Új privát üzeneted érkezett!

babyboom: csak pozitívan, nem halványabb az a csík. Bízz benne hogy ott van az a babóca a hasadba.

Voltam ma Apánknál. Kezdjük a 2 inszemet. Péntektől clostilbeggy+merional minden nap. Hétfő reggel uhang.
A jobb petevezetékemben az elzáródás egy hydrotube. Amit elvileg műteni kellene laparoszkópiásan. Én eddig azt hittem, hogy ez azt jelenti, hogy ha megcsinálják, hogy átjárhatóvá teszik. De D azt mondta, hogy nem, hanem hogy eltávolítják a petevezetéket:-( én egyenlőre nem szeretném. Mert az kb 4-5 hónap kiesés lenne + addigra lejárna az összes eredményünk. Valakinek volt vagy van ilyen hydrotube-ja?

Sheil: örülök hogy jól vagy. 1hét és ultrahang? :D
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mokucica:
Akkor ha el van záródva miért csinál még egy inszemet?
Vagy Ti döntöttetek így???
Nekem nem ilyenem volt,nem tudom,hogy mi ez...De azért ne ess kétségbe, Apánk biztos megoldja a dolgot!!!
puszi,kitartás!
sheil
Budapest I. kerület
 
 


sheil: csak a jobb van elzáródva a bal teljesen átjárható. Szóba sem került a lombik, mivel 31 vagyok így kell még az inszem. De nem kell feladnom, nem? Inszemmel is teherbe lehet esni. Jaj kicsit odavagyok megint :cry: :cry: :cry:
Hol van a pozitiv energia????
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 

 
 

Sziasztok.Ma az új-ön volt bal o 7 jobbo 5 tűsző! A baj,csak az,hogy 2 kiugró,az egyik 13,a màsik azt hiszem 19!Apànk azt mondta,hogy nem egyenletes! Nagyjàból egy mèretüeknek kellene lenni,(ezt szegeden mondtàk az 1-nèl amikor 7 sejtből csak 1 petesejt lett)! Bízom apànkban,de szörnyen fèlek!!! Sok 5-s,7.5-s,9-s van,a nyàlkahàrtya vastagsàga 8.5! Kicsit ma szomorú voltam ez miatt. Pèntek uh ès hètfő punkcio! Kèrdeztem,hogy a nagy tüszők nem lukad-e ki,de azt mondta,hogy nem! Ja,kèpzeljètek màr nem kell vv-re elmenni a podmaniczky u-ba,hanem ott veszik le! Hurrà!
dario88
kiskunhalas
 
 


dario88: Ez tuti most már mindig leveszik ott a vért ?!?Gratula a tüszőiden nagyon ügyi vagy.
Nekem sajna csak a j. petefészkem él., a bal eltűnt vagy a méh alá fordult vagy ellopták (kérdezte apánk) 8)
ylin36
Nagykáta
 
 


Igen,ott veszik! Amúgy ez nagyon jó! Hàt nagyon remèlem,hogy minden rendben lesz,a tüszőkkel ès persze petesejt is lesz bennük! Most elèggè fàjdogàl a farcsontom,èrnek a tüszők!!! Köszi,de èn nagyon elvagyok keseredve!
dario88
kiskunhalas
 
 


Dario: Nyugi,ha nem bírnák a tüszők,akkor már pénteken punkció lenne!A kiugró sem gond, mert a többi még hozzá fog nőni és sztem Apánk is pont ezt várja.Rendben lesz minden,érzem!!!!:-)
Szuper,hogy ott veszik le a vért...egy fél napot megspórolnak az embernek!Jajj,de jó!
Szerdára rengeteg tüsződ lesz,már most is sok van.Nekem sem voltak egyformák...Mondom,a balban 1 volt és a végén 4lett jóformán a semmiből.
Nem elkeseredni,ujjongani kell,ennyi tüsző hallatán. Vigyáznak itt Rád és mindent megtesznek érted!Ne aggódj!!!

