Új privát üzeneted érkezett!

gkhenrietta:
Nézesd meg sztem hamarabb,ha még nincs változás,akkor tudod,hogy mi miatt kell még várni,ha meg jók az eredmények a gyógyszertől,akkor legalább egy lépéssel előrébb vagy.Időpontokkal kapcsolatban csak annyit,hogy próbálj meg mindent a lehető legkevesebb mászkálással megoldani-de nincs rá garancia,hogy össze lehet egyeztetni.
D általában reggelre ad időpontot vizsgálatra,stimu indításra,délután pedig konzultációra és előadásra. Mindenképp hívd fel és alkudjatok meg :-)
Stimu alatt heti 3szor mész úgy is,előtte ha lehet akkor "spórolj" az alkalmakkal-mehetsz még eleget! :-)
Annak meg,hogy meg van-e minden papírod,csak a stimu napján lesz jelentősége,akkor úgy is átnézi az összeset.(Remélhetőleg akkorra minden leleted jó lesz!) Persze ha közben vmi nem stimmel,akkor hívd fel és kérdezd meg a következő lépésről és majd ő megmondja!
Szép napot,ne idegeskedj! :-)

sheil
Budapest I. kerület

Sheil nagyon szépen köszönöm a segítségedet!!! :) :) Akkor hamarabb is megfogom nézetni. Most megvárom míg készen lesz az eredmény és beszélek az endo dokival. Utána hívom a Dévait is. Még egyszer köszönöm!! :)
Vendég

Gkhenrietta: kèrd mèg D,hogy a tàjèkoztató napjàn szeretnètek menni,ès akkor viszitek az összes papírt! Èn mondtam neki,ès úgy adott időpontot!

Mokucica: jól vagyunk,a picik is nőnek,legalàbbis remèlem.Ètvagyam nincs ès a pattanasokon kívűl tünetem sincs.Egy elmúlik 2 kijön! Fura nekem,mert sosem voltam pattanàsos! Alig eszem,azt is csak muszàjból,nem kìvanok semmit,hiába a cukrazda(mert màr oda is bejàrok,hàtha ràkivanok vmire),de semmi! Majd vàltozik,legalàbbis remèlem!Ja,a vèrzèsedre,mikor nov-ben indultunk 1 helyett 5-èn jött mèg! Akkor màr szobabicajoztam,meleg vízbe ültem,forró palackot tettem a hasamra 3s a derekán alà melegitő zsàkot! Nem akart megjönni az Istenèrt sem! Ne aggódj,jön majd!

Vigyàzzatok magatokra,puszi mindenkinek!
dario88
kiskunhalas

sheil: privibe jövő tipped sem vàlt még be :( na mindegy nem leszek türelmetlen.
Gondolom, hogy nehéz ügy ez a névválasztás. Bár nekem elég határozott véleményen van lánynevek terén. Aztán lehet ez változna ha ott lennénk.

dario: örülök, hogy jól vagytok. Azért egyél valamit mindenképp a babák miatt. A pattanások pedig ne zavarjanak. Úgy is szép vagy :D tényleg visszamentél dolgozni? Puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Dario - köszönöm szépen, úgy is fogom kérni! Remélem tud úgy adni majd időpontot. Nagyon örülnénk neki. Úgy gondoltam, hogy amint beszélek az endo dokival és ír fel bogyót, utána felhívom, mert úgy is azt mondta, hogy 3-4 hét múlva lenne időpont. Február végére vagy március elejére lenne a legjobb nekünk. Addigra már meg kell lennie mindennek. A keneteket 30-án veszi le a nődoki, gondolom annak is meglenne az eredménye addigra. Az egyik szerológiára kell még várnunk, mert még mindig nincs kész. Ezt a tsh-t meg hajtani fogom, hogy menjen lefele. Annyitól félek még, hogy nekem a terheléses vizsgálaton 1 órásit nem néztek, csak két órásit. Remélem nem lesz baj belőle. Én szóltam a vérvételnél, de azt mondták, hogy ez így jó. Hát remélem is!
A pattanásokkal meg ne foglalkozz! Majd elmúlnak. Hát ha olyan leszel mint én terhesen, akkor jönni fog majd az a kívánósság! :) Meg is fogod őrjíteni a férjedet vele! :) De volt egy időszakom nekem is, amikor semmit sem kívántam enni, de ez is elmúlt. Akkor igyekeztem mindig magamba nyomni valamit, akár milyen keveset is. Vigyázz magatokra és pihenj sokat! :)

Mokucica - Sajnos nekem nincs ötletem ilyen ügyben. De ha nem várnád, hogy megjöjjön, akkor tuti, hogy pontos lenne. Kívánom, hogy gyorsan megjöjjön és tudjatok haladni a dolgokkal rendben. És minél hamarabb babás legyél!! Szorítok neked!
Vendég

gkhenrietta: köszönöm a jó kivánságokat. Én is kívánom, hogy mielöbb babás legyél. Puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület

gkhenrietta: köszönöm a jó kivánságokat. Én is kívánom, hogy mielöbb babás legyél. Puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület

Sheil, persze aranyosak a Halacskák is, csak én már úgy megszoktam a Tigrincskéket, merthogy Apánk nevezte el így a babáidat :D
Mókucica, mi is februárban indulunk jelen állás szerint, lehet akkor Te beelőzől ?
Apánk tegnap nagyon aranyos volt 8alig voltak szerencsére), persze én voltam nála az első ebéd után és nincs is kedvesebb egy jóllakott férfinál
:D
amaryllis921
Budapest XIV. kerület

Amarillis, várhatóan mikor kezdtek februárban? Mi is akkor megyünk, elvileg 13-án megjön és indulás :)
mbetty2
Aszód

Sziasztok!

Kivel mi újság? Babások hogy vagytok? :)

Hát nálam semmi különös. Még mindig nincs kész a vérvétel eredménye. De ma kértem időpontot az edo dokihoz a biztonság kedvéért. Jövőhét csütörtökön kell majd mennem 17.15-re. Már mára is adtak volna, de ugye eredmények nélkül sok értelme nem lett volna. Hát nagyon remélem, hogy most már belehúznak azért!

Vigyázzatok magatokra!

Puszika
Vendég

Sziasztok!

A napok elég eseménytelenül telnek,várom a februárt és az UH-ot!
Februárban mindenkinél felpörögnek majd az események és csak úgy megy majd a fórum :-D
Az eredményre váróknak jó eredményeket...a többieknek zökkenőmentes indulást kívánok.
pusssz

sheil
Budapest I. kerület

Sziasztok!

Nálam még mindig semmi :( még mindig arra várok, hogy megjöjjön.
Amaryllis: lehet, hogy így mégsem foglak beelőzni, hisz mindjárt február.

sheil, dario: pocaklakók jól vannak? :)

puszi mindenkinek.
mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica:
Köszi,minden oké-csak már látnám őket...de mához 2hét még a vizsgálat! :-(
Remélem hamarosan Te is elkezdheted.Ezek szerint nem váltak be a praktikák :-S Szurkolok...
puszi!!!

sheil
Budapest I. kerület

Sziasztok!

A február úgy tűnik, tényleg mozgalmas lesz Lányok!! :lol:
Most nekem is olyan eseménytelenek a napjaim,de olvasom a fórumot mindennap.
Én is várom,hogy megjöjjön már,hogy meg tudjam csináltatni a 3.napi FSH-t,de nagyon nehezen akar megjönni.Ez a 33.napom,de már ma görcsölgetek,úgyhogy nagyon remélem még ma lesz belőle valami! :wink: Érdekes, egy évben egyszer mindig van egy ilyen ciklusom,ahol 34.napra jön meg. :roll:

mokucica:Remélem hamarosan megjön a mensid!!!Semmi jelét nem érzed?Szokott ilyen lenni?De fel a fejjel,biztos, hogy benne leszel Te is a februári csapatba:)) :D puszi

sheil:Már én is várom ám Veled a 2 hetet,hogy újabb képeket rakj fel a tigriskékről :lol: Jól vagytok?puszi

amaryllis:Te is februári kezdésű leszel? :) Atyám itt pörögni fognak az események.Neked inszem lesz?Bocsi a hülye kérdésért,de olyan rég voltál már itt,és lusti vagyok vissza olvasgatni :lol:

gkhenrietta:Mikor tudtok kezdeni?

