Új privát üzeneted érkezett!

Bogi!

Még valami. Nem kaptam fruktózt a Tescóban.Kép

Kép
Kép
pipocska

Hóvirág!

Lehet, hogy nem h-bcg, hanem b-hcg.Kép

Kép
Kép
pipocska

Kedves kis Katica!

Receptek még mindíg nuku!??Kép

Kép
Kép
pipocska

sziasztok és jó reggelt mindnekinek,

örömmel látom, hogy vannak ujabb kismamák az ő kedvükért felrakom megint a táblázatot hogy tudjátok milyen infók kellenek.<!--attachment: kismam_k_01_11-145938.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*62.5**kismam%e1k+01%2e11%2exls --><center><pre>
Kép
kismamák 01.11.xls (62.5 k)</pre></center><!--/attachment-->
beus79

Fogalmam sincs,hogy elment-e az elöbb az üzenetem, igy elküldöm mégegyszer, bocs, ha mégis duplázok....

Sziasztok!

Üdv az új kismamáknak,nem semmi mennyien vagyunk már!!!KépKép

BKriszta, köszi a dicséretet, annak ellenére jól esett,hogy szerintem még csak egy kis UFO-hoz hasonlit ez a babaKép De a videón annyira aranyosan integet a kezeivel, még a szüleim is elolvadtak töleKép

Vanda,lehet idétlen a kérdés,de miért viszed a pisit, miért nem ott "készited" el az adagot???Igy ki lehetne zárni egy tényezöt, ami hibát mutat,hm?
Nálunk autómatikusan adják a labornál a kis üveget, vannak mosdók,ahol direkt beépitett kis szekrényke van a falban,ahonnan a másik oldalról meg kiveszik a mintát. Igy frissiben vizsgálhatják is.

Beus, a táblázatban hozzám beirhatod a kisfiút!KépKösziKép

Most megyek, mert bár nálatok reggel van, nálunk már késö esteKép
Sziasztok
Barbi
18+6

Kép
Kép
barbi

Szia Pipocska!

Gratulálok a kis sráchoz Kép Kép Kép
Én tegnap voltam a dokinál, de sajnos sajnos Pocok szégyenlős volt, és nem mutatta meg, hogy mi van a lába között. Hasalt a szentem, így jobbára csak a hátát tudtuk nézegetni. De így is nagyon jó érzés volt, hogy láthattuk Kép
Bár a doki azt mondta, 60% hogy lány. Hát éppen csak elkötelezte magát ebbe az irányba Kép végül is 50-et nem mondhatot, hisz az az első perctől úgy van Kép
Remélem a Praxisban kiderül végre Kép

Te mikor mész dokihoz? Mikor ott voltam, épp egy Andrea jelentkezett be telefonon jövő hétre. Nem te voltál?

A Péterfyben ki vizsgált meg a genetikain?

Akiren
(21+0)
akiren

Sziasztok,

tegnap nosztalgiáztunk egy picit. Párom megtalálta azt a videokazettát, melyen a szülés előtt két nappal vagyok filmezve, majd Bence szülés után félnappal a csecsemősnővérrel (este császárral született, így csak másnap reggel láthattam), majd velem, pár hetesen otthon fürösztés közben, stb...

Ezeket még Bence sem látta, így nagyon fura volt, hogy az én "nagy" fiam az ölemben ülve nézi magát 1 napos korában... Kép
Nagyon tetszett Neki, és elmagyaráztuk, hogy Zsebi is ilyen pici lesz, így fog sírni, stb...
Annyira vágytam rá (most először igazán), hogy végre a kezembe foghassam Zsebit, hogy magam is meglepődtem!
Mindenkinek ezt az érzést kívánom!!!! Kép Kép Kép
(másod, harmad babás Anyukák előnyben....)

Mircimama (20!!!)
Holnap már a 6. hónapban leszek???
mircimama

Sziasztok!

Jóreggelt! Kép

Az adataim:
Szülés várható ideje: 2005.05.31
Azonosító: Oxigen
Név: Oxigen
Életkor (év): 28
terh. hét: 19
terh. nap: 5

KépKép
oxigen
Györköny

Sziasztok,
Köszi mindenkinek a drukkokat. A második vizelet eredményem is pocsék Kép, délután megyek az orvosomhoz gyógyszert íratni. Csak tudnám, hogy honnan a csudából van húgyhólyaghurutom KépKép, lehet hogy a náthámmal szedtem fel a felfázást is KépKép.
Az eredmény mellett a leletet kiadó "hölgy kedvessége és optimizmusa" is meghatározza a mostani "jókedvemet". Kép Még egy ilyen tapintatlan nőt!? Kép Bocsi, csak panaszkodok most..

