Új privát üzeneted érkezett!

Kisbora!Kép
Igen!! Tök jó volt találkozni!!Kép

Ha Imolyozs már nem tudja elküldeni alistát akkor én szívesen átküldöm neked, mert nekem elküldte. Bár csak két dokumentum olvasható, a harmadikra hibát jelez kiKép

Csenge!
Nyáron nem szokott lenni se torna, se tanfolyam. Így ha nem most mentek el, akkor valószínűleg lecsúsztok róla, mert ált. szeptemberben kezdik újra.

Holnap megyek CTG-re ismétKép
Az jó dologKép

Puszi! Emőke+Csongor (37+0)

hicudzsi

sziasztok!
Hicudzsi, es az benne van, hogy mit kell elintezni, ha megszuletik a baba? nekem az kene, ha el tudnad kuldeni?! Koszi
Az emailem a profilomban van.

Kép
babarozsa

Az nincs benne.
Csak lista, hogy mit kell vinni.
Bár szerintem egy kicsit túl sok dolgot sorolt fel, én ennél jóval kevesebbet csomagolok be, mert ha kell valami, akkor azt úgyis behozhatják akár utólag isKép
Amit intézkedni kell, az a 300 napnál nem régebbi házassági akvi.kiv., vagy az apasági nyilatkozat.
Minden egyebet a kórházban intézel majd, szül. akvi.kiv + taj kártya.
Majd kapsz kitöltendő papírokat és azokkal pepecselhetszKép

Kép
Szia!Kép

hicudzsi

Szia Csenge!

Én aug. 20-ra vagyok kiírva. Te ismerős vagy a kórházban? Én nem igazán (sosem jártam még ott).Kinél fogsz szülni?

Üdv: Szilvi
gszilvi

Kedves Hicudzsi!
Örömmel venném én is, ha elküldenéd a listát nekem is a k.perlaki@freemail.hu e-mail címre!
Az első babámat, Viktort várom május 25-re és igyekszem minden infot megtudni. Előre is köszi
Vendég

Sziasztok!

Babarózsa, Kisbora, mail ment.

pusza,

Móki
móki

Móki!
Neked működik a harmadik doc?
Az elintézendők, mert az nálam nem nyílik meg..Kép Azt el tudod nekem is küldeni?

Puszi!!!!!!!!!!KépKépKép

hicudzsi

Hicudzsi! Móki!

Köszi ... egyenlőre nem jött át a "söfi-lista".
küldtem nektek 1 teszt-mailt, hátha arra válaszolva jobban megy.
KÖSZI, kisborA:o)

Más: GÁT
Szőnyi + Tündike párossal meddig lehet elmenni Gátvédelmi igényekkel? Ki tud élménybeszámolót adni?
Előre is köszi, kisborAKép
kisbora

Szia Szivi!

Akkor előfordulhat, hogy találkozunk majd a kórházban, mert én augusztus 16.-ra vagyok kiírva Kép Dr. Bognár Zoltán az orvosom. Te kinél fogsz szülni?
Annyira ismerem a kórházat, hogy egyszer voltam vérvételen és háromszor ultrahangon, de kb. egy évvel ezelőtt utoljára.
Szeretnél járni kismama tornára? Én igen, de nem tudom mikortól lehet elkezdeni.

Üdv,
Andrea
Vendég

Sziasztok!

Sziszuka!

Na beindult a mozgás, este a kispasikám nagyon kavart a pocakomba, és még ez sem volt olyan erős ami majd a végefele lesz. Kinél fogsz szülni melyik dokinál? Válaszolt már valaki a piszkos anyagiakkal kapcsolatban már Neked?

