Új privát üzeneted érkezett!

Kedves konyhatündérek!
Ezt ismeritek?

kenyér receptek

Anita
kacajka

kacajka

Bocsi,hogy már megint én!Kép
Egy kis segítséget kérnék tőletek!
Milyen típusu kenyérsütő gépet érdemes venni,ami nem túl drága,de jó is?

Előre is köszi!
Anita
kacajka

Betti: jobbulást.

Marcinak boldog névnapot.

Sylke: Igaza van Anitának, a fiúk nagyon anyásak. Valti is olyan édin mondja, hogy "anyasz kismackóm" Kép
pamacs

Sziasztok!
Most tényleg a Pamacs bejegyzése az utolsó vagy bekakailt a gépem?

Betti!
Láttam, hogy keresetél!
Bocsi, nem tudtalak visszahívni, de a nálam gyakrabban netező MM anyukák jelezték, hogy mi a helyzet!
Gyógyuljatok meg!
Amiről lemaradtatok:Emese hóembernek öltözött! Nagyon jó volt!Ugye többiek?Kép

Kacajka!
Köszi a recepteket!
Ha lesz rá időm ki fogom próbálni!
Kenyérsütő: mindegyik hasonló programoat bír! Az ára üzlettől függ! A no name kategória szerintem u.a. olyan jó mint a nagy márkák!

Sylke!
Nekünk fütyis manónk van! Imádom! Ő is engem! Most egy kicsit furán nézek a puncisokra, hogy ha a köv. manónk kiscsaj lesz akkor mit fogok csinálni? Nekik hogyan kell a dolgaikat intézni? Krémezés? Stb.?
Jómagam mindig is egy okos, nagy, vagány bratyóra vágytam!
A lényeg, tudod a közhely: az a fontos, hogy egészséges legyen!Kép

Ovi téma: tegnap este apa és én leültünk a telefonkönyvvel és a térképpel. Most 4-re szűkítettük a kört a földrajzi adotságokat tekintve. Holnap indul a telefonos érdeklődés!

MEgtaláltam annak a Semm. kórházzal szembeni játszóháznak a szórólapját! Magán oviként is működött. Lehet, hogy már csak múlt idő, legalábbis a vezetékes telefonjuk már nem él!Kép

KEdvenc költőm József Attila. Mi mást mondhatnék Bencének a mese után, mint az Altatót.
Tegnap olyan jó fej volt! Miután elmondtam neki, a könyvből, ő olvasott nekem. Nagyon tetszik neki a zümmögés, a lehunyja, a csenget szavak!
Olyan jó érzés volt visszahallani!Kép

Magdi!
1.Viki baba?
2.Nem válaszoltál a kérdéseimre? Hogy vagy?
3.Debites bankár is vagy?
4. Ha igen egy light számla nyitás is számít Neked? És egy céges?

Most megyek!
k
kriszta13

Hahóóóóóóóó!
Itt vagyok. Vizsga szezon van és sajnos azt se tudom hogy milyen nap is van. Elvileg holnap vizsgázunk Marikával de terv ide terv oda nem haladok.
Jelentem Ficánka cica jól van. Igaz a kicsi lába ödémás lett.A vérátömlesztés nagyon jó hatással van rá.
Kriszta!
REKLÁM KÖV: szem.kölcs, jelzálog, lakáshitel, hitelkártya, folyószámla. Minden termék számít. A számla vezetésünk amúgy nagyon jó. Pl.: havi 2 db b.kártya használat bármely automatáról ingyenes. Szólj nyugodtan ha valami kell.

Anita!

SZERDA??? Áll még a meghívás?

Képzeljétek jan. 28 és 30 között a Velencei karneválra utazzunk a mamám jó voltából.

Jó éjt!!
lilien_csenge

Magi!
Akkor úgy fest, hogy ügyfeleid leszünk!

Karnevál: sok sikert! ha bírod a tömeget!Kép
Biztosan ufo vagyok, de én nem bírom Velencét! 2* voltam! Egy karneválon és egy januári napon! Hááááátttttt! Nekem nem jött be!
Jó tanács! Ha étteremben kajáltok inkább pizzát egyetek,mert a "pasta" adagjuk egy magyar pocinak elég kaja!
Érezzétek jól magatokat és azért esz az irigység!
k
kriszta13

SziasztokKép

Nagyon szépen köszönjük Marci nevében is a névnapi jókívánságokat! nagyon örültünk nekikKép
A névnapi buli a jövőhéten lesz, de az ajándékot már megkapta. Kapott egy kis házat, amibe lehet bújkálni. Fél napig állt, ez lett belőle:
http://babanet.hu/album/albumimages/4299/103201.jpg
http://babanet.hu/album/albumimages/4299/103200.jpg

AnitaKép
Mi most karácsonyra AFK gépet vettünk anyósomnak, 10.000-ft volt leárazva. Amúgy 13 e lett volna. Anyósom azóta is nagyszerűen használja, csak egyszer rontotta el, de az ő hibája miattKép. De ha mindent jól csinál, szuper kenyereket süt vele! Én is megkóstolom mindegyiketKép

BettiKép
Hogy vagy? gyerekek ugye nem kapták el? Dokinál voltál?
Ha meggyógyultál, várom a képeketKép

PankaKép
Hatalmas a pocid! Gábor is azt mondta, hogy "tyűűűűha"Kép. Pedig még csak most lettél terhesKép Hogy bírod még emelgetni Benit? Hány kiló már?
És bárcsak telne mindíg ilyen drága fogászraKépKép Ez vészhelyzet volt....Egy ideig nem megyek oda, az tutiKép

Képzeljétek!
Marci tegnap este életében először belepisilt a bilibe! Szerintem véletlen volt, de mivel annyira örültünk neki, újra belepisilt. Igaz utána megmosta benne az arcátKépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Kriszta!

