Sziasztok lányok!
Babus
Ne izgulj, Kristófka okos kissrác és szót fogad anyucinak. Nem fog előbb kibújni, mint kéne! Ő tudja ám, hogy addig a legjobb neki, amíg ott lehet bent
Gyöngyi
Azért majd ugye megírod,hogy milyen neveket választottatok? UH képetek nincs? És pocis?
Judyt
Nagyon szépek a munkáid! Találtam ott egy matrica festékből készült virágot. Egyszer én is kaptam egy ilyet és most, hogy ennyire bele merültem a művészkedésbe én is szívesen gyártanék egy ilyet
Csak nem tudom, hogy kell. Leírnád nekem pár szóval, hogy mi a menete? Írd meg mailben, hogy ne untassuk itt vele a csajokat. Köszi!
Jura
Mi van veled? Hogy vagytok?
Kóbor
Te merre kóborolsz?
Bocsi
Mi újság zebra ügyben? Voltál már dokinál?
Tündi
Szorítok ma neked! Nagyon drukkolok, hogy a doki jó híreket mondjon. Tudod már, hogy milyen ajándékot veszel apucinak?
Tegnap voltam fogorvosnál, egy órát dolgozott a fogamon
Kérdezte, hogy van-e gyógyszer allergiám és adhat-e érzéstelenítőt? Mondom, ha kérhetek olyan, amit terhesek is kaphatnak, akkor igen. Hát...igen, létezik olyan, de a sima érzéstelenítő sem okoz semmi bajt....(szerintem létezik olyan szer, csak nekik nem volt
) Oké, mondom, akkor én inkább nem kérnék. Csinálja anélkül, kibírom. Naná, hogy kibírom! Persze, nem tudom, hogy van-e pocilakó vagy sincs, de jobb az elővigyázatosság. Nem?
Egyébként ti nem vettétek magatokon észre, hogy amikor félidő után vagytok, sokkal jobban odafigyeltek arra, hogy na ezt bevehetem,megehetem,megihatom, megcsinálhatom - mert hátha van már lakó a pociban?
Én igen