Sziasztok!
Sikerölt visszaolvasnom, szép termés volt...
Réka, Klarissza: Nagyon sajnálom, ami veletek történt, kívánom, hogy soha többé ne legyen ilyen élményetek, és nagyon hamar újra növekedjen az a poci!
CsMarti: Drukk-drukk... Remélem már semmi baj nincs...
BKriszta: Én is örülök, ha Imrést látok, néztem, hogy te indítod a sort nálunk
Voltál már előadáson, tornán?
Fejeske: Én sajna ezekben nem tudok segíteni, világ életemben egészségtelenül táplálkoztam, mégsem volt ilyen problémám. Doki, védőd, diedetikus biztos tud segíteni.
Gemini: Én is mennék talira, és nekem április végéig minden szombat jó, ha elég előre tudom, nehogy keresztbe szervezzek-szervezzenek...
Hanee-nak már írtam, hogy tudok egy teázót a Nyugatinál (azt hiszem a Jókai utcában), ahol nincs füst, viszont van hely a sok pocinak
És a teától nem tilt senki
Elevittel kapcsolatban: Én azóta szedem, hogy megállapítást nyert a terhességem, és mivel világ életemben vashiányos voltam, még így is kevés a vasam, most már szedem mellé a plusz vasat is. A dokik látják, kinek mennyire kell a vérképek alapján, és a munkahelyi stressz alapján, mert bizony az is nagyon sok nyomelemet elvisz. Rengeteg gyümölcsöt, mézet, halat eszem én is, amit csak megkívánok (szerencsére a csokit és a sütit nem kívánom), de szerintem sokunknak kell az a pótlás, amit ezek a vitaminok adnak. Mivel nem vagyok tájékozott a természetgyógyászatban, nekem marad az Elevit. Nem lett tőle óriás a bébim, és én sem, nem olyan mértékben tartalmazza a zsírban oldódó vitaminokat, hogy mérgezésesen felhalmozódhasson egy zsebi pocaknövögetése közben. Persze, akinek egyébként is van felhalmozódása, annak biztos árthat, ahogy minden és bármi ebben az időszakban. Azért vannak ilyen válaszott orvosaink, akikben lásuk be, mindenkinél jobban megbízunk, hogy megmondják. Hiszen ők látják, érzik, tudják, gyakorlatuk van benne, nem is kevés.
Bocs, hogy hosszú voltam.
Oxigen