moro75: ( akkor egyidősek vagyunk
jó évjárat
) amúgy tényleg ideges voltam,de nem amiatt mert sokan voltak,abszolút nem zavart, hanem mert azt gondoltam,frappánsabbak ott az asszisztensek
kedvesek,és emberségesek,de eü-i dolgozóként ha józanul belegondolok, ha mérek egy ott lévő, az ELSŐ lombikján résztvevő, az injekciókat épp csak elkezdő paciensnek egy 150/110-es RR-t, és nem jelzem a 2 orvos valamelyikének???
főleg,hogy mondtam azt is, hogy egyébként 90/60 szokott lenni
igazából nem a Apánkra voltam pipa,hiszen, ahogy bekerültem,egyből körbeugrált, hanem az asszisztensre, mert valahogy természetesnek vettem, hogy ezt jelezte az illetékes elvtársnak
mert akár mehetett volna egyre feljebb, és akkor előadom a Neotontól a "220 felett " című örökzöldet
meg kicsit az is zavart hogy annyira ráugrottak a vérnyomásomra,hoigy elfelejtettek bármit modani,hogy mi van, mi lesz, stb...de szerencsére itt vagytok nekem ti ,úgyhogy semmi kérdés nem maradt bennem..úgyhogy mostmár túl vagyok rajta, sokkal-sokkal jobban vagyok, tudok aludni is, és nincs az az állandó tompa fejfájás.
Amúgy a Merional-t annyiban kell másként szúrni,hogy oldalasan szúrod kicsit mert hosszabb a tűje,mint a Gonalnak. Nekem 3x75NE-t irt fel, tehát 3 port kellett volna feloldani, de a kicsi asszisztens mondta,hogy kettőben is elég..de én elolvastam, és a leírás szerint 1 ampulla fizsóban( mert az az oldószere,sima NaCl )5 ampullát is lehet, úgyhogy én egyben oldottam fel...mert azért nem mindegy már mennyiség,amikor magadba szúrod, mondjuk a 3.napon
dario88: én is küszködöm az alvással,de azért jobb mint volt, amióta nincs Prednisolon .
Én vettem liofilizált tejsavóport, vagyis 70%-os fehérje port a neten,nincs benne semmi más, nincs ízesítve,és azt csinálom meg shake-nek kakaóval,vagy joghurtba keverek kb 2-3 evőkanállal...többet nem mert hasmenést okoz...és inkább csak reggelire, mert délután más kaja után meg elégé puffaszt, de így megvan pluszba még kb 150 g fehérje...szerintem vegyél vmi gyúrós boltban, mert nekem 2 másik lombikos ismerős is itta.
babyboom: naggggyon szorítok
LÁNYOK,még annyit szeretnék így négyszemközt,hogy ilyenkor ( most kezdtem a Cetrotidet, vagy mi a neve,lusta vagyok felállni,és megnézni...ja de túléltem,még csak piros se lett
) szóval ilyenkor még lehet szexelni
? Mondjuk ha nem , akkor is már tök mindegy, de őszintén( bocsi,hogy kitárgyalom,de ezt nem tudom mégse megkérdezni a dokitól,vagy az asszisztensektől..) szóval orgazmus után eléggé fájdogált az alhasam
remélem nem kavarodtak össze a bogyók a petefészkeimben
hát bocsi a kérdésért még1x, és jó éjt mindenkinek