Új privát üzeneted érkezett!

Ja,lànyok! Tegnap egy kicsit megfàztam,kapar a torkom,ès az orrom picit folyik! Mit igyak, hogy minèl hamarabb elmúljon? Valami jó ötlet?
dario88
kiskunhalas
 
 


Sziasztok!
Most értünk haza...sokat kellett várni DE a lényeg,hogy jól vannak a kis tigrisbigrisek:-) Van szívhang, nagyon édesen dobog a szívük,meg is mutatta Apánk a monitoron és azt mondta jól fejlődnek!!! :-)))
17-én megyek újra,reggelre....borzasztóan sokára lesz az és utána meg az ünnepek után csak :-(
Azt mondta ha szeretnénk,akkor végig viszi a terhesgondozást és szülhetek is nála.Most nagy dilemma ez, mert aki eddig volt nőgyógyászom,már nem vállal több szülést.Lehet,hogy ez egy égi jel??? Hát nem tudom,szerintetek?
Nem tudom mennyiért vállal pl. szülést a Jánosban.Azt mondta tuti,h tervezett császár lesz, kb a 38.héten!
De azt elfelejtettem megkérdezni,hogy mikor menjek védőnőhöz,vagy hogy ez hogy megy!?
Vki tudna segíteni ebben?

Remélem TI is jól vagytok lányok,nagy drukk a punkció és teszt előtt állóknak, az erőgyűjtőknek....valamint azoknak akiknek más okból drukkolunk:-)
Puszi:Sheil!

sheil
Budapest I. kerület
 
 


mbetty: írj., mi a helyzet veled-veletek., várom a leveled!!!
ylin36
Nagykáta
 
 

 
 

ylin, ment privi :)
mbetty2
Aszód
 
 


normocyta, moro75: mennek a drukkok, hogy minden jól alakuljon.

mbetty: veletek mizus? kicsit elvesztem mostanság :(

dario88: pihengess, remélem jobban vagy már, és lebirkózod hamar ezt a megfázást. Érzel már valamit? Mikor kell tesztelned?

sheil: örülök hogy minden rendben van a kicsikékkel :) még mindig te vagy előttem a "nagy példakép", a sok sok pozitiv energiáddal, hozzáállásoddal.
Nem tudom, hogy mennyi lehet Apánknál egy szülés, kérdezz rá, szerintem nem ciki. Én a helyedben, vagyis pont tegnap este párommal erről beszéltünk, hogy ha nekünk sikerül majd, akkor én szeretnék Dhoz járni terhesgondozásra. Azért mert benne bízok, illetve nekem itt Pesten nincs nődoki, akit ismernék. De ha lenne is, akkor is valószínű, hogy Apánkra tenném le a voksot, ha már összehozza azt a várva várt kisbabát.


ylin36: jobban vagy már? :oops:

babyboom: hogy vagy? mikor kell visszamenned Dhoz?


Puszi mindenkinek.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Moro: A pozitív hozzáállás nagyon fontos.

Sheil: Hallottátok is vagy csak láttátok, hogy dobog a szívük? Én mindig elpityeredtem, amikor hallottam a szívhangot. Én nem tudom, hogy Dévainál, hogy megy a terhesgondozás, mert én Paragihoz jártam a lombikok előtt, így amikor sikerült akkor is hozzá mentem. Mások azt mesélték, hogy nála csak csütörtökön és hétvégén lehet szülni, mert akkor tud a Jánosba menni. Ha tervezett császár lesz, akkor nincsen gond, de ugye egy szülést tervezni nem nagyon lehet. Mondom én, aki tervezett császárral szült. :lol: Miért kell nálad tervezett császár? Én hüvelyi úton szerettem volna szülni, de sajnos a körülmények nem engedték meg. :cry: Így utólag sem választanám a császárt (ha lehetne), nem fájdalom mentesebb mint a hüvelyi szülés. :cry:

Hihetetlen, hogy telik az idő. Ma lettek a lányok 1 hónaposak és még mindig nagyon édesek. :D Nem könnyű egyedül ellátni őket, de olyan sok élménnyel gazdagítják a mindennapjainkat. Délutánonként a férjem is besegít, ami megterhelő az az éjszakai és a hajnali etetés. Egyszer csak eljön az az idő, amikor átalusszák az éjszakát. :lol:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100
 
 


Mokucica: köszi a torkom fàjdogàl,vagyis inkàbb kapar,ès az orrom folyik. Ma voltam a patikàban vettem citromos Tantum Verdèt! Azt szabad,terhesen is!!! Fèlek tesztelni mèg,eddig úgy volt,hogy holnap reggel tesztelek,de mèg csak a 11.nap lesz ès nagyon picurkàkat kaptam vissza! Lehet vàrok mèg egy pàr napot,úgy 16-17.napig! (most így gondolom,de lehet,hogy reggel gyorsan megnèzem mit mutat! Őszintèn fèlek nagyon! De előbb utóbb kikell,hogy derüljön!

