Új privát üzeneted érkezett!

babyboom:Vérvételnek van már eredménye???Hogy vagy???

dario: sok szorítás-sok petesejt!ezaaaaaaz!!!!!!!Ügyes voltál!!!:-)
sheil
Budapest I. kerület
 
 


sheil:Tudom hogy hosszú a várakozás,nekem ne mondd!Remélem csupa jó hírt kapsz szerdán,drukkolok!!! :lol: Majd én is írok holnap,hogy mi volt.
puszi

dario:Ügyes voltál!!!Jól vigyáztál magadra és a sejtecskéidre :lol: Most már mindent bele,drukkolás indul!( folytatódik!!!)Különben a K-ban nekem is fájt a hasam utána,ezért kaptam állítólag csak 1 embrit vissza.Most akkor normális ha fáj a hasad leszívás után,vagy nem jó jel? :wink:
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Moro75: hàt nekünk fàjt punkció utàn,mind3- nak. D -nak mondtam mikor kèrdezte,hogy hogy vagyok,egyből mondta,hogy Jànos kórhàz,mert jó lenne,ha bemennèk megfigyelèsre! Mondtam,hogy ha baj lesz este/èjszaka majd bemegyek Kecsóra a kórhàza! Szegèny tènyleg nagyon fàradt volt.

Mègegyszer köszi a drukkokat mindenkinek,de mèg csak most jön a java! Remèlem pèntekig szèpen osztódik majd legalàbb 2! Szorítok mindenkinek Èn is! Higyjètek el mèg idèn hatalmas bababumm lesz Apànknàl!-)
Mokucica: A reggeli drukkod sokat nyomott a latban,főleg,hogy kimondtàk Èn leszek az első! àààà......à!
dario88
kiskunhalas
 
 

 
 

Megjött az eredmény,
a 15.napon már 103 volt,
most a 19.-en 89. :( :?:
Remélem ez a csökkenés csak annyit jelent, hogy nem lesznek hármas ikreink!

Sheil: Kösz az érdeklődést, megnyugtatóbb lett volna, ha nő a HCG, így most tűkön ülök még 40 óra!! Sebaj. Te?

Dario, ne vedd komolyan D.t ezzel a Jánosozással, ezt mindenkinek elsüti. Aludj nyugodtan. És azt hiszem nyugodt lehetsz, ennyiből tuti meglesz a beültetés! :lol:

Moro75 - a hiperstimu miatt nem ültethettek vissza többet, mert ha ikrek tapadnak meg az életveszélyes. Nekem is így volt az utóbbinál. Van akinél nem is tesznek be egyet sem, ha nagyon magas az ösztrogén szint.
A hyperstimu-nál is fáj, feszül a has, de ez nem ugyanaz mint a petefészek összeszúrkálás okozta fájdalom. Ja egyébként a túlstimu fokozza a teherbeesés esélyét.

Csajok, micsoda pörgés van!!!
babyboom
Bp
 
 


babyboom:
Szerintem ez még nem jelent semmi rosszat,ezen ne izgulj!
Apánknál is lesz vérvétel,biztos!Másrészt,ha ott a baba,akkor nem számít mennyi a hcg. Ezt is sok minden befolyásolhatja!
Holnap ilyenkor már majdnem jó lesz.Még kettőt alszunk és irány a babanéző:-)
Addig is,relax!puszi!
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Ylin, merre laksz? :)
mbetty2
Aszód
 
 


dario:Remélem már jobban vagy,és nem fáj a pocid! :)

babyboom:Jó tudni.Csak az a baj,hogy nekem a dokim nem mondta ezt a hiperstimut,csak megultrahangozott beülti előtt,mondta hogy folyadék nincs de csak 1-et rak vissza.Kérdeztük hogy miért,de a válasz az volt hogy,azért mert csak 1 és kész.Kb.ennyivel magyarázta. :wink:
Nagy drukk neked!!!!