Barbi,
Azért vittem a pisit, mert egyrészt reggel után rövid időn belül nem tudok ismét pisilni, ráadásul elég ingerszegény az a környezet, ahol nekem vizeletet kellene leadni... Egyszóval a higiéniát hírből sem ismerik Kép.
Neked gratulálok az újabb kiscsávóhoz, erősődik az erősebbik nem aránya Kép. (Mi meg lányos család vagyunk, túlsúlyban vannak a csajok Kép Egyenlőre.)

Szép napot mindenkinek!

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Pipocs!
Köszi a gratulát, jól esett!

Hóvirág, Oxigén!
Isten hozott titeket! Illeszkedjetek, érezzétek jól magatokat közöttünk - nem lesz nehéz.Kép

A találkával kapcsolatosan a következőt agyaltam ki: legyen az egyik (második) taláka április 9., lévén, hogy a jelentkezők közül akkor "csak" Bkriszta és Pizzamama nem érnek rá.
Próbáltam egy olyan időpontot is keresni, ahol ők mindketten ott tudnának lenni, de ilyen sajnos nem létezik. Éppen ezért azt javasolnám (és itt magam ellen beszélek, mert én biztos nem tudok ottlenni rajta), hogy az eslő találka legyen március 5-én. Akkor Kriszta ott tud lenni. Április 9-én meg még mindig megbeszélhetünk egy haramadik találkát is, és azt úgy fogjuk tenni, hogy Pizzamama biztos ottlehessen rajta. MEGLÁTÁSOK?

Üdv
Gem 14+5

Ui.: Néha nem önt el titeket az az érzés, hogy mennyire szeretitek a babátokat? Én néha teljesen elvarázsolódom tőle!
<!--attachment: kismama_talalka-145963.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*20.0**kismama_talalka%2exls --><center><pre>
Kép
kismama_talalka.xls (20.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
gemini

Sziasztok!

Adri Kép
Én is már böven betöltöttem a 17. hetet, mikor AFP-n voltam. Amikor a növérke kitöltötte a papirt, megkérdezte, hanyadik hét, és ráirta, hogy 17. Azt hiszem, az AFP egy viszonyszám, ezért kérdezik meg a sulyodat és a betöltött hetek számát is, és ezalapján korrigálnak. Pont ezért megbizhatatlan.

Zsófi Kép
Az én fürjecském nem nagyon érdeklödik a babanet iránt, pedig már 2 és fél éve babanetezek. De teljesen megértem, mert engem meg nem érdekelnek az indexen azok a fórumok, amiket ö megnéz... Kép De azért mindig beszámolok ha történik valakivel valami. Kép Ja, még tavaly volt egy srác a "megint megjött"-ben, aki irogatott a barátnöje helyett (gondolom, csak az ö munkahelyén volt net)

Barbi Kép
Nem tudom, Vanda miért viszi a vizeletvizsgálatra a cuccost, de én spec azért vittem, mert a reggeli elsö vizelet kellett, és nekem pl reggel muszaj elmennem pisilni, nem birom ki, mig beérünk. Igy én is vinni szoktam. Kép

Pusz
Minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Jó reggelt! Kép

Mindenkinek köszi a választ az AFP-vel kapcsolatban!
Szerencsére nálunk minden nap van labor, ezért inkább szerdán megyek. Így talán elkerülöm a fölösleges idegeskedést, ha egy esetleges alacsony érték jönne ki még hétfőn.

A mézzel kapcsolatban...

Nekem Szabinál nagyon ajánlották, és elég rendesen ettem is. 3300g-mal született. Kép Pedig végig zabáltam a California Fittness-es vitaminokat is.
Akkor azt mondták, hogy szép lesz a bőre a méztől+ a sárgarépától (de azt azért mértékkel). Mit mondjak, gyönyörű a bőre. De, hogy ezért-e???
Nekem elég fehér, meg Apujának is. Viszont a családban vannak szép kreol bőrűek is. Szóval nem tudom. A lényeg, hogy nem lett óriás-bébi!

Mircimama!