Mi 1998-ban ott voltunk nászúton. Igy egy kis tapasztalatom már van.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Koda!
KépKépKép Ez életkori sajátosság! Gerda is mosná benne a kezétKép! Szerencsére most már Matyi is figyel rá.
Orvosnál nem voltam, táppénzes papír nem kell, gyógyszert nem szedek. Meg hova tegyem addig Gerdát? Különben is ez egy enyhe vírusfertőzés, és csak azért kaptam el, mert zilált a lelkem.
A gyerekeknek most még semmi bajuk. Remélem nem is lesz. Gerda kicsit nyűgös, de lehet, hogy jön egy újabb foga.
Ilyen házunk nekünk is van. Örököltük, az unokatestvéremé volt. Sajnos az anyagot nem avatták be rajta, így most már elég nehéz ráhúzni. A gyerekek így is nagyon szeretik.
Te hogy vagy? Hatnak a gyógyszerek. Jársz valakihez?

Kriszta!
Most miért mondod, így is sajnálom, hogy nem tudtunk menniKép!
Részemről inkább pelenkát cserélek három fiún, mint egy lányon. De a fiúkkal meg más baj van, úgyhogy kiegyenlítődik a dolog.
Velencét próbáld ki egyszer nyáron is. (Bár én még télen nem voltam.)
Melyik az a négy ovi?

Panka!
Tényleg hihetetlen a pocid? Hova fog még nőni? Nem is csoda, hogy fáradékonyabb vagy! Tudsz jól aludni?

Anita!
Szerintem sincs nagy különbség a gépek között. Ami fontos, hogy legyen rajta hosszú program (french, whole wheat), mert ezeket lehet használni. Kényelmes, ha programozható. De ezeket szerintem mindegyik tudja. Különbség lehet, hogy az energia fogyasztásában van. Ezt csak úgy gondolom, de érdemes utána nézni.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok!

Magdi!
Persze,hogy áll a meghívás!Valakit hozhatsz is magaddal!

Köszi a kenyérsütőkkel kapcsolatos infókat.Most elkérem anyósét kipróbálni,mert ha béna kenyeret csinálok,akkor hagyom az egészet!

Marika!
Köszönöm!Máté kacarászva nézi,nagyon tetszenek neki!

Panka!
Már meg is van a Tabi,átírjam neked?????

Delice!
A Telettubbies-Teletabi,ők azok:
Kép

Megyünk ebédelni!
Anita
kacajka

Sziasztok

Asszem lányok, feladom, Kép , nem bírom, hogy Rebeka állandóan éhes marad, sírósabb lett. Nyugtalan Kép
Most csak ennyi.
Köszi az infókat, segítséget.
Anita! Köszi a Teletabi felvilágosítást! Kép

Ági

delice

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a pocakdícséretet, mondtam én, hogy jó nagyKép Pedig kg-ra szerintem nem híztam sokat. Eddig +5kg-nál tartok, ami havi 1 kg-t jelent, ha így menne tovább teljesen elégedett lennék a végére.Kép Laci szerint most már nagyobb a pocim, mint Benivel volt a végén (szerintem nemKép), pedig még van 16 hét.

MelindaKép
Ok, "okos" leszek.Kép

BettiKép
Küldök neked egy kis pozitív energiát a gyógyuláshoz.Kép +++++++++++++++++++++
Alvással nincs gond, ha már elaludtam, csak néha az elalvás megy nehezen. Na meg, ha Beni hajnalban meglátogat minket, akkor nekem már nem sok hely marad az ágyon.Kép

SylkeKép
Örülök, hogy minden rendben veletek. Hol voltál 4D-s uh-on? Én is akarok majd menni febr-ban. Jó, hogy már tudjátok a nemét, nekünk még nem mutatta meg, hogy mi van a lábaközt.Kép

AnitaKép
Anyukám is gyakran kérdezte az elején, hogy biztos, hogy csak 1 bébi lesz?Kép De azért az életben szerintem nem tűnik olyan nagynak, mint a fotón.Kép
Beni sem túl türelmes a bilin, állandóan feláll és nézi, hogy benne van-e már a kaka.Kép Játékokkal próbálom lekötni a figyelmét, remélem nem fogja megszokni, hogy közben játszani kell valamivel.Kép
Teletabit ha átírnád megköszönném.Kép

KrisztaKép
LAci nagyon "örült" mikor meglátta a hobbys katalógust.Kép De mikor mondtam neki, hogy mennyivel olcsóbb már nem zsörtölődött annyira.Kép
Melyik az a 4 ovi? Mire jutottál?

MagdiKép
Örülök a jó hírekenek.Kép Vizsgához megy a drukk.
Mi még fősuli alatt voltunk a Karneválon, nagyon jó volt.

KodaKép
HázKép Marci igazi fiú úgy látom.Kép
Emelgetéssel nincs gond, szerencsére ritkán kell ölbe venni, meg olyankor inkább leülök és úgy bújunk.Kép Hát súlya az már van Beninek, 12kg és én napról-napra nehezebbnek érzem (de a mérleg nemKép).
Bilibe pisilésKép Beni is mindig megszeretné vizsgálni a bili tartalmát, meg van amikor azt mondja rá, hogy hammaKép

ÁgiKép
Te érzed, hogy nektek mi a legjobb.Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Igaz, hogy már elmúlt Vízkereszt, de ugye elnézitek nekem, hogyha még a karácsonyi táblát rakom fel?
Kép

P.

panka

Ha már ennyire sütizünk én is dobok két receptet:
Kekszes-tejfölös süti:
"Ha nincs kedvem sütni akkor fogok egy fél liter tejfölt, kikavarom vaniliával és kevés cukorral, s beletöltöm piskótába vagy rétegezem háztartási keksszel, a tetejére gyümölcskocsonya és gyümölcs is mehet.Higyjétek el nagyon finom(én se hittem míg nem kóstoltam)."

