Új privát üzeneted érkezett!

Réka, Klarissza!
Sajnálom, fel a fejjel. Nem tudom, mit modjak, tényleg nagyon sajnálom.

Mzsófi!
Márti a Kútvölgyiben van? Szerdán megyek a dokimhoz, esetleg meglátogatnám...már ha neki nem gond. Kérlek, kérdezd meg tőle!!!

Hanee!
Csatolom a kismama-találka táblázatát. Ez abból a kevés adatból állt össze, amit a jelentkezők elküldtek. Ebből adódóan biztos befutónak látszik az ÁPRILIS 9. (ezt már többen meg is erősítették), másik dátum pedig lehetne a MÁRCIUS 5. (amikor 12 emberből 8 ráér). A február 26. e táblázat alapján nem tűnik logikusnak, de minden megbeszélés tárgyát képezi...
A helyszín még tisztázatlan. Füstmentes, ha lehet, McDonalds' mentes is legyen Kép bár mostanában nagyon bukok a sültkrumlijukra...Kép

Johanna!
A fenti Haneenek szóló levélke természetesen a te kérdésedre is válasz.

Vikka!
A szombat fenomenális volt! Annyira jól éreztem utána magam, teljesen feltöltődtem. Nem tudom, te hogy élted meg, milyen érzésekkel mentél haza, de nekem nagyon bejött a dolog. Biztos, hogy ott leszek most szombaton is. Kép

Gem
15+2

<!--attachment: kismama_talalka-146967.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.0**kismama_talalka%2exls --><center><pre>
Kép
kismama_talalka.xls (20.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
gemini

Gemini hol lehet bejelölni az időpontokat?

Köszi: Hajni
Vendég

Kedves Kismamák!

Mindenkinek köszönöm a jótanácsot a hízással kapcsolatban. Azt gondoltam már én is, hogy az Elevit, + a rengetet gyümölcs ( főleg narancs, alma egyéb finomságok) dupla dózist nyomnak, ráadásul a védőnő is azt mondta, hogy a baba 1 héttel "nagyobb" mint az "előírás", tehát szerintem fejlődik rendesen! Ezért rákérdezek majd, de valószínű hogy mindenképpen befejezem az Elevitet, vagy legalább is szüneteltetem valameddig. A vérnyomásom talán jó, mert amikor mértük még mindig jó volt, sőt néha fejfájós és szédülős pillanataimban otthon is megmérem, és hát bizony egyáltalán nem magas. Remélem ebből nem lesz baj! Szóval szénhidrátot csökkentek, Elevitet csökkentek, hús eleve csak nagyon kevés engedélyezett, így aztán majdcsak nem leszek elefánt, csak mondjuk kiselefánt!
ha esetleg még tudtok valami jót, azt is szivesen veszem!
Jó hetet mindenkinek! pussz
F.
fejeske

Gemini:

ami nekem jó lenne:

febr: 26
márc: 5.12.19
ápr: 2.9.16.23.30
máj 7.14 ?? -esen...
utána már nem berem bevállalni, mert lehet akkor már babázom.

Köszi: Hajni
Vendég

Lányok !

20 hetes poci:
http://babanet.hu/album/albumimages/3142/103514.jpg

Nektek mekkora? (én kicsinek találom.)
Vendég

Hajni!
Beírtalak, köszi!
Már miért lenne pici a picakod? Szerintem ez butaság, ne parázz már!

Ha még valaki akar jelentkezni, szívesen beírom!

Gem
15+2
gemini

Hajni Kép
Szerintem abszolút nem kicsi a pocakod. Még ezután fog igazán beindulni Kép
Az én 15 hetes 'pocakom' a külvilág számárára még nem látszik (mondták..) Mondjuk én észreveszem magamon a változást, sőt. Csak néha kisebb-néha nagyobb a pocim, nem is értem.

Jut eszembe, reggelre bekeményedik a méhem kb. 3-4 napja, szinte körbe lehet tapogatni a méhemet. Ez mondjuk nem tudom mitől van, mert napközben "visszapuhul". Valakivel van ilyen, vagy tudtok erről vmit mondani?