ylin36: Nekem is a bal a méh alá fordult és mikor műtöttek,akkor szedték ki.Sajnos előfordul,de ott van az:-)

mokucica: Tényleg fiatal vagy, dehogy adod fel.Meg se forduljon a fejedben...Még jó,hogy inszemmel is lehet gyereketek. Sokaknak így sikerült. Sztem akkor még 2 inszem biztos lesz és csak utána ajánlja fel a lombikot.Nekünk is 3 lett volna tudod,csak a műtét meg a szövettan miatt lett lombik.
Hamarabb jön az a baba,mint gondolnád.Minden nap szorítok és gondolok Rád és küldöm a pozitív energiát!!!:-)
sheil
Budapest I. kerület
 
 


dario88: Ne keseredj el., küldjük a poz.-energiákat.
Amúgy nagy-nagy front van-lesz a párom is alig bír velem., 2 napja rossz passzban vagyok nyűgös-sírós.Pedig ilyen csak menses előtt szoktam lenni néha.
ylin36
Nagykáta
 
 


sheil: ne mondj ilyet, hogy még 2 lesz. Csak egy, ami most sikerülni fog :D ideértek a pozitív energiák :)

dario88: minden rendbe lesz. Ne aggódj? Láthattalak ma 11körül vagy te kora reggel voltál? Hétfőn reggel én is megyek uhra, akkor biztos találkozunk.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mokucica:
Nem mondom én,dehogy mondom!!!
Én már most is bíztam a sikeretekben :-) A babadömping folytatódik, és Ti sem ússzátok meg :-)
Te leszel a következő!!!:-)
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Mokucica: Sajnos nem làthattàl,mert mi kb 8:20 körül jöttünk el apànktól! De èn gondoltam ràd,hogy te meg mindjàrt jössz. Hètfőn tuti talizunk,ha valami közbe nem jön! Remèlem kibirjàk a tüszők!-)

Sheil: Te annyira pozitív vagy,köszi szèpen.Nèha elkeseredek,hazafelé azon gondolkodtam,hogy "mikor lesz màr este,hogy tudjak írni nektek ès kapjak pozitív energiàt"! Nèha úgy èrzem,hogy minden okès lesz,nèha pedig tisztàra kèsz vagyok! De bízom ès hiszem,hogy minden rendben lesz!Amúgy,mi is azt beszèltük itthon,hogyha úgy làtta volna,akkor màr pèntek punkcio!!!
dario88
kiskunhalas
 
 


Sheil:Pènteken megyek,nem szerdan!-)
dario88
kiskunhalas
 
 


mbetty2: Olvastam ., hogy mikorra mentek., na akkor még lehet most is ott vagytok., a Kopánál. Irj mindenképpen., ha kell priviben :wink:
ylin36
Nagykáta
 
 


sheil: oké, elhiszem, így legyen :D
Igaza van darionak, annyira pozitív vagy és ez annyira jóóóó. Ilyen szeretnék lenni én is

dario: nem lesz semmi baj, ne izgulj. Lopj egy kis pozitív energiát td is sheiltől :)
Hétfőn akkot tutira látjuk egymást, csak ismerjük meg egymást.

kvzsuzsiról tud valaki valamit?

moro75: jövő héten már 20-a lesz :D jól vagy?

ylin36: ne legyél síros hangulatba. A mosoly biztos sokkal jobban áll :D
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mokucica: Köszönöm!
ylin36
Nagykáta
 
 


Mokucica: ezen a néven tudsz tájékozodni hydrotube-ról:
hydrosalpinx - savós folyadék felgyülemlése a petevezetékben.

A petevezető átjárhatóvá tétele nem túl sikeres (képzeld el, pici, vékony csövecske, bármit kotorásznak benne, csak tovább hegesedik, szűkül.) Ezért okulva a tapasztalatokból, ma már nem törekszenek erre a nőgyógy.-k, inkább kiveszik, h ne legyen méhen kivüli baba.

Nekem méhen kivüli baba miatt eltávolították az egyiket. A másik oldalról lehetett volna spontán baba, de hát sok más okból nem lett.