Van valaki aki a jövő héten szerdán megy a Szőnyihez?b Milyen listák forognak közkézen, mivel kapcsolatos?
Patri
patri

Sziasztok!
Én júliusban fogok szülni a Vajda Róbertnél és azt szeretném kérni, hogy ha van valami infótok vele, a kórházzal és a Tóthné Pálfy Andrea szülésznővel kapcsolatban, írjátok meg nekem!(írhattok a rendes mail címemre is: ajelinek@hitelgarancia.hu) Előre is köszönöm, ha írtok! Az anyagiak is érdekelnek!
Köszi, Andi
andi77

Gszilvi, Csenge,
En aug 19-re vagyok kiirva. Lehet, hogy talalkozunk> Hogy vagytok? Elso baba?
Nektek megvan az a lista, amirol oly sok szo hangzott el feljebb>>

Ha igen illetve, ha barkinek az olvasok kozul igen, es elkuldene nekem, nagyon orulnek neki.

Udv,
Masodik
masodik

Haho!

Nekem megvan mindhárom doc. lista, amit Rékacs küldött, ha valakinek kell, küldöm.
-korházi csomagrol
-elintézendök baba születése után
-korházi házirend

Ha valakinek van pontosabb infója a tanfolyamokról (olvastam fentebb, hogy valszeg febr. végén indul) az tegye közkinccsé! Kép

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Szia Minyu!
Nekem is elküldenéd a listákat?!?
Előre is köszönöm
cím: ajelinek@hitelgarancia.hu
Köszi
Andi
andi77

Sziasztok!

Hicunak szól a kérdésem, vele is indítottuk újra a toőpcot 2003-ban.
Mikorra vagy kiírva?
Nem parázol az újabb csaszi miatt? Nekem 1 éve volt ui. a 2. csaszom, de az emlékeim már 5 évesek voltak. A lábam szó szerint fel-le járt a félelemtől. Persze, oktalanul, hisz a neheze csak utána jött... Te hogy vagy ezzel, Szurkolok neked őszintén és a legjobbakat kívánom

Renáta
jarenata

Sziasztok!
Bocs, hogy ritkán jövök, csak nagyon kevés az időm a netezésreKép
Febr. 6-ra vagyok kiírva, a csaszi meg febr. első napjaira lesz téve (még nem döntött a dokim).
DEEEE, parázokKépKépKép

Csak abban bízom, mivel már ismerem az érzéseket amik rám várnak, katéter, szúrás, rángatás ... stb.. nem lesz olyan nehézKép

PUSZI!!!Kép
Emő+Csongor (37+5)

hicudzsi

Szia Második! Kép
Hát elég közel van egymáshoz a két elméleti szülési dátum, úgyhogy tényleg jó eséllyel futunk majd össze, ha nem is szüléskor, de lehet, hogy előtte már a vizsgálatoknál.
Nekem ez lesz az első, neked csak nem a második? ;)

Minyu, én megköszönném ha átküldenéd a listákat. Nekem már megvolt egyszer, csak sajnos elromlott a gépem és minden adatom odaveszett Kép Erre a címre küldd el légyszi: jonnyy@freemail.hu

Csenge
Vendég

Sziasztok!

Minyu,
szeretném, ha nekem is elküldenéd azokat a listákat a Söfiről (tima@freemail.hu) . Köszönöm.

Én egyelőre még vacilálok, mert első blikkre nagyon nem volt szimpi a kórház (azok a vékony folyosók nagyon zavarnak), persze szülőszobát, egyebeket még nem láttam!

Elvileg aug. 26-a körül fogok szülni.