normocyta:Mi újság csajszi?Nagyon eltűntél.Hamarosan hívlak,szerintem hétvégén!puszi
moro75
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Moro, mokucica átérzem a problémátokat, hogy mennyire várjátok, hogy végre megjöjjön! Én is így voltam vele, amikor a műtétre készültem. Megvolt, hogy mikor lesz én meg itt szurkoltam, hogy jöjjön már meg végre és essünk túl rajta. Nem akartam még egy ciklust várni a műtétre (ami kettő lett volna, mert pont az ünnepek előtt jött meg). De akkor nekem is késett, lehet azért mert annyira vártam. Bezzeg amikor a hátam közepére sem kívántam, azt szerettem volna, hogy babás legyek ......
Drukkolok, hogy végre nálatok is rendeződjenek a dolgok!

Sheil még egy kis türelem és láthatod őket! :-) Tudom nehéz kibírni, de majd milyen jó lesz, ha már ott fogtok tartani! :-) Fogtok majd 4d-re is menni valamikor?

Darió, többiek mi újság?

Na ma végre megkaptam az eredményeket (mondjuk ez is egy külön sztori lenne, hogy hogyan, de az most lényegtelen). Az éhgyomri és a 2 órásim is tökéletes. Szépen visszament a megfelelő tartományban bőven. Mondjuk 1 órásit nem néztek, remélem nem lesz baj. A dokinak mondtam, de azt mondta, hogy ebbe nem köthetnek bele, mert a 2 órási is jó lett, akkor nem lehet gond. Hát remélem is!
A hormonos is meglett. Jövőhéten csütörtökön megyek is az endo dokihoz végre. Annyi van, hogy ha hónap közben is meg akarom nézetni, hogy mi a helyzet, nem csak 1 hónap letelte után, akkor kénytelen leszek magán úton ellenőriztetni, mert itt nem fogják megnézni. De végül is mindegy! Az a lényeg, hogy menjen lejjebb a megfelelő értékre!
Vendég

Ja, moro kérdeted a kezdést. Hát ha minden jól menne, szerintem március vége fele tudnánk kezdeni. Még hátra van, hogy rendeződjön a tsh-m. Meg a jövőhéten szerdán megyek nődokihoz, hogy levegyék a keneteket. Annak kell megvárni az eredményét. A belgyógyászatit csak akkor kapom meg, ha a pm is rendeződik. Egy szerológiám nincs még kész, ill. az eredményére várok (meg apuka is). A Dévait, akkor akarom hívni, ha beszélek az endo dokival, kapok bogyót. Úgy akarok időpontot kérni, hogy az előadásra adjon egyenesen, ha lehet és essünk azon is túl. Március elejére szeretném nagyon. Akkor adnám neki oda a többi eredményt is. Ne kelljen még arra is várni, hogy részt vehessünk rajta. Persze bízva abban, hogy addigra szépen rendeződik minden. Hát majd meglátjuk!
Vendég

Gkenrietta!
Vercukor terelesnel inzuiin szintet nem neztek???
Az ad informacit. Lehet jo a vercukor, magas inzulin szint mellet. Mert meg kompenzal. Magas inzulin szint meddoseget ( is) okozhat.
izmael

Sziasztok!