Muci:
Hozzávalók 4 személyre (ha gyerekek is vannak, akkor csináld kapásból a dupláját):
70-90 dkg meggy, cseresznye vagy egy üveg befőtt (más gyümölccsel is működik)
2 dl tejszín
2 dl joghurt
2 dl tejföl
20 dkg babapiskóta
A babapiskótákat egy szögletes edény aljára helyezzük, lehet lapjával vagy fektetve is. Egyenletesen rászórjuk a meggyet / cseresznyét. A tejtermékeket egy tálban simára keverjük, majd ráöntjük a gyümölcsös piskóta tetejére, úgy, hogy mindenhol befedje. Cukrozni nem kell. Legalább 2-3 órára behűtjük. Kb. tíz perc alatt össze lehet dobni, mégis annyira finom és látványos, hogy vendégvárónak is tökéletesen megfelel!
(Nálunk ez nagy kedvenc, pláne nyáronKép)

P.

panka

Magdi!
Akkor nagyon jó utazást kívánok nektek, és várjuk az élménybeszámolót is!!!

Koda!
Házikó Kép (egy építész férjel csak eddig jutottatok????)
A bilihez nagyon gratulálok! Ádi még rá sem hajlandó ülni a bilire.

Kacajka!
Nagyon nagy szemtelenség lenne téged megkérni, hogy ha van rá módod, nekünk is átírnád a Teletabikat kazettára?
Természetesen megfizetném a költségeidet.

Ági!
Kép, de hidd el, ettől még felnő Rebbeka, és semmi baja nem lesz.
Fő, hogy nyugodtak legyetek!

Lányok!
Nem tud valaki egy megbízható vízvezetékszerelőt, aki ki tudná cserélni a régi WC tartályunkat (sajna elromlott)?

Üdv: Emese

mse173

Sziasztok!
Háááátttt ez a mai nap elég gáz volt!
Nem tudom, hogy mi ütött Bencébe, de ma olyanokat csinált, hogy a hajam az égnek állt!
Most apával sétálnak! Én már nem bírom!
Reggel már nyüszisen kelt úgy 7 óra körül, de simán visszaaludtunk egy pisi után!
Nagyon büszke vagyok Manóra, mert már karácsony előtt pár héttel a bili nyugállományba vonult és itthon is a nagy wc-be psil, kakil, szűkítő nélkül. Éjszaka is felébred és a wcre megy!
Tíz körül keltünk. Minden rendben volt amíg össze nem vesztünk a tv kapcsolóján.
Addig húzta magát, hogy elkezdett csapkodni, dobálózni, rugdosni. A fentieket meghazuttolva bepisilt a hisztizés közepén, mert nem kapcsoltam fel a lámpát.
Langyos vízzel lezuhanyoztam. Alvás. És mire apa megérkezett kezdődött az egész előről!
Van valami tapasztalat, hogy mit lehet ilyenkor tenni?
Próbálta, szépszóval, hangosan, játék elrakással és nem!
Már sírva figyeltem, hogy mit csinál!
Help!
Most kell, hogy megfogjam, de nem tudom, hogy mit tegyek!

Betti!
Na jó gonosz voltam! Bocsi! Gyógyuljatok meg már és akkor Ti is élvezhetitek a készülődést a farsangra! Meglepit is fogtok csinálni!
Ovik, a környezeti szűrés alapján:
Miskolc-Tapolca, Várhegy u. /Barlangfürdő fölött/, Komlós tető Szeder u., Vologda Szent László u..
Egyéb szűrés:
waldorf Bársony J., Fabula Alapítványi ovi Kassai u..
A mára tervezett telefonok elmaradtak többek között a fentiek miatt illetve 5-ig dolgoztam!

Csajszik!
A bilit ne eröltessétek! Sok tanulmány szól ellene! A felnőttkorban sok zavar vezethető vissza a korai bilizés miatt!

Panka!
Akkor most megállhatok Laci előtt? Nem mindegyik olcsóbb mint a másikban! Pl. a kanóc. Érdemes összehasonlítani!
Én kimaradtam a poci dicséretből! Olyan önző vagyok! bocsi! Nem figyeltem, hogy milyen volt! Amilyen most az: gyönyörű!!!
Öl az irígység!
Képzeld a munkaügyiben 6 ember kapta meg egyszerre a levelemet és fel is hívták Csabát. A jelenlegi verzió szerint nincs gyesről visszatérő támogatás csak munknélküli. Hihetetlen! Pedig határozottan emlékszem, hogy a gyesről visszatérőkről volt szó! Hol lehetne utána nézni? Nincs ötleted?

Magdi!
Nászút.......... Az tök más! Az olyan mesés, varázslatos, vissza nem térő! Akkor biztosan rószaszín volt az ég, a levegő a "szerelmesek városában"! Jó nosztalgiázást!

Ági!
Kitartás!!!!
Ha nem megy akkor sem lesz semmi gond! Már írtam Neked, hogy mi sem anyatejen nőttünk fel!
Nem tudnál venni?

Teletabi!
Teljesen kimarad az éleünből, mert akkor még alszik! sajna van helyette más! Tom&Jerry és a Scoobiee. Utóbbitól már próbáltam elhozni! Egy ideig ment! Egynlőre nem fél! Remélem ez így marad!

Kenyérsütés!
Ma ismét kisérleteztem! Kényszerből, nem volt itthon tejpor!
2 dl víz és 0,5 dl tej. Olyan nagy lett, hogy attól féltem kikel a gépből!Kép

k
kriszta13

sziasztok!
Nem tud valaki valamit a Diósgyőri kórházról,vagy pontosannan Meskó László doktor úrról?Őt szeretném választani.
Köszike
ebba

Illetve azt akartam írni,hogy pontosabban Meskó Lászlóról
ebba

Kép Nálunk valti 3 éves és most próbálkozunk a szobatisztasággal. napközben már csak bugyi van itthon meg sok tócsa Kép De ma pl. olyan édi volt, kiabált, hogy "anya MÁR MEGINT jön a pisi" de visszatartotta a biliig. Mi sem erőltettük a család nagy megbotránkozására.

