mokucica:Hát nem semmi a ciklusod!Különben már én is tiszta ideg voltam,ho gy mi van már,miért nem jön már meg!Most aztán izgulhatok,hogy februárba vajon mikor fog megjönni?
Febr.26-után kezdhetek, Apánk azt mondta.
Neked kitartás,megfog az jönni hamarosan!
gkhenrietta:Az én párom is azt mondta majd alszik egy jót a tájékoztatón,de aztán annyira élvezte, hogyha Apánk kérdezett valamit ő válaszolt
Szóval,ahogy azelőtt nekem a Lányok mondták,jó azért ha a párjaink is tisztában vannak mi is történik Velünk ilyenkor!!!Hasznos ez a tájékoztató a párjainknak is
Sajnos magas lett az FSH-m.13,1.
Ilyen magas még sosem volt.El vagyok keseredve Csajok!Jövő hónapban megint megnézetem,de Apánk nem tudom ehhez mit fog szólni,mert ezt kell Neki elvinnem majd.
Ráadásul 3 hete levetettem a clamydiát,a rákszűrést és kenetet,amikért tegnap el is mentem,persze csak a rákszűrés lett kész,a clamydia az úgy eltűnt, nem találják,a kenet meg nem is volt a gépbe!!Naggggyon jó!!!Szóval hétfőn mehetek megint,és ugye az megint min.3 hét,ha hétfőig nem lesz meg amit 3 héttel ezelőtt csináltattam esetleg,na de ha nem lesz kész mire indulnánk?!Áhhhhh!
dario:Gratula a már nem is olyan kicsikéidhez!!!
Mostmár tényleg nyugodjmeg,minden rendben,pihenj és várd szeretettel a picurikat!!!!!
sheil:Jól vagytok?