Sziasztok!
Itthon van a párom, ő van Miksával, így végre tudok rendesen írni!
Zsóf! Nagyon csini menyasszony voltál, és nem tűntél 90-nek, ez tény. De nálad annyi a 90, mint nálam a 80
Valóban nem írtam a centikről
Szóval 169 centi vagyok, és ahhoz azért baromira sok a 96, még akkor is, ha nekem is nagyon erősek a csontjaim. A kézilabda sem teszi cingárrá az embert, és azért maradt is egy kicsi abból az izomzatból. De tény, hogy senki nem tippelt volna annyit, nem néztem ki 96-nak. Csak jó nagydarabnak
Most ezzel a 70 egynéhány kilóval már egészen jól elvagyok, és ha 65 lennék, akkor kifejezetten vékonynak érezném magam
Talán még egyszer eljön
Mi még nem döntöttünk a következő babáról, de én nagyon szeretném és úgy látnám ideálisnak, ha a júniusi esküvő után bele tudnánk vágni a projektbe. Azt már megfogadtam, hogy még egyszer nem kezdem 84 kilóról a terhességhet, az tuti. Az egyébként annak volt "köszönhető", hogy mielőtt terherbe estem, jó nagyokat zabáltunk az emberrel, versenyeztünk például, hogy ki tud jobb bőrös malacsültet sütni, meg kenyeret. Kint közben térdig érő hó volt, mi meg jó nagyokat kajálva bentről a melegből nézegettük a mókusokat meg a madarakat
. Már amikor itthon voltunk. Ha meg dolgoztunk, akkor mind a ketten össze-vissza ettünk, nálam megesett, hogy az egész napi nulla kaja után este 11-kor csúszott le egy pizza. Most tényleg megnézem ezt a sóder norbit, de erőt kell gyűjtenem, mert zabálós korszakban vagyok
Dirtha! Köszi szépen az infókat, nagyon jól jönnek! Az már biztos, hogy mi nem klasszikus éttermi menüt veszünk, hanem kibéreltünk (leelőlegeztük) egy 64 férőhelyes szállodát a Duna-parton, étteremmel, konyhával, személyzettel, és apu hozza a főszakácsot. Szóval az ő vezérlete alatt fognak főzni a mi alapanyagainkból, azt, amit mi szeretnénk. A menüt mindenki másképp képzeli egyelőre, de meg fogunk egyezni
Piát mindent mi viszünk. Így nagyjából annyiba fog kerülni a vacsi és az ital, mint ha megvettük volna az ő menüjüket, csak gazdagabb lesz a vacsi és reményeink szerint jobb minőségű. Apám és a párom nagy ínyenc, mindenképpen így szerették volna. Ruha: Pronovias vagy La Sposa ruhát szeretnék, de isten tudja, hogy fog állni, majd kiderül. lehet, hogy egészen más lesz a nyerő. Hónap végén megyünk keresgélni
Tényleg, menyecskeruhád milyen volt?
Messy! Tegnap megint írtam neked, de elszállt, nincs ezzel szerencsénk
. Szóval most újra: Az nem baj, ha vizet iszik csak, éjszaka egy szomjoltásra szerintem jó lehet. Miksa is azt kap, vagy instant teát. És párásíts, hátha a száraz levegő miatt ébred, és így is talán eggyel kevesebbszer kel. Elkünönítés: nem tudsz valami térelválasztót fabrikálni a kiságyhoz? Polcot vagy paravánt. Hátha már az is elég. Miksa is egy légtérben van velünk, (nem röhögni
) a gardróbban. Mondjuk azért méterekre fekszik, és ajtó nélküli kis átjárón lehet őt megközelíteni. Éjszaka nem zavarja a mocorgásunk, de ha nappal lefekszem vele egyidőben aludni, akkor sokkal rövidebbre fogja. Úgyhogy nem is merek, lent a földszinten meg azért nem, mert nem hallom meg, ha felébred. Éjszaka egyébként én is úgy osonok el mellette kétszer is a fürdőbe (nálam valamiért nem igazán szűntek meg a pisitúrák), de nem ébred fel és legalább ellenőrzöm, betakargatom. Bár tény, hogy nekünk van lent is fürdőnk, nem zuhizunk mellette vagy ilyesmi. Amíg picike volt, simán lehetett. Mostanában különben fogat növesztünk, így azért időnként egyszer-kétszer kel. És ő, a jó alvó is szerintem nagyjából akkora korában kezdett ébredni, mint most Zétény. Most olvastam épp a Kismamában, hogy ez életkori sajátosság. Addig átaludta az éjszakát, nyáron viszont általában kétszer-háromszor kelt, volt, hogy többször is. Ez elmúlik szerintem, nálunk legalábbis így volt. Addig is kitartás!
szirom