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Hajni!

Szerintem szép pocid van! Nem hiszem, hogy baj, amiért még nem annyira tolatsz. Kép Van idő még, lesz ez még óriási! Kép

Hanee!

Nem találom az e-mail címedet...
Nekem a márc.5. és az ápr.9. is jó. Ja, Gemini, ezt Neked is írom. Kép Hogy hol...? Ez jó kérdés. Kép

Viki
vikó

Sziasztok,

Hat megint viszaolvastam valamenyit, most van egy kis idom irni is.
A hasam novoget es a baba nagyon mozog mar. Van oljan hogy 5-7 szer is oljan nagyokat rug hogy mar a parom is erzi amikor a pocimra teszi a kezet.
Akiren,
nalad mi ujsag? hogy vagy? Voltal dokinal, tudod mar mi lesz.
En ma fogom felhivni hogy lasam tud e fogadni holnap mert holnap van a szulinapom es nagyon remelem megtudjuk hogy fiu e vagy lany.
Ha nem fajna anyira a hatam akor jo lenek de sajnos ngyon kinoz az itobi napokban.
Mostmar nem tudom en nem szamoltam jol vagy te mert latom nalad 22 het van es ugy tudom kosztunk csak 1 nap volt.

Puszi mindenkinek
Betty
(21+4)
gomboc

Vanda!

Szedsz valamilyen magnézium készítményt? Ha nem, akkor kellene, mert a keményedések az Mg hiánytól vannak.
Bár azt írják a könyvek, hogy a keményedések segítik a méh növekedését, de azok kb. 20 másodpercig tartanak, egy nap többször, sokszor észre sem lehet venni. Bár ezeket a keményedeéseket a könyvek csak a 22-23. héttől írják.
Szóval mindenképpen szedj Mg ha nem szednél, az orvosnak pedig feltétlenül jelezd, hogy ilyet tapasztalsztalsz.

Gomboc!

Szombaton megyek 4D UH-ra, remélem akkor már kiderül hogy fiú vagy lány. Kép
Valóban egy nap van köztünk, csak az UH-k alapján minden alkalommal 3-4 nappal többnek jeleznek. Most vaktában beírtam egy kort Kép
Majd meséld el, mi volt az UH-n, ha sikerült elmenni Kép Nagyon kíváncsi vagyok Kép

Akiren
(21+5) Kép
akiren

Akiren Kép
Köszi szépen. Viszont nem értem, hogy hogy lehet, mert szedem az Elevitet, s abban van 100mg magnézium. Dokihoz legközelebb egy hét múlva megyek, 25-én.
Magne B6-ot szedhetek Elevit mellett? (az van is otthon)

Szombati 4D-s UH-tok biztosan izgi lesz KépKép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Köszi lányok, kicsit megnyugodtam. Kép Bár babócám mindig jelzi, hogy jól van, mert sokat izeg mozog. Kép 24-én megyek 4D-s uh-ra. Kép remélem mostmár biztosra mondják a nemét. mert eddig egyszer fiú-egyszer lány. Kép)

Hajni19+6
Vendég

Sziasztok!

Sikerölt visszaolvasnom, szép termés volt... Kép

Réka, Klarissza: Nagyon sajnálom, ami veletek történt, kívánom, hogy soha többé ne legyen ilyen élményetek, és nagyon hamar újra növekedjen az a poci!

CsMarti: Drukk-drukk... Remélem már semmi baj nincs...

BKriszta: Én is örülök, ha Imrést látok, néztem, hogy te indítod a sort nálunk KépVoltál már előadáson, tornán?

Fejeske: Én sajna ezekben nem tudok segíteni, világ életemben egészségtelenül táplálkoztam, mégsem volt ilyen problémám. Doki, védőd, diedetikus biztos tud segíteni.