Szóval nyugi, Dévissel együtt gondoskodni fogtok róla, h mindkét petefészkedben nőjenek a tüszik.

De azt sem tartom kizártnak, hogy ez a savó fel is tud onnan szívódni.

Sok sikert, bármelyik fészekből is indul az a petesejt!
babyboom
Bp
 
 


babyboom: köszönöm szépen. D is azt mondta a múltkor, hogy ez felszivódhat. Most az inszemnél is elérte D, hogy a balban is legyen tüsző, eddig sosem volt még. Én bízok benne, és érzem, hogy most sikerülni fog a 2.inszem
Szorítok hogy holnap erős 2 csíkod legyen. Bízz benne és sikerül. :)
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Mokucica, hatalmas drukk a másodikhoz és pozitívan hozzáállni!
Szorítok a kettedikhez :)

Ylin, ment privi :)
mbetty2
Aszód
 
 


Lányok!
Én ontom a pozitív energiát....de amúgy belül nagyon aggódom higgyétek el...nap mint nap! Nehéz kivárni ezt a szerdát...Még 6 nap!!!ááááááá!!!!
Azért is biztatlak Benneteket,mert tudom, hogy ez segít. Nekem is volt valaki,aki mindig ezt tette (itt a fórumon) és ezért nagyon hálás leszek neki. Az biztos,hogy a hozzáállás nagyon fontos! :!:

dario!Most akkor pénteken mész nem szerdán?Mármint punkcióra?
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Pozitív a ma reggeli tesztem!!!!
Huuuu.... Azért vetettem ma le vért. Pajzsmirigyem miatt amúgy is kellet, és hát én már 2x végigéltem, hogy halványodik el a csík napról napra...
De nem akarok neg. energiát behozni. Ezúttal minden más, csak ezzel foglalkozom, nem stresszelem magam a munkahelyi dolgokkal.

Sheil a tied brutál életerős tigris, vagy ketten vannak, h már vasárnap 25-össel pozitív lett. Te hogy vagy? Van valami tüneted? Nekem reggel hányingerem lett a hentesnél a véreshurka láttán, amit egyébként bírok. :-) Én ma, holnap kicsit többet tervezek feküdni, gyakrabban enni húst, mert most kellene megjönnie, és vannak pici görcsök.

Drukk mindenkinek!
babyboom
Bp
 
 


mokucica:Igen mindjárt 20.-a :lol: Nagyon várom,és izgulok,hogy beleférjek a decemberi időszakba.!!De jövőhét kedden kiderül minden :) Csak még előbb hétfőn reggel egy végbéltükrözést ki kell bírnom :(
Sajnálom hogy Neked most nem jött össze,de jó hogy ilyen hamar már jön is a 2.inszemed.Tényleg kitartás és pozitívan állni a dolgokhoz!!! :lol: Meglátod sikerülni fog!!!! :lol: Izgulok Érted!!!!!!!!!!!!!!

babyboom:Látod,sikerült!!! :lol: Ne idegeskedj nem tesz jót a babóknak :lol: Örülök,hogy pozitív a teszted!Nekem is méhenkivüli terhesség miatt záródott el az egyik petevezetékem.

Lányok írjatok majd ki hogy áll! :lol:
Tényleg, Zsuzsi nagyon eltűnt senki nem tud róla semmit??
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


babyboom!
Hát ez nagyon nagyon szuper!Jajj de örülök neki,épp írni akartam már,hogy mi van Veled?Vagyis most már írhatom,hogy Veletek!
Ugye-ugye,nem szabad feladni!Szuper lesz minden meglátod és Ti lesztek 21-én a legboldogabbak D-nél!(nah meg mi!!!:-) Akkor 21-én reggel fél 8-kor találkozunk:-DDDD
Most jövök boltból....húst vettem. De majdnem nem vettem. Hát nagyon bántja az orrom.Az édességet nagyon nem kívánom.A savanyút és sósat annál inkább!
Anyukám Velem a savanyú káposztát ette nagyon...én is arra cuppantam rá elsőnek.Hányingerem nincs-lekopogom. A kedvenc májkrémemet viszont nem tudtam megenni és teljesen más ízű volt, mint szokott!Vicces.
Jah és rengeteget járok wc-re éjszakánként is....kb 2-3 óránként.Meg sokat alszom.Vagy épp semmit,csak nézem a plafont.Erre varrjál gombot:-)