Üdv: Falina
falina

Sziasztok!
Bocsi, hogy beleszólok, de szoktam olvasgatni a topikot, mert én is ott szültem a fiaimat, igaz a nagyfiam már 12 éves (tegnap volt a nagy dátum!), és jó olvasgatni, hogy mi is történik mostanában arra felé. Ja, és én is ott születtem jó pár évvel ezelőtt. Kép

Falina!
Neked szeretném írni, hogy ha a kórház nem szimpi az még nem baj. Ha van egy orvosod, akiben megbízol, akkor az a lényeg.
Amikor a fiúkat szültem, akkor a dokimban maximálisan megbíztam, és nem volt gond, hogy ott szülők, meg hát ugye a hagyomány....
Aztán 2000-ben volt egy nekem nem szimpi dolog a dokim viselkedésében, és hiába fájt a szívem a kórházért, vettem egy nagy levegőt és fájó búcsút intettem a Kórháznak.
Választottam egy másik DOKI-t, aki nekem nagyon szimpatikus volt. Egy baj volt csak, hogy egy olyan kórházban vezeti le a szüléseket, amiktől én anno rettegtem, és azt mondtam, hogy inkább a kocsiban szülök meg, mint hogy ott szüljek. Ez nevezetesen a kistarcsai Kórház. De mivel a dokiban bíztam, nyeltem egy nagyot, és a 3. gyerkőmet a kistarcsai kórházban szültem meg, és nem bántam meg. Azóta még tovább fejlődött az a kórház, nagyon sokan dicsérik.
Szóval egy szó mint száz, szerintem a DOKI lényeg, aztán jöhet a kórház.

Hicu!
Drukkolok, és várom a híreket Csongor megszületéséről! Kép Kép Anno, Anyukám is febr. 6-ra volt kiírva velem, aztán beelőztem, és jan. 26-án integettem a nagy világ felé. Kép Kép

Zsuzsa

beababa

Kedves Minyu!
Az említett listáról nekem csak az elintézendők nincs meg, mert nem nyílt meg, nagyon kérlek küldd el nekem is a k.perlaki@freemail.hu e-mail címre! Előre is köszi.
Vendég

Krisz, Falina!

Küldtem a listákat. Remélem, megérkeznek!

Pusz Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!
Köszönöm, átjött!
Falina
falina

Sziasztok!

Meg tudná nekem valaki írni, hogy van-e lehetőség az UH vizsgálatot videóra felvenni? S ha igen, akkor vinni kell-e kazettát, hol kell fizetni stb.?
Azt is szeretném tudni, hogy az apukákat beengedik-e az UH vizsgálatra?

Köszi,
Csenge
Vendég

Szia!

Van lehetőség, eddig 1300 Ft + videokazetta volt a díj, de januártól felemelték. Nem emlékszem a pontos összegre, de már nem 1-gyel kezdődik a szám, az biztos Kép
A főbejárattól rögtön jobbra van azt hiszem egy ajtó, valami gazdasági iroda, ott kell befizetni a díjat.
Az apukákat simán beengedik, nálunk egyszer még az is előfordult, hogy én nem erőltettem volna, de az UH-s behívta, hogy nehogy már kinn üljön addig is Kép

Lirian
lirian

HicudzsiKép

szurkolunk, hogy minden rendben legyen és Csongorral simábban menjenek a dolgok!!!!

kisborA
kisbora

Hicudzsi!
Hol vagy???? Régen hallottunk felőled! Vagy már ismét babázol????

Zsuzsa

beababa

Köszi Lirian. Nem semmi, tényleg 2000 felett kell fizetni minden alkalommal? És ha viszem u.a. a kazettát akkor lehet egymás után felmásolni az egymást követő UH-kat?
Más kérdés: kismama tornára mikortól lehet/érdemes/szokás járni? Sokan szoktak lenni?

Csenge
Vendég

Kép Sziasztok! Édesek vagytok, hogy hiányoltatokKép
Még nem babázom, mert ezt a gyereket se hó, se front, se mágneses viharok nem robbantják ki idő előtt, csakúgy, mint a nővérkéjétKép

Jövő hét csütörtökre van kiírva a császár. Háát már izgulunk azért.