Lányok, drukkoljatok ma nekem.Ma megyek 12-re Apánkhoz.Remélem jó hangulatában lesz és rábólint a decemberi indulásra. :D
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


dario: én is remélem, hogy jobban vagy. Írj, ám, ha telefonáltál, hogy "mennyire szeretik egymást" :)

moro75: biztos, hogy minden rendbe lesz, ne izgulj. Várjuk a fejleményeket, ha végeztetek.

mbetty: ti is ma mentek Apánkhoz?

babyboom, sheil: már csak egyet kell aludnotok, és kiderül, hogy ki/kik laknak odabent. Holnap ti lesztek a legboldogabbak a világon. :D Én drukkolok még mindig nagyon.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok! A telefon megvolt,a 9- ből 5 termèkenyült meg!-( holnap megint telefon,ès kiderül minden! Picit meglepődtem azèrt,de hàtha 2 marad pèntekig! Szorítsatok nagyon,nagyon! Jól vagyok màr,èpp csak èrzem a hasam egy kicsit!
dario88
kiskunhalas
 
 


dario: az 5 az nagyon szép szám, ezen ne aggódj. Szerintem, ha jól emlékszem sheilnek is 5 termékenyült meg. És látod, most ott vannak a pocakjába :) örülök, hogy jobban vagy. Puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Dario!
Az 5 egy szerencseszám...annyi maradt nekünk is:-) Szuper jó lesz,meglátod:-)Péntekig is biztos marad legalább 2,hanem több!Ügyik voltak-és "igaz volt a szerelem":-) Örülök nagyon!!!szép napot,vigyázz magadra!
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Moro75
Te hány éves is vagy? Mert külföldön meg talán itthon is már? az a trend, hogy egyre kevesebb embriót ültetnek vissza, a többes terhességek kockázatának elkerülése miatt. De minnél idősebb valaki, annál többet mernek betenni, mert kisebb az esély. (Régen 3-5-t, ma inkább 1-3-t.)
Lehet, h látta benned a doki a lehetőséget, meg egy picit hyperstimu gyanús voltál, és ezt gondolta a legjobbnak.
babyboom
Bp
 
 


Dario,
5-nek örülünk nagyon! Átlagon felülli!!! Apánk azt mondta továbbtenyésztik péntekig? Nem teszi vissza őket holnap? Ez is mutatja milyen szép szám az az öt! Ez nyugtasson meg. Gratula.
Petefészkeid fájnak? Nekem az első 2 alkalommal jólesett egy kis derékmelegítő.

Moro ? Indultok?

Csajok holnap megyünk Sheil-el és mondjuk a bíztató híreket! Lehet a nyomdokainkba lépni!
babyboom
Bp
 
 


Apànk azt mondta,hogy holnap hívjuk 8:30 kor ès elvàlik,hogy mikor kapjuk vissza őket. Mi a pèntekre voksolunk,vagyis remènykedünk benne,hogy legalàbb 2 marad! Szorítsatok!!!
dario88
kiskunhalas
 
 


Sziasztok :)
Tegnap délelőtt voltam a bemérésen, tényleg nem fájt, és semmi maszatolás nem volt :) nekem ugyan nem mondta, hogy átszúrhatja a méhemet, gondolom nem akart sokat szövegelni, mert teltház volt nála :) hálisten..eddig szinte senki nem volt a váróban, amikor mennem kellett..nem tudom kik voltak ott közületek tegnap , de azt néztem,hogy tök jó csajok voltak ott...úgy értem azt hittem,hogy ilyen "anyukás" belefáradt ,feszültek a nők,mikor ide jutnak ( ne vegyétek magatokra kérlek, csak őszintén elmondom ,mit gondoltam..) , de tök jókedvű , csinos, csajos banda volt ott, ez nagyon jó érzés volt látni :)) Szóval én gyorsan felugráltam az összes vizsgálati helyre, ágyra, vizsgálóasztalra , és ennyi...sajna nem sok őstüszőt látott ( bár ő a jobb oldaliban is látott asszem 1-et vagy kettőt..) de a baltól többet vártam, ott is csak 3-4 volt...nektek mondott ilyen számokat amikor voltatok?? Az FSH-ra megint rákérdezett, és egy elég durva indító adagot írt fel ( szerintem, de majd ti megmondjátok) napi 225E Gonal-F 900 , és napi 225E ( 3 doboz) Merional, meg Prednisolon, Closti, Kalium, és a Folsav. Csütörtöktől kezdem a bogyikat, és péntektől a szurit, aztán hétfőn reggel UH... :shock: most csendben kérődzöm itthon az infókat, össze csoportosítottam a napi cuccokat, és kiírtam a hűtőre mikormitmennyitkivelhogyan...szóval itt tartok most..kicsit félek,hogy nem lesz elég tüszőm :( de majd kiderül :)
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