Én ma reggel teszteltem...Most már csak 2 naponta szoktam.
De hogy jártam...
Reggel félkómában ki is mentem én.Utána visszafekszem és a párom kérdezi,hogy na????Mivan???Mondom mivel mivan????
Hát a teszttel????...ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Elfelejtettem megcsinálni!!!
Hát milyen anya vagyok én???? Te jó ég...
Aztán 1,5 óra múlva megcsináltam.Így is két tigris csík lett :-)

A menetelőknek sok sikert,akárhol tartanak-mert a lényeg,hogy jó úton vannak!Írjatok,hogy mi van Veletek és mikor várhatóak a punkciók,transferek, inszemek!Hajrá lányok!!! :-)
sheil
Budapest I. kerület
 
 


babyboom: juj de szupiiii :D nagyon örülök neki.

moro75: hát az a végbéltükrözés nem valami jól hangzik :(
szerintem belefértek majd a decemberi időszakba. mikor kell megjönnie?
Én is örülök neki, hogy kezdjük egyből a 2.at és nem kell kihagyni. Annyira szeretném ha sikerülni, és karácsonyra már lenne egy kis embrike a pocakomba. Méghacsak egy babszemnyi nagyságú is :D

sheil: annyiraörülök neked vagyis bocsánat nekted :D olyan szuper, hogy sikerült, és hidd el hamar szerda lesz. Fél 8ra jöttök ti is ultrahangra? Akkor tuti, hogy fogunk találkozni:):):) Jaj, de jóóó. Én most hétfőn megyek, de gondolom utána ugyanúgy kell mennem szerda-péntek is. Úgyhogy akkor személyesen is muszáj lesz adnod legalább egy puttony pozitív energiát :D
Nem semmi már, hogy már tüneteket is produkálsz. :)

mbetty: köszönöm. Hogy állsz? Van már kát csík azon a fránya teszten?
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


moro75:
Anyunak volt ilyen végbéltükrözése és azt mondta,hogy nem volt annyira durva,mint amire számított és kapott előtte enyhe nyugtatót és érzéstelenítőt. Persze ez is egyéni,hogy kinek mennyire fáj,de szerintem Te erős vagy és hamar túl leszel rajta.Meglátod!

mokucica:Köszi, akkor tali szerdán és igyekszem tonnányi pozitív energiát vinni magammal.Bár az izgatottságtól lehet elájulok...Főleg mire sorra kerülök.Nem tudom mikorra kellene mennem,hogy első legyek....szerinted?Te mikorra mész?
sheil
Budapest I. kerület
 
 


sheil: én 3/4 7 felé szoktam menni, mivel be kellene érnem elviekbe 8ra a munkahelyre, ami persze leheteten. :D De van hogy 2-3an így is megelőznek.
Neked nem kell előte felhívnod? Hogy pozitív a teszt? Mert akkor lehet csak 11 felére rendel be. Mint engem tegnap. És 1kor kerültem sorra :( olyan sokan voltak.
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mokucica:
Hát,nem hiszem,mert a transzferkor azt mondta fél 8-ra kell mennem. .. Így nem hívom fel,csak megyek.Még mindig olyan rengetegen vannak?Sok a stimus most?
sheil
Budapest I. kerület
 
 


sheil: nekem azt mondta, hogy tesztet csinálok az pozitív lesz, és akkor hívjam fél 8kor és majd fél 10 re ad időpontot. Hát egy kicsit ezt kettévágta, hogy megjött :( De nem baj, most már nem keseredek, hanem előre tekintek, mert most jött el az én időm.
Nem tudom, hogy mennyien vannak most, majd hétfőn megírom. :D
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


mokucica:
Jól teszed,hogy előre tekintesz:-) Csak így tovább és hajrá,végig ilyen optimistán!!:-)
Várom a hétfői híreket Rólad,meg a tömegről a rendelőben!!!:-)
pusssz!!!:-)
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Sziasztok!

