog, hogy most komolyan jön a baba, akkor azert az ember egy kicsit bepanikol. Persze iszonyatosan örültünk neki! Imadjuk Abelt.

Na jo, mara ennyi, megyek megnezem az emilemet a kodokkal.
puszi mindenkinek
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:22-kor.
vas
 
 


Sziasztok,
tegnap voltam a fogyicsoportban. Hat kepzelhetitek, nadszal kisasszonynak szamitottam a sok magas es testes nemet nö mellett az en kis 155 cm-mel es 60 kilommal. De mindegy, magamhoz kepest fogynom kell.
Szoval tegnap ujra beleptem, matol megy a dolog. Asszem a Norbis kodokat is beepitem a dologba, igy lehet, hogy meg hatasosabb a dolog.
Szoval a csoportban beszelgetünk egy orat egy csoportvezetö vezetesevel, minden heten mas tema van, kapunk brosurakat is a temahoz, es mint mar irtam, mindenki elmondja, hogy a heten kinek mi segitett, mi nem jött be, mit csinalt stb. Esetleg milyen uj receptet, termeket fedezett fel, ami belepasszol a fogyiba stb. Szoval hasznos infok. De szamomra a lenyeg, hogy minden heten mazsalas van es hat az ember nem akar egni. Na meg veletek szemben ez egy kis elöny talan ( he-he-he ) szoval itt is szeretnem lassan, de biztosan mutogatni az eredmenyeimet! Remelem igy is lesz.
Nem tul nagy itt a forgalom mostanaban. Mindenki ennyire fogyozik, hogy meg ideje sincs irni?

Holnap jönnek a sogornömek Mo-rol. Kivancsi vagyok, mit fognak szolni a lurkohoz, mert meg nem lattak, csak kepen. Hetföig maradnak, ugyhogy szerintem a hetvegen en sem leszek netközelben. Remelem nem felejti el az esküvös cd-t, akkor tudok en is kepet feltenni. En is am olyan nagy abroncsos "hercegnö" voltam. De nekem kellett a nagy abroncs, mert kicsi vagyok, es a legkisebb ruhat sem lehett mar ennel jobban felvarrni! Mardt tehat az abronccsal valo megemeles, hogy ne lepkedjek rajta.

Na megyek, olvasok egy kicsit es közben simizem a nyuszinkat, tegnap dokinal voltam vele, valoszinüleg felfazott, mert kicsit vereset pisil. Gyogyszert is kell neki adnom par napig, bar nem tudom, hogy hogyan fogom beleeröszakolni egy nyulba a ketfele cseppeket. Majd megoldom valahogy. Megkerem apat, hogy fogja le.

Na puszka
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Nem nagyon tudtam jönni, mert Miksa szegénykém beteg lett. Elég kemény volt a helyzet, most nem írnám le még egyszer, de ha valait érdekel, akkor az újpesti topikban elmeséltem a csajoknak bővebben.
Ma rámerészkedtem a mérlegre, 74 kg vagyok. Nem jó hír, de végülis lehetett volna rosszabb isKép Mostanában sokat ettem, és ez csak 2-vel több, mint a fogyókúrám mélypontja. Viszont 3 napja Gabi táblázata alapján kajálok (újra köszi GabiKép), és nagyon kíváncsi leszek a végeredményre. Ahogy kiveszem belőle, délelőtt elég rendesen lehet tobzódni, 3-ig vegyes, este pedig már inkább Atkins. Jól látom?

Motiot! Tetszeni fog a kissrác, mert nagyon édesKép És majd jól meggyurmázzák, és pihenhetsz is egy kicsit.
Fogyiklub nem hangzik rosszul, bár én általában elmegyek kétszer ilyen foglalkozásos izékre, aztán nincs kedvemKép Végülis a net is jó erreKép
Nyuszinak jobbulást!

Ildikó! Nekem se jött be akkor a babanet, biztosan szereltek valamit.
Illetékbélyegeket ne is mondd, a párom most csinált kft.-t, úgyhogy van némi fogalmam. Csak nem 5 ezerért kértek, hanem valami 150 ezerért...
Szocpolt különben mi se vettük még föl, azt se tudom, jár-eKép Tényleg, az számít, hogy van-e lakás az ember nevén meg ilyenek?

Többiek, merre vagytok?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


<font color="0000ff">Sziasztok!

