Sziasztok!
Zsófi
Betegséged javul? Elhiszem, hoyg nem vagy most jól
Kitartás, Tamás veled van és biztosan segít neked túlélni ezt a nehéz időszakot!
Kinga
Csak a fejemben van a listám
És lényegesen rövidebb, mitn a múlkori
EGyszerűbb is, lényegretörő
Remélem, sikerül teljesítenem
Sokat várok ettől a gyógyszertől, remélem tényleg gyorsan lenyomja a prolaktint.
Gyöngyi
Én se mtudtam az albumot megnézni, de a profilodban a kép agyon édes, és látom mindkét babát
Olyan cukik
Judyt
Van remény a találkozóra, azt mondta a párom, hoyg bizony jó lenne elmenni idén Kótajba
De azt hiszem, ennek ideje nagyban fog függeni a babaproject alakulásától
Babus
Te is ám jól kiborultál annak idején
De nem baj, kellett ez akkro biztosan neked is
És lám, lett Kristóf
Lányok
Tegnap utánaolvastam a prolaktin témának. A magas prolaktin okoz progi csökkenést, ezáltal gátolja a peteérést. Így a bromo szedése javasolt a terhesség 12. hetéig, nehoyg vetélés legyen. Ezek után már végképp nem értem, hogy lehetett jó a progi szintem. Írtam az infertility.hu Önök Írták rovatába, feltettem a kérdésemet a dokinak, kíváncsi vagyok, mit fog írni, ha fog egyáltalán. És kíváncsi vagyok, hoyg fog változni a progi szintem is a kontroll vérvételen. Kérdések, kérdések, mindig mennyi van belőlük
PL. az is kérdésem, hoyg mikor akarna megjönni a menzim, mert 2. napja 36,8 a hőm, bár kicsit esett, de ez még nem olyan kevés. Remélem napközben megjön, hoyg ne is kelljen tesztet vennem holnapra
Hiszen úgyis csak negatív lehet
Ja, és jövő pénteken újab bszájsebészeti beavatkozára megyek, a múltkorinál kevésbé brutális lesz, egy korább foghúzásbol ott maradt gyökér darabot kell eltávolítani, ez is lehet góc.
Henci
Neked nem kell szedned progi utánpótlást? Jók lettek a véreredményeid Briós óta?
Edina
Ne aggódj az injekció miatt, nem eshet baja tőle a babádnak! Remélem, gyorsan túl leszel a fogászati dolgokon!
Tündi