Ági: Valti is tápszeres volt. Már 6 hetesen pótlást kapott, 6 hónaposan elválasztotta magát, Cicifüggő meg 1,5 hét gyümi után visszatért a cicihez.

Kriszta: hagyjad, hagy nézze a Scooby-t is .Valti is megnézett anno mindent a Nickelodeonon. Kb. 2 hónapig, mert újdonság volt. Aztán leszokott róla, és soxor mondta, hogy ez rossz mese.
Hiszti: nekünk kb. 4 ilyen volt 3 év alatt. Én nem vettem róla tudomást és abbahagyta. Ilyenkor semmire nem hallgat. Ha persze olyat csinál, ami veszélyes, az más. Egyszer Valti kitépte a kezét a kezemből és vihogva átrohant az úton. Akkor kapott egy pofont (3 év alatt az elsőt és remélem az utolsót) meg elmagyaráztam neki, hogy miért nem szabad. Azóta mindig fogja a kezem, ha megyünk át az úton és mondja, hogy vigyázz anya, jön a kocsi.
pamacs

Sziasztok!
Rég írtam, mert a fiamnak vizsgaidőszaka van, és az ő szobájában van a gép, nem akartam zavarni! De éppen most vizsgázik analízisből! Ez nagyon nehéz, én ha néha-néha belepillantottam, a lapjaiba, csak annak tudtam örülni, hogy nekem ilyet nem kell tanulnom!
Én amúgy jól vagyok,ma lépek a 36. hétbe! Már járnom kell NSTre, eddig jók az eredmények! Nem voltam 4Ds ultrahangon, de arra gondoltam, hogy a karácsonyra kapott pénzemen benevezek egyre! Nem egészségügyi okokból, hanem az élvezkedés miatt!! Hátha később megbánom, hogy nincsenek ilyen felvételeim ebből az időszakból, pedig lehettek volna! Ám.... a húgom kislányának nyelvizsgáznia kellene, és az ára elég húzós, 23-25E,amit mé e hónapban be kell fizetni, és most nincs ennyi pénze, így úgy döntöttem, hogy a 4D ára jobb helyen lesz ott!!! Amúgyis a keresztlányom, és nagyon bírom a csajszit!! Én készítem fel a nyelvvizsgára,így gyakran le látogat hozzám, de alig várom már hogy jöjjön! Olyan jó nézni ezeket a tini lányokat(az idén lesz 16), olyan szépek, jó hallgatni az iskolai és egyéb történeteket, no meg az ékszereit, kiegészítőit végigcsodálni, az se semmi!!! Kép))

Panka!
Nagyon aranyos a kisfiad, és a pocakod tényleg nagy! A másodiknál álltalában nagyobb szokott lenni, mint az elsőnél-azt mondják-. Az enyém is nagyobb szerintem, mint egykoron. Bár nem tudom pontosan, mert akkor nem készültek rólam fotók! Nem is tudom, hogy történhetett ez így!!! Valahogy a mi családunkban a fotózás nem volt olyan hangsúlyozott!! Én már sokkal több fotót csináltam a fiamról, mint anyuék annak idején rólunk. A mostani párom, leendő gyermekem apja pedig már most annyi fényképet készített a hasam növekedéséről, hogy akát illusztrált, kismamáknak szóló könyvet is írhatnékKép)))

Betti!
Gyógyulást!!!!!

Zsuzsa!
Láttam a táblázatban, hogy Ónodinál szültél, én is nála fogok! Neked mik a tapasztalataid vele kapcsolatban?

Ági!
Ne legyen lelkiismeretfurdalásod a szopi miatt! Te mindent megpróbáltál, megtettél, mégsem sikerült úgy, ahogy szeretted volna! Van ilyen!! Ne gyötörd magad!Nekem nagyon sok olyan ismerősöm van, akik nem szoptatnak, vagy szoptattak, és szerintem túl könnyen mondtak le róla, nem csináltak belőle problémát, mégis minden OK a gyerekeikkel!! Az ember egy csomószor áll olyan probléma előtt, amit nem tudott úgy megoldani, ahogy szerette volna. Aztán később meg kiderülhet, hogy pont az volt a jobbik megoldás, amit anno a rosszabbnak hitt az ember!

Sylke!
Gratulálok a fiúhoz!! Jó lesz az, hidd el!! Kép)))

Kriszta!
A Petneházy ovira nem gondoltatok még? Nekünk az összes gyerek a családban ide járt, sőt még mi is! Mások is csak dicsérik, akikkel eddig beszéltem! Előnyei: kicsi ovi, nincs csak 3 vagy 4 csoport, az is kis létszámmal. Az óvónénik és a dadusok nagyon kedvesek, türelmesek, az egész olyan családias! A kert nagy, nem az autóút mellett van közvetlenül, de az ovi könnyen elérhető, ha a városba jön az ember! Ami még esetleg előnye, bár ez majd későbbi probléma, hogy a Szilágyi suli a közelében van, amit szintén csak ajánlani tudnék mindenkinek! Így nagy az esély arra, hogy az ovis barátai közül majd sokan mennek oda, így nem lesz egyedül az iskolában! Amúgy szerintem ia a legjobb megoldás a legközelebbi ovi és suli, hacsak nem nagyon gázosak valmi miatt! Gondolj bele! Ha a "világ másik végébe" hordod, az nem csak sok idő, hanem a barátait sem ismered, és ő is nehezen tud majd velük barátkozni az ovin, sulin kívül! Pedig ez szerintem fontos!