Ma voltunk diplomaosztón Kép Nagyon élveztem, hogy ilyen "komoly" dolgon vehetek részt Kép De tényleg szuper volt, és most már a kezemben is van a papír. Úgy terveztük, hogy délután indulunk Szentesre, de csak holnap reggel megyünk, mert Zsoltika még mindig alszik... Borzalmas éjszakánk volt, fél 1-kor aludt el Zsoltika, aztán fél 4-től már fent volt, sírt, látszott hogy fáj valamilye... és 5-kor aludt el újra. Ezért ma nappal pótolja az alvást Kép Viszont rettenetes idő van kint, jobb is hogy nem most vagyunk úton.</font>

Szirom,
nagyon szívesen, örülök hogy ha tudok segíteni! A délelőtti tobzódásról: azért nem szabad túlzásba vinni, mert Norbi úgy írja, hogy a 3-as kódú kajákból csak végszükség esetén együnk Kép A 2-est mértékkel lehet fogyasztani, 1-esből meg akármennyit ehetsz.
Jobbulást Miksának!!!

Motiot,
jó lehet ez a fogyicsoport, nekem tetszik! Az nagyon jó, hogy infókat cseréltek egymással, a heti mázsálás meg tényleg ösztönző lesz. Szegény nyulatok, remélem hamar meggyógyul!

Ildikó,
hát nagy-nagy gratula Neked, nem semmi a centikben és kilókban mért fogyásod!!! Klassz lesz a fürdőszoba is, imádom a sarokkádat Kép Bár nekünk nem olyan van Kép

Zsófi,
végül nem készítettem tk lisztből bejglit... Nem volt rá időm. De egyszer megsütöm! Hogy sikerült a vizsgád?

Dirtha,
nagyon szép volt a menyecskeruhád Kép És milyen új dologra készülsz?

<font color="0000ff">Ma viszont az ünnep örömére pizzáztunk egyet Kép A 7végén újra vissza kell fognom magamat.

Lányok, korábban szó volt a szoláriumról, és úgy emlékszem, többen is jártok. Mi is nekikezdtünk Kép Most 6 percre feküdtem be, már 2 alkalommal, de hetente csak 1x megyek. Így is be kellett kennem naptejjel a hasam-mellem mert az első alkalommal megégtem Kép Szóval szerintetek milyen gyakran érdemes / szabad menni? Úgy gondoltam, hogy még egy darabig csak 6 percre fekszünk be, mert nagyon hófehérek vagyunk még mindig. Aztán gondolom, ha megvan egy jó kis alapszín, elég lesz heti 1x napozni, de addig hogyan csináljuk?

Előre is köszi az ötleteket Kép

Szép hétvégét mindenkinek,
Gabi</font>

pgaboka
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:23-kor.
vas
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:23-kor.
vas
 
 


Sikerült!!!!

KépKépKép

Jó hétvégét mundenkinek!
vas
 
 


Sziasztok!

Köszi Ildikó, majd átbogarászom. Mondjuk nekem van egy garzon a nevemen, az embernek meg egy nyaraló. Akkor elmehetünk a francba?

Gabi! Gratula mégegyszer a diplomához! Én nem si tudom, hogy csinálom meg...
Norbi: hát ezt szomorúan hallom. De akkor ez mégiscsak egy Atkins, kicsit megengedőbb délelőttel.
Olvastam a másik topikban, hogy nem alszik Zsoltika. Nem akarlak megijeszteni, de Miksa a betegsége előtti két nap egyáltalán nem akart aludni. Elég nagy műsor volt. Biztos bujkált már szegénykémben. Most már azért tök jól van.
És tudom, hogy különböző a gyerekek alvásigénye, de azért leírom, Miksánál mi van: az a normális, ha este fél 10-10-től alszik reggel 8-fél 9-ig, ebéd után pedig 2-3 órát. Mostanában az utóbbi csökken azért, de másfél óránál sosem kevesebb. Lehet, hogy szerencsés vagyok?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Jöhetek én is?

Dec. 1-től norbizok, leszámítva az utolsó 1 hetet, amikoris zabáltam. Ezzel vissza is híztam a 3 hét alatt lefogyott 2-3 kilót. De jan. 1-től a norbi mellé még rékázom is. Az első hét alatt 5 kiló ment le, extázis, hurrá, hurrá. De azóta egy árva gramm sem!!! KépKépKép Pedig egy héten 3-szor halok meg edzés címén. És betartom a norbit is. Nem értem, mi van, és nagyon el vagyok keseredve. Kép Van tapasztalatotok? Tarthat ennyi ideig a stagnálás? Nem maradok örökké a 165 centimhez 89 kiló? Vagy velem van valami baj? Kép

Bocsi a pesszimizmus miatt, igazán nem jellemző rám. Csak most úgy érzem, a semmiért dolgozom. Hittem magamban, a módszerben, csináltam, csinálom, mégsem történik semmi. És a mérlegünk is hülye, 3 mp-es különbséggel ráálok, és akár 2 kilót is változik. Kéne egy digimérleg. Menniybe kerül, és hol lehet kapni?

Virág
virág78
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?