normocyta: én is ezt tapasztaltam, amit te. Csinos csajok, semmi megtörtség. Ez biztos abból addódik, hogy mindenki ennyire hisz/bízik D.-ban.
Nem semmi kis adagot kaptál. Én még csak inszemes vagyok, csak a clostit, és a merionalt ismerem, de szerintem ennyi cucc mellett nem kell tartanod attól, hogy nem lesz elég tüsződ. Szerintem hétfőn fogunk talizni, mert én nem vagyok egy rövid egyszerű eset Apánknak :(

dario: mennek a drukkok :) :) :)

babyboom, sheil: már én is türelmetlenül várom rólatok a holnapi híreket. Már csak egyet kell aludni, én is ezt számolom. :)
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Most értünk nemrég haza.Szóval a hormonjaim rendben vannak,az FSH kicsit magasabb,amire Apánk azt mondta hogy lassul a petesejt termelésem,de gondolom ez a korom miatt.Levett egy chlamydiát,mert az már nemsokára lejár amit csináltattam,aztán csináltunk egy friss spermavizsgálatot is, ha már ott voltunk.Ja,és amit a K-ban adtak az inszemről igazolást,most derült ki hogy lombiknak van írva,úgyhogy még oda be kellett ugranunk hazafelé, hogy ugyan adjanak már olyan igazolást, amin valójában is az inszem szerepel.Azért tök jó hogy emiatt esetleg lecsúsztam volna a támogatott lombikokról!!! :wink: Na,szóval azt is elintéztük.
27.-én megyünk tájékoztatóra,és utána indulás!!!!!! :lol: Természetesen ha jók lesznek az eredményei annak amit Apánk most levett.Mondtam neki hogy, mi lesz ha hétvégén jön meg(,mert ugye elvileg 29.-én kéne legkésöbb megjönnie,az a 31.napom,annál később nem igen szokott megjönni)mert 29.-e hétvégére jön ki ebbe a hónapba, illetve péntekre,azt mondta akkor hétfőn telefon fél 8-kor.Na most, ha pénteken este jön meg,nem lesz késő a hétfő szerintetek?Úgyértem az injekciót mikortól kell elkezdeni?
Úgyhogy csupa jó hír!!!!Megkaptuk a 40 oldalas olvasmányt is! :lol:
Köszönöm mindenkinek, hogy szorítottatok értem!!! :lol: Apánk jó kedvébe volt különben,kérdezte hogy vagyok,mondtam neki ne is kérdezze,kijött az aranyerem,tegnap végbéltükrözésen voltam,erre csak vigyorgott :) Sokat ásítozott ,mondta hogy, nem igaz a nők mindig éjszaka szülnek!!

babyboom:37 éves vagyok.Nem vagyok annyira idős még,de néha sokkal idősebbnek érzem magam :lol:Nagy drukk holnapra!!! :lol:

dario:Gratula!!!Szép az az 5 szám!!!!Szerintem már meg is maradnak ennyien :lol:

sheil:Mindjárt holnap :lol: Aztán írni ám mi újság!!! :lol: Drukkolok!!!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Normocyta,
én ugyanezt a dózis kaptam első és második alkalommal. Rosszak (voltak!) a hormon értékeim, azt mondta maximális dózissal indít. Nagyon paráztam a mellékhatásoktól, de legnagyobb meglepetésemre semmi, sőt, ezektől megfiatalodik, kivirul az ember a Nő.
Ugye lányok, ti is ezt tapasztaltátok.?
A Káliban hímeztek-hámoztak, "próbastimulálást" akartak nekem csinálni, de gondoltam, próbálkozgassanak mással, apánk meg nem próbálkozott, padlógázzal indított. Meg is lett az eredménye, 3 embrikét ültetett be.
Szóval minden ok lesz.
babyboom
Bp
 
 


Moro,
nem fogsz lemaradni semmiről, én úgy tapasztaltam, mindenkinek a 4. napon indítja a stimut. Csak a járulékos folsav, prednisolont(már akinek) szedeti előbb.
babyboom
Bp
 
 


mbetty2:megkaptad a privit?
Jaj.....lányok olyan jo nektek,büszke vagyok rátok.Elmegyek futni,mert ideges vagyok a holnaptol.
ylin36
Nagykáta
 
 


Moro75: Aranyos vagy,nagyon bízunk bennük,hogy pènteken kell majd menni. Legalàbb 2-3 maradjon meg! Nagyon izgulok miattuk! Egèsz nap irogattam a pènteket,hogy hàtha bevonzom!