Sziasztok! Mindenkinek sok jó dolgot kívánok ebben a boldog új évbenKép)))
Andrea

Szobatisztaság:
Szerintem sem kell erőltetni!! Ki látott már olyan normális embert, aki ne lenne szobatiszta!!!Kép))) Különben ehhez is kell testi fejlettség is, nem csak szellemi érettség. Lehet, hogy egy baba azért nem képes még benttartania a cuccokat(pisi, kaki), mert még nem elég fejlett hozzá a kellő szerve! Ez is mindenkinél más és más! De gondolom nem mondtam ezzel sok újat!!!Kép))
ania62

Sziasztok!

Bili:nem erőltetjük,azt ami magától nem megy!Kép
Néha Matyi szokta elővenni,akkor engedem hogy ráüljön,kipróbálja,de amint leveszem a pelusát,már nem is érdekli a dolog.Szóval,még nem érett rá!

Emese!
Megpróbálok kérni egy másik videót akkor,és úgy átírom nektek is,de csak azt tudom ami nekünk megvan kazin 1 rész,mert a többi dvd.De Panka mondta,hogy nekik is lesz egy kazi,amit kölcsön kérünk másolásra,az angol nyelvű.Tehát szó mi szó,ha itt lesznek a kazik,kérek videót a sógornőmtől,aki fölöttünk lakik,és meglesz!Jó körülményes voltam igaz?Kép

Panka!
Persze,hogy átírom,mikorra?

Kriszta!
A Scoobee nálunk is menő,Máté is kéri,hogy Kululu!!!Kép

Anita
kacajka

Kacajka!
Előre is nagyon köszönjük a másolást!

Emese

mse173

Sziasztok!

Panka, Melinda!
Emil ment!!!

Lányok!
Hátha hamarabb olvassa itt valaki.
Melyik az Irisz hobbybolt. Ami a napsugárral szemben van?

És még egy kérdés: van valakinek digitális kamerája? Vettünk egyet a múlt héten és lenne 1-2 kérdésem azzal kapcsolatban.

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!

PankaKép
Mondták már, hogy milyen nagy a pocid??KépKép Mi lesz még májusig!

Szobatisztaság: Veronika 2,5 évesen egyik napról a másikra bilibe pisilt, viszont a nagydologgal több gondunk volt! Hónapokig csak a pelusba akart! De 3éves korára teljesen szobatiszta lett, éjszakára is. Mi sem erőltettünk semmit.

KrisztaKép
Homeos tanácsokat köszönöm! Igyekszem betartani!

MagdiKép
Örülök, hogy javul a baba, Velencéhez jó utat! Én nyáron jártam ott, igaz jó régen, kb. 10 éve! De azért nagyon tetszett!

KodaKép
Ilyen házikó Veronikának is volt, de mivel ő az udvaron játszott benne, gyakran esett a szél áldozatául! És nyáron meg lehetett gyulladni benne!

Most a csajszi sem jár oviba, úgyhogy mostmár 3-an taknyolunk a családban!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Helló!
Most jövünk az orvostól Kép Olivérnek magas láza van Kép Homeopátia Kép Egy rakás antibiotikum KépMit írjak még ??Kössz, jól vagyok Kép Kép
Ja, Tamara is beteg Kép

Melinda
adnilem

Melinda!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Küldtem egy angyalkát sok-sok gyógypuszival!

Ditta!
Nagyon szívesen!
kriszta13

Kata!

Az Írisz a régi Napsugár cukival szemben van egy kapualjban.

MAgdi
lilien_csenge

Kép

Hú,ma olyan finom kenyeret sütöttem kézzel dagasztva,hogy az csuda,elfogyott ma egy kb.75dkg-os belőle!KépÁdi imádta a ropogós végét.Ez csak sima fehér kenyér,de szuper!Ha valakinek kell a recipe,bemásolom.

Melinda!
Gyógyuljatok meg gyorsan!Pont ma gondoltam rátok!
Tudom milyen ez a tanácstalanság,és hogy nem tudsz segíteni,pedig a lelked is kitennéd.
Itt vannak a gyógyfejecskék!
Kép

Anita
kacajka

sziasztok!
Itt vagyok!
alszik a család, nyugi van és 6 ft / perc írok! Na jó ettől többet is értek!

Egyre biztosabb, hogy már nem létezik a Semm. kórházzal szemben a magán ovi. Egyik számuk sem él már!

Kacajka!
Voltál már a nagyon drága játékboltban a szinva parkban? 6000ft egy Scooby plüss. Durva drága. Egyy Clifford kutya is ennyi! A könyv amit reklámoznak 1000 ft és persze nem egy szótár vastagságú!
A tesóm műtétjének köszönhetően anyukám talált Debrerceben egy Scooby figuárt 1500ft-rt! még jó, hogy kapni lehet!Kép

A recept érdekel ha nem kell lyukasra dagasztani! Nekem is a kézi recepttel indult a kenyér mizériám! Csak sajna sem időm, sem tehetségem nem volt a helyes dagasztási technika elsajátítására! Így az anyukám inkább beruházott egy gépre!

Ja! Aki géet akar venni, csúnya a dolog, de érdemes apróhirdetéseket megnézni! Sokan döntenek úgy, hogy nem használják mert sokadik kisérletre sem sikerül a kenyér!
Kép

Jó éjt!
k
kriszta13

Sziasztok!

Úgy néz ki, hogy van netünk!!! Mióta hazajöttünk a kórházból mindig rossz volt. Most csak nagyon gyorsan és a lényeget!Kép

Mindenkinek köszönjük szépen a drukkot, szorítást, gratulákat és érdeklődést! Hamarosan meghálálom pár fotóval. Mi mindannyian jól vagyunk, Lóránt már szépen gyarapszik és egyre értelmesebb.
Lassan belerázódunk a mindennapokba, a tejcsi is elég már, hála Krisztának!!!Kép Delice, ne add fel, vegyél kecskerutafű teát és igyad! Meglátod segít! Én is azt iszom, csalánnal, köménnyel és ánizzsal.

