Adri
Köszönöm, már kezdek csillapodni
. Én is remélem, hogy a gyógyszer talán végre "kiüríti" a náthámat is (a fülemre nagyon ráment, alig hallok vmit). Most próbálok sok folyadékot inni, ami kicsit furcsa nekem, mert egyébként is rengeteget iszok, + még annál is többet..
Nálunk itt az SZTK-ban vmi borzasztó az az egyetlen (!) WC a labornál, ahol le lehet adni a pisit. Se egy fogas a kabátnak,táskának, se kulcs az ajtón!, fogni mindent, guggolni, célozni
szóval inkább nem.
Várom a leveledet, remélem minden rendben van Veletek
.
Csmarti
Igen, reggeli első vizelet kell, középsugaras, alaps altesti tisztálkodás-mosakodás utáni.
Lányok, innen lehet ugrani, mert most csak kiírom magamból Mircimarcának, hogy mi is volt reggel..
Mircimarca
Egyrészt csak egy leletet kellett volna kinyomtatnia, de kedvesen leültetett, hogy előbb fel kell vennie az összes mai körzetis kismamit (nálunk a tgondozó számítógépébe küldik le az összes laboreredményt). Mivel siettem dolgozni, mondam nem gond, visszajövök délután csak mondja meg mikor. A hölgy tudatta velem, hogy márpedig van 10 percem várni, üljek már le. Hm, jó, várok, két pulcsi, kabát, folyik a víz rólam, 10 perc csak kibirom. Nem 10 perc volt. Végre elkérte kegyesen a kiskönyvemet, nekilátott kikeresni az eredményemet, majd professzori kerek szemmel elkiáltotta magát, ez az eredmény egyszerűen borzalmas! Lábam megbicsaklott, nádszál vékony hangon megsúgtam neki, számítottam rá. Nézi tovább, azt mondja, ez ismételt eredmény?? Igen, az orvosom meg akarta ismételtetni. Innen fogva végig kötözködött, miért ismételtette meg, stb., és ez kezelés utáni, hát egyszerűen siralmas és vágta hozzá a pofákat
. Még annyi lelkierőm volt, hogy megmondjam neki, ez kezelés előtti ismételt eredmény és megköszönném ha ideadná, mert sietek. Viszláttal porig alázva jöttem ki onnan, éreztem ahogy gyűlnek a könnyek a szememben..
Röviden.
Tudom én is érzékeny vagyok mostanában, de nem hiszem, hogy egy leletet kiadó (talán eü-s végzettségű) illetőnek az eredményt minősítenie kellene, pláne nem ilyen hangnemben.
Ha egy terhes kismamival minden oké, akkor nagyon kedves a nő, kenyérre lehet kenni, mézesmázas, de ha van vmi bibi bármivel, akkor rögtön okoskodik és kötözködik. Nem tudom máshol is vannak-e ilyen emberek
...
Vanda