Peregnek az események, gyorsan beesik itt még, egy - két újabb baba meglássátok!

Sheil,
Te nagyon jó anya vagy, hagyod, h a gyermekeid tegyék a dolguk!
Ez nagyon jó hír, h már a napközbeni teszt is poz!
A sztori tündéri!! Ez jelzi, h laza vagy! Ez a legjobb hozzáállás.
Mostmár bemerem nektek vallani, én milyen laza voltam, az első HCG inj. -ra valahogy nem riasztott a telefonom, nekem meg este jutott eszembe. Húúú de laza. Gondoltam is magamban, na ezért olyan gyakori, h a 3. lombik jön be. A rutin.
Kaja: székelykáposztát még életemben nem főztem, de 2 napja megcsináltam.
Nekem a húslevesek jönnek be nagyon, az egyúttal folyadék is. Meg tepsiben sült borjú, marha, sertés natúran. Ma reggelire egy kacsacombot majszoltam el. (Ezt spec. a hentesnél, készen vettem.)

Dévis fél 9-kor telefon, és 10-11-re rendeli be a boldog szülőpárt, aztán várakozás... Szerdán atalálkozunk!
babyboom
Bp
 
 


babybooom:
Komoly?Be kell telefonálni?Nemár! Én úgy emlékeztem,h menjünk be aznap reggel fél 8-ra...És ha bemegyek?Csak nem küld haza minket...inkább várok ott 10-ig,csak már ott lehessek!:-)Az gáz?
Mokucica is ezt mondta,úh tuti Ti tudjátok jól!!!Hát tényleg nagyon laza vagyok,hogy erre sem emlékszem.De transzfer után ki van észen???
Vagy csak behaluztam,mert már annyira szeretnék ott lenni! :shock:
Jah,és tudtad,hogy a megtermékenyítéstől számított 22.napon már dobog a szíve? Tehát a Tiéteknek kb. vasárnap,a miénknek kb. holnap!:-)
Húúúú,jókat főzöl,asszem megyek hozzád enni-mert én visszafelé fejlődök.Tegnap odaégettem a rizst:-S D sebaj,azt úgy se nagyon lehetne enni....
Ma tejszínes-tárkonyos csirke a menü.Remélem ehetőre sikerült,de majd teszteli az Ember! :roll:
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Halihó csajok! Pèntek uh,hètfő a punkció!!! Remèlem holnapra a kicsi tüszők nöttek vmennyit,a nagy meg megàllt!-) Izgulok picit,nehogy baj legyen! De ma pozitív voltam,mert baj nem lehet,ha Apànk kezèben vagyok! Mit tanàcsoltok?Pesten lettemm volna 2 hètig,de lehet,hogy nem birok ott maradni az Et utàn.Haza kellene jönnünk szerintetek mit csinàljak! Monoton az utat,kb. 2 óra,de pàlya szinte vègig,18 km a sima út! Mit tanàcsoltok?
dario88
kiskunhalas
 
 


dario:
Transfer után egy nap sem megoldható itt pesten? Sztem utána már nem para az út,,csak az aznap nagyon fárasztó és nem javasolják...
Sztem ha másnap mennétek már jobb lenne!
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Az a baj,hogy elromlott a fütèsi rendszer ès nem tudjàk megcsinàlni csak a jövöhèt vègèn,anyu meg nem akarja,hogy megfàzzak. Mondjuk,nem is tudom,hogy mikor lesz a Et!? De most ez idegesít nagyon! Fèlek az úttól,mert elèg hosszú! Nem tudom....! Majd ràkèrdezem Apànknàl!
dario88
kiskunhalas
 
 


Kérdezd meg Apánkat mindenképp!Nehogy baj legyen belőle!!!
sheil
Budapest I. kerület
 
 


persze megkèrdezzük az a biztos. De mi lesz,ha nem ajànlja? Dehàt nem mindenki Pesti! Mindegy vhogy majd megoldjuk! Ezen nem görcsölök,majdcsak lesz valahogy!
dario88
kiskunhalas
 
 


mokucica:Igen nem valami jól hangzik szerintem sem,de majd meglátjuk.Nov.végén kell megjönnie.Most kimondottan várom :lol:
Én is reménykedem a karácsonyi "ajándékban"

sheil:Nem tudom milyen lesz,mindenki mást mondd,Azt tudom hogy vasárnap diéta,és ricinus olaj 2x2 kanállal.Atöbbiről nem kaptam még tájékoztatást az orvostól.Gondolom meglepi lesz :lol: Csak éljem túl :wink:

Lányok olvastátok a hot magazint?Benne van Ördög Nóri,és Dévai apánk is nyilatkozik,ő a szakértő akit megkérdeztek.Azt nem tudtam egyértelműen kivenni, hogy vajon Nóri is ebbe az intézetbe járt,és azért ad Apánk interjút,vagy csak kivülálló szakértőként kérték fel?De érdekes.
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


moro75
Budapest IX. kerület
 
 


moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Elküldtem Nektek olvassátok el,hátha nektek több kiderül a cikkből.
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


Köszi Moro75! Elolvastam a cikket,szerintem csak őt kèrdeztèk meg,de majd holnap ha eszembe jut ràkèrdezek! Apànk mostanàban mindenhol szerepel,a múltkor a Dunatv-n beszèlt.Làtszik,hogy ő nagyon tud! Dehàt lehet,hogy ők is odajàrtak,csak akkor amikor senki nem volt,nehogy hamar kiderüljön!
dario88
kiskunhalas
 
 


:( baj van lányok., nagy baj., nov.5-én voltam ampánknál., Kolposzkópia-t csinált., 2-3 napig fájt., majd megjött előbb., telefonáltam neki (nov.12-én) s azt mondta negatív-melyik kenet?? azt nem tudom majd feladott egy sürgősségi levelet nov.12-én., most kaptam meg. Valami nem jó a rákszűréssel.
Nem tudok mit mondani eltűntek az érzéseim., kibuktam., de mintha érzetem volna 2 napja teljesen kivagyok ..... :(
ylin36
Nagykáta
 
 


ylin36:Mikor derül ki mi a baj?!Istenem, remélem nincs semmi komoly baj!!!!
Ne búsulj!!!Tudom könnyű ezt mondani,de amíg nem derül ki mi a baj próbálj nem nagyon rástresszelni!!!!Mindenképp írj mi a gáz!!!!!!Fel a fejjel,oké?

dario88:Igen,elég sokat van a médiában,és eléggé elismert dokinak számít!!!Ezért is vagyunk Mi jó kezekben :lol:
moro75
Budapest IX. kerület
 
 


ylin!Ne bukj ki,ha bármi gond,van,akkor kötelesek kiértesíteni.
Nekem HPV-re lett pozitív, visszahívtak,majd újra csinálták és kiderült,hogy vaklárma volt!
A legkisebb eltérést is ki kell vizsgálni.Nyugodj meg, kérlek.
Amint van valami írj és szólj ha bármiben tudunk segíteni Neked!!!
sheil
Budapest I. kerület
 
 


Lányok nem bírom ki ., nagyon elegem van. A párom is dolgozik nagyon hiányzik. Ti tudjátok., meg szóltam a főnővérnek., hogy ha gond van holnap nem lesz erőm bemenni dolgozni a rendelőbe. Nagyon megértő volt.
Tavaly xy kórház HPV gyanú (Isoprinosint szedettek velem)., majd a háziorvos elküldött Pestre egy nőgyógyászhoz ott negatív lett mindenem. Mivel az xy kórház lelete értelmezhetetlen volt nem volt rajta., hogy P-hanyas.
Köszönöm lányok. :cry:
ylin36
Nagykáta
 
 


Ylin36: nyugi,ne gondolj rosszra,tuti vmit elnèztek vagy leírtak.Írj mindenkèppen,hogy mi volt. Mikor kell menni? Nem lesz gond,hidd el!
dario88
kiskunhalas
 
 


ylin: ne izgulj. Biztos hogy ez csak valami tévedés. Mikor kell menned? Próbálj megnyugodni, hidd el minden rendben lesz.

moro75: én is elolvastam a cikket. Szerintem csak nyilatkozott D. Bár ki tudja... Ha oda is jártak volna, biztos hogy nem árulhatja el, gondolom hogy orvosi titoktartása kötelezi.

Dario: ne izgulj, biztos nőttek a tüszők, reggelre kiderül. Írj mindenképpen.

Sheil: szerintem nekem és babyboomnak van igazunk. Reggel a stimusok vannak. Minél elöbb kiszorja őket. Azért ti biztos nem 5percet lesztek bent. Hiszen majd gyönyörködtök a kis tigrisekben. Szerintem egy telefont engedj megés D megmondja, hogy mikor menj. Ne kelljen feleslegesen ott várnod órákat.

amaryllis, mirrmurka: ti jól vagytok?
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


ylin: ne izgulj. Biztos hogy ez csak valami tévedés. Mikor kell menned? Próbálj megnyugodni, hidd el minden rendben lesz.

moro75: én is elolvastam a cikket. Szerintem csak nyilatkozott D. Bár ki tudja... Ha oda is jártak volna, biztos hogy nem árulhatja el, gondolom hogy orvosi titoktartása kötelezi.

Dario: ne izgulj, biztos nőttek a tüszők, reggelre kiderül. Írj mindenképpen.

Sheil: szerintem nekem és babyboomnak van igazunk. Reggel a stimusok vannak. Minél elöbb kiszorja őket. Azért ti biztos nem 5percet lesztek bent. Hiszen majd gyönyörködtök a kis tigrisekben. Szerintem egy telefont engedj megés D megmondja, hogy mikor menj. Ne kelljen feleslegesen ott várnod órákat.

amaryllis, mirrmurka: ti jól vagytok?
mokucica
Budapest XIII. kerület
 
 


Dario, köszi a hírt a vérvételről, ez nagy könnyebbség. És ki veszi le a vért, Mariann nővér ? Szorítok pénteken !

Ylin, Sheil, jó hogy mondtátok ez a bal petefészket, mert nekem is méh mögött van és D. mindig morgott érte. Azt olvastam hogy a nők 80 %-ának a jobb petefészke a jobb és a bal az gyengébb

Mókucica, én hétfőn voltam és nagyon sokan voltak sajnos. Örülök hogy megpróbáljátok megint Arnold Schwarzeneggerrel :o), az azért mégiscsak mégiscsak enyhébb beavatkozás.

Sheil és Kistigrisek, hajrá, hajrá várjuk az UHs híreket, D. elvileg azt mondja, hogy fél 8-kor hívd és akkor mondja meg hányra menjél, elvileg a stimusokat akarja letudni 9-ig, de persze ha nagyon későn mész, sokára kerülsz sorra.
Ylin, nyugodj meg és várd meg mi a végeredmény, beszéld meg vele, valahogy 1 kenettel több minden vizsgálatot le szokott venni (hüvelykenet, clamydia, rákszűrés).
amaryllis921
Budapest XIV. kerület
 
 


Csajok!

Megjött a HCG eredmény: 103 U/L a 15. napon.
:lol:
Ti is úgy tudjátok, h ez kiváló????!!!

Ezzel kívánok szép babás álmokat!
babyboom
Bp
 
 


Sheil:
Én már harmadszorra hallottam Dévistől, h fél9-kor telefon. :)
Megvan itt az ideje mindennek: fél8 stimusok, fél9 -babás telefonok, 9h embrió ifnormáció. :)
És egyszer magamtól bementem hozzá, ahogy már tudtam ő is hívott volna 11h felé, de lecseszett, h MINDIG telefonáljak mielőtt jövök.

Úgyhogy gyertek csak velünk együtt ott fogunk izgulni, hogy hány baba van a pocakban!!!
babyboom
Bp
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?