Lànyok: először mikor mondtàk,hogy lombik esèlyes vagyok/vagyunk nagyon kètsègbe estem ès èn is azt gondoltam,hogy oda csak "idős hàzaspàrok " jàrnak!Ő èn tuti nem kerülök ide! De igen,itt vagyok! "Ègőnek èreztem ezt az egèszet!"-de ràjöttem az a "bolond"ès "ègő" aki ilyet mond vagy kiröhög! Apànknàl nagyon kedves mindenki,a betegek ès a szemèlyzet egyarànt! Ide nem úgy megyünk,hogy jajjjj!


Remèlem igazad lesz Sheil ès a többiek,ès pènteken megyünk a "csalàd legújabb tagjaièrt! Szorítsatok! Tudom egy kicsit uncsi vagyok ezzel a "szorítsatokkal",de izgulok nagyon-nagyon! Köszi Mindenkinek!
dario88
kiskunhalas
 
 


Sziasztok, az inszem után két héttel ma közölte velem a nőgyógyászom hogy alma méretű ciszta van a petefészkemben, járt már így más is? Ez a hormonoktól lehet? Apánk így elenged lombikra?
mbetty2
Aszód
 
 


Amúgy holnap megyek délután Apánkhoz hogy megbeszéljük, milyen vizsgálatok hiányoznak még a lombikhoz. Amit biztosan tudok hogy most novemberben jár le a rákszűrés és a hormonlabor eredménye ( egy évig érvényesek a leletek? ) , ezért elmentem ma a nőgyógyászomhoz a beutalókért és rákszűrésre, egyuttal megultrahangozott, ekkor találta meg azt a hatalmas cisztát. Oda is adta a fényképet róla. Meg merjem mutatni Apánknak? Engedni fog így lombikra? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ mindig van valami ami hátráltat, elegem vaaaaaaaaaaaaaaan!!!!!!!
mbetty2
Aszód
 
 


babyboom:Köszi az infót,megnyugodtam!!!!!Látom te is jól jártál a K.-ban!

dario:Szerintem ez természetes hogy izgulunk(izgulok) egymásért! :lol: Ne idegeskedj,megfog maradni mind az 5!!!! :lol: Irogasd csak jó sokszor a pénteket!!!! :lol: :lol:
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


mbetty
ha ott van az a ciszta D, úgyis látni fogja, mert csinál majd a stimu előtt UH-t. Inkább tisztázd vele mielőbb, úgy még van idő az indulásig, ha kell vele valamit csinálni. De hátha megnyugtat, hogy minden Ok!
babyboom
Bp
 
 


Mbetty2: Szerintem ne fèlj,nem lesz baj! Elkezdi e Apànk,sajna nem tudom,de ne keseredj el majd kitalàl valamit! Azt tudom,hogy punkciónàl ha esetleg làt oda nem illő dolgot,azt kiszedi! Fő a nyugi,mondom Èn miközben. "bevagyok tova",hogy mit mondanak holnap! De csak pozitívan ès csak a jóra gondolj,akkor baj nem lehet!
dario88
kiskunhalas
 
 


Dario, mikorra mész holnap? Hát, már nem tudok jóra gondolni, mindig hátráltat valami :(
mbetty2
Aszód
 
 


babyboom: nagyon megnyugtató,amit írtál :D és ti többiek, ti is ezt tapasztaltátok,hogy kivirultatok a hormonoktól? :shock:
És még azt szeretném kérdezni,hogy mi a véleményetek, a hosszabb távú térdelőszéken való ülés ( mondjuk 4 óra ) bírható stimu alatt? Mivel a másik állásomban műkörmözöm,és azért azt szívesen csinálnám még, amíg bírom :roll:
mbetty2: azt hiszem, létezik vmi gyógyszer, ami segít a ciszta felszívódásában, a barátnőm anno kapott,de persze lehet, hogy ez a ciszta típusától is függ :?
normocyta
Budapest XI. kerület
 
 


Mbetty2: Mi holnap csak telefonàlunk ès pènteken megyünk az utódokèrt! Nagyon koncentràlok!!! ààà..... Mindjàrt jön egy MgB6- hàtha lenyugszom!-)
Normocyta: Stimu alatt szerintem csinàlhatod,ha nem fog nagyon nyomodni a hasad! pl. nekem a 15.nap punkciókor nem bírtam begombolni a farmeromat! Nagyon szúrt a hasam!
dario88
kiskunhalas
 
 


normocyta: műkörmözöl? De jó. :D Eredetileg én kozmetikus és műkörmös vagyok :) csak nem dolgozom már benne, mióta felköltöztünk Pestre. De örök szerelem marad mindegyik

mbetty: ne izgulj, holnap minden kiderül. Apánk a legjobb, benne bízhatunk. Biztos, hogy ő is meg vizsgál holnap. Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Mikorra mentek? Reggel én is ott kezdek uhon.

dario: a drukkok még mindig mennek :D

moro: örülök, hogy jól sikerült a mai napod. Biztos, hogy az eredmények jól lesznek. És indulhattok is. Karácsonyra már a pocakodban lehet egy-két embrike.

sheil, babyboom: gyorsan ágyba. 1et kell aludni, reggel telefon, irány Dhez, aztán mondani nekünk a jó híreket. :D Drukkkkkkkkok mennek még mindig.

Puszi mindenkenek.

Reggel valaki ultrahangra jön?
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


normocyta: műkörmözöl? De jó. :D Eredetileg én kozmetikus és műkörmös vagyok :) csak nem dolgozom már benne, mióta felköltöztünk Pestre. De örök szerelem marad mindegyik

mbetty: ne izgulj, holnap minden kiderül. Apánk a legjobb, benne bízhatunk. Biztos, hogy ő is meg vizsgál holnap. Drukkolok, hogy minden rendben legyen. Mikorra mentek? Reggel én is ott kezdek uhon.

dario: a drukkok még mindig mennek :D

moro: örülök, hogy jól sikerült a mai napod. Biztos, hogy az eredmények jól lesznek. És indulhattok is. Karácsonyra már a pocakodban lehet egy-két embrike.

sheil, babyboom: gyorsan ágyba. 1et kell aludni, reggel telefon, irány Dhez, aztán mondani nekünk a jó híreket. :D Drukkkkkkkkok mennek még mindig.

Puszi mindenkenek.

Reggel valaki ultrahangra jön?
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mbetty2: Szia., mikor indultok ma????
ylin36
Nagykáta
 
 


Sziasztok!Szomorú dolog van,ma kell mennünk! 3 maradt,ès azt teszi vissza! A síràs kerülget! Annyira hittem,hogy minden okè lesz,ès a pèntek méghozza a szerencsènket!A sors megint közbeszólt! Jajjjjjj......
dario88
kiskunhalas
 
 


Dario,
ne keseredj el!!! Persze-persz mindenki szeretné a továbbtenyésztést. De D. megmondta, ne feledjük az embrio legjobb helyen az anyaméhben van!!!
Nincs veszve semmi!!!
babyboom
Bp
 
 


dario88: Ne keseregj "anyuka" leszel., most az lesz a dolgod., hogy ölelges-és-dédelges ...
ylin36
Nagykáta
 
 


dario: szép szám a 3, ne légy szomorú, csak pozitív, pozitív, pozitív. A legjobb helyen nálad lesznek, és szépen beszéld meg velük, hogy igenis ott vannak a legjobb helyen, beszélj hozzájuk, simogasd őket, és hidd el, hogy ott maradnak 9 hónapig.

babyboom: mikor mész apánkhoz?
sheil: időpont van már? várom a híreket.

Nálam megint semmi jó, nem nőnek a tüszők :( 1 darab említésre méltó van a balban, ami 12-es. Mától dupla merional megint :(
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mokucica:Igen jól sikerült minden eddig,és legyen igazad, karácsonyra embrikét,embrikét,embrikét!!!!!!!! :lol: Te pedig ne búslakodj!!!Türelem és nyugi! :)

dario:Nagyon jó a 3,ne feledd elég az 1 is!!!Tessék nagyon vigyázni a trióra a pocidban :lol: Jó helyen lesznek Nálad,sőt a legjobb helyen!Vigyázz magadra,és nagy nagy szorítás Neked!!! :lol:
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Ylin, 4-re már ott leszünk :) ha még ott leszel, miről foglak megismerni? :)

Dario, semmi elkeseredés, minden a legnagyobb rendben lesz, mikorra mész Apánkhoz?
mbetty2
Aszód
 
 


Mokucica, úgy izgulok Érted, nekem is ilyen esélyeim vannak a tüszők sokszorosítására és növesztésére mint Neked, együttérzek Veled és szorítok!