izmael - Nem néztek. A Dévaiban csak a terheléses vércukrot kérték. De oda adtam a házi dokinak is a papírt ő sem mondta, hogy ahhoz hozzátartozna az is. Hát nem tudom. Remélem így is jó lesz.
Vendég

gkhenrietta:Hátha így haladok,nekem is március lesz belőle! :wink: Még mindig nem jött meg,csak görcsölgetek :cry: Na mindegy.
Akkor ,indulunk márciusba és kész!!!!! :)

Tök jó,hogy jók lettek az eredményeid :D A Tsh-d magas?
Szerintem is akkor menj majd Apánkhoz,ha megvan minden leleted,és próbáld a tájékoztatót is úgy időzíteni.Tudod az mindig 2 hetente keddenként van.
moro75
Budapest IX. kerület

Sajnos én nem ismerek semmilyen praktikát, amivel hamarabb megjöhetne. De akkor majd indulunk együtt márciusban (már ha nálunk rendbe jön minden).
Igen a tsh-m sajna magas, a legutóbbi eredmény szerint majdnem 5. :( De a jövőhéten megyek már orvoshoz vele, bízom a csodában, hogy időben lemegy a megfelelő szintre.
Köszike!! Azt nem tudtam, hogy keddenként van, csak azt hogy kéthetente. :) Így már ezt is tudom. Március elején szeretnék menni (egész februárban egyedül lesz a férjem, nem lesz a főnöke, úgy hogy esély sincs rá, hogy el tudjunk menni, meg hát az eredmények is...). Az egyébként délután szokott lenni?
Vendég

gkhenrietta:
Az előadások olyan délután 1 és fél 2körül kezdődnek és általában 2-2,5órásak.

sheil
Budapest I. kerület

Sziasztok

Jelentem ma reggel megjött :)

gkhenrietta:Látom sheil megírta Neked az időpontot.
Na nekem megjött,úgyhogy ha minden jól megy február végén indulunk :) Lehet,hogy majd összefogunk futni.
moro75
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Sheil- köszönöm szépen! :)

moro - Az jó. Akkor már csak ki kell bírni februárig! :)

Egyébként az ilyen előadáson sokan szoktak lenni? Az is ott van a Dévaiban ugye? Úgy terveztem, hogy február közepe fele szeretnék időpontot kérni, akkor csak kapok március elejére.
Vendég

gkhenrietta:Amikor mi voltunk ,azt hiszem 6 vagy 7 pár volt velünk együtt,tele volt a terem.Igen ott van az intézetbe az elöadás.
Jó hangulatban szokott telni az idő :)

Ez az,csak bírjam ki februárig! :lol:
moro75
Budapest IX. kerület

Már mindjárt vége a januárnak kitartást!! :)

Az jó. Én bírni fogom. A férjecském nem szokta bírni az ilyesmit. De majd most túléli ő is! :)
Vendég

Hajrá a februári indulóknak! :-) Pénteken már február!!! :-)
Az előadáson mikor mi voltunk,velünk együtt 3 pár volt.De jó volt,sztem a férjek is élvezik,sok érdekességet mond majd Apánk! :-) Meglátjátok mennyit mesél az őserdő veszélyeiről !!! :lol:

sheil
Budapest I. kerület

Sziasztok!

Moro: annyira irigyellek, hogy megjött, komolyan mondom, én még mindig itt szenvedek, hogy jönne már meg. Ma mintha érezném, hogy kezdenek feszülni a melleim, de innentől kb 1-1,5 hét szokott még lenni :( Ma vagyok a 46. napon, szuper hosszú egy ciklust fogok megint prodkálni, D. biztos gratulál majd hozzá :wink:

Puszi mindenkinek
mokucica
Budapest XIII. kerület

mokucica:
Már tesztgyanúsan hosszú ez a 46 nap,nem??? :roll:

sheil
Budapest I. kerület

Sheil: a tesztek negatívok :( már vagy 3at is csináltam.
mokucica
Budapest XIII. kerület

Pánikol a ciklusod...mert tudja,hogy utána egy darabig nem fog megjönni és most húzza amíg lehet. Másra nem tudok gondolni....