Ami nem túl jó hír a kórházzal kapcsolatban, hogy ugye tavaly azon örvendezett mindenki, van már 6 órás spinál is, nem kell 24 órát feküdni.
Sajna mégsincs ilyen lehetőség, mert nem érkeztek meg szeptember ót a atűk amik ehhez kellenek.
Én kérdeztem, hogy nem lehet-e patikában vagy valahol megvenni, hiszen van olyan kórház ahova anyukának magának kell az EDÁ-s tűt megvennie ha akar, de err is csak nem volt a válasz.
Tehát marad a 24 órás tehetetlenség..KépKépKép

De ez van....Kép
Már nagyon várjuk a NAAAGY napotKép

PUSZI mindenkinek és szép pocisodást!!!Kép

hicudzsi

Sziasztok!

Emő, drukkolok neked, hogy minden rendben menjen!
Voltam ma reggel a kórházban és sikerült megismerkednem néhány dologgal, gondoltam megírom nektek is, hátha valakit érdekel Kép
A UH videóra vételének ára tényleg jócskán megnőtt, most 2000 Ft-ba kerül, ha egy fényképet kérsz az 500 Ft.
A vérvételnél fél kilenckor nem voltak sokan és a nővér aranyos volt. Az viszont elég gáz, hogy a ne is mondjam milyen állapotú WC és a vérvételi helyiség között kell lavírozni a kis kémcsővel, ahová neked kell átönteni az anyagot a WC-ben, ha viszed is magaddal.
Láttam egy tájékoztatót is a fizetős szobákról, van négy új, a kétágyas ára 7000 az egyágyasé 9000 Ft egy napra. Ezek első kategóriások, a második kategóriás, gondolom a régebbiek, ára 7000 az egyágyas, a többi arányosan olcsóbb, pontosan nem emlékszem mennyi.
Nem tudja valaki, hogy mikor kezdődik legközelebb szülésfelkészítő tanfolyam?

Üdv,
Csenge
Vendég

Szia Csenge!
Meg szabad kérdezni, hogy ki az orvosod?
Üdv,
Masodik
masodik

Szia Második!
A Bognár doktokhoz járok. És neked ki az orvosod?
Épp most hallottam, hogy két kolléganőm is itt fog szülni az idén Kép

Csenge
Vendég

Kedves Csenge és Második!

Hát tényleg nagyon közeliek az időpontjaink! Én a második babámat várom. Azért szülök most itt mert az elsőt a Herczeghnél szültem és ő most ide jött át. Nagyon megbízok benne, és jobban ragaszkodtam őhozzá mint a MÁV Kórházhoz.
Van egy kis félsz bennem a hellyel kapcsolatban, mert azért a Mávban alap volt a 3 ágyas szoba saját fürdővel, itt meg ha jól tudom, az ilyenért fizetni kell. Mondjuk ha az ember az ideális 4 napot veszi figyelembe még oké is a dolog, de én pl. a fiammal 10 napot voltam bent. 3-at szülés előtt, 7-et utána. Az már húzós kis összeg lenne.
A dokinak a magánrendelőjébe járok, szóval nem igazán megyek majd be a kórházba, ez abból a szempontból hátrány hogy nem leszek ott ismerős. Ezért is olvasgatom a topikot.

Vigyázzatok magatokra, a kezdeti nehézségeken lassan túl leszünk!

Üdv: Szilvi
gszilvi

Sziasztok!

Csenge, Szilvi, en is Herczheghez járok. Nálam is hasonló a helyzet, mint Szilvinél.
Azert olvasom en is a topicit, hogy a helyről, helyzetekről valamiféle ismeretem legyen. Meg persze közben az ideírók is olyan "ismerősök" lettek..meg ha tőlem csak alkalomadtan hallotok is.
Szilvi, Mekkora az elso babád? Az enyém most kettő és fél. Már tudja, hogy lesz kistesója, és most mutogatja mindenkinek, hogy maminak hol vana pocakjában a baba. Meg neki is, meg az apjának, meg az ismerősöknek, fiuknak, lányoknak, mindegy.
Ti is émelyegtek? nekem az elsonel semmi bajom nem volt, most meg ...

