Sziasztok!
Most értünk nemrég haza.Szóval a hormonjaim rendben vannak,az FSH kicsit magasabb,amire Apánk azt mondta hogy lassul a petesejt termelésem,de gondolom ez a korom miatt.Levett egy chlamydiát,mert az már nemsokára lejár amit csináltattam,aztán csináltunk egy friss spermavizsgálatot is, ha már ott voltunk.Ja,és amit a K-ban adtak az inszemről igazolást,most derült ki hogy lombiknak van írva,úgyhogy még oda be kellett ugranunk hazafelé, hogy ugyan adjanak már olyan igazolást, amin valójában is az inszem szerepel.Azért tök jó hogy emiatt esetleg lecsúsztam volna a támogatott lombikokról!!!
Na,szóval azt is elintéztük.
27.-én megyünk tájékoztatóra,és utána indulás!!!!!!
Természetesen ha jók lesznek az eredményei annak amit Apánk most levett.Mondtam neki hogy, mi lesz ha hétvégén jön meg(,mert ugye elvileg 29.-én kéne legkésöbb megjönnie,az a 31.napom,annál később nem igen szokott megjönni)mert 29.-e hétvégére jön ki ebbe a hónapba, illetve péntekre,azt mondta akkor hétfőn telefon fél 8-kor.Na most, ha pénteken este jön meg,nem lesz késő a hétfő szerintetek?Úgyértem az injekciót mikortól kell elkezdeni?
Úgyhogy csupa jó hír!!!!Megkaptuk a 40 oldalas olvasmányt is!
Köszönöm mindenkinek, hogy szorítottatok értem!!!
Apánk jó kedvébe volt különben,kérdezte hogy vagyok,mondtam neki ne is kérdezze,kijött az aranyerem,tegnap végbéltükrözésen voltam,erre csak vigyorgott
Sokat ásítozott ,mondta hogy, nem igaz a nők mindig éjszaka szülnek!!
babyboom:37 éves vagyok.Nem vagyok annyira idős még,de néha sokkal idősebbnek érzem magam
Nagy drukk holnapra!!!
dario:Gratula!!!Szép az az 5 szám!!!!Szerintem már meg is maradnak ennyien
sheil:Mindjárt holnap
Aztán írni ám mi újság!!!
Drukkolok!!!