Új privát üzeneted érkezett!

Mbetty2: igen csak progeszteron kell a 19-22 nap között!
dario88
kiskunhalas
 
 


mbetty: nekem progeszteront és tesztoszteront is néztek a 19. napon.
(a harmadikon pedig: TSH, FSH, LH, Prolactin, Ösztradiol)
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


dario, sheil: köszönöm-köszönöm. Nagyon aranyosak vagytok. Ígérem, hogy talpraállok, mert tudom, hogy menni kell tovább. Boldog vagyok, hogy egy csodálatos ember a férjem, hogy mellettem áll, támogat mindenben. Ez ad erőt, és tudom, hogy lesz gyermekünk, és akkor még boldogabbak leszünk. Annyira vágyok rá, hogy végre sikerüljön, és meg adhassam neki a legnagyobb ajándékot, amit egy nő adhat a férjének.
Köszönöm, hogy vagytok Nekem, és hogy támogattok, higyjétek el, hogy ez is nagyon sokat jelent. Sok puszi nektek.

sheil: hidd el, minden rendben lesz az ultrahangom, már szívhangjuk is lesz, nem?

dario: te hogy vagy? beszélgetsz velük, ugye? :)
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 

 
 

Mokucica:igen nyomom a sódert egèsz nap! Főzöm ès ha elfàradok lepihizem egy kicsit! Örülök,hogy jobban vagy,ès hidj a csodàban! mi is így teszünk,mert ezek a pici babàk,tènyleg csoda babàk! vigyàzz magadra nagyon! puszi
dario88
kiskunhalas
 
 


Kedves Mindenki :D jelentem petefészkenként 5-6 db tüszőm van, 10-8-6 mm-esek :lol: de ezt csak onnan tudom, mert az ifjú dottore diktálta az asszisztensnek,mert én közben szó szerint agyvérzést próbáltam kapni :cry: míg kint vártam,egyre sz@rabbul lettem, aztán megmérettem a vérnyomásom az egyik asszisztenssel ( mert azt hittem leesett,mivel általában 90/60 szokott lenni..) és bírtam egy 150/110-es v.nyomást produkálni, 113-as pulzussal :shock: na, így már érthetően voltam pocsékul...úgy éreztem szétrobban a fejem, és a kezeimet-lábaimat meg egyre kevésbé éreztem :cry: végre bejutottam Apánkhoz, mondtam neki,hogy nem akarnám feltartani,de nem annyira vagyok jól...de ő velem ellentétben nem esett pánikba,mondta,hogy ez a Prednisolontól van , és akkor azzal leállunk...még ott bent is megmérte a vérnyomásom, de már lejjebb ment 137-re, ugyhogy csak adott egy szem gyógyszert,hogy ha rosszabb, és 140 fölé megy,vegyem be..mondtam neki,hogy pedig én annyira szerettem volna észrevétlen maradni itt a többiek közt..erre már röhögött rajtam :oops: na mindegy holnap még szúrok Gonalt meg Merionalt,és este megyek be a kórházba ahol dolgozom beadni azt a C betűst, most nincs előttem a papír..abból kedd-szerda-csüt szúrok...szerintetek akkor pénteken leszívás lesz?? :shock: ja és nem tudom kik voltak ott reggel a prömieremen, de utólag is bocsiiiii :oops:
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


normocyta:
Tetszett a mai sztori... :-)Ne aggódj,ha nem maradtál észrevétlen,a lényeg,hogy minden rendben legyen!Sztem pénteken punkció,a gyógyszerezésből ítélve!:-) Szerdán már rákérdezhetsz nála,biztosan megmondja!
:-) Vigyázz magadra!!!

sheil
Budapest I. kerület
 
 


Bocsánat, de nem tudok most visszaolvasni. Rita sajnos hasfájos, így most nagyon sok időmet leköti. Rékának szerencsére semmi baja. Szerintem akkor mennék falnak, ha mindketten hasfájósak lennének. Egyébként jó kislányok, sokat alszanak, sokat esznek és nagyon szépen gyarapodnak. :lol:

Sheil: Jól látom, hogy sikerült? :D Gratulálok kismami!!!!! Tudod már, hogy hány babátok lesz?

