Tüni
Megagratula! Tehát az indítás rendben zajlott meg minden?
Leszter
Gyönyörűek a gyerekek!
Lányok
Julcsi megint beteg. Énnemtudom. Három-négy hetente beteg. Most lázas is
És ocsmányul köhög, folyik az orra. Tegnap még nem adtam a 38.2-re lázcsillapítót, de ma este hűtőfürdő után is 38 volt, beadtam a Nurofent ... Meg mézet adok neki. Ha holnap is még lázaskodik, pénteken elviszem dokihoz. Étvágya hálistennek van valamennyi. Ma sütöttem egy vagon mézest megint, mert azt kért. Meg sütőtököt. Tiszta házitündér leszek itt magamban a végére ... De úgy unom már. NST-re se mentem el ma
És rohadék az idő, itt Mátyásföldön 2 napja folyamatos a köd, Apacuka is feszült a benti dolgai miatt, a lábam ki nem teszem a házból, és közben azon filózom (tudom, már késő), hogy nagyon fogy már az időnk Julcsival, amit kettesben tölthetünk, és ránézek, és olyan kicsi még és védtelen, és még szüksége volna rám, én meg idehozok neki egy bőgőmasinát
Aztán az is eszembe jut, hogy vasárnap délelőtt-ebédre leadtam Anyunak, és mikor betoppantam ebéd után, elkezdett visítani, hogy "Nem kell hazamenni!!!" - és ettől egy kicsit megnyugszom, hogy talán elvan mással is, sőt, igényli, hogy ne csak én ajnározzam ...
Ehh, mindegy, majd kialakul, csak oltári depi bírok lenni, bocs
Toffi
Igen? Igen?! Zupper!
Zsombi IGAZI pasi a slózin
Maci_2
Szabásmintát én szerkesztettem a nagyhoz, még nem tökéletes, de ha az lesz, küldöm. Azért még csak a molinós modellt csináltam meg, hogy ne drága anyagot toljak el ...
A kisebbikhez meg leírás itt:
<!--attachment: Zsakfotel-145883.doc*mime_msword.gif*application/msword*180.2**Zsakfotel%2edoc --><center><pre>
Zsakfotel.doc (180.2 k)</pre></center><!--/attachment-->
a webről töltöttem le, szal kicsit összevissza, de eligazodtok benne. És ezt a szabásmintát kicsinyítettem felére, úgy lett a bébiméret. Ennek is molinó a bele, bútorszövet a külseje. Nem cipzáras meg semmi extra, a ráömlött kakaót majd fogcsikorgatva súrolom.
Na megyek, mert Apacuka szólni kíván vélem
Pussz
dagadt és lelkifurkás Kangi