Diólevèl mi van veled?
Ylin36: Jól vagy? Sokat szoktam gondolni ràd,ès nagyon remèlem,hogy minden rendben van/lesz veled! Ír,j ha gondolod,mert szeretnènk tudni,hogy jól vagy e?!
Puszi mindenkinek ès legyen nagyon kellemes a 7vègètek!
dario88
kiskunhalas
 
 


Szia Zafír! Te hàny naposan kaptad vissza a piciket? Mikor teszteltèl pozitìvat? Èn 4-5 sejteseket kaptam 3 ès Aha volt mindnèl! Most tartok a 1o.napon Et utàn!
dario88
kiskunhalas
 
 


Dario: 5 naposan kaptam vissza őket. 3-at kaptam vissza és mindhárom AHA volt. A tesztel én nagyon sokáig vártam, mert 2 sikertelen lombik után nagyon féltem, hogy nem pozitív tesztet fogok látni. Egészen az ET+19 napig kibírtam. :D A 4-5 sejtesek nagyon jók. Hogy érzed magad? Ez hányadik lombikod volt? Pihenj nagyon sokat én azt tettem. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100
 
 


Halilali :) mindenkinek köszönöm hogy drukkol nekünk :) rájöttem hogy nincs köntös és hálóing itthon, úgyhogy a leendő nagyi adott.. Szóval hétfőn én leszek az aki néninek öltözve mászkál majd :) mostmár itthon kell pihennem mert nagyon vékonyak a tüszőim falai , és vigyázni kell rájuk. Az endometrium 11, az jó ? Mindjárt vissza olvasom amiket irtatok :) szép napot nektek :)
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Én lefotóztam az árlistát a falon de nem tudom ide feltölteni mert túl nagy, de aki kéri elküldöm neki csak írja meg az email címet :) mostmár csak itthon fetrengek mert most meg nagyok a tüszőim , es nehogy szétmenjenek idő elott :0 Sheil én tuti Apánkat fogom választani , nem tudtam hogy nála szülni is lehet :0 én azt gondolom, hogy ő tudja milyen rögös úton jutunk el oda, hogy terhesgondozásra járhassunk, semmilyen másik doki nem vigyázna ránk úgy mint ő :) én legalábbis így gondolom
Moro75: óriási formák vagytok a férjeddel:) látszik hogy nagyon " harmónikában " vagytok egymással :) hétfőn korán gyertek mert 4 punctio is lesz :) ha egy üzlet egyszer beindul ..:)))
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Aki már beültetés után van , ès van egy kis ideje leirná hogy utána mi a menet a leszivás után ? Úgy értem haza jöttem , és másnap reggel telefonálni kell, azt olvastam , de utána hogy van tovább ? Köszönöm előre is :) amúgy a vizesedés javult, nem a hasam volt bevizesedve , hanem mindenem , az ujjaim az arcom... De én amúgy is sajna ilyen típus vagyok :( de mostmár csak szín húst eszek és hàzi joghurtot , meg zöldséget, de semmi mást , se krumpli se rizs semmi szénhidrát :( így nem vagyok már annyira pufi-lufi ;) na fel kell tennem tölteni a telefont :0 mentem :) Pusz :)
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Zafír:
Biztos tündériek a lányok és elhiszem, hogy mindenért kárpótolnak Benneteket.Én is várom már,hogy végre velünk legyenek az ikrek, mindent várok...csak már babázhatnék!!!! :-)
D azt mondta,nem ő találta ki a tervezett császárt, de lombikos ikreknél ez a protokoll. Tehát hüvelyi biztos nem lesz... :-(
Mert én is rákérdeztem. Hát ez van sajnos.
szívhangot nem hangosította ki,annak is örültünk,hogy beindult a gép...De mutatta ahogy pulzál a szívük,nagyon kis édik voltak...de jól lehetett látni a szívmozgást.Ha kihangosítja tuti bőgök...de így "csak" meg voltam hatva :-) Nagyon megnyugtató,hogy élnek ,virulnak a bigrisek!:-)

normocyta: Hajrá,hétfőn gondolatban Veled leszünk és drukkolunk a számokért a tenyeredben :-)Várjuk a híreket is hétfőn!puszi!

moro75,diólevél mi újság Veletek?

babyboom:Ment privi!

Mokucica:Jó,hogy írtál a fórumra,már hiányoltalak.Remélem jobban vagy és újra jobb színben látod a világot? Köszönöm a sok dicséretet, hidd el, hogy máshogy nem éltem volna túl ezt az időszakot...csak így,hogy mindig a pozitív dolgokat igyekeztem előtérbe helyezni és mindenkinek ezt közvetíteni...másképp begolyózok és nem is álltam tőle messze! Most a hormonokra fogom,de egyre nagyobb az érzelmi hullámzás bennem-hol a fellegekben járok...hol a béka feneke alatt és megmagyarázhatatlan okból elborul az agyam.De tudod ha ezzel jár ez az egész-hát vállalom-mert megéri bármi is volt vagy bármi is lesz ez után! Meglátod, Te is így fogod érezni!!! Sokat gondolok Rád és bízom benne,hogy már jobban vagy!puszi!!!

Itt egy kép a tigrincsekről: Kép

sheil
Budapest I. kerület
 
 


Sziasztok Csajok!!!

sheil:Először is nagy Gratula a cseppjeidhez!!!!Fantasztikus érzés lehet! :lol:
Én jól állok tüszők terén,már írtam mikor dokinál voltunk,de leírom Neked mégegyszer :) Szóval kb.10 van összesen a két oldalon,már amit nyomon tudtam követni.Van egy 10-es,db 8-as,a többi 5-6-osak.Hétfőn UH megint.Na így állok.Eszem a sok husit,zöldséget,gyümölcsöt!

mokucica:Köszi a Drukkot!!!!Te hogy vagy?

dario:Remélem ,hogy meg is marad ez a szám,és felkerül tényleg a tenyeremre :lol:
Megy a nagy drukk Neked is,és próbáld magad kúrálni!Pihenj,és teázz nehogy jobban beleess a megfázásba!!!!

zafír:Igen, tudom hogy fontos,és most úgy érzem csak pozitív érzések vannak bennem!!!!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


normocyta:Köszi a bókot :lol: Hétfőn egyedül megyek,szerintem 7-re ott leszek!!!!De lehet ,hogy Apánktól kulcsot kellett volna kérni? :lol: De kár hogy nem foglak látni hálóingben!!! :lol: :lol:
Vigyázz magadra nagyon hétfőig!!!!!Drukkolok majd Neked,ahogy te mondanád,csuriba lesz a kezecském!!!!! :lol:
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


moro75: hát hol így hol úgy :oops: annyi kétség kérdés van bennem, nem tudom, hogy mi lenne a jó. várom, hogy megjöjjön és mehessek Apánkhoz megbeszélni, hogy akkor mi lenne a legjobb nekünk.
Nagyon szépeket növesztettél. Hétfőre ezek biztos nagyobbak is lesznek.

sheil: nagyon édes vagy, hogy aggódsz értem, gondolsz rám. Én is sokat gondolok Rátok. Hangulatom változó, hol jobb, hol rosszabb. A múlt hétvégét végig sírtam, mostanra elfogytak a könnyek, csak a lelkembe olyan nehézség van. :(

Csajok: szerintetek nekem a második elkezdett stimulációs folyamat sikertelen inszemnek számít? Vagy nem? Mert hogy azt meg sem csinálta? Nem tudom, hogy legyen-e műtét vagy sem. Mi van akkor ha kiveszik a jobb petevezetékemet, és utána elkezd inszemre stimulálni, és a balba megint nem nőnek? Mennyi inszem után vagyok jogosult lombikra? Mert a korom miatt (31) még nem. Ha valaki tud segítsen Nekem léccci :)

Puszi mindenkinek!
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Zafír: köszi a vàlaszodat! Jól vagyok,csak egy kicsit kapar a torkom vettem tantum verdèt rà ès most próbàlok ki egy ősi receptet! Hàtha hamar elmúlik! Jelenleg sokat pihenek,sètàlok,teszek-veszek! Èrezni nem èrzem semmit,nèha szúr a köldököm alatt,de hamar múlik. A 3. volt nekem is,de az első D-nàl! Tesztelnèk holnap,de nem nagyon merek èn sem,a csalódàs miatt! Lehet vàrok szerdàig!

normocyta: nos a punkció utàni nap hívod őket az osztódàsok miatt,majd màsnap is hívod ès akkor megmondjàk,hogy melyik nap kapod vissza őket! (lehet,hogy màr aznap!)Amikor mentek a babócàkèrt,ultrot vigyèl mert transzfer utàn azt felteszi neked D! Ja ès ami mèg nagyon fontos,(de ezt D is elmondja! majd) azt a lapot amit punkció utàn kapsz,azy MUSZÀJ VINNED! -el ne felejtsd,mert hazaküld èrte! Nagyjàból ennyi,ne izgulj,minden okè lesz! Gondolunk tàd nagyon!
dario88
kiskunhalas
 
 


mokucica:
Nem akarlak elkeseríteni, de 6 sikertelen inszem kell a lombikhoz,vagy 2 átjárhatatlan petevezető,vagy ha nincs petevezetőd egy sem, ha endometriózisod van vagy volt, csonkolt a petefészked, ha életkor indokolja, vagy ha apukának nem megfelelőek a katonái az inszemhez. De van olyan,hogy 3 inszem is elég,de nem tudom ahhoz mi kell...Nekünk endometriózis indokolta,h 2inszem elég.De sztem ezt írtam is Neked anno.
Remélem azért vmit tudtam segíteni, nézd meg a neten hátha fenn vannak a kritériumok.
Sztem neked kettőnek számít...vagy ha lesz esetleg még egy inszem és az is sikertelen,akkor főleg indokolt a lombik.De ezt én mint hozzá nem értő mondom...

moro: Köszi,h leírtad,szerintem akkora szám lesz a tenyeredben,hogy bele se féééér!:-) Ügyi vagy,vigyázz magadra-ezek szerint lehet,hogy szerdán punkció????

dario: Hogy bíííírod ki?annyira izgulok Érted!!!! Írj ha még is megcsinálod reggel!!! Vagy tényleg megvárod vele a Mikulást????

sheil
Budapest I. kerület
 
 


Megvan az andrológusi szakvélemény, ICSI-re, januárban, ha a fentiek is úgy akarják, mehetünk lombik :) Most szerdán kell mennem Apánkhoz, megbeszélésre :) Véééégre :)
mbetty2
Aszód
 
 


mbetty: örülök neki nagyon, hogy nem hátráltatnak titeket. Élvezzétek az év hátralevő részét kettesben, mert jövőre már minumum 3an lesztek. :D puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mbetty: örülök neki nagyon, hogy nem hátráltatnak titeket. Élvezzétek az év hátralevő részét kettesben, mert jövőre már minumum 3an lesztek. :D puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mbetty2: Gratu a jó hírhez, innentől megy majd minden, mint a karikacsapás :-) Örülök, hogy ilyen jól alakulnak dolgok!!!:-)

sheil
Budapest I. kerület
 
 


sheil: pedig elszomorít ez a tudat:-( már alig várom, hogy megjöjjön és beszélhessek Dval. Puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


sheil: pedig elszomorít ez a tudat:-( már alig várom, hogy megjöjjön és beszélhessek Dval. Puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mokucica: köszi kérdésed., mit nevezünk jobb létnek., fáj mindenem de főleg a lelkem., örülök a babáknak., örülök mindenkinek., örülök nektek., boldog vagyok, hogy ti azok vagytok., Én............... leletre várok., ha ua.-lesz vagyis rossz akkor műtét., ha nem akkor nem tudjuk mi lesz., várok s reménykedem., de ez hónapokra eltoll minden jótól a baba projektől., nehéz-nagyon nehéz most nekem s nekünk :(
ylin36
Nagykáta
 
 


Sheil: Ez elég furcsa. Ismerek olyan lombikosat (nem is egyet), aki hüvelyi úton szült. Nálam szóba sem jött a császár, csak miután a magas vérnyomásom (+cukor) kezdett veszélyessé válni.