Mindenkinek kitartást és sok sikert kívánok. Ha kicsit több időm lesz megpróbálok ismét képbe kerülni, de gyanítom az még nem az elkövetkezendő hetekben lesz. :(

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100
 
 


Szia Zafír!

Nagyon örülök,hogy újra itt vagy,már természetes,hogy nem ránk szánod az időd,hanem a gyönyörű két leányzóra!
Igen,tudjuk,hogy ketten vannak a kis tigrisek:-))) Pénteken megyünk újra Apánkhoz,remélem akkor is csak jó híreket mond,mint legutóbb!:-) Nagy a boldogság náluk is-csak így maradjon minden.
Sok puszi és kitartás Neked is!!!
Sheil
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sheil 2012.11.26 15:42-kor.

sheil
Budapest I. kerület
 
 


Lányok, tényleg olyan veszélyes a Cetrotide :shock: :shock: eléggé beparáztatott Apánk,hogy anafilaxiás shock-ot kaphatok...főleg így a Prednisolon után nem annyira szeretnék valami újabbat kipróbálni, mondjuk egy gégemetszést, vagy adrenalint a szívembe :roll: na jó nem vicceskedem,de méslnétek róla,hogy mit kell éreznem beadáskor úgy amúgy normálisan??? :shock: köszönöm :)
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


normocyta:
Tudod,hogy Apánk előző életében Mumus volt :-) azért mondja,hogy tényleg orvossal adasd be.Van akinek semmi nem volt, nekem is csak annyi,hogy viszketett és bepirosodott!Ez gyakori,kb minden 2.embernél így van!Ne izgulj,rendben lesz,a második harmadikat már adhatod otthon magadnak!:-)
puszi!!!

sheil
Budapest I. kerület
 
 


:D :D de ha még csütörtökre este is adom,akkor nem lesz csak hétfőn a leszívás, ha jól gondolom :roll: mert az Ovitrell-t is este kéne beadnom...gyerekek, hát mindjárt lefotózom a hűtőm oldalát,tele van cédulákkal,hogy mikor mit kivel mennyit :shock: mert már így csak leírva is belezavarodok :oops:
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Normocyta: szerintem hètfőn lesz a punkció,mert pènteken mèg megnèz uh-on ès kapsz mèg 2 cetrot)pèntek,szombat) ès szombat èjjel az ovitrelle-t! Így hétfő leszívàs! Ne aggódj,nekem is minden ki volt írva egy papírra! reggel-este miket kell bevenni ill mikor melyik szuri kell! Hidd el màr a finisben vagy ès ez olyan jó!
dario88
kiskunhalas
 
 


Sheil:Nos,reggel hívtam Apánkat,egyből mondta, hogy induljak befelé hozzá,hiába mondtam, hogy holnap megyünk tájékoztatóra.Szóval bementünk,Uh,mérés hoy hová kell majd a picikéket behelyezni,és gyógyszer beállitás.Kaptam Merionált,Fostimont,Clostit,Prednisolont,Kalium,Folsav.Úristen gondoltam magamba! :lol:( Ennyire a K-ban nem figyeltek rám,egy fajta szuri,azt jóvan,szurkodjad magad hülyegyerek,majd lesz valami)Na szóval megbeszéltünk mindent,28.-án kezdem a kúrát :lol: És igen pénteken reggel első UH!!!! :lol: Szóval talizhatunk!!! :lol: Tiszta rohanás volt a napom,csak most kerültem gép elé.Hát így álok!Puszi

normocyta:Szerintem reggel mi is ott voltunk,talán a párod tanúzta alá a papírunkat? :wink:

mokucica:Ne szomorkodj!!!!!!! :)

dario:Köszi a drukkot,remélem sikerrel fogunk járni! :lol: Te hogy vagy?
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


sheil:Köszi a jótanácsokat is,szívesen fogadom továbbra is!!!! :lol:

zafír:Örülök hogy jól vagytok!!! :lol: Gondolom nem olyan könyű a két picurival egyszerre!Hogy bírod?Puszi Nektek!
Lassan elindulok én is a cél felé,csak érjek célba! :lol:

Anyira izgulok már lányok.Kicsit megrettentem a sok gyógyszertől!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


moro75: igen, szerintem emlékszem én is :) én is pont ugynezt a sort kaptam, szerintem mindenki , de kívánom,hogy te jól bírd a Prednisolont, mert bár vannak kórházak ahol nem adják, de igazából azért jó szedni, mert kiüti az immunrendszert egy kicsit, és ez segíti majd a kisbogyók beágyazódását..de csak kábé emlékszem rátok,kissé nem voltam képben a 150-es vérnyomásommal :( ja és azt még nem is mondtam,hogy annyira túl érzékeny voltam a Prednisolonra , hogy kb 3 napja szinte folyamatosan ébren vagyok :shock: csak most kötöttem össze a kettőt, meg közben beszéltem a főnővéremmel, és ő is mondta,hogy amikor a gerincére kapott szteroidot, 48 órán keresztül ébren volt...szóval mostmár remélem fogok tudni aludni végre :roll: szerintem megiszom egy pohár bort :oops:
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


moro75:
Sajna mi pénteken délután fél3-ra megyünk csak,így tutira nem talizunk,mert gondolom téged reggel fél8-ra rendelt be! :-S
Nem baj,gyakori vendégek vagyunk ott,majdcsak összefutunk vmikor!:-)
A sok gyógyszertől ne félj, nem lesz baj.Én is féltem, de mindegyik azért van,hogy elősegítse a teherbeesést-valamilyen módon! :-)
Hajrá és várjuk a fórumon a folyamatos jelentést!!!

normocyta:
Az álmatlansággal én is küzdöttem, okoznak ilyet a gyógyszerek, de ha már elhagyod a prednit,nem lesz gond!Vigyázz magadra és írj ha van fejlemény:-)

sheil
Budapest I. kerület
 
 


normocyta:Igen azt láttam hogy nem voltál jól és szétvetett az ideg.De mondjuk érthető is volt,mert marha sokan voltak.Én is kaptam már régebben prednisolont a derekamra szerintem,de akor még nem észleltem mellékhatást.Remélem most sem lesz.A szurit mindig váltott oldalba adtad,bőr alá?Vagy Te hogy csináltad?Régebben a K.ban én Gonalt kaptam,amit egyik nap egyik oldalba,másik nap másik oldalba kellett adni.Megkérdezem azért majd Apánkat is ma a tájékoztató előtt,úgyis 13-re megyünk,mert a papírokat át kell néznie.Remélem ezt a szurit is betudom adni majd magamnak.
A cetrotidot és is a házi orvosal adattam be magamnak mindig,mert nekem is mondták hogy orvos jelenlétében kell beadni.A barátnőm nővér és ő sem vállalta a beadását.
Kitartás Neked és drukkolok a sikerért!!! :lol:

sheil:Sajnálom hogy pénteken nem fogunk talizni,nekem ahogy írtad regel kell mennem :( De egyszer csak összefutunk! :lol:
Természetesen jelentek majd minden történést :lol:
Ma tájékoztató :lol: :lol:
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


moro:
Kíváncsi leszek, milyen élményekkel térsz vissza a tájékoztatóról :-)
"Mert az őserdő veszélyes hely..." :-D
Hajrá!!!

sheil
Budapest I. kerület
 
 


sheil:Majd írok este :lol:
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Moro: Ha tudnád mennyi variáció van még szurikra és egyéb gyógyszerekre. :lol: Nálatok mi lesz? Egyből lombik? Te is célba fogsz érni, mint mindenki más. :D
Valóban nem könnyű 2 picúrral, főleg most már, hogy egyedül vagyok velük egész nap. Viszont nem cserélnék senkivel, hatalmas erőt adnak a csajok. :D Gondot csak az jelent, amikor egyszerre ébrednek és mindketten éhesek. Na akkor jól jönne még 2 kéz. :lol:

Sheil: GRATULÁLOK!!!!! Meglátod, milyen csodás az ikres terhesség. Persze kockázatosabb mint az egy gyerekes várandósság, hiszen a szervezet nem több gyerekre van "kitalálva", de higyj benne hogy nem lesz semmi baj és akkor nem is lesz. :D Ha bármi kérdésed van vagy segítség kell, írj nyugodtan. :D

Zafír
Lilypie Premature Baby tickers
zafir100
 
 


mbetty: ment a privi.
ylin36
Nagykáta
 
 


Zafír:
Azt hiszem, sűrűn a nyakadra fogok járni tanácsért!:-)
Éjszaka már rémálmaim voltak,hogy a párom elcserélte az ikreinket 2 fiúra,pedig 2 lányunk lett és ráadásul azt sem tudtuk melyiket hogy hívják,mert egyformák voltak és összetévesztettük őket.Meg elfelejtettem,hogy szoptatni kell őket és reszelt almával etettem a piciket....Szóval vannak ám bajok! :roll:
Ha tudsz,majd rakj fel képet a lányokról!Biztosan sokat nőttek!
puszi,kitartás! :-)

sheil
Budapest I. kerület
 
 


moro75: örülök, hogy elkezdtétek ti is :D És várom én is az őserdős beszámolót.

dario, sheil: hogy vagytok?

babyboom?

Velem minden ok, most már nem sírok olyan sokat :)
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


sheil: nem semmi rémálmaid vannak :D
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok csajok!

Mivel öreg motoros vagyok és itt a koromra gondoltam :D hétfőn voltam méhlepény mintavételen.
A hiedelmekkel ellentétben semmit sem éreztem 2 szúráson kívül.
Vendég
 


zafír:Lombik igen,de tudod régebben már írtam hogy nekem a K-ban már megvolt az inszem,meg 1 lombik.Szóval nem ismeretlen már a szitu,csak írtó sok a különbség a két intézet és orvos között!!!!!!És ere most döbbentem rá!!!!Emberileg is és ellátásban is!!!!Mondanom sem kell Apánk vezet mindketőben!!!!Nagyon örülök,hogy váltottunk intézetet, és érzem hogy sikerrel is fogunk itt járni!!!A párom is azt mondta,hogy ennyire pozitívan még sosem álltam a dolgokhoz mint most!!És ebben Ti is írtó sokat segítettetek nekem!!! :lol: Örülök,hogy elkezdtem fórumozni,és ilyen csodálatos embereket "ismerhetek" mint Ti! :lol: :lol:

KÖSZÖNÖM MINDENKINEK!! :lol:

sheil,mokucica:Beszámoló a dzsungelből:Apánk jó hangulatában volt,nagyon sokat mesélt sztorikat is.Képzeljétek a párom olyannyira nem aludt el,hogy Apánk 2-szer is kérdezett valamit,és ő válaszolt!!Büszke is voltam,na ő az én párom :lol: Érdekes dolgokat tudtam meg,ami ugye a K-ban kimaradt!Érdekes volt.Rosszabbra számítottam,de egész jól kibírtuk :D Apánk még bírt volna mesélni,de lejárt az idő! :lol: 3-ig voltunk ott.Szóval a dzsungel veszélyeket rejt,ezt megtanultuk!! :lol: Még hazafelé a kocsiban is ezekről a dolgokról beszélgettünk.
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Mokucica: köszi jól vagyok.Sokat sètàlok,pihizem.A hús màr alig megy le,bàrhogyan van elkèszítve! (azèrt 40 dkg eszegetek) de nèha ràz a hideg,ha ràgondolok! A cèl lebeg a szemem előtt! Éjjelente alig birok aludni,gyakran felèbredek!
Örülök,hogy jobban vagy!

Moro75: Akkor màtól ti is belèptetek a dzsungelbe!!! Üdv közöttünk,ès nagyon sok sikert kívànok!