Gemini: Én is mennék talira, és nekem április végéig minden szombat jó, ha elég előre tudom, nehogy keresztbe szervezzek-szervezzenek...
Hanee-nak már írtam, hogy tudok egy teázót a Nyugatinál (azt hiszem a Jókai utcában), ahol nincs füst, viszont van hely a sok pocinak Kép És a teától nem tilt senki Kép

Elevittel kapcsolatban: Én azóta szedem, hogy megállapítást nyert a terhességem, és mivel világ életemben vashiányos voltam, még így is kevés a vasam, most már szedem mellé a plusz vasat is. A dokik látják, kinek mennyire kell a vérképek alapján, és a munkahelyi stressz alapján, mert bizony az is nagyon sok nyomelemet elvisz. Rengeteg gyümölcsöt, mézet, halat eszem én is, amit csak megkívánok (szerencsére a csokit és a sütit nem kívánom), de szerintem sokunknak kell az a pótlás, amit ezek a vitaminok adnak. Mivel nem vagyok tájékozott a természetgyógyászatban, nekem marad az Elevit. Nem lett tőle óriás a bébim, és én sem, nem olyan mértékben tartalmazza a zsírban oldódó vitaminokat, hogy mérgezésesen felhalmozódhasson egy zsebi pocaknövögetése közben. Persze, akinek egyébként is van felhalmozódása, annak biztos árthat, ahogy minden és bármi ebben az időszakban. Azért vannak ilyen válaszott orvosaink, akikben lásuk be, mindenkinél jobban megbízunk, hogy megmondják. Hiszen ők látják, érzik, tudják, gyakorlatuk van benne, nem is kevés.
Bocs, hogy hosszú voltam. Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Vanda!

A magne B6 az jó, én is azt szedek. Elevit mellett nyugodtan szedheted, a doki velem mindkettőt szedeti.
A lényeg, hogy ne 1-2 szemet szedj, hanem legalább úgy, hogy reggel 2 magne, aztán vedd be az elevitet délben, és este megint 2 magne. Vagy ha eddig reggel vettél be elevitet, akkor délben, este 2 magne B6.
Aztán egy hét múlva mondd az orvosodnak a keményedést, és kérdezd meg tőle a gyógyszert Kép

Akiren
akiren

Sziasztok!

Lassan sikerült visszaolvasnom, pedig "csak" a pénteket hagytam ki (páromat kisértem negyedéves kontrollra. Talánmár irtam, hogy 2001-ben mütötték vastagbél daganattal, igy azota 3 havonta kontrollra járunk. Minden rendben vele Kép )meg a hétvégét.

Összeirtam, hogy kinek-mit akarok válaszolni, persze a fele már nem is aktuális, mindegy.

Gmr, Klarissza Kép
Nagyon sajnálom, ami történt, remélem, gyorsan begyogyulnak a sebek, és hamar uj baba érkezik a családotokba!!!

Hanee Kép
mi is igyekszünk természetes vitaminokat bevinni, de én még mindig szedem az Elevitet is, igaz, csak minden másnap. Mivel sokat fogytam az elején ugy gondolom, nem árt.

Fejeske Kép
Nálunk itt a cégnél is hasonló volt a helyzet a kollégák hozzáállásával. 1-2 ember nagyon aranyos, érdeklödö, a többiek meg ugy tettek, mintha nem tudnának rola, pedig mindenki tudta, hogy azért voltam otthon táppénzen, mert babát várok.

Csmárti Kép remélem, jól vagytok, nagyon szoritok nektek!!!

Hajni Kép
Hát, a pocim nekem sem tul nagy, van 20 hetes kép az albumomban. Szerintem a tiéd is kb ekkora. Vigasztaljon a tény, hogy nem akkora "teher" Kép

Betty Kép
Nekem a hátfájásra segit a kismamatorna. Mostanában a kispapimmal hetente 2-szer tornázunk videora, nagyon jo móka! igy legalább mindketten átmozgatjuk magunkat egy kicsit.

POcilakónk nekünk is nagyon mocorgósra vette a figurát. Föleg evés után rugdos, és leginkább a bal oldalon érezzük. Esténként azon szoktunk rötyögni a párommal, hogy mekkorákat rug, rendesen lehet látni, ahogy kirugja a ház falát Kép

Pusz mindenkinek!
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Gemini!