sheil
Budapest I. kerület

Február szerencsès hónap lesz,majd meglàtjàtok! Jönnek a babàk sorban!
Mi holnap megyünk a 12 hetes uh+vv re,izgulok rendesen màr.Igazad volt Sheil,egyre jobban izgulok,jajjjjjjj......csak màr lenne holnap este. Tünetem mèg mindig nincs,eszem mindent-csak azèrt hogy egyek!-semmi ètvàgyam nincs. Remèlem hamarosan beindul az ètvàgyam,ès minden rendben lesz holnap!
Gondoljátok Rànk,nagyon!
dario88
kiskunhalas

dario88:
Várjuk a híreket a babákról és a képeket is! FB-on leszek,oda is írhatsz és segítek feltölteni a képeket meg a vonalzót! Izgulok Értetek!puszi!!!!

sheil
Budapest I. kerület

Sziasztok!

mokucica - egyetértek sheillel. Biztos érzi, hogy ez után egy jó darabig nem fog megjönni, azért húzza az időt! :)

darió - szorítok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen és úgy is lesz! Majd írj, hogy mi volt és képeket is kérünk! :)

Többiek mi újság?

Én is várom a februárt nagyon! Ugyan mi akkor biztos, hogy nem indulunk, de akkor a vége fele én is megtudom, hogy lombikozhatunk-e majd márciusban. Meg egy pár napra elutazunk a szüleimhez végre! :)
Vendég

Sziasztok! Megvannak a picurkàk,akik màr nem is olyan picurkàk! Egyik 59cm,a màsik 57cm!!! Minden rendben van velük,kèpem sajnos nincs,mert nem volt jó a gèp!
Köszi mindenkinek aki gondolt rànk!
dario88
kiskunhalas

Szia dario!

Örülök neki, hogy minden rendben van. Aztán tessék most már nyugiban lenni és nem idegeskedni semmin! :) Pihenj sokat és élvezd a terhességet! :)
Vendég

dario88:
Jajj de jó,hogy minden rendben volt :-) Örülök Nektek!!! :-)puszi!

sheil
Budapest I. kerület

mokucica:Hát nem semmi a ciklusod!Különben már én is tiszta ideg voltam,ho gy mi van már,miért nem jön már meg!Most aztán izgulhatok,hogy februárba vajon mikor fog megjönni? :wink: Febr.26-után kezdhetek, Apánk azt mondta.
Neked kitartás,megfog az jönni hamarosan! :)

gkhenrietta:Az én párom is azt mondta majd alszik egy jót a tájékoztatón,de aztán annyira élvezte, hogyha Apánk kérdezett valamit ő válaszolt :) Szóval,ahogy azelőtt nekem a Lányok mondták,jó azért ha a párjaink is tisztában vannak mi is történik Velünk ilyenkor!!!Hasznos ez a tájékoztató a párjainknak is :)

Sajnos magas lett az FSH-m.13,1. :cry: Ilyen magas még sosem volt.El vagyok keseredve Csajok!Jövő hónapban megint megnézetem,de Apánk nem tudom ehhez mit fog szólni,mert ezt kell Neki elvinnem majd.
Ráadásul 3 hete levetettem a clamydiát,a rákszűrést és kenetet,amikért tegnap el is mentem,persze csak a rákszűrés lett kész,a clamydia az úgy eltűnt, nem találják,a kenet meg nem is volt a gépbe!!Naggggyon jó!!!Szóval hétfőn mehetek megint,és ugye az megint min.3 hét,ha hétfőig nem lesz meg amit 3 héttel ezelőtt csináltattam esetleg,na de ha nem lesz kész mire indulnánk?!Áhhhhh!