Sheil, Babyboom? Már tűkön ülünk :D
mbetty2
Aszód
 
 


mbetty2:priv megy.
ylin36
Nagykáta
 
 


moro75: nem búslakodom, mert megbeszélem velük, hogy csak nőjjenek nőjjenek, és remélem, hogy jövő hét szerdán meg is lehet csinálni. Pozitív leszek, és ez ki fog hatni a belsőmre is, így gondolom :)

mbetty2: remélem, hogy neked is minden rendben lesz délután. Mindenképpen írj, hogy mi volt. És köszönöm, hogy gondolsz Rám.

babyboom, sheil: Jó híreket akarunk már hallani. :)
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


babybom,sheil:Kiváncsi vagyok ám én is!! :lol: Mi újság Veletek,írjatok amint végeztetek!!!

mokucica:Ne is búslakodj!Ez a beszéd :lol: Tudud itt sokan szurkolunk Neked,és Mindenkinek!!!

ylin36:Mi lett a rákszűréseddel?Jól vagy?
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Csajok!!!
Huuuu de nagy izgalom volt!!!!
Kettő 2mm-es poronty van és még egy sejlik.
D. azzal kezdte, a HCG-m láttán, h lehet, h méhenkívüli. Majd bedugta a fejet és csak keresgélt, keresgélt és egyre csak vártam a felfedezés örömét az arcán, de csak nem jött. Majd kiküldött pisilni!!! Aztán végre látta őket, na itt vannak ezek. Huuuuuuu.
Se élők se holtak nem vagyunk, laírhatatlan érzés, kívánom tapasztaljátok meg mindannyian!!!

Sheil is örül. Nem baj Sheil, h ennyit elkotyogtam?????
babyboom
Bp
 
 


babyboom: jaj de szupeeeeer :D nagyon nagyon örülök Nektek. Ez aztán csodaszép egy Karácsony lesz :)

sheilnek is gratula, de azért tessék írni.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Sziasztok Láááányok!!!:-)

Jelentem 3in1 Tigrismama lettem:-) Megvan mind a kettő bébi, D azt mondta egyik szebb,mint a másik!!!:-) A vizsgálat után D nyakába ugrottam és adtam 2 puszit, ő meg kifelé menet még megdobott kettővel örömében:-)
Nagyon-nagyon boldogok vagyunk....de az izgalomba majd' bele őrültem....babyboomal együtt. Nah meg dario is ma jött vissza a 3 csöppségért!:-)Nekik is nagy drukk!!!Azóta már biztosan Vele vannak az édiségek!
Fantasztikus dolog ez....ezért bármennyit megéri szenvedni!!!!!!
Köszönöm Mindenkinek a sok-sok pozitív energiát,gondolatot,szorítást- Ti is kellettetek a sikerhez! :-D
sheil
Budapest I. kerület
 
 


sheil: óriási gratuláááációóóó Nektek :D Annyira örülök, hogy minden rendben van, és hogy sikerült. Már tükön ültem egész nap, azt vártam, hogy írjatok. Nagyon boldog vagyok a sikereteknek. :D :D :D Juj ez annyira szupeeeeeeeeeerrr:) Annyira boldog vagyok, hogy sikerült :D Sok puszi
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Köszi!!!!!!!

Itt vannak a Tigrisbigrisek:

Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sheil 2012.11.21 17:03-kor.
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Jelentem nagycsalàdkènt tàvoztunk Apànktól! 3 picikét visszakaptuk,egy egèsz óràt feküdtem bent! Sajnos van megint víz a hasamban,megyünk haza ès nyomom a húsokat! Köszi a sokk drukkot lànyok!
sheil, Babyboom: újbóli gratula megint.Örûlök,hogy talàlkoztunk ès pihenjetek sokat! Babyboom örülök,hogy megismételték! 4 sejtésem voltak a picik,azt mondtàk,hogy nagyon szèpek!
dario88
kiskunhalas
 
 


Dario:Nagyon sokat gondoltam Rád és örülök,hogy minden rendben ment! Beszéld meg Velük,hogy jó helyen vannak és helyezkedjenek el kényelmesen:-) Vigyázz rájuk meg Magadra is!!!!Puszi!!!:-)
sheil
Budapest I. kerület
 
 


sheil,babybom:NAGY GRATULA CSAJOK!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Nagyon örülök Nektek!!Nagyon sok boldogságot a babaváráshoz!!!!!! :lol:

dario:Vigyázz nagyon a "nagy családodra",szoritok hogy minden rendben legyen,és szép karácsonyod legyen Neked is! :lol:

De jó Nektek Lányok!!!!!!!!!!!!!!!!
moro75
Budapest IX. kerület
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?