Dario: A szurkáló érzés jót is jelenthet. :wink:

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100
 
 


mbetty2: írom a levelet !!
ylin36
Nagykáta
 
 


zafir:
Nem tudom miért mondta akkor D...majd azért megkérdezek más orvost is,de nem hiszem,hogy kockáztatnának. Nálam egyenlőre semmi nem indokolja egyébként.

dario:
Nah,mesélj!!!Teszteltél már????Nagyon nagyon várom a fejleményeket!!!:-)

ylin36: Jobbulást és remélem végre jó híreket kapsz!

mokucica: Sajnálom és remélem D azt mondja majd,hogy indulhattok mielőbb és nem lesz több akadály a lombik előtt!!!

sheil
Budapest I. kerület
 
 


Sheil, Zafir,
a lombik önmagában nem, de az ikerbabák miatt -szinte- biztos, hogy császár. Önmagában a lombiknál is előbb megcsászároznak, mint egy spontán babás szülésnél. A nőgy.k biztosra akarnak menni, nem kockáztatják a szülés szövődményeit az ennyire várva várt babáknál. Az ikres szülésnél is ritka a spontán szülés, h mindkét gyerek úgy helyezkedjen, h épp megfelelő legyen. A szülőcsat.nán áthaladni nagy stressz és főleg oxigén hiányos állapot a babáknak, nem kockáztatják, ha kicsit is felmerül, hogy elhúzódhat.
babyboom
Bp
 
 


Drágáim, üdv ebben a csodálatos időben :P azt szeretném kérdezni,hogy tegnap este beadtam 22.30kor az Ovitrellt-t, és úgy érzem hogy most nem fezsül annyira a hasam, és talán mintha a vizesedés is lejjebb ment volna :shock: ez szerintetek normális? :shock: puszi mindenkinek :D
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Babyboom: Nekem mindkét baba befordult. 2 ikres barátnőm is hüvelyi úton szült. Egyiküknél sem volt tervezett császár és problémamentes volt a szülés. Persze az orvosnak az a legegyszerűbb, legkockázatmentesebb és a legkényelmesebb, mert így biztosan nem lehet baj. Szövődmény ugyanúgy lehet 1 gyerekes terhességnél és szülésnél is. Nekem például igen kevés problémám volt a terhesség alatt (pedig nem vagyok már fiatal sem), mégis nem egy olyan 1 gyerekes terhes nőt ismerek, akinek folyamatos problémája van a terhessége során. Sőt olyanokat is, akik 28-34 hétre szülik meg azt az 1 gyereket.
Császár után a regenerálódás is igen hosszú. Nem egyszerű friss sebbel és napi 1 oxitocin injekcióval 2 gyereket ellátni. Ez persze csak az én véleményem és tapasztalatom.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100
 
 


Zafir,
örülök a pozitív példáknak.
Bízzunk benne, hogy Sheil olyan orvost választ, akinek bízni tud majd a döntésében. :)
babyboom
Bp
 
 


Sziasztok, hát nálam gameover a 6,5. héten. Most jöttem vissza Apánktól.
Holnapra beküldött a Jánosba egy korntroll UH-ra, majd csütörtökön egy kaparás (!), abból szövettan (volt embrió, vagy nem a méhben), HCG ismétlés és annak eredményétől függően (ha nem csökken), akkor egy laparoscopia a méhenkívüli miatt.
Nagyon alaposan elmagyarázott mindent, megvárta, hogy magunkhoz térjünk a sokkból, kérte, hogy kérdezzünk, mert úgy akar elengedni, hogy látja rajtunk egyetértünk a vázolt kezelési tervvel. Felhívta az UH-s dokit a Jánosban, szóval kézben vagyok tartva.

A tavaly karácsonyunkat a reménykedés fütötte, a Dévaiban utolsóként kaptam meg karácsony elött az első lombik csemeténket. :)
Idén sajnos nem lesz olyan bíztató az évzárás. :(

Bár ez sajna nem olyan vidám, mint ahogy indult, de azért jövök majd a fejleményekkel.