Köszi, hogy beírtál a táblába. Kép

Hajni
Vendég

Ja, az albumom.
http://babanet.hu/album/main.php?album=4406

Tali helyszin. Van egy teázó az Oktogonnál, de nem tudom, hogy mennyire dohányzásmentes, csak a barátosném (aki bagóellenes) nagyon áradozik róla.
Majd feltérképezem a helyet, ha nagyjábol jo a helyszin.
+ az esküvöforumos csajokkal a talikat az Akácfa utcai Beszkárt sörözöben tartottuk, ahol van egy belsö terem, jo nagy asztalt lehet foglalni, ha jol emlékszem, füstmentes (de ebben nem vagyok biztos) és van fincsi palacsintájuk Kép (meg mindenféle kaja)

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Klarissza, Gmr!

Már hétvégén is olvastam, mi történt, de egyszerűen nem tudok, mit szólni. Én is kétségbeesem minden ilyen alkalommal. Szorítok nektek, hogy mielőbb pocakosok legyetek.

Vanda!
Akirennel értek egyet magnézium ügyben. Nekem a dokim azt mondta, hogy vagy magnézium citrikumot szedjek 4x1-et, vagy magne b6-ot 3x2-őt. Én is úgy szedem, hogy reggel két magnézium délben elevit, este két magnézium. És úgy néz ki, hogy ezzel teljesen rendben van.

Az elevit szedés/nem szedés mindenkinek magánügye, de úgy gondolom, hogy többségünk nem tud annyira egészségesen étkezni, hogy a babának mindenből elég legyen. Mert lehet, hogy valamiből épp többet eszünk, más vitaminból, nyomelemből pedig semennyi nem jut a szervezetünkbe. Én is igyekszem minden vitaminos dolgot enni, ennek ellenére szedem az elevitet naponta.

Hajni!
Szerintem egyáltalán nem pici a pocakod. Nekem is kb ekkora lenne, ha nem híztam volna ennyit. Esetleg egy picit nagyobb a két baba miatt. Szóval nyugi. Nekem már nagyon kényelmetlen, hogy nem tudok rendesen hajolni. Majd én is megkérem a párom, hogy csináljon egy fotót rólam.

Puszi mindenkinek.
Annamari
20+2

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Akiren, Bannamari Kép
Köszi, este veszek már be.
Az Elevitet vmikor délelőtt veszem be, általában nem reggel, mert a vas hamar felszívódik nálam és émelygek tőle.
Ha most nem lennék kismami, csak külső megfigyelő, biztosan tudnék okosakat kitalálni, hogy miért is gond hogy keményedik a méhem, - de most hogy így "benne vagyok", teljesen más. Szóval miért is gond ilyenkor?
Ez a sok gyógyszer kissé túlzás már Kép.
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Gem!

Hol lehet szombatonként ilyen fenomenálisan jól érezni magunkat?KépKép

Hajni!

Szerintem nem pici. Ráadásul minél kisebb, annál kevésbé nyúlik a bőr a végéreKép

Hanee!

Tegnap beszéltünk pont a kismama találkával kapcsolatban, erre pont te nem vagy bejelölve?Kép

Vanda!

Nekem meg reggelre szokott teljesen ellazulni, kivéve, ha nem úgy ébredek, hogy őrülten kell pisilni, vagy ami még jobb k.kilni. Akkor brutál mód be van állva a pocim. Alig bírok olyankor lemenni, a galériáról, de miután elvégzem ügyes-bajos dolgaimat, azonnal visszaáll az eredeti állapot.Kép
Amúgy nagyon tudom ajánlani a Magnésium diasporált. Ha tudod akkor a granulátumot szedd, ne a tablettásat, mert nincs vele annyi cécó. Napi egy tasak, és kész. Ez egy természetes készítmény, az a fajta, amiből a legtöbb felszívódik.

Kép
Kép
pipocska

Gombóc!

Te is a Péterfyben fogsz szülni?
Olyan rég lett felrakva a táblázat, hogy most képzavarban vagyok. /Ez nem szemrehányás!!!!/Kép
Én vagyok kuka, már rég kinyomtathattam volna.

Kép
Kép
pipocska

Pipocs!
Kötekedünk, kötekedünk? Kép (csak viccelek....Kép)

Hanee!
Ha megadod, hogy neked mikor jó, szívesen beírlak! (Eddig még nem jött tőled adat!)

Nem akar valaki még kismamajógára jönni? Vikkával voltam szombaton, és szerintem nagyon klassz!

Gem
15+2
gemini

Sziasztok,

Én sok jó füstmentes helyet tudok, többnyire teázók. Oktogonnál, Ráday utcában, Madách téren (az most az új kedvencem), Jókai utcában és még nagyon sok más helyen. Szóval hely az van bőven találkozni. Csak legyünk minél többen.

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Haliho mindenkinekKép

Klarissza, Gmr,
En is nagyon sajnalomKép

Nekem ma nagyon szuperul indulta napom!!! Megvolt a 18 hetes uh, es ugy tunik kislany!!! Kép En ereztem az elejetol fogva, de ez a kinai naptar bezavart kicsitKép Na majd szombaton a 4D-n talan 100%ra mondjak, es akkor mondom is a nevet a tablazatba.. Egyebkent az adatok: BDP: 44,6mm, a tobbit meg nem tudom mi, de leirom: TAD:43 mm, FL:26 mm. es mindene megvan... Nem is emlekszem mar melyik oldalon voltak ezek a roviditesek.
Es most ugy tunik behozta a lemaradasat, mert nem volt -1 het, hanem 18+4 vagyok, mig a szamitott 18+5.. Jajj, annyira edes volt, annyit mozgott, dorzsolgette egymashoz a ket kis labikojatKép Potyogott a konnyem, nem tehettem rola..
Egyebkent meg nem erzem a mozgasokat, scak halovany kapirgalast, de szerintem lassan ez is eljon, talan nem kellene ilyen gorcsosen varnom..

Elevitet en is szedem, de mert a dokim ezt mondta, hiaba kerdeztem ra ezerszer hogy 12 het utan is folytassam?? De engem megnyugtat a tudat hogy szedem, mert nem tudok mindik normalisan, es kizarolag egeszsegesen enni.. (menzakaja).
Es mig az elejen kivantam a gyumiket, most nem igazan, persze azert eszem. En +5 kgnal tartok 18+4 naposan, ha nagyon meglodulnek, akkor lehet hogy abbahagynam. Na persze itt van meg a terheleses cukor is, es vfel vagyok ra keszulve (eddig csak lelkileg) hogy onnettol dieta!

mindenkinek tovabbi szep napot

Timi
(18+5)
splendida

Sziasztok mamik,

Hajni,

En a 21. hetben vagyok es fele ekkora a hasam, ugyhogy ne aggodj. En is inkabb orulok!Kép Izeg mozog (kb masfel hete kezdte), ugyhogy nem lehet gond.Kép

En is Elevit parti vagyok, foleg, hogy ritkan eszem gyumit meg zoldet. A vedono szerint a teli idoszakban minden kismamanak szednie kene.

Klarissza, en is nagyon sajnalom, mar nem is tudom mit mondjak...Kép Kép
katica78

Vanda,

A keményedés azért gond, mert ha túl sokszor előfordul, akkor kinyithatja vagy megrövidítheti a méhszájat. És hát ekkor lesz gond Kép
A legrosszabb is megtörténhet, de a minimum, hogy ha a méhszájjal gond lesz, szígorú fekvést fog a doki elrendelni, és veszályeztetettnek fogja a terhességet nyilvánítani.

Akiren
21+5
akiren

Splendida Kép
Gratulálok a kishölgyhöz! KépKép
TAD mellkasi átmérő, FL combcsont hossza Kép

Akiren Kép
Vmi ilyesmi emlékeztem én is... Gondolom nem késő még elkezdeni a magnéziumozást. Fő az optimizmus! Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Oxi!