Sheil: Mi lesz,ha nem 2 làny,hanem 1 fiú is lesz?Ezek az àlmok,jajjjj! A lènyeg,hogy minden rendben legyen!
dario88
kiskunhalas
 
 


Szerintetek erőspaprikàt lehet enni? Mert azt nagyon kívànom,ezek a hormonok!
dario88
kiskunhalas
 
 


Sheil,
még az is elő fog fordulni, h az egyiket szoptatod meg 2x, a másik meg éhen marad, míg rá nem jössz! :D Huuu de nagy buli lesz!!! öröm, boldogság! és ahogy ikres ismerősöm mondta, semmilyen segítséget ne utasíts vissza!! :)

Dario, erőspaprika naná h mehet. A húsról Ágitól hallottam olyat, ami nekem segített: Ne úgy gondoljunk rá mint ellenségre, undorral, hanem mint egy segítőre. Nekem az bevált, hogy nagyobb húst lesütök előre, és nassolni is abból nassolok. Így tuti az egyenletes (állandó :) ) fehérje bevitel. Amit még nem tudtam megunni az a húslevesek mindenféle formában.


Mi holnap megyünk UH-ra (6.hét), addig para, HCG-m nagyon le van maradva.
babyboom
Bp
 
 


moro75: ( akkor egyidősek vagyunk :D jó évjárat :wink: ) amúgy tényleg ideges voltam,de nem amiatt mert sokan voltak,abszolút nem zavart, hanem mert azt gondoltam,frappánsabbak ott az asszisztensek :cry: kedvesek,és emberségesek,de eü-i dolgozóként ha józanul belegondolok, ha mérek egy ott lévő, az ELSŐ lombikján résztvevő, az injekciókat épp csak elkezdő paciensnek egy 150/110-es RR-t, és nem jelzem a 2 orvos valamelyikének??? :shock: főleg,hogy mondtam azt is, hogy egyébként 90/60 szokott lenni :( igazából nem a Apánkra voltam pipa,hiszen, ahogy bekerültem,egyből körbeugrált, hanem az asszisztensre, mert valahogy természetesnek vettem, hogy ezt jelezte az illetékes elvtársnak :shock: mert akár mehetett volna egyre feljebb, és akkor előadom a Neotontól a "220 felett " című örökzöldet :lol: meg kicsit az is zavart hogy annyira ráugrottak a vérnyomásomra,hoigy elfelejtettek bármit modani,hogy mi van, mi lesz, stb...de szerencsére itt vagytok nekem ti ,úgyhogy semmi kérdés nem maradt bennem..úgyhogy mostmár túl vagyok rajta, sokkal-sokkal jobban vagyok, tudok aludni is, és nincs az az állandó tompa fejfájás.
Amúgy a Merional-t annyiban kell másként szúrni,hogy oldalasan szúrod kicsit mert hosszabb a tűje,mint a Gonalnak. Nekem 3x75NE-t irt fel, tehát 3 port kellett volna feloldani, de a kicsi asszisztens mondta,hogy kettőben is elég..de én elolvastam, és a leírás szerint 1 ampulla fizsóban( mert az az oldószere,sima NaCl )5 ampullát is lehet, úgyhogy én egyben oldottam fel...mert azért nem mindegy már mennyiség,amikor magadba szúrod, mondjuk a 3.napon :wink:
dario88: én is küszködöm az alvással,de azért jobb mint volt, amióta nincs Prednisolon .
Én vettem liofilizált tejsavóport, vagyis 70%-os fehérje port a neten,nincs benne semmi más, nincs ízesítve,és azt csinálom meg shake-nek kakaóval,vagy joghurtba keverek kb 2-3 evőkanállal...többet nem mert hasmenést okoz...és inkább csak reggelire, mert délután más kaja után meg elégé puffaszt, de így megvan pluszba még kb 150 g fehérje...szerintem vegyél vmi gyúrós boltban, mert nekem 2 másik lombikos ismerős is itta.
babyboom: naggggyon szorítok
LÁNYOK,még annyit szeretnék így négyszemközt,hogy ilyenkor ( most kezdtem a Cetrotidet, vagy mi a neve,lusta vagyok felállni,és megnézni...ja de túléltem,még csak piros se lett :D ) szóval ilyenkor még lehet szexelni :oops: ? Mondjuk ha nem , akkor is már tök mindegy, de őszintén( bocsi,hogy kitárgyalom,de ezt nem tudom mégse megkérdezni a dokitól,vagy az asszisztensektől..) szóval orgazmus után eléggé fájdogált az alhasam :( remélem nem kavarodtak össze a bogyók a petefészkeimben :shock: hát bocsi a kérdésért még1x, és jó éjt mindenkinek :)
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