Sok sikert, kitartást mindenkinek....
babyboom
Bp
 
 


Babyboom: mi történt? úgy sajnálom. Olvastam a fórumot és mindenkinek szorítottam, olyan jó volt látni, hogy sheilnek, is neked is sikerült.
Kitartás!!!!
kisbuddha
Budapest III. kerület
 
 


babyboom:
Nagyon sajnálom...a végsőkig bíztam Bennetek és nagyon remélem,hogy mielőbb túl leszel ezen... Mint ha meg sem történt volna és csak egy rossz álom lett volna az egész.Tudom,hogy nincs ilyenkor az a vigasz,vagy biztató szó amitől könnyebb lenne,de tudd,hogy sokat gondolok Rád és ha bármiben tudok segíteni,megtalálsz.
Ölellek!

sheil
Budapest I. kerület
 
 


babyboom: nagyon sajnálom én is. Pedig úgy örültem, hogy Nektek is sikerült. Nagyon szomorú lettem én is. Kitartás, lélekben nagyon sokan vagyunk veled, bár gondolom, hogy ez nem vigasztal. :( Vigyázz magadra, és azért jelentkezz. Puszi.

normocyta: milyen szám volt a tenyeredbe?

moro: tüszőcskéid hogy állnak?
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Babyboom: Annyira Sajnàlom,de tudom ez nem vigasz,de sokat gondoltam ràd ès hittem,hogy minden rendben lesz veletek! Gondolok ràd holnap is,írj ha megtudsz vmit!
Mièrt gondolja,hogy mèhen kívüli lenne? Van valami,ami ezt indokolja? Talàn megjött? vagy csak a HCG-miatt? Olvastam a mèhen kívülinek a tüneteit a neten.De ezzel kapcsolatban kicsit bizonytalan vagyok! Honnan veszem èszre,hogy mehen kívüli terhes vagyok? Lehet,hogy "hülye" kèrdès,de fogalmam sincs!

Èn mèg a 12.napon vagyok Et utàn,de tesztet nem csinált mèg,majd,ha màr nem bírom türelemmel! Most köhögni kezdtem,remèlem nem lesz baj,eszem a mèzet ill iszom a citromos teat! valaki tud vmi jó ötletet?
dario88
kiskunhalas
 
 


Babyboom: Nagyon sajnálom ami történt. :cry:

Dario: Hársfavirág tea, mézzel nagyon hatásos köhögésre. Napi 1 csészével igyál csak.

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100
 
 


Babyboom:Nagyon sajnálom,hogy így alakultak a dolgok!!! :cry: Nagyon vigyázz magadra,és írj Hogy mi van Veled!!!!!

Mokucica,Sheil és a többiek:Köszönöm az érdeklődést először is! :lol: Ma megvolt az Uh.Úgy látszik kicsit elszámoltam magam tüszőcskék terén,Apánk ma azt mondta 5-6 darab van,amik 11,12,13-asak. :( Van egy pici 5-ös is úgy vettem ki aszavából.Nem tudom hova tűnt a többi!!!Kicsit elszomorottam a hír hallatán :( De Apánk azt mondta,elég ez,de lehetett volna egy kicsit több is!!!!9 valamennyi a nyálkahártya vastagsága.Remélem ez jó!
Szerdán megint Uh,de már kaptam cetrotidet mára,holnapra ,és szerdára is.Házasélet ma még lehet,aztán sex nuku!Lehet hogy pénteken már mehetek leszívásra?! :wink:
Itt tartok most,de írok majd hogyan haladunk tovább!

normocyta:Hogy vagy?Minden rendbe zajlott?Mi lett a bűvös szám? :lol:
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Egy tüdőgyógyász ismerősöm mondta,hogy a köhögés a garaton lecsorgó váladék miatt van-ezért a leghatásosabb az orrcsepp 3 óránként és gőzölés!
Az orrcseppek közül csak olyat szabad,ami nem szteroidos. Remélem tudtam segíteni!puszi és jobbulást!

sheil
Budapest I. kerület
 
 


Ja, elfelejtettem, még vérvételen is voltam,de nem is kérdeztem az miért kell?
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


moro: ha Apánk azt mondta, hoy ez jó, akkor biztos így is van :D Amúgy a kérdésedre, hogy hova tűnt a többi? A múltkori stimulációmnál, nekem is volt egy 12-esem, és következő uh-re, az nem volt meg. D. azt mondta, hogy összeeshetnek ezek :( De neked biztosan nem fognak. Nyugi. Nővesztgesd őket szépen. Puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Orrcsepp érösszehúzodást okoz. Terhességben tilos, mert nem biztos, hogy csak az orrban hat....
izmael
 
 


Köszi lànyok a tanàcsokat! Vettünk hàrsteàt,ès màr ittam is belölle egy bögrèvel, ès jó kis mèzzel! Gőzöltem kamilla teàval is,remèlem 1-2 nap ès elmúlik!
dario88
kiskunhalas
 
 


