Sheil: Én a 12. hétig kaptam utrót. Valóban csodás dolog, hogy már kint vannak, bár én élveztem a terhesség minden percét is. Na jó nem mindet, de többnyire jó volt.
A vége már nehéz volt. Alvás: nagyon nehéz volt megfordulni egy idő után és egyik oldalon sem tudtam feküdni, mert valamelyik gyerek elkezdett rugdosni, hason nem tudtam, háton meg nem lehetett, ráadásul a végén már levegőt sem kaptam háton. Mozgás: zokni, cipő, leesett dolgok felvétele nagyon érdekes mutatvány, volt hogy fél napot 1 zokniban voltam csak, mire rászántam magam hogy felkínlódjam a másikat is. Pedig csak 10 kilót híztam a terhesség alatt.
Ezek ellenére már most végigcsinálnám még 1x. Persze nem most, majd csak ha nagyobbak lesznek a csajok.
Élvezd ki minden percét.
Dario: Használtan vettük a babakocsit. Szerencsére egyáltalán nem látszik rajta, mondjuk nem is nagyon használta az előző tulajdonos, mert 4 pici gyerekkel nem mentek sok helyre.
Érdemes amit csak lehet használtan megvenni, mert így is 120 ezer volt a babakocsi és baráti áron kaptuk, még autós talpat is adtak hozzá.
Is-is. Nem sok olyan ikrest ismerek, aki csak szoptatott. 1 gyerekre való tejem van. Mire lenne másfélre, addigra megugrik a "fogyasztásuk".
Szerencsére ezek már jó tápszerek. Inkább ez, mint hogy éhezzenek.
Ne aggódj azon, hogy mi hogy lesz. Izgalmas az ikerterhesség, élvezd ki! Különben sincsen választásod, minimum ketten lesznek és kész!
Azért én beparáztam volna, ha mind a 3 babácskám megmaradt volna.
Mire ti megszültök, addigra nekünk már nem lesz jó az egymás előtti kocsi, mert akkor már a lányaim nézelődni akarnak, így kell majd az egymás melletti és az autósülést is kihízzák már.