Hicudzsi, en is szurkolok Nektek!
masodik

Csenge Kép
Én is voltam tegnap a Söfiben, 9 körül pont ott üldögéltem a "recepciónál" lévö wc elött. Lehet, hogy láttuk is egymást Kép
A 2.osztályu fizetös szobáknál a 2 ágyas 6000, a 3 ágyas 5000 ft. lett.

Pusz
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Nem tudom irta-e már valaki, hogy mikor indul a felkészítő tanfolyam,de tegnap voltam a dokimnál és friss infóim vannak. Szóval február 24-én kezdődik, és április 2-ig tart.
A jövő héten megyek vércukor vizsálatra, nem jön senki abban az időben????
Szül valaki mostanában a Szőnyinél?
Patri
patri

Sziasztok!

Örülök, hogy egyre több a hozzászólás a fórumon Kép

Patri, köszi az infot, még nem írta meg senki. Jelentkezni kell a tanfolyamra vagy csak oda kell menni, amikor tartják?

Minyu, én háromnegyed kilenc körül jártam a WC környékén Kép viszont utánna is fel alá mászkáltam arrafelé, mert mentem befizetni a videofelvételre. Ugyhogy biztos láttuk egymást Kép

Szilvi, Második, nektek az UH-t és a vérvételt is a magánrendelőben csinálja a dokitok? Mert nekem ezekért kell bemennem a kórházba. Két kolléganőm szült az elmúlt másfél évben itt és ők nagyon biztattak, hogy minden okés volt és a fizetős szobákban jó körülmények vannak. Ti tervezitek, hogy jöttök a felkészítő tanfolyamra? Nem tudom, hogy április után, de még augusztus előtt lesz-e másik tanfolyam, mert ha nem, akkor érdemes lenne erre elmenni szerintem.

Csenge
Vendég

Csenge!

Elég csak odamenni, de tömegre bízvást számíthatsz Kép
lirian

Sziasztok'

Egy nagy kérdésem van mindenkihez. Most megyek (11. het) először vérvételre illetve még nem tudom, mikor menjek.
Mivel itt vercsoportmeghatározós, és ellenanyagos vérvizsgálatot csak a het bizonyos napján végeznek, csak ket het mulva tudnék arra a napra menni. Utána 3 héttel viszont megint kell majd mennem AFP-re. Szerintetetk is logikus, ha holnap elmegyek megcsináltatom a teljes "alap" vérképet, vécukrot, stb-t. Ezekre azért már most is kíváncsi vagyok, és az ellenanyagosat meg az AFP-vel együtt, (es akkor a ket szuri közt is több idő telik el, bar nem ez a fő szempont). Vagy inkább hagyjam most a vervetelt, es ket het mulva csinaltassak mindent, es ra harom hetre az AFP-t? Azt hiszem, nagyon belegabalyodtam...

Szia Csenge!
Az ultrahangot az orvosom a rendeloben csinalja, a tobbi vizsgalatot en itt helyben a terhesgondozáson csináltatom (vervetel, cukor, stb) mivel nem budapesti vagyok.
Egyébként holnap megyek először vérvételre. Én a tanfolyamra nem megyek, a mavba jartam az elso babával, de "csak" arra volt jo, hogy a szülésznőket megismerjem, a terhességről és szülésről inkább olvastam sokat.

Mindenkinek nagyon jo hetveget!
masodik
masodik

Második Kép
Én nem is tudtam, hogy csak a hét bizonyos napján csinálnak ilyen vércsopi-meghatározósat.
Szerintem majdnem mindegy, mikor csináltatod, hacsak nem nagyon nehezen gyogyul a kezed. De 2 hétnek akkor is elegendönek kéne lennie.