normocyta:
Nekünk azt mondta D a házas életre,hogy punkció előtt ne...mert okozhat ovulációt. Utána punkció meg transzfer között sem lehet...és ET után meg főleg ne....Hát,hogy őszinte legyek,mi stimu kezdete óta elfelejtettük egymást :-( De most pénteken rákérdezek,hogy hogy is van ez.Van egy megérzésem,hogy a 12.hétig nem fogja javasolni....A méh összehúzódás okozhat vetélést és ha ezt mondja,akkor nem fogok kockáztatni.Magamra csatolok egy erényövet és lenyelem a kulcsot. :lol:

babyboom:
Nagyon szorítok ma Neked, írj amint végeztél....annyira izgulok!!!
A segítséget tutira nem utasítom el!Majd beosztjuk a családban mikor ki jön pesztrálni a manókat!

moro75:
Tehát benn vagytok már Ti is a veszélyes őserdőben,felégettetek minden hidat magatok mögött :-) Szuper ,csak így tovább és csak annyit tanácsolok, tartsatok be mindent és akkor zökkenőmentes lesz az egész :-) Nagyon sok sikert kívánok!!!

dario:
2lány egy fiú??? Ne riogass! :-)

mokucica:
Örülök,hogy jobban vagy, még ha nem is mindig érzed,nagy erő van Benned! puszi!!!

sheil
Budapest I. kerület
 
 


normocyta:Különben filóztam is már ahogy ott ültünk,hogy vajon Te lehetsz-e,valahogy ilyen első megérzézre tudtam hogy Te vagy!!! :lol: Aztán gondoltam, előző nap írtad hogy fél 8-ra mész,de akkor mit keresel még itt?! :wink: Akkor valamennyire együtt fogunk haladni :lol:
Különben látszott az aszisztensen,hogy zavarban volt és nem tudta most mihez kezdjen,főleg amikor odamentél szólni.Én is furcsáltam,hogy nem tudott mihez kezdeni!A lényeg hogy már jobban vagy,és Apánk figyel rád és Mindenkire!! :lol: Én ma kezdem el a Prednisolont,mit mondjak kiváncsi leszek hogy fogom viselni.De majd úgyis írok.Elvileg nekem is alacsony inkább a vérnyomásom mindig.
A házas életről annyit,hogy tegnap én is rákérdeztem Gyöngyinél,és azt mondta stimu alatt lehet.Mert ugye azért engem is nagyon érdekelt ez a dolog :lol: A tájékoztatón nem akartam a többiek előtt megkérdezni,mert még rosszat gondolnak,pedig ez egy fontos dolog,mint ugye tudjuk :lol: :lol:
Nekem is 2 meri és 2fostit kell szúrni,azt mondták elég egy oldat 2 porhoz.Szóval nem döfni kell mint a Gonalt?

Bizony, jó évjárat vagyunk :lol:

sheil:Igyekszünk kitartani,és nagyon remélem hogy a várakozásunk meghozza majd "gyümölcsét"! :D Te jól vagy?

dario:Köszi.Igen bennt vagyunk!Remélem sikerrel is járunk ,és jó utat választunk a dzsungelben :lol: Te hogy vagy?
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Sheil: Èn úgy gondoltam,hogy lehet hogy nem 2 làny,hanem lehet,hogy 1 fiú is! Nem akartalak megijeszteni!-)

Moro75: köszi jól vagyunk! A napok elèg lassan telnek,de egy hèt màr eltelt,hàl Istennek! Szeretnèk màr egy kicsit (pàr hèttel) idősebbnek lenni! De majd csak telik ez az idő! Nektek jó,mert stimu alatt rohan az idő!
dario88
kiskunhalas
 