Nagyon jó lehetett nosztalgiázni! Kép
Én sajnos még Szabi UH-felvételét is úgy eltűntettem... Kép
De este pont én is videóztam. Megmutattam barátnőmnek (mert annyira akarta látni, ők is igyekeznek mostanában Kép)a Pocaklakómat, ahogy a 12.héten a hátúszást gyakorolja, faltól-falig. Kép

Puszi:

Viki(15+3...talán Kép)
vikó

Vanda Kép
Fel a fejjel, biztos nem lesz semmi nagyobb gond! Gyorsan kikezelik a felfázásod, és lehet hogy ezzel együtt végre a náthád is meggyógyul, legalábbis remélem! A "kedves és optimista" nővel meg ne foglalkozz. Lehet hogy éppen ilyen bugyi volt rajta Kép!
Talán ma tudok mailt is írni, legalábbis igyekszem!

Barbi
Hát nekem sincs gusztusom a rendelőben leadni a mintát, inkább vinni szoktam. Biztos kórháza válogatja. Ahol szülni fogok, ott nyugodtan adnék mintát is, ott jók a higiénés körülmények.

Adri
adri77

Jó reggelt Mindenkinek!

Akiren!
Csúcs vagy, köszi! A babócátok nagy meglepetést akar szerezni nektekKép!

Üdv Oxigén és Hóvirág!
Érezzétek jól magatokat nálunk! Írjatok bátran!

Mzsófi!
Hogy vagy ma? Holnap uh.? Szorítunk nagyon!!!

Barbi!
Bocs, h. belekotyogok, nem engem kérdeztél!Kép Reggeli első vizeletet kérnek vizsgálatra, ezért a pisihordásKép. Vanda, javíts ki, ha rosszul tudom!

Kútvölgyis Mamák!
Találtam egy topickot, amelyik a Kútvölgyiről szól! Ismeritek?

Márti
csmarti

Minyu
Köszi az AFP-vel kapcsolatos választ, így már megnyugodtam, hogy nem lesz gond a 17. héttel.

Adri
adri77

Hova lett az irományom?????

Vanda,
beszólt a "hölgy"? Mivel tudott "jókedvre deríteni"?

Üdv, az Újaknak, csatlakozom Geminihez! Kép

Hóvirág,
mikorra vagy kiírva? én is 20 hetes vagyok és június 2. a várható időpont.

Viki,
azért is volt nagy szám ez a videózás, mert ezt a felvételt kb 2 éve mi sem láttuk, és egészen más érzés Zsebivel a pocakomban újranézni ezeket a képeket...
Mircimama
mircimama

A márc. 5. nekem is jónak tünik, az áprilisit majd meglátjuk, hogy hogyan birom.
Bár most nézem csak, hogy a listából kimaradtam. Mindegy, a lényeg, hogy nekem jó a márc.5. !

Pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Gemini!
Nekem teszik!Kép Mármint az ötleted. Már csak egy helyszín kellene! Hanee írta, h. keres helyet, de pár napja nem jelentkezett.

Vanda!
Én már túlvagyok a tenyésztésen is, hála Istennek negatív. Az antibigyó (Aktil duo 625 mg, napi 2x1) jót tett. Nem örültem neki, de a nőgyógyász is és a háziorvos is kötelezett rá, mert a vesemedence-gyulladás miatt fellépő láz nagyobb bajt okozhat. Én sem tudom, h. mitől volt ez a fertőzés!Kép

Márti
csmarti

Akit érdekel, tettem fel új képet kisfiamról a profilomba. Ez a 2. szülinapján készült novemberben.
Puszi
MJ-Móni
13+6
mj__móni

Adri Kép
Köszönöm, már kezdek csillapodni Kép. Én is remélem, hogy a gyógyszer talán végre "kiüríti" a náthámat is (a fülemre nagyon ráment, alig hallok vmit). Most próbálok sok folyadékot inni, ami kicsit furcsa nekem, mert egyébként is rengeteget iszok, + még annál is többet..
Nálunk itt az SZTK-ban vmi borzasztó az az egyetlen (!) WC a labornál, ahol le lehet adni a pisit. Se egy fogas a kabátnak,táskának, se kulcs az ajtón!, fogni mindent, guggolni, célozni Kép szóval inkább nem.
Várom a leveledet, remélem minden rendben van Veletek KépKép.

Csmarti Kép
Igen, reggeli első vizelet kell, középsugaras, alaps altesti tisztálkodás-mosakodás utáni.