Bocs, hogy most csak ennyi, de nagyon be kell osztani az alvásidőt. Gondolom ezt itt senkinek sem kell részletezni.Kép

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Dodus!

Hiányoztál Kép
Örülök, hogy minden rendben. Kíváncsian várjuk a képeket!

puszi
Éva
neva

Sziasztok!

Dodus!
Jó, hogy újra itt. Képeket várjukKép

Ditta!
Veronikának:
Kép
Megvolt a nagy buli?

Lányok még kellene egy kis drukk 2 vizsgára. Már alig várom, hogy túl legyek mindenen. Pár napja olyan negatív gondolataim vannakKép És még az is megjött, olyan görcsökkel, mint még soha, sőt hányingerrel, szédüléssel spékelve. Éjszaka majdnem összeestem, még jó, hogy közel volt az ágy. Reggeltől még járni sem bírok. A lányom meg erre az időre jó nyűgösKép

Pá, Marika

marika

Sziasztok!
Már csak 5-6 hetem van hátra. Annyira hihetetlen. Már mindennel készen állunk, ezért sem bánnám, ha már egy hónappal öregebb lennék. De mindennek eljön a maga ideje. http://babanet.hu/album/main.php?album=3248
Végre feltettem az ultrahangos képeket is. Van közte 2 és 3D s is, 13 18 29 és 33 hetesen.
http://babanet.hu/album/main.php?album=3929
Itt meg róal vannak képek pocakosan. Nem túl nagy a hasam, szerintem Panka már most leelőzött pedig mi már a 35. hétben vagyunk.

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Andi!

Küld már el az e-mail címed, mert nem tudok Neked a kérdésedre válaszolni.

Panka
Én is azt szeretném mondani, milyen nagy pocid van? nagyon szép a konyhátok és Beni is milyen nagyot nőtt mióta nem láttuk! UH-k után beszámolót kérünk!

Dodus
De jó, hogy jelentkeztél! Minden jót kívánunk, Neked és az egész családodnak és örülünk, hogy jól vagytok.

Kacajka
Dobd már fel azt a fincsi kenyér receptet. Gépben sütötted? Gázsütőbe lehet kenyeret sütni?

Még jövök

Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a biztatást, és valóban igaz, hogy mindegy, hogy mi lesz csak egészséges legyen. Bár, mostmár lassan hozzászokom a gondolathoz, hogy egy édes, rosszcsont fiam leszKép)Lehet, hogy azért voltam "lányos" beállítottságú mert az egész családban, eddig csak lányok születtek, így én töröm meg a hagyományt, és az egész családom nagyon nagy lázban ég, hogy végre egy fiú!Kép
Panka: én itt voltam 4D-n, Miskolcon, bent a Semm. kórházban. Nagyon rendesek voltak, korrektek, és folyamatosan beszéltek, mutattak mindent. A dvd felvétel pedig maga a csoda! Most olvastam a táblázatot, amit felraktál, és észrevettem, hogy egy nap különbséggel vagyunk kiírva szülniKép Akkor neked is további kellemes 16 hetet kívánok.
Hogy állsz az alvással? Nekem elég nehéz már pedig nem lettem több eddig bő négy kilónál, de a pocim miatt már nehéz és állandóan forgolódom.
Mindenkinek kellemes és szép napot kívánok! Puszi, Sylke
sylke

Sziasztok!

Zsuzsa!
Igen gáz sütőben is lehet!Kép

Fehér kenyér:
1 kg liszt átszitálva
2 dkg élesztő
3 kiskanál só
2 kiskanál cukor
0,5 dl olaj
7 dl víz langyos víz

Egy tálba beletesszük a lisztet ,közepébe mélyedést csinálunk.
Belemorzsoljuk az élesztőt,hozzáadjuk a cukrot,a sót rászórjuk
a lisztre.Kevés vízet öntünk az élesztőre,és eldolgozzuk egy kevés liszttel.
Kelni hagyjuk a kovászt.
Ha megkelt,hozzáöntjük a vizet,és jól kidagasztjuk.Utána hozzáadjuk az olajat,
és jól beledagasztjuk,amíg elválik az edény falától.
Kelesztjük,ha jól megkelt,deszkára borítjuk,kíméletlenül átgyúrjuk!Érezni fogod,hogy a hólyagok durrannak a kezed alatt.
formára igazítjuk,tepsibe rakjuk,ismét kelesztjük.A tetejét megkenjük vizzel.
4-5 fokozaton előmelegített sütőben 50 percet sütjük.
Ebből az adagból 2 db kb. 70-75 dkg-os kenyér lesz.

Kriszta!
Hólyagosra kell dagasztani,de hamar megvan!,mert nagyon könnyű a tészta.
Ma vettem egy csomó féle magvat,és holnap olyat sütök.

Dodus!
Jó hallani felőletek!KépÉdes lehet a babóca,kíváncsian várom a fotókat!

Búzaszem!
Nagyon jók a képek!

Marika!
Te szegény!Drukkolok,sőt holnap viszek még egy zsáknyi szerencsét!Ne legyenek negatív gondolataid!Ügyes vagy nagyon!Bizti csak a mensi miatt vagy rossz passzban.Tegnap is biztos front volt,mert Máté is állandóan nyafogott.
Kép

Anita
kacajka

Sziasztok!

Azt hiszem most már teljes valómban itt vagyok, nem csak olvasgatok. Még én is meglepődtem, hogy regisztráltan dec. 30-án jártam itt utóljára. Azóta mindig csak benéztem.

Dodus!
Jó újra látni Téded!Kép
Hiányoztál...Kép
Örülök, hogy minden rendben van és a képeket már alig várom.Kép

Panka!
Csatlakozom Krisztához. Én is csak elsiklottam a képen, amin látszik már a pocid is. Tényleg szép kis pocakod van.Kép
Emilt köszi. A többi képre nemtom kíváncsi vagyok-e mert először megvárom Kriszta mit válaszol "költői kérdésemre"Kép.