Patri Kép
Köszi az infot, én is szeretnék menni a tanfolyamra. Lehet tudni, hogy hánykor lesz és hol? Vagy érdeklödjek elötte telefonon?

minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Lányok:

Na szóval a tanfolyam 16,30-tól kezdődik az alábbi időpontokban. Febr. 24, márc. 2,9,16,23,30, ápr. 7. Gondolom a a portán elirányítanak bennünket,hogy merre kell menni, csak tudják. Nem hiszem, hogy be kell jelentkezni, de akik régebben jártak esetleg felvilágosíthatnának bennünket. Ja szülőszoba látogatásra kell bejelentkezni előre a 159-es melléken. Az első előadást a Szőnyi tartja: alternatív szülés a témája. Jön valaki??
Patri
patri

Én megyek! Kép
Ha addig nem jön közbe valami.

Kép
Kép
Kép
minyu

Lirian,
hogy megy ez az UH? A dokim a kórházban rendel, de nála egy kőkorszaki UH van, amivel még képet sem tud adni, felbontása is kicsi term.
Azt láttam múltkor a büfébe menet, hogy van egy nagy UH váró arrafelé.
A dokimtól kell kérnem vmi beutalót, hogy UH-ra mehessek ide vagy besétálok a gazdasági irodába és azt mondom a pénzemért csináljanak UH-t!? CD-re, DVD-re írnak?
Köszi a választ előre is:
Falina
falina

Patri!

nem, nem kell bejelentkezni a szülés-előkészítőre, de ahogy azt már említettem, érdemes időben odaérni, mert általában tömeg szokott lenni. Az előadások egyébként a könyvtárban vannak, ahogy bejöttök a főkapun, a lépcső alatt jobbra van egy kis folyosó, onnan nyílik.

Falina:
Elvileg UH-ra nem feltétlenül kell beutaló, nekem csak eleinte adott beutalót. Ha a szokásos UH-ról van szó, amit minden kismamának kötelezően elvégeznek, akkor szerintem az orvosoddal egyeztetve elég a központi telefonszámon kérni az UH labort, ott bejelentkezni. Ilyenkor elég a kiskönyvedet magaddal vinni.
Valaki pár napja megnézte a pontos összeget: úgy emlékszem, 2.000 Ft-ért (+ hozott videokazetta) csinálnak felvételt, CD, DVD tudtommal nincs.

Lirian
lirian

Sziasztok!
Én még csak körülnézőben vagyok, Babóca szeptember végére tervezi az érkezést. A Szent Imre és a Schöpf-M. között vacillálok. Két (talán döntő) kérdésem van:
1. A háromágyas szülőszobában milyenek a körülmények, illetve az apuka bemehet oda is?
2. Mondjuk egy fizetős 1 ágyas gyermekágyas szobába (kirúgunk a hámból, bizony!) bejöhet mondjuk a gyermek apja? Sajnos, a Szent Imrében úgy tudom, nem, és számomra ez lenne a fontos.

Köszönök előre is minden segítséget4

Csöre
csöre

Csöre,

Szt. Imrét és Schöpfit nem könnyű összehasonlítani:-((

1, Apuka bemehet, a három ágy függönnyel van elválasztva, a hely elég szűk és előfordul (azaz normális), hogy szülő, vajúdó kismama mellett CTG-s fekszik.

2, Igen bejöhet sőt volt olyan, hogy apuka ott is aludt. Kényelmesnek mondjuk az ottalvást nem nevezném.

Jó babavárást!
Kriszti

cuiccolo

Szia Második!

A kisfiam 1,5 éves, szóval ő még elég kicsi ahhoz, hogy értse ezt a kistesó dolgot. Az émelygéssel kapcsolatban meg csak annyit, hogy én az elsőnél egész délutánokat töltöttem a lavór fölött (nem ritkán 8-10 kiköszönés per nap), szóval most örülök a stabil 1 alkalomnak (időnként becsúszik +1).
Vérvételen még nem voltam, majd 10-én megyek a Herczeghhez, megbeszéltük, hogy a mi SZTK-nba írja majd a beutalót, gondolom most már azért megyek majd én is.
Te megnézted már a kórházat? Jó lenne olyan véleményét olvasni aki össze tudja hasonlítani a MÁV-val.