Lányok, innen lehet ugrani, mert most csak kiírom magamból Mircimarcának, hogy mi is volt reggel..

Mircimarca Kép
Egyrészt csak egy leletet kellett volna kinyomtatnia, de kedvesen leültetett, hogy előbb fel kell vennie az összes mai körzetis kismamit (nálunk a tgondozó számítógépébe küldik le az összes laboreredményt). Mivel siettem dolgozni, mondam nem gond, visszajövök délután csak mondja meg mikor. A hölgy tudatta velem, hogy márpedig van 10 percem várni, üljek már le. Hm, jó, várok, két pulcsi, kabát, folyik a víz rólam, 10 perc csak kibirom. Nem 10 perc volt. Végre elkérte kegyesen a kiskönyvemet, nekilátott kikeresni az eredményemet, majd professzori kerek szemmel elkiáltotta magát, ez az eredmény egyszerűen borzalmas! Lábam megbicsaklott, nádszál vékony hangon megsúgtam neki, számítottam rá. Nézi tovább, azt mondja, ez ismételt eredmény?? Igen, az orvosom meg akarta ismételtetni. Innen fogva végig kötözködött, miért ismételtette meg, stb., és ez kezelés utáni, hát egyszerűen siralmas és vágta hozzá a pofákat KépKép. Még annyi lelkierőm volt, hogy megmondjam neki, ez kezelés előtti ismételt eredmény és megköszönném ha ideadná, mert sietek. Viszláttal porig alázva jöttem ki onnan, éreztem ahogy gyűlnek a könnyek a szememben.. Kép Röviden.
Tudom én is érzékeny vagyok mostanában, de nem hiszem, hogy egy leletet kiadó (talán eü-s végzettségű) illetőnek az eredményt minősítenie kellene, pláne nem ilyen hangnemben.
Ha egy terhes kismamival minden oké, akkor nagyon kedves a nő, kenyérre lehet kenni, mézesmázas, de ha van vmi bibi bármivel, akkor rögtön okoskodik és kötözködik. Nem tudom máshol is vannak-e ilyen emberek Kép...

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Csmárti!
Várom a topikot!
Gem
14+5
gemini

Vanda,
Nekem is volt valami gond a vizeletemmel, szerencsére a 3. eredmény már maga volt a tökély, ne keseredj el Kép Mivel ugye ilyenkor nem adhatnak bármit, kicsit nehézkesebb a gyógyulás... De valószínűleg, ha sikerül kikezelni, akkor már a náthával sem lesz gondod, nem fog oda-vissza járni.

Egyre jobban kezdek beletekeredni a hetek számlálásába Kép Ha jól számolom, nekem van most betöltött 19 hetem + a napok, de Mircimama írása alapján többnek kellene számolnom. Én mindig a betöltött heteket számolom, nem azt kell? Mondjuk az UH szerint, és a mensim alapján máshol tartok, nehogy egyszerű legyen az élet, de avval még megbirkóztam Kép

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Márti!

Hol van ez a babatorna? És mennyi idős kortól lehet menni? Épp nemrég beszéltük anyukámmal, hogy amint lehet kell majd vinni Petrát valami torna féleségre, mert az energiája kiapadhatatlan, nála nincs olyan, hogy megy vagy sétál, ő mindig rohan! Kép Úszni mi is jártunk fél éves korától, azt is szereti, csak most a hideg miatt hanyagoljuk. Játszóházban voltunk már mondókázós-éneklős foglalkozáson, de ott meg körbe kellett ülni, azt ő nem bírta. De ez nagyon jól hangzik, amit írtál.

Bogárka (16+5)

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Vanda!
Ez egy KRETÉN!
Sajnálom Kép
Gem
14+5
gemini

Mj-moni!
Édes a gézengúz!
Gem
gemini

Sziasztok,

Úgy látom a babák kora miatti sajátosság, hogy mindenki az AFP eredményekkel van elfoglalva.

Nos, amiket én hallottam erről, azokat megosztom veletek. Van tapasztalat, mert mint irtam, engem rendesen beparáztattak és igy több független orvosnál is jártam.

1. a levételnek legjobb, ha a 16-18 hét közé esik, fontos, hogy rajta legyen a terhességi idő, a súly a papíron, mert ebből számolgatnak. Tehát, 16. hét elött korai, de a 17+X az még tökéletes. Meg lehet nyugodni....