Kriszta!
Költöi kérdés tennék fel neked.Kép
Nincs katalógus az Irisz-ben. Kb. két hét múlva várják. Anita volt ma bent, de csak valamilyen másikfajta katalógus volt négyszáz valamennyiért. Ugye nekünk a REMOHOBBY katalógust kell megszerezni?
Mikor rendelsz tőlük megint? Csak azért kérdem, hogy esetleg elmenjek valakihez átnyálazni a katalógust, vagy addig úgysem rendelsz még?

Marika!
Szorítok nagyon..., nagyon..., nagyon..., nagyon..., nagyon..., nagyon...,nagyon..., nagyon..., nagyon..., nagyon..., nagyon...,nagyon..., nagyon..., nagyon..., nagyon..., nagyon...

K.

KépKép

KépKép
kata007

Sziasztok!
Szült valaki a Diósgyőriben? Mi a tapasztalat?
Én Meskót választottam,de nem hallottam róla semmit.
Az infokat előre is köszi.
ebba

Sziasztok!

Kata!
Nem kell sietni! Jobb ha több rendelés összejön, mert akkor többfelé szét tudjuk osztani a postaktget!

Posta ktg.: nem találom a postai elimervényt,de törékenyként 1300 ft körül volt a díj!

Kacajka!
Nekem nem ment! Hiába próbáltam nem sikerült a hólyag!
A magvas kenyereket nem bírják itt! Szóval marad a mezei fehér!

Marika!
NAGY DRUKK!

BEtti!
Meggyógyultatok?

Csajszik!
Tudtok egy olyna ovit amit esetleg kiadnak egy hétvégi napra??
Fabula: nem. az a játszóház már nem létezik!

Magdi!
Mennyibe kerül egy számlanyitás? Van min. amit el kell helyezni? Kártyahasználat? Számlavezetési díj?

Szép jó estét!
k
kriszta13

Kriszta!
Ok, akkor belefér a két hét.
Azért van most valaki aki rendelne??? Végülis ez a postaköltség nem olyan sok, de több ember kellene tényleg, hogy jól járjunk.

Panka!
Akkor nem kell fotózni. Ráér amíg jön katalógus az Íriszbe.

Lányok!
Délután elfelejtettem egy kérdést.
Aki szereti a párolt zöldséget, attól kérnék pár tippet. Mi mellé csináljátok? Dóri állandóan azt enne. Tudom egészséges, de már nincs ötletem, hogy mivel variáljam, hogy változatosabb legyen. Eddig csak én ettem a családban, és magamnak ritkán csináltam, de most, hogy Dóri így rákapott szívesen csinálnám.
Szóval ha van valami egyszerű (két embernek is megéri vele a munka) receptetek, akkor örömmel várom.Kép

K.

KépKép

KépKép
kata007

Kriszta!

Minimum szla nyitási ktsg nincs. A számla vezetési díj : 190.- /hó. Havi 2 db kártya használat - kp felvétel bármely ATM-ről - teljesen díjmentes. A pénzed ami rajta van sávosan kamatozik is.

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Kacajka
A kis kanálon mokkás vagy teás kanalat értesz?
Ebből a tésztából lehet kiflit és zsemlét is csinálni?
Köszönöm a receptet.

Ditta
Veronikának nagyon Boldog Névanpot kívánunk! Most én egy édes kis cicát küldök Neki, így neten keresztül.

Kata
Én is mindenfajta hús mellé eszem a párolt zöldégeket. Nem tudom szoktad-e venni az Iglo termékeit, nem túl olcsó, de nagyon változatos és nagyon finom. Én még húst is csinálok úgy, hogy lisztbe mártva megsütöm a két oldalát, kiolajozott tepsibe teszem, a tetejére zölséget halmozok és ráteszek egy szelet sajtot. Isteni!

Jó éjszakát mindenkinek!

Zsuzsa
nzsuzsa

Ditta
A kiscica most jön:
Kép
nzsuzsa

Ditta!
Veronikának utólag is nagyon boldog névnapot kívánok!
Kép

Kata!
Én rántottába szoktam rakni a párolt zöldséget (mikor a zöldség már kész, csak ráütöm a tojásokat).

mse173

Sziasztok!

Zsuzsa!
Teás kanál!

Kata!
Én szeretem a párolt zöldséget szaftosabb dolgokhoz is,pl tejfölös dolgokkal is fincsi.

Ditta!
Mi is Boldog névnapot kívánunk Veronikának!
Kép

Anita
kacajka

Sziasztok!

Dodus!
Üdv újra a fedélzeten! Nagyon várjuk a képeket és egy kis beszámolót is!! Kép Bár biztos nagyon kevés az időd! Kitartást, egészséget, tejcsit!!!

Búzaszem!
De ügyes vagy, hogy már mindennel elkészültél! Nekem már csak 3-4 hét van hátra, de még sehogyan sem állunk! Most a hétvégén kapjuk meg a kisányat meg a pelenkázót, de a helye még nincs kialakítva! A ruhácskák megvannak, de még nincsenek kimosva, és néhány apróság is hiányzik még! Majd a jövő héten beturbósítunk!! A képek nagyon jók!!!

Marika!
Szorítok érted!!!!!!!!!

Kata!
Én különbözően fűszerezett joghurtokkal is le szoktam önteni a zöldséget! De nálunk nagy kedvenc a tésztasaláta, ami olyasmi, mint a francia saláta, csak tészta is van benne! Az alapja persze párolt zöldség. Ilyenkor télen kiteszek egy nagyobb adagot az erkélyre egy nagy tálban, és arra járunk rá. Napról napra finomabb, mert egyre jobban összeérik! Ha marad addig, a 4-5 napos lenne a legjobb, de azt már kiöntöm, mert nem merem megetetni a fiúkkal, mégiscsak tészta!!!

