Gemini
Persze hogy megnéztem!
Nagyon édes a babód!!!
Most nagyon butát kérdezek, - milyen nyelven mutatod még be a képeidet? Apuka?
Herpesz a szemen... na igen. Még jó, hogy ki lesz kezelve! A párom jár mindig szerencsétlenül a szemével, előbb az egyik, most a másik szemén is jégárpa van (belső árpa). Tudja, hogy ki kell metszeni, ezért aztán húzza-halogatja
.
A dokim szerencsére nem az a paráztatós típus. Megnézte az újabb labort, s kedvesen közölte, hogy nna akkor nem a labor szúrta el, tényleg sok itt baci és felírt egy antibiotikumot (Pyassan). Életemben nem hallottam még, s lórugás adagban kell beszedem (napi 4*2 kapszula), de én már azt várom, hogy meggyógyuljak-meggyógyuljunk.
Most már szednem kell Maltofert-Fol-t is, (bár ezt ezelőtt is szedtem, mert alacsonyka a vasam), plussz Elevit, bromo,... épp mondtam h kész gyógyszertárat nyithatok.
Most már nagyon vigyázok, nehogy felfázzak majd megint, mondta a dokim hogy elég hozzá három lépés mezítláb a hideg kövön
.
Buszozás
Nálam is elkerülhetetlen
Ha tehetem leülök, de ha állok sem zavar. Még pici a teher, s a kabát úgyis takarja a lényeget. Nem várom, hogy átadják a helyet, gyakorlatilag 25 éve buszozom naponta többször is, s megszoktam már, hogy a nyugdíjas mamák, akik egyébként alig bírnak lépni, az üres helyért felszállás közben szinte maratonit futnak és közben persze "törtetnek", azaz nem számít van-e akadály (=ember) az útjában
. Itthon a Cora-járat a csúcs
, Egyszer volt részem belőle, nnna ott aztán ember nem marad talpán
.
Vikó
Aranyos lehetett az "édeshármas"
.
Splendida
Miből írod a doktoridat?
Nekem fősuli és egyetem után már nem volt lelkierőm phd-zni; most mégis jött egy ihlet, s egy újabb főiskola hallgatója vagyok, csak épp halasztással indulok. Nem tudom a baba mellett hogy lesz időm és energiám tanulni, ráadásul itt be kell járni majd az órákra, különben totál 'sötét' maradok.
Katica
Gratulálok a kislányhoz!!
Ennyit a kínai naptárról, ugye
?
Pipocska
Egyszerűen át fogok nézni rajta, ezt már elhatároztam. Kötekedni nem szeretnék, mert még jópárszor muszáj leszek vele találkozni, s azért azt szeretném, hogy emberi maradjon a viszony.
Betsy
Merre laksz, hogy 7-8 órát kellene utaznod fel Bpestre?
Vanda