2. Ez egy elavult módszer, nagyon sokszor jön ki rossz eredmény, nem kell megijedni, akinek rossz, lehet ismételni és akinek végképp az mehet genetikára, ahol mindent szépen elmondanak, de tényleg. Ott aztán a leletek és egyéb alapján eldöntik, hogy milyen vizsgálatot javasolnak.
a) genetikai UH
b)mintavétel méhlepényből
c) mintavétel magzatvizből ez utóbbiak sem fájdalmasak, inkább lelkileg rosszak.

3. Az AFP akár jó akár rossz sajnos nem garantál semmit, attól még lehet beteg a gyerek és fordítva is. Ismerek ilyen és olyan esetetet is. SAJNOS és itt nem akarok senkit sem paráztatni.

Nyugi, mindenkinek egészséges a bébije a legrosszabb a stressz, úgyhogy ezt kérlek kerüljétek el..... Én két napig nagyon rosszul voltam és éreztem, hogy bébibnek sem tesz jót a para.

Johanna és Zsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,

Újra én....:-))

Pipocska: csak most láttam az üzenetedet.... Hát sok kitartást neked a genetikán. Az végképp nem egy felemelő hely, de biztos vagyok benne, hogy úgy elhajtanak mint a fene.... Majd mesélj.. De tuti nincsen semmi baj..

Oxigén, üdv nálunk...

Hóvirág: megértem, hogy a kórházadat le akarod cserélni. Nekem nagyon nem jött be. Pedig csak pár órát töltöttem ott...... Halottam, hogy az UH-ra több órát kell várni, hát ez nem egészen normális. Nem tudom, merre laksz, de én a kÚtvölgyit nagyon tudom ajánlani.

Gemini: ez jó, hogy a szülinapodra vagyok kiirva. Jól láttam, hogy Kútvölgyis vagy? Hogy tetszik a kórház? Voltál már valami foglalkozáson? terhes torna stb? Előadás? válaszottál már szülésznőt?

Vanda: hólyaghurutod, az sajnos a terhesség alatt teljesen normális. Nem tudom, hgoy olvastad-e a bába válaszol c. könyvet. Ő bába és alternativ gyógymódokkal kezel, amit én személy szerint mindig is előnyben részesítettem, de most aztán végképp. Szóval ott van néhány jó tanács. Utánanézek, hogy milyen gyógyteák és egyéb homeo bogyók jók neked... De sok gyógyszert ne adj magadnak és pocaklakódnak.

Kútvölgyisek: Láttam vagyunk egy páran. Ti kihez jártok? Mennyire vagytok elégedettek? Voltatok már előadáson? Kéne járni tornára? Ti mentek? Jó lenne ott is találkozni....

Most ennyi, mert megyek dolgozni

Mindenkinek szép napot

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Johanna
Köszi az infot az AFP-ről.

Vanda Kép
Velünk minden rendben, csak rengeteg munka van! Az ilyen hülye emberekkel nem szabad foglalkozni! Csak nyugi, esetleg máskor ha ilyet csinál kérdezd meg tőle, hogy milyen végzettsége van, hogy jobban ért a dolgokhoz, mint egy orvos. Talán akkor a helyén fogja kezelni saját magát. Bár az ilyennél ki tudja...

Adri
14+5
adri77

Begyorsult a levelezés!Kép

Vanda!
Nevess egy nagyot a néninKép! Frusztrált volt vmitől, és rajtad töltötte ki a haragját. Ismerjük az ilyen helyzeteket, sajnos!Kép

Gemini!
Babanet/Szülészetek, kórházak/Kútvölgyis anyukák beszámolója. Képzeld, szokott írni Rákóczi Ágnes szülésznő(?) is, és helyre teszi -nagyon kedvesen, de határozottan- a téves infókat, elképzeléseket stb.!

Bogárka!
www.tancesmozgas.fw.hu
Itt minden infó megtalálható. Helyszín: II. kerület, Moszkva tértől 49-es busszal a 3. megálló. Eszter a 2-3 évesek csoportjában van, havi díj:2800.-Ft
Nekükn tényleg nagyon megtetszett, tudom ajánlani!

Márti
csmarti

Johanna!
A Kútvölgyi mellett döntöttél? Én csak jókat tudok róla mondani. Eszter ott született 2002-ben, és maximálisan meg voltunk vele elégedve. A csecsemősök ugyan nem voltak mindig topon, de 4ágyas szobában voltunk, így mindent megbeszéltünk egymással. Életem legélvezetesebb kórházi tartózkodása volt. Jókat nevettünk magunkon és egymáson, szívesen gondolok rá vissza!Kép Gemini utána nézett a tornának, érdeklődj nála! Az előadásokat nagyon javaslom! Szülésznőkből kettőt ismerek, közülük választunk majd vkit.