 


Babyboom! Hol vagy? Mi volt ma? Sokat gondoltam ràd,vàrjuk,hogy írj!
dario88
kiskunhalas
 
 


Lányok,

Stimu alatt édességet lehet enni?A szurikat mindig ugyanabban az időben kell beadni,ugye?Ezeket elfelejtettem megkérdezni :wink:

dario:Most méd annyira nem érzem, hogy rohanna az idő,főleg mert izgulok,holnap reggel kezdem az első szurit!Legyél türelmes,és ne idegeskedj! :lol:
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


moro75:
A szénhidrát bevitelt korlátozni kell, napi 200-250g-nál nem lehet több,a csoki nem nagyon fér bele :-( Ez kb 3 szelet fehér kenyérnek felel meg,de ugye szénhidrát nem csak a csokiban,kenyérben,tésza-félékben van,hanem szinte mindenben.Én volt,h egész nap sanyargattam magam egy darab csoki miatt...De nem éri meg!!!:-)
Amúgy egy idő után nem kívánod majd az édességet.
A szurikat ugyan abban az időben próbáld meg beadni,reggel 8-9 között!!!
Hajrá,és ne izgulj, megy majd minden mint a karikacsapás!:-)

sheil
Budapest I. kerület
 
 


Halogattam az írást, mert nem akarom csökkenteni senki lelkesedését.
Hááát a helyzet rosszabb. Abbahagyatta volna velem a progi-t, mert most már ez nem lassú fejlődésű embrió, hanem rosszul fejlődő. Egy dolog miatt nem tette, h a napokban volt valaki, akinél innen még megindult. Szóval ad egy esélyt nálam is a csodának.
Kérdeztem, magyarázott, val.színű a petesejtek genetikai rendellenessége az ok. Azaz idős korom. Sárgatestjeim kiválóan működnek, tehát a hormonrendszerrel nincs gond.
Szóval a dzsungelben sok akadály van, de mint -hála a fórumnak- látjuk vannak jó példák, hogy ki lehet innen jutni....
babyboom
Bp
 
 


sheil:Köszönöm szépen a válaszod!! :lol: Hála istennek fehér kenyeret amúgy sem eszem,csak rozsost,de a tésztát imádom :( Majd betartom az adagot belőle.
Egyhamar akkor nem sütögetek sütiket inkább :wink:

babyboom:Sajnálom!!!Hátha megembereli magát még az a csepp a pocakodban!! :lol: Amíg az esély megvan,nincs semmi veszve!!!!!!Kitartás Drága!Drukkolok Nektek nagyon!!!!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


babyboom: én azt gondolom,hogy Dévai már mindent látott a 30 év alatt,amióta lombikozik, és mivel mind tudjuk,mennyire alapos,és mennyire óvatos , így nem mondana neked ilyet,ha nem látna esélyt!! Ennyit. <3 amig Apánk és a Kisbogyótok nem adja fel,te se tedd...[/img]
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


babyboom: ne add fel, bízz benne, amíg D. lát esélyt, nem szabad feladni. Mikor kell visszamennetek? Én drukkolok nagyon értetek. Puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Babyboom: Ahogy a többiek is írtàk,nem szabad feladni,hisz D. n mondanà,ha nem így gondolná! Hidd el,hogy ott van ès nem lesz semmi baj! Tiszta szívből ezt kívánom!!! Sikerül! Addig is amíg kiderül,nyugodj meg! puszi ès vigyàzz magatokra nagyon!
dario88
kiskunhalas
 
 


babyboom:
Senki lelkesedését nem csökkented,sőt, mindenki izgul Értetek és küldi a pozitív energiát a pöttömnek és Neked!!!
Puszillak!

Többiek,hogy vagytok??? Holnap du-n jön vki Apánkhoz???
Diolevél,Te mikor jössz???

