Sziasztok
Maci_2
Gondoltam, hogy mire gondoltál
Nem Szandi beszélt rá, de nagyon készül, hogy akkor ő lesz a koszorús lány, és mi lesz, ha ő kapja el a csokromat... Pedig csak kis csöndes dologban gondolkodunk...
Ülőke még Szandié volt, a bili kölcsönbe van, de meztelenül kb. 2 mp-ig ül rajta, annyi idő azért senkinek sem elég
Évi
Köszi a dicséretet
Petra édes
Nálunk is mancsocska-nyomos a monitor és a tévé
Rossz evőség talán idővel elmúlik, tudom, ez nem nagy biztatás, de reménykedj. Valakinél a közösségbe kerülés hozza meg a várt eredményt...
Csucsuka
Gratula a vizsgákhoz, ügyes vagy
Galyatetőt megérdemled és irigy vagyok érte
Norka
Nem értek hozzá, de egy barátnőm is táppénzen van, mivel az jóval több, mint a gyes (sőt, ő a gyedet dobta, mert a táppénze még annál is több)
Urszila
Julka is fog beszélni, türelem
Tényleg nem túlsúlyos Julka, és még mindig cicitej? Ezt a kitartást. Le a kalappal
Manócs
Azért nem 7 évig hímeztem
Hétfőn alvásidőben hímeztem kb. másfél órát, aztán kedden éjszaka fejeztem be, vagyis szerdán 1.20-kor (kb. 4,5 óra). És sikerült úgy eldugni, hogy Szandi sem látta, mert ő kikotyogta volna.
Milyen fejleményekre gondolsz?
Kangi
Örülök, hogy tetszett a hihitorony
Rögtön Te jutottál eszembe
Julcsi nagyon aranyos lehet pockózás közben
Látod, a pocakot szereti, a lakót is imádni fogja
Továbbra is jobbulást!
Tündér
Köszi
Zsombi is akkor tojik be, ha ideülök netezni
De eddig még nem, így lehet, hogy délutáni-átöltözöst kapok
Kakukk
Jajj, ez nagyon rosszul hangzik!!!!
Hipergyors jobbulást kívánok mindenkinek!!!
Hízáshoz nem tudok mit írni, mert én még attól is hízok, ha a receptet elolvasom
Viszont van egy barátnőm, aki szintén nagyon sovány, ő kapott egyszer vmi receptgyűjteményt, megkérdezem, jó?
Megyünk ebédelni, tarját sütöttem, mustárosan, hagymásan, citromosan (Kakukk, ez nem jó?)
Puszi
Toffi