Márti
csmarti

Köszi mindenkinek!!

Johanna,
nem olvastam, de tudom melyik az a könyv.
A gyógyteákat én is nézegetem.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!
Zsófi, mit sikerült összeszedned? Ráadásul mindezt otthon fekve?
Hogy viseled? Én egyre rosszabbul, főleg, amikor egyedül vagyok. (mint pl. most)
A férjem tényleg szuper jó fej és mindent megcsinál itthon, még egy teát sem főzhetek. Vezeti a háztartást, hozza -viszi a gyerkőcöt a bölcsibe, délután pedig játszik vele.Kép))Ja és nem utolsó sorban próbálja bennem tartani a lelket, de azt hiszem ez megy neki legkevésbé, és ez is az én hibám, mert ő tényleg mindent megpróbál.Olyan messze van még a hétfő...
Legközelebb már megpróbálok vmi jobb hangulatú hozzászólást kreálni, mert azt hiszem ez valójában nem is az igazi énem, még soha nem voltam ilyen mélyen...
Réka
Ui.:csak még egy kérdés:Eddig nem szóltunk a családunknak a picúrról, mert meg akartuk várni az első UH-t,, de most nem tudom mikor is kellene őket beavatni.Nem szeretem a sajnálkozó és szörnyülködő embereket és mindkettőnk anyukája hajlamos erre.Szerintetek mi lenne a legjobb?
gmr

Sziaszto lányok!

KÉRLEK TITEKET SEGITSETEK!!!!

Nagyon megvagyok ilyedve mert most számoltam utána,hogy hány hetes vagyok is valójában és a mostani számitásaim szerint most vagyok a 17.hétben. De elözöleg elszámolhattam valamit és eggyel többet számoltam és igy a 16. hét ELEJÉN vették le az AFP-t! Mit csináljak most? Hogy lehetek ilyen béna?!

Kérem valaszoljatok!! Nagyon félek!!!!
giggancs

<!--attachment: kismam_k_01_13-145994.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*69.6**kismam%e1k+01%2e13%2exls --><center><pre>
Kép
kismamák 01.13.xls (69.6 k)</pre></center><!--/attachment-->
szIA Oxigen felvettelek a táblázatba Kép
beus79

Zsófi!
Elfelejtettem írni, hogy jobbulást!

Réka
gmr

Sziasztok lányok!

KÉRLEK SEGITSETEK!!!!

Most számoltam utána hogy mennyi idös is vagyok és eddig egy héttel elszámoltam. Ami azt jelenti, hogy az AFP-t a 16.hét elején vetettem le! Mit csináljak szerintetek?
Hogy lehetek ilyen béna?

Segitsetek!!!!

Giggancs
giggancs

Szia Giggancs,

Ne parázz, az a legrosszabb... Nyugi, az AFP mint irtam a 16-18 hét között a legjobb. Ha rossz az érték, úgyis ismétlik. Elmondod, hogy szerinted még pici volt a bébi, és akkor átszámolják. Ha pedig nagyon nem jó, akkor tovább küldenek. Ennél rosszab nem történhet. Ne félj... Nem vagy béna, hiszen a 16 hét is nagoyn szuper az AFP levételéhez.

JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Látjátok?

Olyan idegbeteg lettem, hogy kétszer is leirtam a hülyeségemet.
Bocsi lányok,csak nagyon ideges vagyok!

Sziasztok mindenkinek Giggancs
giggancs

Szia Beus,

Beirsz nekem néhány adatot. A szülésemet kb. 2005. június 23 ra teszik. Most 17+5 napos vagyok. És nevek terén: Bori, Émi, Dorka, Marcell, Dani...

Köszi előre is
JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Szia Giggancs!
Johanna egy csomót írt már az AFP-ről, és én is csak ezt tudom megerősíteni. Így is lehet, hogy jó lesz az érték, de ha nem még mindig lesz idő újbb vérvételre! Szóval nyugi, nem dől össze a világ...
Fel a fejjel és pihizz sokatKép

Réka
gmr

Réka!
Fel a fejjel! Próbálj csak jó dolgokra gondolni! Nagyon klassz a férjed, h. ennyi mindent átvállal! Virtuális főhajtás nekiKép! És mindenkiének, akinek ilyen társa van!Kép Az enyém is ilyen.Kép
Szerintem mondjátok el a családban (magánvélemény!). Lehet, h. kapsz olyan segítséget, ami Apát mentesíti egy kicsit!?

