Sziasztok,
Bogi,
örülök, hogy tisztáztuk a cukor-témát, viszont engem is érdekelne, hogy milyen volt így egy napod, illetve, hogy ezt a 16 kilót miből fogytad le (már ha publikus). A mostani terhességet még ezzel a -16 kilóval kezdted, vagy esetleg még fogytál is? Bocsánat, ha túl érdeklődő vagyok, de ha ilyen könnyen kivitelezhető ez a diéta (éhezés nélkül), akkor érdekelne annak ellenére, hogy nincs cukorproblémám. Köszi!!!
Barbi,
üdv, a kétfiús anyukák közt...
Nálunk is probléma volt a névválasztás. Bence adott volt a kapcsolatunk elejétől kezdve, de Zsebinél elég komoly fejtörést okoz(ott) a név. Az utónévkönyvben összesen 5 nevet találtunk, ebből volt egy-egy amelyik vagy a Páromnak nem tetszett, vagy nekem, így még jobban szűkült a kör. A végén maradt a Zalán Levente. Ebből is a Zalán lesz használatban. Bencének nem tetszik (még kimondani sem hajlandó), így lehet, hogy Zsebinek fogjuk anyakönyveztetni (Bence javaslatára)
Ma reggel az oviban kiderült, hogy májusban egynapos kirándulásra megy a csoport, amire kísérőként szülő is mehet. Mivel a dátum nagyjából május közepe, így elgondolkodtató, hogy két héttel a szülés várható időpontja előtt mennyire fér bele. Négyévesekkel gondolom nem Kékestetőt másszák meg, viszont nekünk is jó lenne, mert az Óvónéniket is talán jobban megismernénk egy közösen töltött nap alatt. Mogyoróhegyre mennek. Tudja valaki, hogy hol van és milyen magas?
Saláta: nálunk a hétvégén volt raclett-party, amire készítettem salátát és önteteket, melyek még két napig tették változatossá a vacsikat. Én tzatzikit (kígyóubi, fokhagymakarikák, natúrjoghurt, fehérbors, pici fehérborecet) csináltam, illetve kígyóubi, paradicsom, póréhagyma összekockázva, megszórva bazsalikommal, oregánoval (mértékkel mindkettőt) és meglocsolva pici fehérborecettel, vagy olivaolajjal, vagy kefírrel. Ráadásul a vacsi végén a két maradék salátát összeöntöttem és kaptam egy harmadik félét.
Bocsánat, ha illetéktelenül kotyogtam a témába, de gondoltam minél több féle, annál könyebb választani.
Pizzamama tésztasalátája viszont nagyon felkeltette az én érdeklődésemet is...
Mircimama