A teázó nagyon jó ötlet!Kép

Gombóc!

Írtam már, hogy nekem is nagyon fáj a farokcsontom. Ez már kezd átterjedni a derekemra is. Gondolom, ahogy nő a Picúr, úgy nyomódik szét belül minden, többek közt a gerinc is. Két napja kenem feketenadálytő krémmel. A barátnőm tanácsolta, aki így szokta kikúrálni a csonthártya gyulladását, ami a bokáján szokott lenni.
Érdemes úgy kenni, hogy először belemaszírozza az ember, utána pedig még ken rá még egy adagot, ezt pedig érdemes bedunsztolni /fóliával körbetekerni/ és éjszakára úgy hagyni.
Próbáld ki, én úgy érzem használ.

Minyu!

Tündéri a 18.heti kép.
Én nem kaptam a21.heti uh-n

Vanda!

Ezek nem gyógyszerek, hanem vitaminok, nyomelemek, amik most gyorsabban ürülnek a szervezetből. Azért is ajánlottam a természetes magnéziumot.Kép

Kép
Kép
pipocska

Azért gyűlünk a március 5-ei talira is szépen, ahogy látomKép

Kép
Kép
pipocska

Splendida!

Én is gratulálok!Kép

Kép
Kép
pipocska

Lányok!

Köszi mindenkinek!
Az én bukfencem is mocorog, és egyre többet. Kép) de én akkor is naaagyyyy pocit akarok. Kép)( na majd visszasírom a kispocis időket). Kép

Hajni
Vendég

Pipocska Kép
Na igen Kép csakhogy a többi, valóban gyógyszer mellett együtt nekem már sok(k). A napi adagom ilyen-olyan formában jelenleg 13 db gyógyszer/vitamin, ebből csak 8 szem Kép az antibiotikum a felfázásomra. Persze a babámért mindent, úgyhogy természetes, ha kell, hozzáiktatok még napi 6 szem MagneB6-ot vagy az általad javasolt Magnesium Diasporal-t (vény nélkül kapható?).
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Szia Gemini!

Engem érdekelne ez a kismamajóga, mert nem ártana egy kis mozgás. De hagy kérdezzek róla egy pár dolgot. Hol van helyileg, idöpont szerin mikor van, és kb.miket csináltok? Ja. nem nagyon ciki kicsit tul sulyosan oda menni?Kép
giggancs

Bocsi Vanda!

Elfelejtettem, hogy neked más miatt is kell gyógyszert szedned!Kép
Ne haragudj!
A Diasporál vény nélkül kapható, és csak 1 tasak kell, ha a granulátumosat veszed.
2770 volt azt hiszem az 50 napi adag. Tehát az majdnem 2 hónap. Napi 55-60 Ft-ra jön ki./ Ezt csak azért írom, hogy ne ijedj meg attól, hogy először drágának tűnik/ Van 20 tasakos kiszerelés is, először próbáld ki azt, azután majd meglátod mennyire válik be.Kép

Kép
Kép
pipocska

Gem!

Tudom, hogy viccelsz!Kép

Én is. KépKépKép

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Gombóc, Pipocska!
Nekem az előző terhességenél Árnika krémet ajánlott a gyógytornász a mindenféle hát, derék és farok- meg szeméremcsontfájdalmakra (a vége felé nagyon durva volt mikor a baba nyomta szét a medencémet). Az valamelyest bevált.

Tali:
A március 5. nekem is jó, azért nem jelölgettem be semmit a táblázatba, mert ha előre tudom az időpontot, akkor jó bármelyik szombat.
És napszakban mire gondoltatok? Mert nekem azért valamelyest Petrához is kell igazítanom az időmet, bár most hétvégeken folyton az apján lóg, apja büszke is, mondta, is, hogy most olyan igazi apukának érzi magát (hétköznap alig látják egymást).

Üdv: Bogárka (17+3)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Pipocska Kép
Ugyan már KépKépValószínű délután veszek egy 20 csomagost, kipróbálásra. Az is elég 20 napig Kép.