Puszi és szép napot Mindenkinek!!!

sheil
Budapest I. kerület
 
 


Sheil, Diólevél,
izgatottan várom a holnapi híreket!!!! Írjatok mielőbb!
babyboom
Bp
 
 


Drágáim, elmondanátok hogy mi a menete a leszívásnak ? Hétfőn lesz elvileg :shock:
babyboom: sokat gondolok rátok <3 csuriban van az ujjam azóta is
sheil: várom a híreket :)
moro: hogy megy a hasba szúrás ? :wink:
holnap még megyek egy UHra...nagyon be vagyok vizesedve,szerintezek a leszívás-beüklti közötti napon bevehetek egy vízhajtót :shock: ?
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Zafir: annyira jó olvasni az üzeneteid :) :)
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Normocyta
vizesedés úgy érted a hasüregben? Vagy a lábad dagad?
1.Hasüregi - túlstimu jele lehet
2. Ki tudja milyen hatással van a petékre.
D. tudta nélkül sztem ne vízhajtózz, se előtte, se azon az egy napon, amikor épp nem lakik nálad senki.

Stimu: műtétesek előre, UH, befekvés Mariannhoz, D. meghatározza a sorrendet, a tüszők állapota szerint. Felfekvés az asztalra, csevegés, szúrás, D. megérkezik, lövik a Dormicumot, már ott se vagy. Az ágyadban ébredsz, egy szép nagy számmal és szivecskével a kezedben. Du. 3 körül Mariann kiszórja a népet, D. "eltávoztat" és kísérővel hazamehetsz, ha nem akarsz befeküdni a Jánosba - ezt alá is kell írnod. A szurkált petefészek van akinek fáj, a gyakori pisilés nagyban enyhít ezen. Csupa boldogság, remény, feldobott hangulat.
Az altató amit kapunk minimális, van aki beszédes lesz tőle...


Hát ennyi jutott eszembe.
babyboom
Bp
 
 


normocyta: de jó,hogy hètfő punkció! Nagyon nagyon fogok gondolni ràd ès szorítok! Hogy àllnak a tüszőid? Babyboom nagyon pontosan leírta a menetèt a punkciónak,kb 9 kor kezdődnek a műtètek addig a kórteremben jól elbeszèlgettek.Nagyon jó lesz,hidd el ès biztos egy szèp szàm lesz a tenyeredben! Szorítok! Vigyàzz a tüszőidre hètfőig nagyon!

Sheil vàrjuk a híreket!
Legyen mindenkinek kellemes napja ill hètvègèje! puszi mindenkinek!
dario88
kiskunhalas
 
 


normocyta:
Gondolunk Rád hétfőn és addig is nagyon vigyázz magadra a hétvégén.Semmi sem fog fájni,hamar túl leszel rajta-jó lesz,majd meglátod :-) Drukk!!!

Én megint nem aludtam, ugyan úgy,mint a múltkori UH előtt...
Este majd írok,hogy mi volt.Nagyon izgulok :?

Szép napot mindenkinek!!! :-)

sheil
Budapest I. kerület
 
 


Normocyta:Jól megy a hasba szúrás :lol: De ezt már megbeszéltük :lol: Vigyázz magadra,és pihenj sokat!!!Hétfőn találkozunk!
Ja Apánk azt mondta,ha elöbb megyek akkor előbb kerülök sorra :) Nem akartam neki mondani,nem tudom reggel kire is kellett várni? :wink:

Sheil:Nagy drukk neked,és írj ha végeztetek! :lol: Én ma voltam Uh-án,egész szép számú tüszőcskék vannak.Ha jól számoltam öszesen kb.10 biztos van a jobb és bal oldal együtt.Van egy nagyobbacska 10-es,2db 8-as,és a többi 5-6-os.Szóval nálam ez történt ma.Hétfőn megint Uh.

Lányok, ki hogy van ?
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Moro75: Nagyon szèpek a tüszőid ès mèg a 7vègèn nőni fognak! Jaj,de jó! Punkciókor neked is szèp szàm lesz a tenyeredben.

Màr vàrom Sheil-t,a hírekkel! Jaj,úgy izgulok èrtük! Èn elvagyok,mèg van türelmem a tesztig,de màr nem kell sokat vàrni!
dario88
kiskunhalas
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?