Sziasztok!
Bocsi, hogy beleszólok, de szoktam olvasgatni a topikot, mert én is ott szültem a fiaimat, igaz a nagyfiam már 12 éves (tegnap volt a nagy dátum!), és jó olvasgatni, hogy mi is történik mostanában arra felé. Ja, és én is ott születtem jó pár évvel ezelőtt.
Falina!
Neked szeretném írni, hogy ha a kórház nem szimpi az még nem baj. Ha van egy orvosod, akiben megbízol, akkor az a lényeg.
Amikor a fiúkat szültem, akkor a dokimban maximálisan megbíztam, és nem volt gond, hogy ott szülők, meg hát ugye a hagyomány....
Aztán 2000-ben volt egy nekem nem szimpi dolog a dokim viselkedésében, és hiába fájt a szívem a kórházért, vettem egy nagy levegőt és fájó búcsút intettem a Kórháznak.
Választottam egy másik DOKI-t, aki nekem nagyon szimpatikus volt. Egy baj volt csak, hogy egy olyan kórházban vezeti le a szüléseket, amiktől én anno rettegtem, és azt mondtam, hogy inkább a kocsiban szülök meg, mint hogy ott szüljek. Ez nevezetesen a kistarcsai Kórház. De mivel a dokiban bíztam, nyeltem egy nagyot, és a 3. gyerkőmet a kistarcsai kórházban szültem meg, és nem bántam meg. Azóta még tovább fejlődött az a kórház, nagyon sokan dicsérik.
Szóval egy szó mint száz, szerintem a DOKI lényeg, aztán jöhet a kórház.
Hicu!
Drukkolok, és várom a híreket Csongor megszületéséről!
Anno, Anyukám is febr. 6-ra volt kiírva velem, aztán beelőztem, és jan. 26-án integettem a nagy világ felé.
Zsuzsa