Melinda!
Gyógyulást Nektek! Tanultam valamikor, hogy a kicsik immun-globulin szintje kb. 6 éves korukra éri el a felnőttekét, ezért olyan gyakran náthásak, fáj a torkuk, köhögnek stb. Ez persze egyéneknél még különböző mértékű is lehet! Tehát "gyárilag" van belénk kódolva a kiskori betegség! Kitartás!!! Az iskolások tényleg nem annyiszor betegek már, mint a kicsik!

Zsuzsa!
Küldöm a címem!Köszi!

Sziasztok:
Andrea
ania62

Sziasztok!

Köszönjük a köszöntéseket, buli majd szombaton lesz, amikor a nagyiék, és hugaim is jönnek!

DodusKép
Végre adtál magatokról életjelet! Akkor jöhetnek a fotók!

MarikaKép
Te szegény!! Majd csak túlleszel azon a két vizsgán! Mikorra kell a szorítás? Negatív gondolatok!!Kép Lehet, hogy a mensi teszi, állítólag a hormonok! Én könnyen elbőgöm magam olyankor, mint pl. ma is! (holnapra várom!)
Apropó, nyűgösség! Attila is mostanában többször felsír éjjel is, és a délutáni alváskor is minimum 1x vissza kell altatnom! Nem tudom mi ez, hisz már olyan jól aludt!

KataKép
Párolt zöldségek nagyon menők nálunk is, mi köretként fogyasztjuk legtöbbször. Csak Veronika kiválogatja a borsót, a répát stb., alig marad valami benne.

Jó éjt mindenkinek!
Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Ma voltam a potyauh-on. Babucival minden ok, haskörfogata, combcsontja ugyanakkora, mint Beninek volt, csak a feje kisebb (amit nem is bánokKép), így a súlybecslésnél is kisebbnek számolta a gép, mint anno Benit. Már 677g. És megmutatta, hogy mi van a lábai közöttKép, úgy néz ki, hogy lány lesz, itt ti is megnézhetitek.Kép Igaz a minőség nem a legjobb, mert fotóról fotóztam.
Bilizés: teljesen egyetértek az előttem szólókkal. Nálunk is volt egy kis harc főleg anyukámmal, aki már 1 éves kora körül biliztette volna Benit. Nehezen értette meg, hogy én nem akarom. Addig amíg nem tud szólni, hogy kell neki, nem érzi az ingert teljesen fölösleges. Nálunk ki volt rakva már egy ideje a bili a fürdőben, néha mondtuk Beninek, hogy majd abba kell kakálni, ha akart játszhatott vele, de ennyi. És lám egyik napról a másikra jött szólni, hogy ő oda akar kakilni. Azóta már egyre többször a pisinél is szól.Kép

DittaKép
Veronikának nagyon sok boldog névnapot kívánunk!
Kép

MseKép
Nekem van jó vízvezeték szerelőm, csak rá sajna nagyon sokat kell várni.

KrisztaKép
Persze, megállhatsz Laci előtt.Kép Én a fa képkereteket nézegettem, azok is nagyon jó árban vannak.
Támogatásnak próbálok majd utánanézni, nem emlékszel rá, hogy hol hallottad?
Ovi: talán a Belvárosit ki lehet bérelni, Anita lehet, hogy tudja.

EbbaKép
Diósgyőri kórházzal kapcsolatban sajna nem tudok segíteni, de van nekünk egy táblázatunk (mindjárt dobok egyet erre az oldalra is), abban meg tudod nézni, hogy ki szült ott. Ha jól emlékszem Meskó dr-nál még nem szült senki.

PamacsKép
Látom bilizésnél nálatok is volt egy kis családi "harc"Kép

AndiKép
Akkor remélem a párod majd eláraszt minket sok-sok fotóval a csemetéről.Kép
Nyugodj meg, mire kell biztos, hogy kész lesztek mindennel.Kép

AnitaKép
Láttam ma a Corában 3 féle Teletabi videókazettát, 1990.-ért.
Átírás ráér, amikor időd engedi.Kép

MelindaKép
Gyors gyógyulást kívánok.Kép

DodusKép
De jó, hogy újra itt vagy.Kép Én is nagyon várom a fotókat és egy kis beszámolót is írhatnál. Ugye nem vagyok telhetetlen?Kép

MarikaKép
Sok-sok-sok drukk megy.Kép Kitartás. Jól összejött most neked, nem irigyellek.

BúzaszemKép
Azért a te pocid sem olyan kicsi.Kép

SylkeKép
Benit én is nagyon lánynak éreztem, kicsit csalódott is voltam, mikor mondták, hogy fiú. De már most nem adnám 100 lányért sem.Kép Annyi szeretetet kapok tőle és rengeteg puszit, olyan kis bújós.
Nevetek van már?
Úgy látom, hogy a súlytöbblettel is egyformán állunk.Kép
Alvás: ha már sikerült elaludni akkor egész jól megy. Csak hajnalban, ha Beni átjön hozzánk utána sokszor nehezen alszom vissza.

KataKép
Ok, akkor nem küldöm a képeket. Én is szeretnék majd rendelni.
Nekem a párolt zöldség mellé muszáj mindig valami sülthusit csinálni.Kép

BettiKép
Hogy vagy?
Képzeld, lehet, hogy lesz febr-tól babaúszás. Holnap akarom majd felhívni Zsuzsát.
Kriszta, esetleg te nem hallottál róla valamit?

GyöngyöskeKép
Régen írtál, jól vagytok? Vagy már jársz dolgozni?

LányokKép
Akarok rendekni a Kushies-tól pár dolgot, esetleg valaki mást nem érdekel valami tőlük? Itt a honlapjuk.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?