Szép jó napot mindenkinek!
Nagyon szép napra ébredtünk, süt a napocska...örüljünk ennek a kellemes hideg téli napnak!
-no ha már ennyit emlegettem:
Már csak azért is, mert STUCINAK névnapja van! Isten éltessen Drága nagyon sokáig egészségben, boldogságban!
Minikém! Már elegem van, hogy mindig lekörözöl!
Most is már jó régen bejelöltem a naptáramba, hogy Stucit nem felejtsem el felköszönteni...erre már megen fürgébb voltál!
Jubi! Tutttam, hogy félre fogod érteni
Persze, hogy szimpi volt a párod, azt nem írhattam, hogy Te voltál szimpi mert azt már eddig is tudtam, hiszen itt és a mailekben kiderült!
Én is nagyon sajnálom, hogy rohantatok, de mondom nem ússzátok meg legközelebb! És nyugodtan megmondhatod, hogy kidobtátok a szenyákat nem is ettétek meg!
...Most már értem Lillust...kérdeztük tőle, hogy mit mutatott neked a bácsi a telefonban? Erre ő:Lillát. Mondtuk neki, hogy nem hanem babát, kisfiút...őt nem érdekelte és váltig állította, hogy Lillát mutatott neki a párod!
Most már hiszek neki!
No akkor Jubi jó gondolkodást nektek és okosak legyetek ám!...bár a 7végi suli után ez most kissé érdekesen hangzik
Van egy új szalim,majd ha időm engedi fölteszem..vallásos témájú ha érdekel valakit rajtam kívül
abby