Csak beugrottam :) 4 db szívecskét kaptam :) látod Moro , hiába volt 12-13 db tüszőm ... Szóval nem ezen múlik :) Apánk kissé csalódottan mondta a haza bocsátáskor, hogy " csak 4 " pedig milyen sok es nagy tüsző volt, de ma alig akartuk oda adni őket ( egyik punkcio se volt könnyű ) Konkrétan látszott rajta, hogy csalódott , de en mondtam neki, hogy csak 4, na de az MILYEN négy :))) erre mar mosolygott, es mondta, hogy úgy gondolom ? Csak kacsintottam, es mondtam hogy majd csak figyelje meg :) remelem jó kis szuper négyes lesz:) na megyek, este még jövök :) Pusz :)
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


mokucica:Lehet, hogy akkor tényleg felszívódtak a kis betyárok! :( Nagyon remélem hogy sikerül eleget leszívni majd!Mindent megteszek,hogy növögessenek szépen!Majd szerdán elválik hogy állnak!!
Puszi

normocyta:Szóval akkor minden rendben zajlott,és jól vagy!!!!Örülök!
Amúgy Ti is a férjeddel jó páros vagytok! :lol:
Szép szám az a 4-es,és jó erősek biztos vagyok benne!Úgy látszik akkor a mai nap nem volt egyszerű dolga Apánknak sem.
Bemenetem még a szobába beadatni az injekciómat,akartam neked meglepi üzit hagyni az ágyadnál,de olyan hamar szólított az asszisztens néni,hogy nem tudtam megírni :lol: :lol:
Ügyes voltál az a lényeg!!!Majd írj a fejleményekről,és drukkolj nekem :D

babyboom:Remélem jól vagy!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


SZiasztok!

Én ezer meg ezer éve nem jártam erre, de szoktalak olvasni benneteket :lol:

Ami miatt előbújtam,h gratuláljak az újdonsült kismamiknak és boldog, problémamentes kismamaságot kívánjak. Aki ikreket vár, nekik üzenem,h vigyázzanak magukra és amennyire csak lehet minél tovább maradjanak a pocakban a babák ;)

Babyboom, miattad is jöttem. Sajnos nekem az első lombikom u.így alakult. A HCG emelkedett, de petezsák sehol nem volt. Majdnem 2 hétig jártam Déviszhez 2 naponta és vv-re, aztán végül kórház lett méhen kívüli gyanúval. Én nem a Jánosban voltam, hanem a SOTEn egy ismerős dokinál. Hétfőn befeküdtem és vártunk csütörtökig, hátha előkerül Bogyónk. Sajnos nem így lett. Nekem is egy küretet csináltak és imádkoztunk,h másnap reggelre leessen a HCG, hamár így alakult...szerencsére ez történt, így délután haza is mehettem. Utána még 2x kellett mennem vv-re és mivel esett a HCG így tuti volt,h a méhemben volt. Azt mondták,h valószínűleg kromoszóma hiba miatt nem fejlődött. Megállt a fejlődésben és beépült a nyálkahártyámba... :( Azóta eltelt 2 év és ikres anyuka vagyok. A fiaim 11 hónaposak. Ami akkor tartotta bennem a lelket,h azt mondták az orvosok,h a szervezetem, már tudja mit kell csinálnia, így hamarosan kismama leszek újra! Kb. rá 7 hónapra már az is voltam ;) Ölellek!!!

Mindenkinek nagyon drukkolok!!!

bari6
 
 


Kedves Bari6,

nagyon köszönöm bíztató soraid!!! Sokat jelent.
Reméljük a legjobbakat. :)

Ölellek
babyboom
Bp
 
 


Babyboom:Sajnálom!!!! De lesz ez még így se., sőt sokkal jobb., erővel fel., szortitok neked ♥ !!!!!
ylin36
Nagykáta
 
 


normocyta:
Gratulálok, és ne feledd,hogy a sikeres beültihez elég egy embrió is:-) Örülök,hogy túl vagy rajta és minden rendben van!puszi és írd meg a fejleményeket!

moro: Neked is szorítunk szerdára és várjuk a híreket a punkcióról,h mikor kell keresztbe tenni kezünk-lábunk!

dario: Hogy vagy? Esetleg teszt??? :roll:

babyboom: Sokat gondolok Rátok, remélem hamarosan jobban leszel és írj ha már otthon vagy és túl vagy rajta!sok puszi,ölelés!

sheil
Budapest I. kerület
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?