Zafír:
Biztos tündériek a lányok és elhiszem, hogy mindenért kárpótolnak Benneteket.Én is várom már,hogy végre velünk legyenek az ikrek, mindent várok...csak már babázhatnék!!!!
D azt mondta,nem ő találta ki a tervezett császárt, de lombikos ikreknél ez a protokoll. Tehát hüvelyi biztos nem lesz...
Mert én is rákérdeztem. Hát ez van sajnos.
szívhangot nem hangosította ki,annak is örültünk,hogy beindult a gép...De mutatta ahogy pulzál a szívük,nagyon kis édik voltak...de jól lehetett látni a szívmozgást.Ha kihangosítja tuti bőgök...de így "csak" meg voltam hatva
Nagyon megnyugtató,hogy élnek ,virulnak a bigrisek!:-)
normocyta: Hajrá,hétfőn gondolatban Veled leszünk és drukkolunk a számokért a tenyeredben
Várjuk a híreket is hétfőn!puszi!
moro75,diólevél mi újság Veletek?
babyboom:Ment privi!
Mokucica:Jó,hogy írtál a fórumra,már hiányoltalak.Remélem jobban vagy és újra jobb színben látod a világot? Köszönöm a sok dicséretet, hidd el, hogy máshogy nem éltem volna túl ezt az időszakot...csak így,hogy mindig a pozitív dolgokat igyekeztem előtérbe helyezni és mindenkinek ezt közvetíteni...másképp begolyózok és nem is álltam tőle messze! Most a hormonokra fogom,de egyre nagyobb az érzelmi hullámzás bennem-hol a fellegekben járok...hol a béka feneke alatt és megmagyarázhatatlan okból elborul az agyam.De tudod ha ezzel jár ez az egész-hát vállalom-mert megéri bármi is volt vagy bármi is lesz ez után! Meglátod, Te is így fogod érezni!!! Sokat gondolok Rád és bízom benne,hogy már jobban vagy!puszi!!!
Itt egy kép a tigrincsekről: