babyboom!
Hát ez nagyon nagyon szuper!Jajj de örülök neki,épp írni akartam már,hogy mi van Veled?Vagyis most már írhatom,hogy Veletek!
Ugye-ugye,nem szabad feladni!Szuper lesz minden meglátod és Ti lesztek 21-én a legboldogabbak D-nél!(nah meg mi!!!:-) Akkor 21-én reggel fél 8-kor találkozunk:-DDDD
Most jövök boltból....húst vettem. De majdnem nem vettem. Hát nagyon bántja az orrom.Az édességet nagyon nem kívánom.A savanyút és sósat annál inkább!
Anyukám Velem a savanyú káposztát ette nagyon...én is arra cuppantam rá elsőnek.Hányingerem nincs-lekopogom. A kedvenc májkrémemet viszont nem tudtam megenni és teljesen más ízű volt, mint szokott!Vicces.
Jah és rengeteget járok wc-re éjszakánként is....kb 2-3 óránként.Meg sokat alszom.Vagy épp semmit,csak nézem a plafont.Erre varrjál gombot:-)
Én ma reggel teszteltem...Most már csak 2 naponta szoktam.
De hogy jártam...
Reggel félkómában ki is mentem én.Utána visszafekszem és a párom kérdezi,hogy na????Mivan???Mondom mivel mivan????
Hát a teszttel????...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Elfelejtettem megcsinálni!!!
Hát milyen anya vagyok én???? Te jó ég...
Aztán 1,5 óra múlva megcsináltam.Így is két tigris csík lett
A menetelőknek sok sikert,akárhol tartanak-mert a lényeg,hogy jó úton vannak!Írjatok,hogy mi van Veletek és mikor várhatóak a punkciók,transferek, inszemek!Hajrá lányok!!!