Sziasztok!
Ma voltam a potyauh-on. Babucival minden ok, haskörfogata, combcsontja ugyanakkora, mint Beninek volt, csak a feje kisebb (amit nem is bánok
), így a súlybecslésnél is kisebbnek számolta a gép, mint anno Benit. Már 677g. És megmutatta, hogy mi van a lábai között
, úgy néz ki, hogy lány lesz,
itt ti is megnézhetitek.
Igaz a minőség nem a legjobb, mert fotóról fotóztam.
Bilizés: teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Nálunk is volt egy kis harc főleg anyukámmal, aki már 1 éves kora körül biliztette volna Benit. Nehezen értette meg, hogy én nem akarom. Addig amíg nem tud szólni, hogy kell neki, nem érzi az ingert teljesen fölösleges. Nálunk ki volt rakva már egy ideje a bili a fürdőben, néha mondtuk Beninek, hogy majd abba kell kakálni, ha akart játszhatott vele, de ennyi. És lám egyik napról a másikra jött szólni, hogy ő oda akar kakilni. Azóta már egyre többször a pisinél is szól.
Ditta
Veronikának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Mse
Nekem van jó vízvezeték szerelőm, csak rá sajna nagyon sokat kell várni.
Kriszta
Persze, megállhatsz Laci előtt.
Én a fa képkereteket nézegettem, azok is nagyon jó árban vannak.
Támogatásnak próbálok majd utánanézni, nem emlékszel rá, hogy hol hallottad?
Ovi: talán a Belvárosit ki lehet bérelni, Anita lehet, hogy tudja.
Ebba
Diósgyőri kórházzal kapcsolatban sajna nem tudok segíteni, de van nekünk egy táblázatunk (mindjárt dobok egyet erre az oldalra is), abban meg tudod nézni, hogy ki szült ott. Ha jól emlékszem Meskó dr-nál még nem szült senki.
Pamacs
Látom bilizésnél nálatok is volt egy kis családi "harc"
Andi
Akkor remélem a párod majd eláraszt minket sok-sok fotóval a csemetéről.
Nyugodj meg, mire kell biztos, hogy kész lesztek mindennel.
Anita
Láttam ma a Corában 3 féle Teletabi videókazettát, 1990.-ért.
Átírás ráér, amikor időd engedi.
Melinda
Gyors gyógyulást kívánok.
Dodus
De jó, hogy újra itt vagy.
Én is nagyon várom a fotókat és egy kis beszámolót is írhatnál. Ugye nem vagyok telhetetlen?
Marika
Sok-sok-sok drukk megy.
Kitartás. Jól összejött most neked, nem irigyellek.
Búzaszem
Azért a te pocid sem olyan kicsi.
Sylke
Benit én is nagyon lánynak éreztem, kicsit csalódott is voltam, mikor mondták, hogy fiú. De már most nem adnám 100 lányért sem.
Annyi szeretetet kapok tőle és rengeteg puszit, olyan kis bújós.
Nevetek van már?
Úgy látom, hogy a súlytöbblettel is egyformán állunk.
Alvás: ha már sikerült elaludni akkor egész jól megy. Csak hajnalban, ha Beni átjön hozzánk utána sokszor nehezen alszom vissza.
Kata
Ok, akkor nem küldöm a képeket. Én is szeretnék majd rendelni.
Nekem a párolt zöldség mellé muszáj mindig valami sülthusit csinálni.
Betti
Hogy vagy?
Képzeld, lehet, hogy lesz febr-tól babaúszás. Holnap akarom majd felhívni Zsuzsát.
Kriszta, esetleg te nem hallottál róla valamit?
Gyöngyöske
Régen írtál, jól vagytok? Vagy már jársz dolgozni?
Lányok
Akarok rendekni a Kushies-tól pár dolgot, esetleg valaki mást nem érdekel valami tőlük?
Itt a honlapjuk.
Puszi mindenkinek, Panka