Márti
csmarti

Johanna!

Mi is a Marcellra pályázunk, mert már bebizonyosodott, hogy fiú a kis drága.KépKép

Mit "műveltek veled az AFP miatt?

Kép
Kép
pipocska

Szia Giggancs!!!

Tényleg ne aggódj!!! Olyan óriási elszámolás nem történt, és mint azt többen is írták... hát nem ez a legmegbízhatóbb vizsgálat.
Szóval NYUGI!!!!! Kép

Vanda!

Te is csak Magatokkal törödj, a hülye banya LE VAN TOJVA! Kép Rengeteg az ilyen ember...

Réka!

Én várnék még a bejelentéssel. Mi is csak az első UH után szóltunk, én is annyira paráztam addig...

Zsófi+Réka!

Pihenjetek, gyógyuljatok meg!!!

Sok-sok gyógypuszi!!! Kép

Lányok!

Nekem ma van 2.xrra, hogy a köldököm és környéke nagyon fáj (belül). Szerintetek mi lehet? Reggel alig tudtam elindulni... Olyan mintha wc-zéssel lenne kapcsolatos...nem tudom, de így érzem...csak elmenni nem tudok (mármint wc-re). Szerintetek?

Köszi, puszi:

Viki
vikó

Pipocska,

Te itt? NEm ma mentél a Genetikára a Schöff M.be?

Nekem ránéztek a leletemre, ami sokkal összetettebb volt szerencsére mint a többi kórházban, igy kiröhögtek, hogy minek jövö oda negativ lelettel. És miért foglalom a helyet más anyukák elöl.

Te még nem voltál ott?

Menj oda jóval elöbb, mint kezdődik a rendelés. Hátul bejelentkezel, minél gyorsabban, mert bekerül a jelentkezési sorrend a számítógépbe és az alapján hivnak. Szóval menj oda, jelentkezz, és aztán várj türelmesen. Kurva béna a kórház,már bocsánat, olyan igazi lehangoló.

Nem értem miért küldek, mikor jó az értéked. Mennyi az AFP és a BHCG?

Johanna

Kép
Kép
johanna1975

Réka,
szerintem várd meg a hétfőt mindenképp, és beszélj az orvosoddal. Ha bizonytalan vagy és szeretnéd elkerülni a sajnálkozást, meg az aggódást a nagyszülők részéről, akkor egy kicsit tartsátok még meg a hírt. Hanyadik hétben vagy?

Vanda,
ha a kezelés után is oda kell menned vizeleteredményért, akkor nyugtasson az a tudat, hogy jól a néni "rcába" vághatod a negatív leletedet!!! Kép. Ez tipikus "én vagyok a portás (állam az államban)" eset. Az hogy majdnem elsírtad magad, tök normális. Én tegnap utaztam a 4-es buszon és mivel sokan voltak, csak a soför mellett tudtam megállni az első ajtónál. Egy fickó leszálláskor úgy megnyomta a hasam, hogy azt hittem ott babázok le. Szerintem már látszik a pocakom, de ha nem is, akkor sem a "majd én keresztül gázolok mindenkin" módszerrel kellene leszállni. Szóbol ért az ember (vagy csak a kismamák??).

Vanda, jót mosolyogtam a Mircimarca néven, lehet hogy módosítok Kép Kép

Kinek adták már át a helyet járművön??? Ki lesz az első????

Oxigén,
ha nem a mensid és nem az UH szerint számolod a heteket, akkor mi alapján? Nekem aug.26. az utolsó mensi első napja (csütörtök), így ma töltöm a 20. hetet, tehát holnap lépek a 6. hónap első hetébe (milyen jól hangzik: 6. hónapKép )

Mircimama
mircimama

Vikó,
Nekem is volt. Azt mondta a doki, hogy semmi baj, a méh növekedésével a belek nyomják a köldököt, illetve a baba húzhatja meg egy kicsit... ha nagyon kitartóan fáj, akkor azért nézesd meg.