dario:Gratula a már nem is olyan kicsikéidhez!!! :lol: Mostmár tényleg nyugodjmeg,minden rendben,pihenj és várd szeretettel a picurikat!!!!! :D

sheil:Jól vagytok?
moro75
Budapest IX. kerület

moro75:
Elveszett a leleted?Te jó ég,nem csoda,ha ideges vagy! De mire meglesznek az újak,addigra lemegy biztos az FSH-d is.Erre gondolj.
Most még soknak tűnik 3 hét,de utána már semmi sem állíthat meg Benneteket és persze Apánkat :-D
Mi növögetünk...nagyon beindultak a csöppek! A hasam már jó nagy. Pedig még messze a vége. Jövő hét kedden lesz az integrált teszt második vérvétele,pénteken pedig az UH. Olyan kíváncsi vagyok már mekkorák lehetnek,elvileg olyan 10-12cm körüliek :-)
De majd beszámolok úgy is a fejleményekről,ha tudok akkor képet is rakok fel :-)

Várom,hogy beinduljanak az inszemek és lombikok,hogy tudjuk küldeni az immáron 3 szoros pozitív energiát Nektek!!!

Puszi Csajok,remélem a többiek is jól vannak?

sheil
Budapest I. kerület

2013.02.07. -műtét. :? -kitartás

2013.02.07.-a lányom pont akkor 18 éves. :D -boldogság
ylin36
Nagykáta

ylin36:
Szuper,hogy megvan az időpont.Duplán ünnepelhettek,ha túl vagy rajta!Gondolok Rátok.puszi!

sheil
Budapest I. kerület

Sziasztok!

Moro - Hát remélem is, hogy a páromnak is fog tetszeni.
Nem csodálom, hogy ideges vagy! Én ma megyek a nődokihoz ugyan ezért, hogy a keneteket levegye. Remélem február végére készen lesz. Ne izgulj, csak meglesznek az eredményeid addig! Mondjuk nem értem, hogy hogyan tűnhet el csak úgy. De biztos, hogy minden rendben lesz! Szorítok neked!

Sheil - várjuk a híreket majd! :) Vigyázz magatokra és pihenj sokat! :)

ylin36 - Akkor dupla öröm lesz, ha túl lesztek rajta. Minden a legnagyobb rendben lesz meglátod! :)
Vendég

gkhenrietta:
A múltkor nem válaszoltam.A 12 hetes is 4D-s volt,illetve lehetett váltani olyan nézetre is.Valahogy a hagyományos képen jobban lehetett látni a babókat.Pl. a nemük is úgy volt látható.Bár ez a sárgás kép is érdekes élmény.Most a 16hetesen csak sima UH lesz az biztos,a 20heteset még nem tudom!

sheil
Budapest I. kerület

Igen, először nekem is fura volt úgy látni. Én a harmadig trimeszterben voltam 4d-n. Nekem ott tudták megmondani a nemét a kisfiamnak. Előtte nem (vagy csak nem volt kedve ezzel pepecselni az orvosnak). De tényleg fura volt a másikhoz képest. Végül is mindegy volt, hogy melyikre megyek, csak láthassam az én kicsikémet. :-)

gkhenrietta:
A múltkor nem válaszoltam.A 12 hetes is 4D-s volt,illetve lehetett váltani olyan nézetre is.Valahogy a hagyományos képen jobban lehetett látni a babókat.Pl. a nemük is úgy volt látható.Bár ez a sárgás kép is érdekes élmény.Most a 16hetesen csak sima UH lesz az biztos,a 20heteset még nem tudom!
Vendég

Sziasztok!

Na voltam nődokinál. Közölték velem, hogy a clamidiát nem tudják megcsinálni csak a másikat. Ugyanis nincsenek szerződésben azzal az intézettel, ahol az készül. Menjek a Szfehérvári kórházba ott megcsinálják. Hát marha jó! Amit levettek az vszínű, hogy a jövő hétre készen lesz. A másikat meg szerintem magán alapon csináltatom meg, mert tartok tőle, hogy nem lenne készen időben, ha a kórházban csináltatom meg (mire kapok időpontot, meg mire leveszik, mert közben meg is fog jönni, amikor nem tudok menni, meg mire kész lenne az eredménye, elég bizonytalan lenne). Szóval ez van. Holnap meg endo doki.
Vendég

gkhenrietta:
Egy lépés előre kettő hátra és haladjon az ember.
Jobban jársz ha tényleg megcsináltatod magán úton. Majd írd meg mi volt az endo dokinál.Kíváncsi leszek!!!
Szép napot Neked és a Többieknek is!

sheil
Budapest I. kerület

Dario: Szépen nőnek a picurok, gratulálok. Gondolom 5,9 és 5,7 cm-t akartál írni. :D Mikor kell legközelebb menned?