Talis lányok!
Ha van konkrétum, helyszín és időpont majd megírjátok, ugye? A március 5. lehet nekem is jó lesz, de konkrétan még nem tudom. Az áprilisi talit meg akár szabad ég alatt is lehet tartani, amolyan picknick-jelleggel, viszünk egy kis hazait és eleszegetünk-iszogatunk KépMár ha van kedvünk hozzá Kép.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Giggancs!
Itt az a jó, hogy nincs ciki.
Én is tök béna vagyok, meg nem is vagyok egy nádszál, és nem volt semmi gond. Az egyetlen előfeltétel, hogy kismami légy. Az meg megy, gondolom.
Kedd-csüt 16.30-18.00, és szombat 10.00-12.00. Első óra 1000 Ft, utána a 1400 Ft, de van négyalkalmas bérlet 4800 Ft-ért. A Deáktól 5 perc gyalog, a Paulay Ede utcában.
Én nagyon nehezen vettem rá magam, hogy felkeljek szombaton, mert elvileg csak akkor tudok sokáig aludni. De hidd el, nem bántam meg. Már alig várom a szombatot (mert hogy én hétközben dolgozom, és sehogy sem érek oda fél5-re).
Szóval szerintem jól gondold meg, nem hiszem, hogy megbánnád!
Ja és hogy miből áll. Kb másfél óra gyakorlat, ésfél óra meditáció volt most. Nem tudom, hogy mindig ez-e a felosztás. A csak, aki tartja, nagyon aranyos.
Gem 15+2
gemini

Gemini!

Ha ugy adodik, hogy rászánom magam, akkor esetleg mehetek veletek? Én ilyen téren elég zizi vagyok!Kép
Szivesen kiprobálnám!

Giggancs (18+1)
giggancs

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok. Eddig csak visszaolvastam a hozzászólásaitokat, de most már eljött az idő úgy érzem, hogy tudassam veletek szándékomat. 20. hétben járó kismama vagyok. Előzetes infók szerint pocilakóm kisfiú, akit Daninak fogunk hivni. Rajta kivül van még egy Máté nevezetű 7 hónapos ördögfiókám is. Vácon fogok szülni, bár Máté a Schöpf-Méreiben jött világra.
Fényképet majd teszek fel pociról és Mátéról is, csak még nem tudom hogyan kell csinálni.

Magnéziumot nagyon fontos szedni annak, akinek keményedik a hasa már félidő táján! Lényegében mindegy milyen formában. Nekem a háziorvosom a Magnesii Citrici-t irja fel receptre mivel lényegesen olcsóbb a Magne B6-nál. (100 db 150 Ft és 3x2-t kell kismamáknak szedni belőle.)
Elevitet én is szedem bár a terhesség előtti hónapokban és az első 12 hétben igazán fontos.
Kérdezzetek bátran, élményeim előző terhességgel, babázással igen frissek, igy talán tudok hasznos tanácsokat adni!

Üdv mindenkinek!
Andi (20+?)
andi18

Klarissza!
Nagyon sajnálom.Kép
Drukkolok neked, hohy minél hamarabb újra abbás legyél.Kép

Vikó!
Tudod, hogy a 2. trimeszterben mindenki jobban érzi magát, mint az elsőben.Kép
Használd ki Te is.Kép

Hajni, Minyu!
Nagyon édi a pocitok.Kép
Anniyra csini kismamik vagytok.Kép
Én nem szerettem volna nagy pocit, de biztos az lesz, mert hát ugye az ikreknek el kell majd férniük.Kép
De értük mindent megteszek, és nem érdekel, hogy mennyit fogok hízni, és mekkora leszek.Az a lényeg, hogy nekik minden jó legyen, és egészségesek legyenek.Kép

Vanda!
Olyan édi vagy, hogy hiányolsz.Kép
Mindig benézek, és elolvasom a hozzászólásokat, de mindig tudok érdemben hozzászolni, vagy már előttem leírták, amit gondoltam volna.
Nagyon jól vagyunk.Szerdán megyünk a 16. hetes UH-ra.Már kíváncsi vagyok, hogy kiderül-e a manóink neme.