Oxigen

KépKép
oxigen
Györköny

Mircimama,
Nekem az azért sántít, mert nem 4 hét (28 nap) egy hónap, így a 20. hét még nem a 6. hónap kezdete, nem? Az majd 26-a után kezdődik neked. vagymi... nem?
A hetek meg nekem nálad tényleg úgy jöttek ki, hogy a mensi elő napjától számolom a heteket, de ha jól tudom, a fogantatást nálad is szeptember 2-ára teszik, ha onnan számolod, akkor 19. hét, úgy jön ki 40 hétre a terhesség. Így a 6. hónapot meg február 2-től számolhatod.

Most akkor mit kell figyelembe venni?
Az én dokim a fogantatástól számol... Úgy 19. A mensitől 20+3 (merthogy a cikusom is hosszabb volt)

KépKép
oxigen
Györköny

Szia Réka!

Most olvastam a leveledet. MÁrti már sms-ezett, hogy üzim van a babaneten, de nem volt kedvem megfordulni az ágyon, hogy megnézzem a számítógépet. Hát ez a hangulatom. MÁrti ismer, ő is tudja, hogy nem ilyen szoktam lenni, magamon is csodálkozom. Ugyanígy nagyon rendes a férjem, mint neked: mosogat, főz, mos, bevásárol, és tartja bennem a lelket. Ráadásul szakszerűen, mert a munkájában is folytat ilyen lelki beszélgetéseket. Velem extra jó. Két három barátnőm van, akik még besegítenek a főzésben, vasalásban (Pl. MÁrti - elárultalak), és ha Eszter itt van, az külön felüdítő.
Én is sokat foglalkozom lelkileg elesett emberekkel a munkámban, de most magamon látom, hogy egyre elkeseredettebb vagyok.
Csak a bezártságra tudom fogni, és a természetellenes élethelyzetre. El tudom képzelni, hogy az étvágycsökkenés és a hőemelkedés is ilyen pszichés alapú tiltakozás az egész ellen.
Nagyon szeretek olvasni és a doktorimon is kellene dolgoznom, amit fekve megtehetnék, de alig-alig nyúlok hozzá.
Bocs a hosszú ömlengésért, de ez van bennem.
Keresem a kiutat, és tudom hogy van és meglesz. Valami szemléletváltás kellene. HA megtaláltam megírom.

Én amgamnak azt javasolnám Kép, hogy írjak érzelmi naplót arról, ami bennem kavarog, mert akkor kijön a sok lelki trutyi. Illetve, hogy milyen jó dolog fog ebből az egészből kisülni. Mert hiszem, hogy akárhogy végződik, az a javamra lesz. Ezt is össze lehet írni.
Azonkívül szoktam imádkozni, ami szintén sokat segít - más színben látom a világot.

Köszi a bíztatást mindenkinek.
ZSófi

Vanda!

Az okoskodó "portásnőről" és a kismam lelkébe való beletaposásról. Vidáman mentünk be az első ultrahangra három hete, hogy megállapítsák, terhes vagyok. A doktor látta a vérömlenyt és levágott egy tudományos dumát, miszerint minden 6. terhesség spontán megszakad mert a természet szelektál, úgyhogy várjunk még a gondozási könyvvel, vérvétellel, mert még akármi lehet, és ez teljesen jól van így. Úgy jöttem ki, mint akit fejbevágtak. Szeretnék majd bemenni ehhez a dokihoz az egészséges gügyögő babámmal elbüszkélkedni. Én is útálom, mikor orvosok értékítéletet fűznek a szakmai véleményhez, vagy valami tankönyvet idéznek, amikor a beteggel beszélnek.
Együttérzésem.
Zsófi
mzsófi

Sziasztok,

Érdekes fájásom jelent meg a pasam alján, ott a petefészek környékén, ez normális lehet? Olyan nyomásszerűen, mint amikor az embernek erősen megvan. Vagy csak a növekedése a méhnek?

Tapasztalt már más is ilyet...

Mikor derül ki, hogy mikor lesz a találkozó??? Remélem minél elöbb...
JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Sziasztok,

Érdekes fájásom jelent meg a pasam alján, ott a petefészek környékén, ez normális lehet? Olyan nyomásszerűen, mint amikor az embernek erősen megvan. Vagy csak a növekedése a méhnek?

Tapasztalt már más is ilyet...

Mikor derül ki, hogy mikor lesz a találkozó??? Remélem minél elöbb...
JohannaZsebi

Kép
Kép
johanna1975

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?