Sheil,
valahogy átugrottam a hozzászólásod.
Hát a párod isteni! Az enyém alig él ettől a 3-as felelősségtől. A csepp
(édes!) asszonykát viszik a hormonok, de azért beszélgettem velük, hogy jól mérjék fel az öreglány(én) erejét, nem szeretném ha túlértékelnének, és mindhármukat elveszítenénk!!!
Anyukád milyen kedves, h feljött, h veletek együtt hallja a hírt! Olyen kedves, mint a lánya.
Megnyugtató! Most jött meg a mai HCG-m, emelkedik!!!!!
Holnap délután jelzem D. hányat lát.
Ja Diólevél: Ezek szerint Te feküdtél mellettem? Az ajtóhoz legközelebbi ágyon??? Csuda jó, h itt tartassz a 2 embrivel!!! Hátha hátha csak a tieid is lassúak. Nekem a vér HCG-mben volt csökkenés a 15-ről a 19. napra. Apánknak sem tetszett, de a mai értékkel behozta a lemaradást!!!
15. tr u. nap- 103
19. -89
22. -145 !!! Hurrá ez már megnyugtatóbb emelkedés.
Ylin,
bocs, h nem árultad el miről van szó, de a kétségbeesésed szinte könyörög, hogy mégis belekoytogjak, ami persze lehet téves lesz, mivel nem ismerjük a részleteket. A méhnyak tumorai nagyon jól kezelhetők, de gondolom
D elmondta a lehetőségeket, és ha nyáron látta az eredményt és eddig várt, akkor az nem lehet olyan vészes!!! ??? Műhiba lenne és az rá nem jellemző. Még, ha szükséges is műtét, lehet minimális kimetszés, ami után lehet baba. Egy ismrősömnek nagyon rossz lett az eredménye, 4hétig agykontrollozott a műtét előtt, majd amikor megjött a műtéti szövettan, az orvosok értetlenül nézték a javulást. Most a köv.ő lombikra készülnek.
Ne add fel!
Nem szeretem ezt a hurrá optimista huzzáállást, amit szinte megkövetelnek a lombikra vágyóktól, de most tényleg azt mondom, ne keseredj neki, legalábbis ne hosszú ideig
. Adj magadnak időt, gyászold meg az elveszett lehetőséget, majd kívánok neked sok erőt, hogy legalább képzeletben át tudj lépni ezen az akadályon.