Splendida!
Gratulálok a kislányodhoz.Kép

Judyt+2 manó
15+6

Judyt
KépKép
judyt

Klarissza!
Nagyon sajnálom.Kép
Drukkolok neked, hogy minél hamarabb újra babás legyél.Kép

Vikó!
Tudod, hogy a 2. trimeszterben mindenki jobban érzi magát, mint az elsőben.Kép
Használd ki Te is.Kép

Hajni, Minyu!
Nagyon édi a pocitok.Kép
Anniyra csini kismamik vagytok.Kép
Én nem szerettem volna nagy pocit, de biztos az lesz, mert hát ugye az ikreknek el kell majd férniük.Kép
De értük mindent megteszek, és nem érdekel, hogy mennyit fogok hízni, és mekkora leszek.Az a lényeg, hogy nekik minden jó legyen, és egészségesek legyenek.Kép

Vanda!
Olyan édi vagy, hogy hiányolsz.Kép
Mindig benézek, és elolvasom a hozzászólásokat, de mindig tudok érdemben hozzászolni, vagy már előttem leírták, amit gondoltam volna.
Nagyon jól vagyunk.Szerdán megyünk a 16. hetes UH-ra.Már kíváncsi vagyok, hogy kiderül-e a manóink neme.

Splendida!
Gratulálok a kislányodhoz.Kép

Judyt+2 manó
15+6

Judyt
KépKép
judyt

Bocsika, véletlenül kétszer ment el az üzim.

Judyt
KépKép
judyt

Köszi Bogi!

Val.szeg veszek, hátha később az használ majd csak.

Kép
Kép
pipocska

Sziasztok!

Andi18!

Jó, hogy csatlakozol hozzánk! Érezd jól Magad! Kép
20.hét, fúú Te a legöregebbek Kép közé tartozol a Babóddal! Kép

Judyt!

Ezt a kellemes közérzetet nagyon bírom! KépA hétvégén ezt tényleg ki is használtam. Ég és föld, a két harmad között a különbség! Kép

A talival kapcsolatban...

ahogy látom vagytok páran,akik tudnak jó helyeket. Kép Szerintem bármelyik nem füstös teázó jó lenne ezek közül. Mondjuk ez a palacsintázóóós...hhmmm.... Kép
vikó

Üdv az újaknak!KépKépKép

Kép
Kép
pipocska

Koszi lanyok a gratulaciokat Kép

Andi18Kép udv kozottunk!!

En csak par nappal a tali elott tudom megmondani tudok-emenni, ha nem baj. De erdekelne, szoval szamoljatok velem isKép.

Ciao,
Timi
splendida

Giggancs!
Ne hülyülj már, már miért ne jöhetnél?!
Gem
15+2
gemini

Sziasztok lányok!
Csatlakozhatnék hozzátok?Elvileg júlis 20-ára vagyok kiírva,ez az UH szerinti időpont.Nekem 5. terhesség,de 4. baba,mert tavaly júniusban 10 hetesen itthagyott az előző baba.Még azt kérdezném,hogy van-e valaki,akinek esetleg elől tapadó lepénye van?Ha van,mi a teendője vele?
Ja,azt el is felejtettem,hogy 14 hetes vagyok,de ez szerintem nem pontos,és már úgy meg vagyok kavarodva,hogy nem tudok utánaszámolni.Majd az AFP utáni Uh-n kiderül mekkora.Hát egyenlőre ennyi,mennem kell,a lányom nem hagy békén.
Sziasztok!

Kép

Kép
tündérke26

Gemini!

Előre is köszönöm a lehetőséget!
Maradjunk abban, hogy csütörtökön még vissza térünk erre a témára. Addigra már biztosan tudom, hogy tudok e menni.Kép Mert ugye egy két és fél éves manónál bármikor közbejöhet valami!
Köszi és addig is marad a dumcsi!Kép

Giggancs (18+1)
giggancs

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?