Ylin: Miért kell műteni?

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100

Sziasztok!

sheil - Hát igen, nem egyszerű. Hát ma megyek az endo dokihoz a Life centrumba, majd ott megkérdezem a recepción, hogy mikor tudnák nekem ezt megcsinálni. Mert a jövő hét vége fele (elvileg 8-án) meg kéne jönnie, akkor meg ugye nem. Ha szerdáig valamelyik nap meg lehetne, akkor az lenne a jó.
Mindenképpen meg fogom írni, hogy mi újság. Remélem jó híreket fogunk kapni!
És veletek mi újság? Hogy érzed/érzitek magatokat? :-))

Zafír - Hogy vagytok?

Többiek mi újság?
Vendég

Zafír: köszi szèpen,igen már növünk,növünk! Legközelebb feb.25-ei hèten megyünk,akkor leszek 16 hetes.Akkorra màr elèg nagyok lesznek!

Szèp estèt mindenkinek!
dario88
kiskunhalas

Sziasztok!

Na megjöttünk az endo dokitól. Kaptam letroxot. 125-et írt fel, annak a felét kell szednem. 4 hét múlva kontroll. Azt mondta, hogy szerinte van esély rá, hogy ez egy hónap alatt levigye. Direkt nem az 50-eset írta fel, mert mondtuk neki, hogy mi a helyzet, hogy szorít az idő. Azt mondta, hogy a 75-et nem meri, mert annyira picike vagyok, nehogy gond legyen belőle. Így pont a kettő közötti adagot kell szednem. Hát remélem, hogy gyorsan fog hatni!
Holnap fel akarom hívni a Dévait, hogy kérjek időpontot az előadásra. Márciusban két hét lenne nekünk jó igazából. A 12.-e kedd és a 19.-e kedd. Az első hét sajnos nem, mert akkor nem tud eljönni szabira a férjem, hogy eljöjjön velem és vszínű, hogy az utolsó hét keddje sem lenne jó, mert akkor meg nagyon közel van ahhoz a naphoz, amikor elméletileg meg kellene jönnie (elvileg akkor kezdenénk a stimut, ha lehetne). Nincs mire várnom igazából, addigra már mindennek meg kell lennie, minden eredményünknek. Szerintetek van esélyünk, hogy azon két nap valamelyikére adjon időpontot? Végül is jó korán szólnék neki, csak nem tudom, hogy ezt így lehet-e. Akkor vinném neki az összes hiányzó papírt (persze minden eredményem jó lenne, máskülönben nem is mennék). Az után végül is csak akkor kellene legközelebb menni, amikor megjön és indulna a stimu igaz? Mikor érdemes felhívnom a nap folyamán? Hát nagyon bízunk benne, hogy így menni fog és nem lesz gond, hogy akkor szeretnénk menni! Végül is, ha két hetente van az előadás, akkor egymás után jön a két hét valamelyiken csak lesz.
Vendég

zafir100: CIN3., majd CIN2 cytológia.

ÁÁÁÁÁÁ csajok nem vagyok ideges., tegnap behisztiztem rendesen a páromnak., pánik gomb megnyomódott. Szegény ---,hogy tud elviselni. Tudjátok ...nem lehet ezt szavakba önteni mit érez az a nő aki műtétre megy., sikerül e majd?, milyen lesz a köv. szövettan stb.
ylin36
Nagykáta

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?