Csenge! Felkészítőre én sem megyek. Majd valamikor körbevisz a doki a kórházon, mondta, hogy bármikor mehetünk csak csörögjek rá előtte. A szülésről való elmélkedést meg nem akarom meghallgatni, a Kismamában szoktam elolvasni a beírt történeteket. Többet tanul belőle az ember, mert szerintem még nem volt ember akinek a könyvekben leírt módon zajlott volna le az egész. Legalábbis az enyém nem is hasonlított rá.

na sziasztok:
Szilvi
gszilvi

Szilvi, Második, persze nektek már nem olyan újdonság a szülés, mint nekem Kép mert már egyszer megtapasztaltátok. Én eddig még kórházban sem nagyon voltam, azért is szeretnék menni a felkészítőre, hogy egy kicsit ismerkedjek a körülményekkel és az ott dolgozó emberekkel.

Csenge
Vendég

Én is megyek az előadásra, remélem, nekem sem jön közbe addig semmi.

Volt valaki közületek papás előkészítő tanfolyamon? Tudjátok, amilyeneket a filémekben is mutogatnak, ahol kispapa is megnézheti, mit is kell csinálni, meg hátha nem ájul el, ha felkészül.

Örülnék, ha valaki tudna mondani vaamit, mert eddig nem láttam sehol hasonlót.
jolikam

Sziasztok!

Pár hónapja olvasgatlak benneteket, mivel én sem ismertem ezta kórházat, így hát innen próbáltam infókat szerezni a szülés elött.Gszilvi felvetésére írok most mivel én is az első két babámat a MÁV-ban szültem, a harmadikat pedig dec.13-án itt a Söfiben, ebből már ki is lehet találni, hogy az én orvosom is Herczegh Doktor.
Szerintem a csecsemősök itt sokkal konzervatívabbak mint a MÁV-ban, de szakmailag nagyon jók, főleg az intenzíven.(sajnos ezt is kipróbáltuk)Itt lefüggönyzött szobába vannak fürdetéskor, vizsgálatkor a babák nem tudsz kukucskálni mint a MÁV-ban.Ráadásul ha szerencséd van akkor Te a harmadikon vagy a csecsemős szoba viszont az elsőn van.
A harmadikon vannak új szobák is amit volt szerencsém első "lakóként" kipróbálnom, mivel előző nap adták át az új szobákat, a műtösfiú mikor tolt fel szülés után azt se tudta melyik 10-es szoba!Szóval, az orvosom foglata le a szobát mivel kb 1 hónappal szülés előtt szóltam, hogy én mindenképp babás szobában szeretnék lenni.Érdemes foglaltatni aki ilyen szobában szeretne lenni, mert nagyon szépek,tiszták,nyugi van azon az emeleten.Igaz nem olcsó.
Röviden ennyi, ha még érdekel benneteket valami,a két kórházról szívesen válaszolok.Eddig is szívesen olvastalak benneteket, most izgatottan várom a továbbiakat!
Üdv: Mzille

Kép
KépKépKép
mzille

Patri, Jolikam

Én is megyek az előkészítő tanfolyamra, második kurzusKép... az elsőben néhány ea kimaradt és most még aprilis végéig pótolomKépKép

Ja, nagyon meleg a könyvtárszoba, agyonfűtik, úgyhogy folyadékot hozzatok.
Kispapát is lehet, ha odaérKép

Figyelem, ahogy Patri írta első ea: Szőnyi CSÜTÖRTÖK vigyázat!!!
UTÁNA pedig MINDIG SZERDÁN!!!!
kisbora

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?