Sziasztok
Leszter és kispapi
Nagy gratula, sokat gondoltam ám rátok a héten
Sok boldogságot az immár 4 fős családnak, és persze tejcsit
Na, végeztem a vizsgákkal, 3-5ig vannak a jegyeim, nekem megfelelnek
Kölök mellett, kis segítséggel örülök neki
Ja, és mindenkinek köszi a drukkokat, arik vagytok, és nem utolsó sorban hatékonyak
Asszem visszaolvasni képtelenség mindent. Bocs akit kihagyok
Tüni
Drukkhegyek
Maci_2
Akkor nem lesz második biztosan?
Miszike
sajnálom a biciklis storyt, de annak örüljetek, hogy nem lett nagyobb baj ( a szomszédunk elütött egy részeg embert, és meghalt, ez olyan szörnyű, pedig nem is ő volt a hibás, és egész életében emlékezni fog erre) Azért nem mondom, hogy könnyű túllenni rajta, de ehhez képest szerencsések lehettek! Ti is benne voltatok a kocsiban? Remélem, ha már túl leszel az első harmadon, jobb kedved lesz, az a lényeg, hogy vigyázz magatokra, és ne idegeskedj, jó?
Beu
Remélem mostmár meggyógyultok!
Csucsuka
te hogy állsz a vizsgákkal?
Ágy téma:
Mini most már kb 2-3 hónapja nagyágyban alszik, ugyan annyit mint a kiságyban, ha du leteszem, és még nem álmos, játszik kb 1 órát, aztán lefekszik magától az ágyra, és elalszik. Ehhez hozzá kell tennem, hogy olyan ágyat vettünk, ami kanapéágy, kinyitható ággyá, és kb 8 cm vastag a szivacsa. A leeséstől nem kell tartani, mert max 8 cm, és csak szivacsból van. Ja és az összecsukhatóság sem hátrány! ( Amúgy az Auchanban lehet kapni, 17ezer Ft, Robi fotelágy,ezerféle színben,2 felnőtt elfér rajta, ha egyáltalán valakit érdekel
)
Még bent van a kiságy a szobában, de nem használjuk. A nagymaminál kiságyban alszik, ott sincs gond.
Az este a nagyágyban olyan, hogy leteszem aludni, megpuszilgatjuk egymást, betakarom, leoltom a lámpát,jó éjszakát kívánok és elalszik. Ha reggel felkel, kb 1/2 9 körül, akkor még kb 1 órát kibír magában játszással. Reggel az ő ágyában szoktunk hancúrozni egyébként, és apának, meg nekem is hoz egy párnát, hogy lustizzunk még egy kicsit vele is
Szóval pozitívak a tapasztalataim, kívánok mindenkinek ilyet
Puszka:
Manócs ( bocsi, de már rég nem írtam, azért ilyen hosszú
)